×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Мастурбатори

Обекти 97 до 128 от общо 300

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Този невероятно автентичен мастурбатор със сигурност ще запали всичките ви сетива с еротично изживяване. Оборудван с 3 настройки на засмукване и 12 режима на вибрация за стимулиране на най-чувствителните части на пениса с различна интензивност и ритъм. Ще ви зарадва с плътно текстуриран ръкав с ултра меки гънки за удоволствие. И когато отново сте готови, функцията за интелигентна памет запомня любимата ви настройка. Лесен за почистване с подвижна втулка, дайте шанс на този мощен мастурбатор да преживеете вашите солови моменти.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Friend with Benefits Emma Olsen Electric Masturbator with Suction

    Открийте Emma Olsen, ултрареалистичен мастурбатор за несравнимо изживяване на реалистични усещания! Този мастурбатор е щателно проектиран, за да възпроизведе точно външния вид и усещането на истинското нещо. Текстурите, контурите и силиконовият материал осигуряват усещане, което ще ви остави без думи.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Manta Black

    Играчките, направени за пениси, често са огромни, грозни и неудобни за използване с партньори. Елегантният, лесен за управление MANTA е проектиран да бъде перфектен за партньорски секс, както и за самостоятелна игра, плъзгайки се между тялото ви и на практика превръща пениса ви във вибратор. Освен това е невероятен аксесоар за свирка, който обикаля задната част на пениса за усещане за дълбоко гърло. Не сте сигурни за соло игра! Гребените на MANTA съдържат смазка за по-добро усещане при поглаждане.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Вземете у дома PULSE SOLO ESSENTIAL и открийте цял нов свят на мъжката мастурбация. Наречен първият в света Guybrator™, нашата многократно награждавана мъжка секс играчка може да ви накара да свършите без ръце, без да е необходимо да го галите. Неговият универсален дизайн означава, че е идеалната играчка за всеки с пенис.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    Първият нагряващ мастурбатор за орален секс в света. С устойчив на плъзгане матиран дизайн, определено страхотен подарък за физическа годност.1. [функция играчки за мъжка мастурбация] 6 вида вибрация + отопление + водоустойчив + заглушаване, звукът е по-малък от 60 dB, може да бъде погълнат от ежедневния шум.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    ​PDX ELITE Talk-Back Super Stroker предлага пълно сетивно удоволствие с отзивчива еротична комуникация. В допълнение към страстните стонове, 20 съблазнителни директни реакции и 10 секси реакции, предизвикани от движение, ще възбудят ума ви и ще осигурят уникално, повишено ниво на интензивно удоволствие за всяка сесия на мастурбация.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    За мъжете мастурбатори текстурата е всичко, което има значение. Това е, което движи Девън. Изработен е от много безопасен силикагел и ABS материал, който е удобен и екологичен. 6 честотни режима на вибрация могат да бъдат избрани според търсенето. Можете да изберете различни начини на отопление според сезона. Водоустойчив клас IPX6 е лесен за използване и почистване. С живот на батерията от повече от 60 минути, наслаждавайте му се дълго време.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Me You Us Dual Power Masturbation Sleeve

    Игриви ли сте и искате само най-доброто от мастурбацията? Дясната ръка не може сама! Оборудвайте я с този спиращ дъха мастурбатор, който е много удобен и многофункционален в същото време. Създаден е с оглед на нуждите на мъжете и доставя едно наистина вълнуващо изживяване. Снабден е с приятна текстура за невероятни масажи и има няколко режима на вибрация, изберете!

    41,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • MAN.WAND Pump One

    Man.Wand Pump Един мъжки мастурбатор

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Нашият многократно награждаван луксозен Guybrator™, секс играчката за всеки пенис.

    569 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kokos Adel Onahole Masturbator Vibrating

    Продукт с истински стил; размерът и текстурата са почти идентични с истинско дупе.

    539 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    Hot Chocolate Heather осигурява мека и еластична уста, която чака да погълне тялото ви. Този реалистичен ударник е стегнат, гъвкав и изпълнен със сензационни текстури. Доставя се с многоскоростен вибриращ куршум, за да подобри усещането при удар.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Pretty Love Мастурбаторът Emily има прозрачен прозорец, защото удоволствието е и визуално. Неговата подвижна вътрешна обвивка е изработена от TPR, много мек и еластичен материал като кожата. Вашият пенис ще бъде обгърнат от стимулация, преди дори да започнете. Когато го включите, гъделът в долната част ще започне да ви ближе и масажира до дълбока и мощна кулминация.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Лесен за хващане мастурбатор 01 от WYNE с вълнуващо пунктиран, мек ръкав във вагинална форма. Плюс функция за затопляне до 42°C, 5 различни режима на вибрация в 3 скорости и функция за интензивно засмукване в 3 режима. Всички функции могат да се управляват заедно или поотделно с натискане на бутон.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Издръжлива външна обвивка от гел силикон включва два мощни вибратора с 9 уникални режима за изпращане на стимулация до екстаз, докато луксозната вътрешност е облицована с гел силикон с двойна плътност, мек гел силикон, който бързо адаптира топлината на тялото към температурата на тялото. Jamyjob.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Изживейте интимното самостоятелно каране на живота си с мощния Optimum Power Ultimate Head Exciter. Тънкият и компактен мастурбатор може да се похвали с интензивно тласкане и въртеливо действие за незабравим оргазъм. Плъзнете пениса си вътре и изпитайте чисто удоволствие. Лесният за използване носач е изработен от издръжлив ABS и разполага с мек и чувствено текстуриран, подвижен TPR ръкав за повишена чувствителност и умопомрачителни усещания.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand MensWand Black

    MensWand е първият BodyWand, специално проектиран за мъже. Компактният мощен USB акумулаторен масажор разполага с гъвкава шия, която помага за прилагане на повече или по-малко натиск върху желаните зони. Гладките силиконови крилца на включената многофункционална приставка обгръщат тялото и могат да се използват за соло игра, любовна игра или като допълнение към оралния секс. Захранвайте чрез 8 скорости и 20 модела на вибрации, за да се насладите на стимулиращото докосване на леко текстурираната вътрешност на приставката.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Засмуква и вибрира за интензивно соло удоволствие!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Пригответе се за най-доброто гладко изживяване в живота си! PDX Elite Hydrobator е създаден за невероятна водна стимулация с иновативния си дизайн с двоен отворен край, позволяващ на водата да тече през тунела, докато технологията за едновременно автоматизирано поглаждане ви дава пълно изживяване при поглаждане. Създаден с кух тунел, за да пасне на ствола с всякаква дължина, достъпната форма на Hydrobator позволява мокро или сухо автоматизирано поглаждане и вибрация - което го прави идеален за сесии за мастурбация под душа!

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Стимулаторът Pulsar има 3 режима на засмукване и 4 режима на пулсираща вибрация, за да изпитате интензивни движения на засмукване. Изработена е от ABS и TPE, а вътрешната втулка може да се сваля за лесно почистване. Работата е лесна с 3 бутона. Има и бутон за освобождаване на въздушното налягане. За удобство Pulsar се зарежда с включения USB-кабел.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Мъжки мастурбатор със 7 вибрационни модела и 5 мощни режима на засмукване. Той разполага с отвор във формата на вагина с текстуриран канал с футуристичен дизайн.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Принципът на Thrust Blow се основава на автоматично и редовно движение напред-назад за автентично изживяване, близко до реалността. Този нов мастурбатор от Dorcel се отличава с мощната си вендуза, която позволява здраво захващане върху всяка гладка повърхност.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Създаден със силата да влияе, CONTROL предлага технология за подобряване на мастурбацията и повишаване на интимните преживявания. CONTROL Vibrating Silicone Edging Trainer е проектиран за върховна соло стимулация, като обгражда целия ствол с гъвкави FlexFit крила и мощна вибрация. И двете FlexFit крила се увиват и позволяват персонализирано прилягане и персонализиран натиск, докато акумулаторният мотор винаги е готов да усили удоволствието. Водоустойчивият дизайн може да се ползва във всяка мокра среда.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Дизайн, мощност и елегантност. За безпрецедентно изживяване открийте MAN.WAND За да можете винаги да отивате по-далеч в преследването на удоволствието, този чисто нов вид мастурбатор поддържа 8 различни скорости и 20 режима на вибрация. Неговата гъвкава глава и ултра мощен мотор ще ви предложат уникални усещания. Просто възприемете революционната ергономичност на MAN.WAND... Гарантиран оргазъм.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic VIBROTATION Black

    Стъпете отвъд върховното удоволствие с FLIP ZERO EVR!

    1 599 лв.

    999 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Chisa ManQ Threesome Play Tonight 3D Doll

    Тази палава 3D кукла ManQ Threesome Play Tonight е готова да ви зарадва по какъвто и да е начин и по всяко време, когато пожелаете! Изпитайте стегнатостта на супер-горещата задна част или тръпката на реалистичната вагина!

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Обгърнете се в удоволствие от следващо ниво с мощния смукателен и вибриращ мастурбатор Bionic™. Този напълно самостоятелен мастурбатор е направен да обгръща сетивата с напълно персонализирано изживяване при галене.

    639 лв.

    399 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Optimum Power® Masturball™ е напълно самостоятелна вибрационна мощна тренировка, снабдена с 10 функции на вибрация, 3 функции на сензационно компресиране и чувствителни на натиск подложки за гъделичкане за напълно персонализирано изживяване при галене. Чувствителните на натиск подложки за изстискване персонализират стегнатостта с всеки удар, докато разнообразието от функции ви гъделичка и ви дразни към нови кулминационни висоти.

    269 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Girl Next Door Vibrating Tracey

    Тази джобна количка има супер мека и реалистична текстура отвътре за вълнуващи усещания. Изработен е от дълготраен, истински TPE, Tracey има разтеглива вагина и отворен край от другата страна, за да побере всички дължини на пениса или за вмъкване на едноскоростния вибриращ куршум, който е включен. Ако обичате вибрациите по време на вашите мастурбационни сесии, Трейси е тук, за да ви угоди.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Barrel of Fun Masturbator Black

    Открийте върховното удоволствие с нашия уникален двустранен мастурбатор. Изпитайте гладки и еластични усещания по протежение на вътрешния канал. С 12 мощни скорости на вибрация намерете перфектната си честота. Лесно го презареждайте с USB и му се наслаждавайте навсякъде, дори под вода. Очаква ви открито удоволствие!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Inscup3 Intelligent Thrusting & Contraction Masturbator

    INSCUP-3, автоматичен мастурбатор, който издига вашето удоволствие до нови висоти. Със своята интелигентна вградена тяга и функция за кръгово свиване на 360°, този мастурбатор осигурява приключение като никой друг.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tom of Finland Head To Head Vibrating Sleeve

    Вървете един срещу друг с този вибриращ двоен удар. Мощните двойни куршуми стимулират ствола, докато стимулиращата текстурирана вътрешност стиска здраво члена ви. Неплъзгащата се текстура отвън ви позволява да се захванете здраво, докато прозрачният материал ви позволява да видите добре цялото действие. Кухи през целия път, така че да можете да опрете дъното до главата на вашия партньор.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 300

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули