×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибрационни и монтажни пръстени стимулиращ

Обекти 193 до 224 от общо 298

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Perfect Fit Armour Tug Standard Clear

    Armor Tug е по-тънка и по-тънка версия на най-продаваната Cock Armor за по-големи издутини, подобрена ерекция и по-интензивни оргазми!

    116,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sniper Black

    Изработен от приятен за тялото силикон и включващ 2 бримки, едната от които е регулируема по размер, Satisfyer Sniper осигурява повишено задържане на кръвта, за да удължи вашето правене на любов. Допълнителните вибрации стимулират и двамата партньори.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Black

    Проектиран да съответства на формата на вашето тяло, всяка извивка на Revolution Ring е прецизно поставена, за да увеличи максимално това, което вече имате. Носен като пръстен или носилка за топка, или и двете, този универсален пръстен е създаден, за да ви поддържа!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Мечтаете ли за по-твърди и по-дълготрайни ерекции и още повече стимулация? Възможно е с вибриращия пръстен на Нептун! Поставете пръстена около основата на пениса, когато пенисът е отпуснат. По време на ерекция пръстенът ще ограничи притока на кръв в пениса, което осигурява по-твърда и по-дълготрайна ерекция.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Направете стъпка по-голяма стъпка във връзката си и осигурете голямо взаимно удовлетворение с тестена за удоволствие TOR™ 3. Повече настройки за вибрация означават повече място за експериментиране, заедно с уникални опции за персонализиране с помощта на приложението LELO. TOR™ 3 е изработен първокласен безопасен за тялото силикон, който прави идеално прилягащ за всички форми и размери, идеално пренасяйки усещанията и на двамата партньори.

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Silicon Cock Lasso Black

    Този малък пръстен с ласо на Mister B е най-лесният начин да се вкарате в куп, по добър начин! Удобно освобождаване с бутон ви позволява незабавно да отваряте и затваряте пръстена, за да отговаря на вашите нужди. Този регулируем пръстен е толкова удобен и лек, че вероятно ще забравите, че го носите, освен че пенисът ви ще пулсира, напълно изправен, тъй като върши основната си работа.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Cockring with Rubber Ring and Ballstrap 7425 40mm

    ЛУКС, регулира се с катарами.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Искате ли да прекарате една незабравима нощ на страст? Получете по-дълготрайни ерекции и забавяне на еякулацията? Ако искате да увеличите времето за игра, този пръстен за пениса и тестисите, изработен от хипоалергичен tpr и гума, е идеален за постигане на усещания, които няма да ви оставят безразлични.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Large

    Представяме ви линията Fusion от Sport Fucker!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hünkyjunk BUZZFUCK Vibrating Cocksling Clear Ice

    BUZZFUCK Вибриращ петел от Hünkyjunk

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Търсите щастието заедно? Тогава този C-пръстен ви носи най-доброто удоволствие. Happiness C-ring прави ерекцията по-трудна, за по-дълго. Насладете се на добрите вибрации на този C-пръстен. Стимулирайте клитора и изпращайте вибрации надолу към ствола на пениса едновременно. Насладете се на двойното забавление!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Заредете своя сексуален живот! Акумулаторният вибриращ C-пръстен OptiMALE разполага със 7 мощни настройки и множество дизайнерски функции за оптимизиране и издигане на вашата игра в спалнята.

    239 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Подобрете любимия си актив... Мекият, гъвкав пръстен на Bcharmed Basic Wave е проектиран да пасне идеално на мъжете, докато безопасният за тялото силикон се плъзга съблазнително по най-чувствителната ви зона. Тази водоустойчива къща за удоволствия има допълнителни ръбове, които гълтат вашето приятно място, докато 5-функционалният мотор управлява вашия масаж.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Пръстен за пенис, предназначен да ви помогне да постигнете по-дълготрайна и по-силна ерекция. 2 мотора с 10 мощни вибрационни функции осигуряват допълнителна стимулация на клитора, но този пръстен е идеален и за стимулиране на тестисите. Включена е сатенена торбичка за съхранение.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pepino Premium Vibrating Ring

    Искате ли да добавите ново измерение към сексуалния си живот? Опитайте този вибриращ пръстен от Pepino, който ще събуди безкрайно вълнение у вас благодарение на множеството си стимулиращи изпъкналости. Пръстенът е приятно мек и гъвкав и затова удобен за носене. Поставете го върху еректиралия пенис, включете го и се насладете на вибрациите!

    32,90 лв.

    17,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Clear

    Проектиран да съответства на формата на вашето тяло, всяка извивка на Revolution Ring е прецизно добавена, за да увеличите максимално това, което вече имате. Носен като пръстен или носилка за топка, или и двете, този универсален пръстен е създаден, за да ви поддържа!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    Bayek е част от сериала ZALO Legend и е предназначена да издигне сексуалните преживявания на двойките. Елегантният, мек силикон покрива ергономичната форма, която удобно пасва между две тела, за да подобри проникването вътре и отвън.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Силиконовият презареждаем French Kiss™ Enhancer използва перфектната комбинация от 12 функции на вибрация с трептящ пръстен за закачка, за да достави двойно по-голямо удоволствие от треперене на коленете. Еластичният двоен поддържащ пръстен е направен да засили удоволствието както за начинаещи, така и за еротични експерти.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Hero Ring Adjustable Cock Ring Black

    Пръстенът Hero е регулируем пръстен, който може да бъде закрепен в основата на пениса или тестисите. Това ще осигури лек натиск, който ще поддържа кръвообращението, за да подсили ерекцията и да забави еякулацията. Пръстенът е мек на допир, удобен е за носене и се регулира за всички размери.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Ако не можете да устоите на увеличаващата секс сила на пръстена за петел, тогава ще харесате този пръстен за петел със заек. Самият пръстен ще прегърне основата на тялото му и ще му помогне да запази ерекцията си по-здрава за по-дълго време. Коприненият силикон ще се търка в клитора й и ще изпраща интензивни вибрации върху нейния клитор и целия му ствол за невероятна стимулация, както никога досега. Прикрепеният куршум може да се похвали с десет различни модела на вибрации, така че каквото и усещане предпочитате, той може да ви предостави. Насладете се на този висококачествен силиконов пръстен за петел на достъпна цена и ненадминато усещане.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Извеждането на серията TENGA SVR до нови висоти е SVR+! С 1,5 пъти повече мощност от оригиналната серия SVR, насладете се на още по-силни усещания за партньорско удоволствие. Усилете страстните нощи със SVR+.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Steel Beaded Silicone Ring Set

    Страстният комплект силиконови пръстени със стоманени мъниста е направен да подобрява, ескалира и засилва екстаза. Еластичните, но здрави силиконови пръстени се притискат за силна опора, докато мънистата от неръждаема стомана засилват удоволствието

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Ако не можете да устоите на увеличаващата секса сила на пръстена за петел, тогава това ще ви хареса. Самият пръстен ще прегърне основата на тялото му и ще му помогне да запази ерекцията си по-здрава за по-дълго време. Коприненият силикон ще се търка в клитора й и ще изпраща интензивни вибрации върху нейния клитор и целия му ствол за невероятна стимулация, както никога досега. Прикрепеният куршум може да се похвали с десет различни модела на вибрации, така че каквото и усещане предпочитате, той може да ви предостави. Насладете се на този висококачествен силиконов пръстен за петел на достъпна цена и ненадминато усещане.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O The Big O

    Вибриращият пръстен Big O разполага с двуфункционален мотор и еластична и твърда лента за ерекция, която го държи по-твърд по-дълго. Натиснете бутона веднъж за постоянна и силна вибрация и натиснете още веднъж, за да дразните, моля и гъделичкате с мощна многофункционална пулсация.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Подобрете споделеното си удоволствие с тази закачлива играчка за двойки, която доставя тласък на усещане за него – и за нея! Той ще остане по-твърд, по-дълго – благодарение на супер-разтегливия пръстен на пениса, плътно прилепнал в основата на тялото му. В същото време, целенасоченото бръмчене от клиторна вибрация ще я изпрати през ръба с всеки тласък!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Малка играчка за разнообразни забавления!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Той е прост, елегантен и могъщ! Нашият класически Sport Fucker Universal Cockring (един от нашите най-продавани година след година) вече има мотор! Допълнен с 10 вибрационни функции, този супер мек силиконов пръстен ще бръмчи заедно с вашите удари, създавайки стимулиращо изтръпване за вас (и вашия партньор, когато е приложимо). Батерията може да се зарежда с помощта на включения USB кабел за зареждане и всичко е достатъчно тънко, за да го носите където и да отидете и се активира с помощта на безжичното дистанционно управление.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Muscle Ball Stretcher Black

    Muscle Ball Stretcher от Sport Fucker е най-удобната силиконова носилка за топка на пазара! Какво прави Muscle Ball Strecher от Sport Fucker толкова удобен?

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 193 до 224 от общо 298

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули