×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибрационни и монтажни пръстени клитор

Обекти 65 до 96 от общо 108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Вибриращият пръстен Thor на Feelztoys прави вашата ерекция по-дълга и по-силна, има силни вибрации и може да се използва за соло игра или двойки.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Луксозната линия Charged™ на достъпна цена е горда да въведе възможност за презареждане на една от най-популярните играчки на Screaming O, BigO®, което я прави перфектният акумулаторен вибрационен пръстен за начално ниво. Дебел, разтеглив пръстен с вибриращ мотор, The Charged™ BigO® осигурява едновременно подобряване на ерекцията и стимулиране на клитора.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Bayek е част от серията ZALO Legend и е предназначена да издигне сексуалните преживявания на двойките. Елегантният, мек силикон покрива ергономичната форма, която удобно пасва между две тела, за да подобри проникването отвътре и отвън.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Силни ерекции със страхотни вибрации!

    107,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Ръкав за пенис в структуриран дизайн с връх, изработен от плътен материал (приблизително 2,30 см/0,91 инча) и вибрационен куршум. Върхът осигурява визуално удължаване и стимулира интензивно вашия партньор с всеки тласък. Стимулатор за клитор с 10 мощни вибрационни функции осигурява изтънчено удовлетворение за партньора. Разтегливият силикон ви предлага най-доброто прилягане към вашия пенис. Включена е сатенена торбичка за съхранение.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Стимулатор за клитор и възбудител на вагинален пръстен, с които можете да увеличите удоволствието от интимните си отношения до абсолютни граници.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Trap Black

    Красив пръстен за пенис за любителите на секса. Капанът е гъвкав и разтеглив, изработен от супер мек силикон. Има много интензивен вибратор, който разпределя вибрациите в целия пенис и на свой ред поддържа ерекцията за по-дълго време. Този пръстен се доставя с вътрешен вибриращ куршум, който може да бъде отстранен и използван за любовна игра, стимулация на клитора или зърното.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Търсите щастието заедно? Тогава този C-пръстен ви носи най-доброто удоволствие. Happiness C-ring прави ерекцията по-трудна, за по-дълго. Насладете се на добрите вибрации на този C-пръстен. Стимулирайте клитора и изпращайте вибрации надолу към ствола на пениса едновременно. Насладете се на двойното забавление!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Mio Purple

    Супер мек, гъвкав, мощен – споделяйте по-силни, по-дълги, едновременни оргазми с вашия партньор с помощта на Mio.

    224,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Направете стъпка по-голяма стъпка във връзката си и осигурете голямо взаимно удовлетворение с тестена за удоволствие TOR™ 3. Повече настройки за вибрация означават повече място за експериментиране, заедно с уникални опции за персонализиране с помощта на приложението LELO. TOR™ 3 е изработен първокласен безопасен за тялото силикон, който прави идеално прилягащ за всички форми и размери, идеално пренасяйки усещанията и на двамата партньори.

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Пръстен за пенис, предназначен да ви помогне да постигнете по-дълготрайна и по-силна ерекция. 2 мотора с 10 мощни вибрационни функции осигуряват допълнителна стимулация на клитора, но този пръстен е идеален и за стимулиране на тестисите. Включена е сатенена торбичка за съхранение.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Заредете своя сексуален живот! Акумулаторният вибриращ C-пръстен OptiMALE разполага със 7 мощни настройки и множество дизайнерски функции за оптимизиране и издигане на вашата игра в спалнята.

    239 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pepino Premium Vibrating Ring

    Искате ли да добавите ново измерение към сексуалния си живот? Опитайте този вибриращ пръстен от Pepino, който ще събуди безкрайно вълнение у вас благодарение на множеството си стимулиращи изпъкналости. Пръстенът е приятно мек и гъвкав и затова удобен за носене. Поставете го върху еректиралия пенис, включете го и се насладете на вибрациите!

    32,90 лв.

    17,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    Bayek е част от сериала ZALO Legend и е предназначена да издигне сексуалните преживявания на двойките. Елегантният, мек силикон покрива ергономичната форма, която удобно пасва между две тела, за да подобри проникването вътре и отвън.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Ако не можете да устоите на увеличаващата секс сила на пръстена за петел, тогава ще харесате този пръстен за петел със заек. Самият пръстен ще прегърне основата на тялото му и ще му помогне да запази ерекцията си по-здрава за по-дълго време. Коприненият силикон ще се търка в клитора й и ще изпраща интензивни вибрации върху нейния клитор и целия му ствол за невероятна стимулация, както никога досега. Прикрепеният куршум може да се похвали с десет различни модела на вибрации, така че каквото и усещане предпочитате, той може да ви предостави. Насладете се на този висококачествен силиконов пръстен за петел на достъпна цена и ненадминато усещане.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Представяме Pussy & The Knight. Вибриращият пръстен за двойки Pussy & The Knight е проектиран с мисълта за двойките. Можете да разместите двойния пръстен в зависимост от позицията, в която се намирате, за да сте сигурни, че играчката винаги повдига както неговия, така и нейния дух. Pussy & The Knight е лек и има 10 различни режима, за да отговаря на нуждите на всеки.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Копринено гладкият и плюшен силикон е безопасен за тялото и е предпочитаният материал за най-добрите секс играчки. Насладете се на двойното подобрение на пръстена на петела и стимулатора за замърсяване. Докато поддържате и подобрявате ерекцията си, можете също да се насладите на мощните вибрации, излъчвани от вибратора, разположен срещу перинеума ви. Изберете между 3 скорости и 4 модела на вибрация.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Извеждането на серията TENGA SVR до нови висоти е SVR+! С 1,5 пъти повече мощност от оригиналната серия SVR, насладете се на още по-силни усещания за партньорско удоволствие. Усилете страстните нощи със SVR+.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Малка играчка за разнообразни забавления!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O The Big O

    Вибриращият пръстен Big O разполага с двуфункционален мотор и еластична и твърда лента за ерекция, която го държи по-твърд по-дълго. Натиснете бутона веднъж за постоянна и силна вибрация и натиснете още веднъж, за да дразните, моля и гъделичкате с мощна многофункционална пулсация.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Подобрете споделеното си удоволствие с тази закачлива играчка за двойки, която доставя тласък на усещане за него – и за нея! Той ще остане по-твърд, по-дълго – благодарение на супер-разтегливия пръстен на пениса, плътно прилепнал в основата на тялото му. В същото време, целенасоченото бръмчене от клиторна вибрация ще я изпрати през ръба с всеки тласък!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Ако не можете да устоите на увеличаващата секса сила на пръстена за петел, тогава това ще ви хареса. Самият пръстен ще прегърне основата на тялото му и ще му помогне да запази ерекцията си по-здрава за по-дълго време. Коприненият силикон ще се търка в клитора й и ще изпраща интензивни вибрации върху нейния клитор и целия му ствол за невероятна стимулация, както никога досега. Прикрепеният куршум може да се похвали с десет различни модела на вибрации, така че каквото и усещане предпочитате, той може да ви предостави. Насладете се на този висококачествен силиконов пръстен за петел на достъпна цена и ненадминато усещане.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibrating Cock Ring Blue

    Силни ерекции с 10 вълнуващи режима на вибрация!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Превъзходна секс играчка за двойки, щастливият заешки вибриращ заешки пръстен за петел включва два супер-разтегливи пръстена за подобрена устойчивост и заешки уши за интензивна стимулация на клитора. Разгледайте неговите 12 режима на вибрация за споделени удоволствия.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Търсите щастието заедно? Тогава този C-пръстен ви носи най-доброто удоволствие. Happiness C-ring прави ерекция по-трудна, за по-дълго. Насладете се на най-добрите вибрации на този C-пръстен. Стимулирайте клитора и изпращайте вибрации надолу към ствола на пениса едновременно. Насладете се на двойното забавление!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Пепелта Rabbit има куршум с 1 скорост. Пръстенът е изработен от силикон и затова е изключително разтеглив. Със своите стимулиращи уши, той също така ще даде на партньора ви чувство на удовлетворение. Идеален за него и нея.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Търсите щастието заедно? Тогава този C-пръстен ви носи най-доброто удоволствие. Happiness C-ring прави ерекцията по-трудна, за по-дълго. Насладете се на добрите вибрации на този C-пръстен. Стимулирайте клитора и изпращайте вибрации надолу към ствола на пениса едновременно. Насладете се на двойното забавление!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Добавихме нашите емблематични щастливи заешки уши към този елегантен, еластичен силиконов пръстен за петел и му дадохме 30 дистанционно управлявани режима на вибрация за безгранично удоволствие без ръце.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Black

    Ако не можете да устоите на увеличаващата секс сила на пръстена за петел, тогава ще харесате този пръстен за петел със заек. Самият пръстен ще прегърне основата на тялото му и ще му помогне да запази ерекцията си по-здрава за по-дълго време.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    И двамата можете да се насладите на една вълнуваща играчка с този уникален вибратор за двойки от колекцията Cala Azul! Кръглата страна може да се използва като мастурбатор чрез плъзгане на пръстена около пениса.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Удвоете удоволствието си, когато поставите силиконовия акумулаторен пръстен Maximus® с 10 зърна. Еластичният пръстен е облицован с дръзки мъниста за удоволствие и покрит с изпъкнал тийзър, който се разклаща в ритъма на 12 функции на вибрация.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули