×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибрационни и монтажни пръстени

Обекти 129 до 160 от общо 294

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Двоен пръстен за пенис, изработен от висококачествен метал без съдържание на никел, който ви позволява да забавите еякулацията, да запазите еректиралия си пенис много по-дълго и да удължите времето на половия акт.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Укрепете и удължете ерекцията си с този силиконов регулируем петел и топка.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Black

    Почувствайте пърхането с Monarch, носима пеперуда, която плъзга клитора и обгръща заобикалящата го чувствителна зона със стимулираща вибрация. Създаден след прочутия масажор тип пеперуда – класически фаворит сред двойките – Monarch съчетава интимен масаж без ръце с подобрение с допълнителна сила за великолепно величествено изживяване.

    91,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BeauMents Flexxio Blue

    Вибраторът за двойка BeauMents Flexxio Blue е многофункционален, акумулаторен универсален уред, който харесва както мъжете, така и жените. За да изпълни тази цел, той е оборудван с 2 двигателя – по 1 във всеки край: в зависимост от вашите желания, двигателите могат да се използват поотделно или заедно за вълнуваща стимулация. Flexxio е направен от мека и особено гъвкава смес от материали, така че може да се огъне във всяка желана позиция. Той е водоустойчив и има 10 различни режима на вибрация. Flexxio може да се управлява лесно с включеното дистанционно управление.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    ROOSTER JASON е твърд пръстен с каишка, който може да се регулира до 5 размера на диаметъра; 30, 35, 40, 45 и 50 мм. Множеството размери ви позволяват да носите този пръстен за петел около целия пакет (пенис и скротум), около основата на пениса или около скротума. Просто следвайте нуждите на тялото си.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Разтеглив вибриращ пръстен за петел с подвижен куршум. Вибрациите се управляват с един бутон за включване/изключване. Stimu Ring е водоустойчив. Вибрациите ще стимулират и клитора на жената, ако Stimu Ring се използва по време на проникване.

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Двоен пръстен за допълнително прилягане!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Clear

    WILLY RING 3 пакета супер-разтегливи пръстени, използвайте ги единични, подредени или наслоени. Нови супер-разтегливи пръстени WILLY RINGS от 3 комплекта от WILLY RINGS, перфектният пръстен за момчета, които искат еластичен стегнат пръстен, който издържа – това не е желе пръстен, последният на WILLY.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Независимо дали искате да се забавлявате с партньор или да се отдадете на чувствено соло време, този мощен силиконов дистанционен комплект за прелюдия е направен за многостранна игра за удоволствие. Този вълнуващ комплект включва извит стимулатор с дистанционно управление за китка и контурен усилващ пръстен с ръчно дистанционно управление.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Transparent

    Half Guard е точно като нашия оригинален спортен пръстен Sport Fucker Sport, който има добавен сплитер, който ще избута ядките ви и ще удължи ерекцията ви.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • COLT Weighted Ring Large

    Можете да поставите този голям утежнен пръстен COLT около члена си, топките си и да поставите утежнения край на места, където слънцето не огрява, ако искате!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Изработен от силикон, регулируемият размер Satisfyer Bullseye ограничава притока на кръвта, за да осигури дълготрайно удоволствие по време на правене на любов. Мощните вибрации, предлагани от конусния стимулатор на клитора, също могат да се контролират чрез безплатното приложение Satisfyer Connect.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners Liquid Silicone Ball Splitter Grey

    Този силиконов сплитер за топчета от колекцията Boners гарантира, че вашите мъжествени форми са готови за действие във всеки един момент. Разделителят на топчета избутва пениса напред, издърпва топчетата надолу и разтваря тестисите. Това осигурява уникален и провокативен вид и предлага приятно усещане. Секс играчката е изцяло изработена от мек и еластичен материал, който перфектно обгръща най-чувствителните части на тялото.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey A Perfect O Silicone Love Ring

    Стремете се към по-силни ерекции и осигурявайте по-дълги сесии за правене на любов с лесната простота на A Perfect O.

    30,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Луксозната линия Charged™ на достъпна цена е горда да въведе възможност за презареждане на една от най-популярните играчки на Screaming O, BigO®, което я прави перфектният акумулаторен вибрационен пръстен за начално ниво. Дебел, разтеглив пръстен с вибриращ мотор, The Charged™ BigO® осигурява едновременно подобряване на ерекцията и стимулиране на клитора.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Насладете се на върховното удовлетворение, претеглено за вашето чувствено удоволствие.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Power Clit Phospho

    Dorcel отива още по-далеч в задоволяването на сетивата и представя нова колекция от светещ в тъмното силикон. Цяла линия от 3 преосмислени бестселъра, които ще станат вашите нови най-добри приятели в тъмното.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Насладете се на дълготрайна и интензивна стимулация с пръстена за петел и топка Saturn от колекцията Hueman. Пръстенът ограничава притока на кръв, което прави пениса и топките ви изключително чувствителни на допир и ерекцията ви ще се почувства по-твърда и ще продължи по-дълго. Пръстенът разполага с 10 различни настройки на вибрация (3 скорости и 7 модела). Има твърда сърцевина с меко силиконово покритие за удобна употреба.

    124,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Това е презареждаемият пръстен за петел със специален допълнителен пръстен за люлка на топките! Еластичният, но плътно прилепнал силиконов пръстен за пенис и мощен мотор с десет отделни функции засилва ерекцията ви, правейки я по-силна и по-твърда, докато вибрациите също така вдъхновяват партньора ви да постигне кулминация по време на проникване!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Thimble Black

    Текстуриран, приятен и адски интензивен захват! Изработен от силикон, този невероятен пръстен има вътрешен вибриращ куршум и оребрена текстура за двойно по-голямо удоволствие от клитора.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Red

    Проектиран да съответства на формата на вашето тяло, всяка извивка на Revolution Ring е прецизно добавена, за да увеличите максимално това, което вече имате. Носен като пръстен или носилка за топка, или и двете, този универсален пръстен е създаден, за да ви поддържа!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag е стимулатор за тестисите и пениса, който подобрява ерекцията и забавя еякулацията. Вибриращият пръстен е супер разтеглив и удобен за носене. Ефективно стимулира тестисите, пениса и перинеума. Fun Bag е лесен за носене в основата на дръжката, която се увива около топките. Кръгът на пръстена е Ø 3,3 см.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Bayek е част от серията ZALO Legend и е предназначена да издигне сексуалните преживявания на двойките. Елегантният, мек силикон покрива ергономичната форма, която удобно пасва между две тела, за да подобри проникването отвътре и отвън.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    За нощ на безкрайна страст е най-добре да използвате добър пръстен за петел. Но ако към това добавим и едно за тестисите, нощта не може да бъде по-добра. Със скоби за регулиране, този пръстен ще ви осигури хватката, която желаете толкова много, и не само ще му се насладите, виждайки как е пениса ви, но и вашият партньор ще може да се наслаждава на проникванията по-силни от всякога.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Cage Ring Black

    Ръкав за пениса с пръстен за тестисите и структура на стимулиращ пръстен. Плътно прилепващият, повишаващ ерекцията ръкав за пениса, изработен от разтеглив, мек силикон, ви предлага най-доброто прилягане към вашия пенис, а пръстенът на тестисите осигурява здраво и удобно прилягане без изплъзване.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Velv'Or JBoa 301 Adjustable Cock Ring

    JBoa от Velv'Or е напълно регулируем пръстен за пенис, предназначен да свие пениса в основата му, което води до супер твърди, по-дълготрайни ерекции, както и еуфорични еякулации.

    91,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Искате ли да повишите състоянието? Bcharmed Basic Plus е двоен масажиращ пръстен със силен мини мотор, перфектен както за соло игра, така и за игра с партньор. 100% безопасен за тялото силикон му осигурява еластично разтягане за цялото плътно прилягане, че ще бъдете на пътя да издържите по-дълго за нула време. Неговото копринено гладко усещане, съчетано с пет пищни вибрационни модела, осигурява по-силни ерекции за него и едновременно с това удоволствие от клитора за нея.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Представяме ви линията Fusion от Sport Fucker!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perfect Fit Cruiser Ring PF Blend Clear

    Този перфектен пръстен за петел, на който се надявахте, вече е реалност. Нито прекалено мек, нито прекалено твърд, просто пасва идеално.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Силиконовият акумулаторен трептене с двоен клитор смесва 7 интензивни функции на вибрация с еротично трептящ пакет за двойно по-голямо удоволствие от разтърсване на коленете. Този двоен размер на пръстена за стимулация е страхотен за начинаещи, които искат да подправят нещата, или за еротични експерти, които искат да добавят интензивно удоволствие към своя арсенал.

    132,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BeauMents Flexxio Purple

    Вибраторът за двойка BeauMents Flexxio Blue е многофункционален, акумулаторен универсален уред, който харесва както мъжете, така и жените. За да изпълни тази цел, той е оборудван с 2 двигателя – по 1 във всеки край: в зависимост от вашите желания, двигателите могат да се използват отделно или заедно за вълнуваща стимулация. Flexxio е направен от мека и особено гъвкава смес от материали, така че може да се огъне във всяка желана позиция. Той е водоустойчив и има 10 различни режима на вибрация. Flexxio може да се управлява лесно с включено дистанционно управление.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Мощен и неустоим Cockring. 3 режима на вибрация. 1 Мощен мотор. Изработена от супер мек силикон. Ергономичен. Шепни тихо. Водоустойчив. Батериите не са включени.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 294

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули