×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибрационни и монтажни пръстени

Обекти 33 до 64 от общо 108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Вълнуваща стимулация за двойки!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hot Octopuss Atom Plus

    ATOM PLUS е първият в света пръстен за кран, който съдържа двойни интегрирани мотори, позволяващи интензивна стимулация на перинеума в допълнение към мощните вибрации в горната част на ствола.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Превърнете партньора си в любимата си атмосфера на заек с Charged Ohare, уникален презареждаем пръстен с двоен петел, оформен като емблематичната секс играчка, на която се радват и обожават жените по света. Charged Ohare разполага с гъвкави „уши“, които изтръпват и треперят по целия път до върховете им за целенасочен масаж на клитора, различен от всичко, което някога сте усещали, а неговият дизайн с двоен пръстен помага да задържите заека на място: единият пръстен се простира около тялото и вторият се простира около тялото и тестисите, осигурявайки му плътно и сигурно изолиращо прилягане.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Ring True

    Поставете пръстена върху езика, за да засилите оралното изживяване на партньора си и оставете мощните вибрации да действат магически заедно с езика ви.

    32,90 лв.

    17,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    CASUAL LOVE RING 26 TRANSPARENT е пръстен за стимулация на клитора и вагинален възбудител, с който можете да увеличите удоволствието от интимните си отношения до неподозирани граници.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Дайте тласък на тялото и тестисите си с този гладък силиконов пръстен за подобряване, който има двойна функция. Супер разтеглив за максимален комфорт, пръстенът здраво захваща члена и топките ви, за да помогне за подобряване на издръжливостта, като същевременно осигурява плътна опора на скротума. Вземете най-доброто от вашия пръстен за петел с лубрикант на водна основа.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Double Diver Pink

    Утроете удоволствието в спалнята, когато се пъхнете в силиконовия презареждаем Double Diver™. Докато еластичният пръстен ви държи здраво, вълнуващата сонда и ръмжащият тийзър осигуряват стимулация с пълен контакт.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Този мощен пръстен за петел е идеалният стимулант за вас и вашия партньор! С този силиконов пръстен за петел и двамата можете да се насладите на дълготрайна ерекция, което означава, че можете да продължите по-дълго. В горната част има допълнителен стимулатор със заешки уши и подвижен мини вибратор, който стимулира клитора, така че партньорът ви също да достигне прекрасен оргазъм.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Locker Black

    Насладете се на перфектно сексуално изживяване с този вибриращ пръстен за пенис и тестиси. Той е специално проектиран да осигури комфорт и функционалност, като ефективно подобрява половия акт. Изработен от силикон, който се разтяга лесно за максимален комфорт, той също така идва с вибриращ куршум, който ще стимулира както него, така и нея.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Bayek е част от сериала ZALO Legend и е предназначена да издигне сексуалните преживявания на двойките. Елегантният, мек силикон покрива ергономичната форма, която удобно пасва между две тела, за да подобри проникването вътре и отвън.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O The Two-O

    Вибриращият пръстен Two-O включва два мини мотора, прикрепени към супер-еластичен и удобен пръстен за удоволствие за по-добър, по-удовлетворяващ секс. Горният мотор стимулира клитора й, докато долният мотор бръмчи с интензивни усещания за взаимно удоволствие, давайки на двойките нещо, за което да крещят – заедно!

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibrating Black

    SVR е високомощен, тих, акумулаторен и водоустойчив накрайник с елегантен дизайн за безсмислено, сериозно удоволствие.

    182,90 лв.

    148,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Регулируемо завъртане на класическата халка за петел, тази връзка ви позволява да изберете точния диаметър, който желаете, и разполага с текстурирана платформа за удоволствие за нея! Мощният 10 куршума гарантира, че и двамата ще изпитате мощни вълни от взаимна стимулация за двоен оргазъм! Насладете се на фантазията на вашата двойка под вода, тъй като тази играчка е напълно потопяема и оставете висящите връзки да вибрират магически между бедрата ви като допълнителен бонус. Почистването е лесно с почистващ препарат за играчки и изплакване с топла вода.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tor 3 Black

    Направете стъпка по-голяма стъпка във връзката си и осигурете голямо взаимно удовлетворение с тестена за удоволствие TOR™ 3. Повече настройки за вибрация означават повече място за експериментиране, заедно с уникални опции за персонализиране с помощта на приложението LELO. TOR™ 3 е изработен първокласен безопасен за тялото силикон, който прави идеално прилягащ за всички форми и размери, идеално пренасяйки усещанията и на двамата партньори.

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Heloise Black

    Яхнете вълната от стимулация със силиконовия акумулаторен пръстен за вибриращ петел със 7 функции. Със своя силиконов дизайн, този плътно прилепващ пръстен за член стои в основата на пениса ви, укрепва ерекцията ви и удължава удоволствието ви.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Направете следващата голяма стъпка във връзката си и осигурете голямо взаимно удовлетворение с пръстена за удоволствие TOR™ 3. Повече настройки за вибрация означават повече място за експериментиране, заедно с уникални опции за персонализиране с помощта на приложението LELO. TOR™ 3 е изработен от първокласен безопасен за тялото силикон, което го прави идеално прилягащ за всички форми и размери, идеално пренасяйки усещанията и на двамата партньори.

    519 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за робството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Вибриращият пръстен за пениси Joël от колекцията Elite на Dream Toys има стилен вибриращ куршум в златист цвят, който изглежда страхотно с мекия черен силикон на пръстена. Ръкавът, който държи куршума, има заек с две гъвкави уши и изпъкнала текстура за гъделичкане и стимулиране на клитора.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Мощен и неустоим Cockring. 3 режима на вибрация. 1 Мощен мотор. Изработена от супер мек силикон. Ергономичен. Шепни тихо. Водоустойчив. Батериите не са включени.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Mio Black

    Супер мек, гъвкав, мощен – споделяйте по-силни, по-дълги, едновременни оргазми с вашия партньор с помощта на Mio.

    224,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Разтеглив вибриращ пръстен за петел с подвижен куршум. Вибрациите се управляват с един бутон за включване/изключване. Stimu Ring е водоустойчив. Вибрациите ще стимулират и клитора на жената, ако Stimu Ring се използва по време на проникване.

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BeauMents Flexxio Blue

    Вибраторът за двойка BeauMents Flexxio Blue е многофункционален, акумулаторен универсален уред, който харесва както мъжете, така и жените. За да изпълни тази цел, той е оборудван с 2 двигателя – по 1 във всеки край: в зависимост от вашите желания, двигателите могат да се използват поотделно или заедно за вълнуваща стимулация. Flexxio е направен от мека и особено гъвкава смес от материали, така че може да се огъне във всяка желана позиция. Той е водоустойчив и има 10 различни режима на вибрация. Flexxio може да се управлява лесно с включеното дистанционно управление.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за творчеството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • BeauMents Flexxio Purple

    Вибраторът за двойка BeauMents Flexxio Blue е многофункционален, акумулаторен универсален уред, който харесва както мъжете, така и жените. За да изпълни тази цел, той е оборудван с 2 двигателя – по 1 във всеки край: в зависимост от вашите желания, двигателите могат да се използват отделно или заедно за вълнуваща стимулация. Flexxio е направен от мека и особено гъвкава смес от материали, така че може да се огъне във всяка желана позиция. Той е водоустойчив и има 10 различни режима на вибрация. Flexxio може да се управлява лесно с включено дистанционно управление.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Дизайн на пръстени за пенис с двойно проникване за вашето изключително удоволствие

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Изпитайте по-дълбока, по-удовлетворяваща връзка за вас и вашия партньор с мощния Link Up™ Edge. Двойният стимулиращ пръстен доставя интензивно удоволствие с 10 мощни вибрационни функции, добавен поддържащ пръстен Ultra-Soft™ и дразнеща оребрена текстура.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Силиконовият акумулаторен трептене с двоен клитор смесва 7 интензивни функции на вибрация с еротично трептящ пакет за двойно по-голямо удоволствие от разтърсване на коленете. Този двоен размер на пръстена за стимулация е страхотен за начинаещи, които искат да подправят нещата, или за еротични експерти, които искат да добавят интензивно удоволствие към своя арсенал.

    132,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Това е презареждаемият пръстен за петел със специален допълнителен пръстен за люлка на топките! Еластичният, но плътно прилепнал силиконов пръстен за пенис и мощен мотор с десет отделни функции засилва ерекцията ви, правейки я по-силна и по-твърда, докато вибрациите също така вдъхновяват партньора ви да постигне кулминация по време на проникване!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Искате ли да повишите състоянието? Bcharmed Basic Plus е двоен масажиращ пръстен със силен мини мотор, перфектен както за соло игра, така и за игра с партньор. 100% безопасен за тялото силикон му осигурява еластично разтягане за цялото плътно прилягане, че ще бъдете на пътя да издържите по-дълго за нула време. Неговото копринено гладко усещане, съчетано с пет пищни вибрационни модела, осигурява по-силни ерекции за него и едновременно с това удоволствие от клитора за нея.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Power Clit Phospho

    Dorcel отива още по-далеч в задоволяването на сетивата и представя нова колекция от светещ в тъмното силикон. Цяла линия от 3 преосмислени бестселъра, които ще станат вашите нови най-добри приятели в тъмното.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Двоен пръстен за допълнително прилягане!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Вибриращият пръстен Thor на Feelztoys прави вашата ерекция по-дълга и по-силна, има силни вибрации и може да се използва за соло игра или двойки.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули