×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор

Обекти 33 до 64 от общо 309

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Най-накрая пристигна: Новата вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира усещането за прилив на пулсираща вода.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Всяка жена заслужава да й бъде отделено пълно внимание от някого! Всяка жена заслужава оргазъм и удоволствие. Всяка жена заслужава Paloqueth Dual Stimulation, помощник, който е достъпен и удобен. Оставете го да засмуче клитора ви и да вибрира директно към G-точката едновременно!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Funky Massager се предлага с 4 уникални масажиращи капачки. Супер мини масажор влага цялата си сила в горната част. Този фънки масажор е играчка, която трябва да бъде на жената в нощното шкафче. Мини масажорът може просто да постигне блажен оргазъм.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium е идеалната комбинация от нови технологии и висококачествен дизайн. Технологията Pleasure Air насърчава вашия клитор без контакт – от супермеко до супермощно в 12 различни нива на интензивност. С новата функция на автопилота изживявате своя оргазъм неочаквано и по изненадващо нов начин. Ритъмът се променя при всяка употреба. Smart Silence усеща вашето желание. Womanizer Premium започва само когато почти докосне повърхността на кожата ви. Това не само го прави по-тих за използване, но и прави вашето удоволствие още по-интензивно. Благодарение на уникалната си обработка, Womanizer Premium е напълно водоустойчив.

    579 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Curvy Trinity 5 от Satisfyer е стимулатор на въздушния импулс, играчка 3 в 1 за огромно удоволствие!

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Нашият Curvy 1 + доставя удоволствие на клитора с баланс на въздушно-импулсна стимулация и интензивни вибрации. В допълнение, неговото ергономично заоблено тяло има перфектни контури за третиране на най-интимните ви части.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Тя винаги жадуваше за орален секс и й се искаше да може да се наслаждава по-често. Сега тя можеше. Нейното върховно удоволствие би могло да й даде интимния екстаз, който търсеше. Първо тя натисна бутона, за да активира вибрацията и след това проследи тялото си с пулсиращо точно удоволствие. Знаеше, че това ще се почувства толкова добре дълбоко в нея по-късно, но първо искаше да изследва оралните усещания.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Една цел. Два вида стимулация. Най-мощният минивибратор от We-Vibe и оригиналният Womanizer Premium сега са комбинирани в един изключителен бокссет. Създаден, за да отпразнува обединението на двете марки.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 с оригиналната технология Pleasure Air е нашето най-луксозно творение досега – наистина Prada сред секс играчките, най-добрата играчка за жени, които търсят нещо повече от друго устройство, с което да си играят. С повече нива на интензивност от всякога и подобрена функция на автопилот, за да ви отведе на нови, непредвидими приключения, PREMIUM 2 е най-чистото удоволствие при най-високо качество.

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Със своя компактен дизайн с вид на риба и изтръпващата комбинация от вълни на натиск и вибрации, силиконовият Satisfyer Sugar Rush е идеалният спътник в движение. Двата му мотора са особено мощни.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Пригответе се да бъдете озадачени с уникалния дизайн на този 10-функционален куршум. Елегантен и дискретен, и завършен в стилно розово злато, вашият любовен бутон ще бъде невероятен със своите гладки повърхности, точни ръбове и доставка на интензивни вибрации.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Mia 2 Purple

    В невинната външност на MIA 2 се крие ключът към отключването на вашите тайни желания. Миниатюрен, но мощен, този зареждащ се през USB вибратор е идеалното допълнение към чантата ви за удоволствие в движение. Тихите вибрации, водоустойчивата външна част (до дълбочина до 1 метър) и 6-вибрационни модели гарантират, че никога няма да се уморите от интензивните усещания на MIA2 ― където и да ви отведат.

    339 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Premium eco

    Взехме всичко, което направи нашия водещ продукт, Womanizer PREMIUM, толкова добър, и намалихме възможно най-много пластмаса. Естествено, той има същите 12 нива на интензитет, презарежда се през USB и е устойчив на пръски. Добър за планетата, НЕВЕРОЯТЕН за вашето тяло, това е перфектната секс играчка за природосъобразните.

    729 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Liberty Lilac

    Дами, пригответе се за излитане: със стилно покритие и шест нива на стимулация, Liberty гарантира удоволствие на всяко място на планетата.

    329 лв.

    215,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    Класическият и стилен Satisfyer Pro 2 дебютира с нашата собствена Air-Pulse технология, предназначена да възбуди клитора ви в чисто блаженство. Отличаващ се с тих мотор и мека силиконова глава, Pro 2 настройва настроението, за да достигнете върха на вашето желание.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Двойно забавление, двойно удоволствие – изцяло новият Satisfyer DUAL PLEASURE е клиторален стимулатор с Bluetooth и вътрешен вибратор на G-точката. Създаден, за да се съчетае с всепризнатото приложение Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE току-що изведе вашето чувствено пътуване на ново ниво!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable има супер мощен мотор F1 от ново поколение с 10 режима на вибрация и вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога! Desirable има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Desirable лесен за почистване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Комплект от 2 вибриращи играчки в една опаковка. Акумулаторният вибратор е и дистанционно управление за интимното вибриращо яйце. Полагането може да се използва като ръчен джобен вибратор или като стимулатор, носен в бикините ви. Акумулаторните вибриращи кегел топки могат да се управляват дистанционно и помагат за трениране на тазовото дъно, за да развиете по-силни интимни мускули и да подобрите сексуалното си удоволствие.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Melt Coral

    Единственият стимулатор Pleasure Air™, предназначен за двойки, с пулсиращи вълни и нежно засмукване, които не се усещат като нищо друго.

    459 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Нашият Curvy 1 + доставя удоволствие на клитора с баланс на въздушно-импулсна стимулация и интензивни вибрации. В допълнение, това ергономично заоблено тяло има перфектни контури за третиране на най-интимните ви части.

    166,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Може да се използва за стимулация на клитора, вагината, ануса и зърната, но защо да спирате дотук, когато можете да го използвате навсякъде!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Vibrating Lipstick

    Вибриращо червило – шикозен и дискретен супермощен, многофункционален мини вибратор, маскиран като червило с мек фокусиращ усещането „гъвкав връх“.

    41,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bcute Classic Purple

    С права и заострена форма, Bcute Classic е страхотен за определяне на клитора, зърната, главата на пениса и всяка друга ерогенна зона, която желаете.

    66,90 лв.

    38,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium е идеалната комбинация от нови технологии и висококачествен дизайн. Технологията Pleasure Air насърчава вашия клитор без контакт – от супермеко до супермощно в 12 различни нива на интензивност. С новата функция на автопилота изживявате своя оргазъм неочаквано и по изненадващо нов начин. Ритъмът се променя при всяка употреба. Smart Silence усеща вашето желание. Womanizer Premium започва само когато почти докосне повърхността на кожата ви. Това не само го прави по-тих за използване, но и прави вашето удоволствие още по-интензивно. Благодарение на уникалната си обработка, Womanizer Premium е напълно водоустойчив.

    579 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Desirable Pink

    Desirable има супер мощен мотор F1 от ново поколение с 10 режима на вибрация и вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога! Desirable има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Desirable лесен за почистване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Orange

    Всеки знае, че стимулацията на клитора е ключът към кулминацията за нас. Но всички изпитваме удоволствието по различен начин. Някои се радват на интензивна стимулация, други предпочитат нежна. Така че намирането на играчката, която работи за вас, може да бъде предизвикателство. Ето защо създадохме Trinitii.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    Womanizer Classic, както вече разкрива името, е класиката от Womanizer – „малката черна рокля“, така да се каже, сред нашите играчки. Той е оборудван с нашата уникална технология, която създава безконтактен засмукващ ефект вместо познатите преди тази вибрации. 8-те нива на интензивност позволяват много разнообразни удоволствия – първото ниво гарантира леко начало, а максималното ниво, високо на удоволствието. Благодарение на уникалната си обработка, Womanizer Classic е напълно водоустойчив и постепенно идеален за следващото ви потапяне във ваната.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Black

    Ако не харесвате големи момчета и се наслаждавате на по-малките удоволствия в живота, тогава Petit Diamond е настроението за вас! Малък, но мощен, този лесен за използване вибратор изважда всичко за ненадминати оргазми. С красиви искрящи камъни.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Двойно забавление, двойно удоволствие – изцяло новият Satisfyer DUAL PLEASURE е клиторален стимулатор с Bluetooth и вътрешен вибратор на G-точката. Създаден да се съчетае с всепризнатото приложение Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE току-що изведе вашето чувствено пътуване на ново ниво!

    166,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Womanizer Liberty Red Wine

    Дами, пригответе се за излитане: със стилно покритие и шест нива на стимулация, Liberty гарантира удоволствие на всяко място на планетата.

    329 лв.

    215,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Жените обичат цветята и всяка жена ще хареса тази роза най-много от всички цветя! Това не е обикновена роза, това е роза, пълна с удоволствие, вълнение и удовлетворение. Венчелистчетата му обграждат тайна дупка, в която вкарвате клитора си и го оставяте да се разтвори със страст от засмукване. Нека клиторът ви цъфти от блаженство!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Dual Kiss ще ви впечатли с комбинация от прекрасни вълни на натиск и вибриращ вмъкващ се вал. Удобен за кожата, мек силикон и водоустойчиво покритие допълват дизайна.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 309

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули