×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор особено за жените

Обекти 97 до 128 от общо 309

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic, както вече разкрива името, е класиката от Womanizer – „малката черна рокля“, така да се каже, сред нашите играчки. Той е оборудван с нашата уникална технология, която създава безконтактен засмукващ ефект вместо познатите преди това вибрации. 8-те нива на интензивност позволяват много разнообразни удоволствия – първото ниво гарантира леко начало, а максималното ниво, върха на удоволствието. Благодарение на уникалната си обработка, Womanizer Classic е напълно водоустойчив и следователно идеален за следващото ви потапяне във ваната.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    My Secret Vibrating Panty Set поставя силата на удоволствието на върха на пръстите ви с мощен вибриращ куршум, който се вписва дискретно в дантелени бикини със странична връзка, за да ги държи на място.

    149,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Удоволствие с функция за облизване.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Melt Blue

    Единственият стимулатор Pleasure Air™, предназначен за двойки, с пулсиращи вълни и нежно засмукване, които не се използват като нищо друго.

    509 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Orca

    Orca е разширение към гама от вибратори с двоен въздушен импулс от Satisfyer. Игривият дизайн и двойната функция (с емблематичен въздушен импулс) го правят идеален за покупка от начинаещи. Дизайнът на Orca е сравним със стила на популярния Penguin, но също и с вибрации. Има опростена форма за лесно управление, 2 независимо контролирани мотора с 11 интензитета на вълната на натиск и 12 настройки на вибрация за стимулация на клитора.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Смучене, близане, вибриране! 216 оргазъм, който никога не сте опитвали.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Вашият клитор ще бъде залят от удоволствието както досега: Satisfyer Pro 2 Generation 3 е тук! С помощта на нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира чувствата прилив на пулсираща вода.

    199,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Елегантната форма на роза не само изглежда красиво, но и премахва неудобството от секс играчките и е двойно удоволствие за сетивата. Доброто ви настроение започва, когато го видите. Комбинацията от романтични рози с любов е раят на секс изживяването, който не искате да пропуснете. Този еротичен вибратор е изработен от мек силикон, безопасен и нетоксичен, удобен на допир, моля, използвайте го с увереност.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Открийте нашия LILY 3, легендарен малък вибратор, разработен специално за 20-годишнината на LELO. Идеален за използване самостоятелно или с партньора ви. Предлага се ексклузивно с 50% отстъпка през 2023 г.: устройството има десет мощни настройки за удоволствие, които предлагат незабравимо, но дискретно оргазъм. Уникалната кадифена повърхност е гладка и мека, но е напълно водоустойчива за едно безпрепятствено сексуално пътуване на открития.

    369 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Включете настроението си и се насладете на музиката. Нашият нов Club Vibe 3.OH е дискретен вибратор за чорапогащници, който може да се носи, предназначен да угоди - където и да е настроението.

    419 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Starlet 3 Pink

    Новият Womanizer STARLET 3 – това е оригиналната технология Womanizer Pleasure Air, съчетана с пет нови ярки продуктови цвята и две повече нива на интензитет, докато все още е водоустойчив и може да се зарежда през USB – на разумна цена.

    207,90 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona Pink

    SONA целият клитор - дори частите, които не виждате - с нежни звукови вълни вместо конвенционалните вибрации. Този безшумен масажор предлага изцяло нов оргазъм, продължителна кулминация след чувствено натрупване на звук. Неговият гладък, водоустойчив дизайн е направен от едно парче първокласен силикон, което прави SONA невероятно лесна за почистване и мека на допир. И тъй като не контактува директно с клитора, може да се използва за генериране на множество оргазми отново и отново без никакъв дискомфорт.

    499 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Нашият все по-популярен blueMotion NEX|1 (2-ро поколение) сега е по-малък, по-елегантен, по-мощен двигател и е направен от безопасен за тялото силикон.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Дами, пригответе се за излитане: със стилно покритие и шест нива на стимулация, Liberty гарантира удоволствие на всяко място на планетата.

    369 лв.

    215,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Clitella е перорален клиторен стимулатор, който подобрява и възбужда клитора с различни скорости, модели и прикрепвания. Усещането за орален секс вече е постижимо.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Благодарение на практичния магнит, Little Secret може да се закрепи удобно в бикините ви, като дискретно стимулира клитора с мощни вибрации. Силиконовата играчка може да се управлява както чрез приложение, така и с включеното дистанционно управление.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Круиз контролът поема волана, когато вече не можете да се задържите!

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Научете повече за най-съкровените си фантазии със SILA™ Cruise, идеалният избор за начинаещи секс играчки на ръба на чувственото изследване. Достигнете кулминацията на мечтите си с нежни вълни, които ще почувствате отекващи от глава до пети. SILA™ Cruise предлага нов начин да изпитате любовната игра и любовта към себе си, дразнейки ви да достигнете кулминацията си бавно, докато слушате тялото си за по-интензивен оргазъм.

    629 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Този вибратор не е просто красива декорация за вашето нощно шкафче!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Елегантен, изключително мощен и изработен до абсолютно съвършенство CHAIAMO е изящно проектиран, за да ви отведе до най-добрата кулминация. Отпуснете се във възвишено сетивно удоволствие, тъй като като CHAIAMO изпраща силни и дълбоки чувствени вибрации в цялото ви тяло, като същевременно насочва вашите зони на удоволствие с интензивни усещания. Пригответе се да изживеете своя най-незабравим оргазъм.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    Насладете се на сензационното удоволствие от клиторната стимулация с клиторния стимулатор Infinite Love. Стимулирайте клитора с неговата умопомрачителна функция, която имитира орален секс. Пригответе се за умопомрачителен оргазъм.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise целият клитор - дори частите, които не виждате - с нежни звукови вълни вместо конвенционални вибрации. Този безшумен масажор предлага изцяло нов оргазъм, продължителна кулминация след чувствено натрупване на звук. Неговият гладък, водоустойчив дизайн е направен от едно парче първокласен силикон, което прави SONA Cruise невероятно лесен за почистване и мек на допир. И тъй като не контактува директно с клитора, може да се използва за генериране на множество оргазми отново и отново без никакъв дискомфорт.

    579 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Трептящият куршум Clit Kisser™ събира интензивни многоскоростни вибрации в дразнеща втулка с форма на език. Стимулаторът, подобен на устната кухина, има лесен за докосване бутон за бързо набиране и вибрация на куршум във формата на яйце, за да достави вълнуващо усещане.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Mythical Purple

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога ! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, трето поколение, впечатляващо умна играчка, голямо удоволствие както за жени, така и за мъже.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    Womanizer PREMIUM 2 с оригиналната технология Pleasure Air е нашето най-луксозно творение досега – наистина Prada сред секс играчките, най-добрата играчка за жени, които изпитвате нещо повече от друго устройство, с което да играете. С повече нива на интензивност от всякога и подобрена функция на автопилота, за да ви открият нови, непредвидими приключения, PREMIUM 2 е най-чистото удоволствие при най-високо качество.

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Black

    Този усъвършенстван масажор SONA 2 доставя мощни, но сдържани звукови вълни, за да стимулира целия клитор - дори частите, които не виждате - за усещане, различно от всяко друго. Всяка вълна от нежно резониращо удоволствие надгражда последната, кулминирайки с изискан и дълбоко удовлетворяващ оргазъм.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Научете повече за най-съкровените си фантазии със SILA™ Cruise, идеалният избор за начинаещи секс играчки на ръба на чувственото изследване. Достигнете кулминацията на мечтите си с нежни вълни, които ще почувствате отекващите от глава до пети. SILA™ Cruise предлага нов начин да изпитате любовната игра и любовта към себе си, дразнейки вие да постигнете кулминацията си приятно, докато слушате тялото си за по-интензивен оргазъм.

    629 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Обичайте вулвата си, обичайте себе си! Гмурнете се в блаженство с изцяло новия двоен вибратор Air Pulse, Vulva Lover 2.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Круиз контролът поема волана, когато вече не можете да се задържите!

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Тази вибрираща прашка от колекцията PantyRebel е изработена от мека и еластична материя, която се чувства удобно и осигурява добро прилепване. Прашката има отделение, в което пасва прецизно вибраторът. Този вибратор има 12 различни настройки на вибрациите, които могат лесно да се управляват с безжичното дистанционно управление.

    191,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Предизвиквайте изключителна възбуда и стигнете до блажен завършек с Heavenly Massage, елегантен и миниатюрен вибратор с куршуми.

    41,90 лв.

    31,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 309

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули