×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Мастурбатори вибриращ

Обекти 65 до 96 от общо 304

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Leten SM380 Super Masturbator

    Реалистична алтернатива на мастурбацията е този удивителен, акумулаторен мастурбатор! Поставете вендузата върху избрана от вас повърхност, плъзнете смазания си пенис вътре и се зарадвайте с магическите движения напред-назад, сякаш някой друг ви доставя удоволствие.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush M for Men Ashley Vanilla

    Ашли иска да те вземе, когато пожелаеш. Този мек мастурбатор с форма на вагина е направен от реалистичен X5 за перфектен баланс между мекота и твърдост. Плюс това, едноскоростният вибриращ куршум доставя още повече усещане нагоре и надолу по тялото ви. Оразмерен за удобно поглаждане с една ръка, Ashley е с отворен край, за да пасне на всички дължини и е снабден с нехлъзгаща се ръкохватка, така че вие контролирате скоростта и дълбочината на вашите тласъци. Насладете се на Ашли сам или с партньора си.

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Насладете се на най-доброто от двата свята със стегната, възбуждаща путка и най-доброто орално секс изживяване с дълбоко гърло! Уникално извита, за да се усеща точно като реалистично гърло и путка, Double Penetration Vibrating Stroker е облицована с ултра-реалистична Fanta Flesh за възможно най-реалистичното мастурбационно изживяване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Подобреният дизайн на m-чашата на F1S V2 ви позволява да изследвате оптимално удовлетворение, с гъвкав ръкав, по-широк диапазон от звукови интензитети и четири пулсиращи програми. Този sextech с отворен интерфейс е оборудван с 10 най-съвременни сензора за обратна връзка за ефективността в реално време чрез приложението LELO - което ви позволява да създадете най-приятния набор от програми за вашия върховен оргазъм. Изтеглете SDK за iOS или Android, за да създадете своето киберсекси приложение, синхронизирайте се с интерактивния свят и оставете въображението си да ви развихри.

    859 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Увеличете интимното си удоволствие с лесния за използване Optimum Power Ultimate Power Stroker. Компактният, самостоятелен възбудител може да се похвали със седем интензивни вибрации, пулсации и функции за ескалация, с изключителен екстаз от галене.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Изпитайте интензивните усещания и достигнете върха на личното, сексуално удовлетворение с Milker Pro. Позволете си да изследвате да бъдете издоени от всяка мокра капка, която идва от вас, докато усещате текстурирания, еластичен ръкав с неговите вдлъбнатини и издатини, които трият вашия фалос с всяко засмукване и удар.

    1 199 лв.

    749 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Hot Octopuss Pulse Solo Interactive е вашата врата към изцяло нов свят на мъжка мастурбация. Оригиналният Pulse Solo Essential беше наречен първият в света Guybrator, а сега е интерактивен! Многократно награждаваната мъжка секс играчка на Hot Octopuss може да ви накара да свършите без ръце, без необходимост от галене. Неговият универсален дизайн означава, че е идеалната играчка за всеки с пенис.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Изпитайте върхова мастурбационна производителност и върховно удоволствие! Мекият, гъвкав силикон плътно обгръща ствола ви с вибриращо удоволствие - просто стегнете хватката си и се насладете напълно на масажиращите ребра и стимулиращата издатина на удоволствието. Вибриращият силиконов стимулатор е специално проектиран да стимулира мястото на френулума по долната страна на пениса за умопомрачителна мастурбация.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mistress Alexis Side Saddle Vibrating Masturbator

    Господарката Алексис ви моли да я напълните със сперма! Този секси мастурбатор за путка и задник със странично седло има реалистичен вид и усещане, реалистични ръчно рисувани детайли и два стегнати любовни тунела за най-доброто от реалистичното удоволствие. Подвижният куршум има 10 модела на вибрации и пулсации за много възможности за удоволствие. Дизайнът с отворен край прави почистването лесно. Гордо произведен в САЩ от висококачествени материали.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Last Drop Sucker Masturbator with Suction & Vibrations

    Изберете удовлетворяващ сексуален живот, изберете дълбоко смучене и интензивни вибрации, изберете този уникален мастурбатор. Той предлага най-доброто от света на вибрациите и засмукването. Очаквайте с нетърпение да бъдете погълнати от вълнуващ вакуум, засмукани и отпуснати. Очаквайте интензивни вибрации и иновативен дизайн!

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Male Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly

    Първият интерактивен мъжки мастурбатор за незабравимо сетивно изживяване. Разполага с активиране с движение, плътно прилепнал анален вход, вграден акумулаторен Hi-Fi високоговорител, мощен микро куршум и позициониращ изправен петел. Веднъж щом докоснете реалистичната му кожа, разклатите твърд член и чуете секси гласа му, няма да можете да се сдържите.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FunZone Vulcan Ripe Vagina Vibrating

    Веднъж отворена, тази зряла вагина Vulcan е готова да овладее истинската любовна работа. Завършен е с материал Realistic Love Skin в цвят на кожата, има текстуриран вътрешен тунел и можете да добавите вибрации към забавлението: 6 нива на вибрация и пулсация. Пълен размер: прибл. 15 см, със стегнат, но гъвкав диаметър на тунела. Включеният минивибратор може да се сваля. Материал: PP, SEBS (мастурбатор), ABS (mini vibe). Включена батерия (LR1).

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CutiePies Cheerleader Cherry Masturbator with Bonus Bullet

    Запознайте се с CutiePies: колекция от реалистични мастурбатори, всички със собствени страстни личности. Тези дами са направени от ултра мек TPE материал и всички са оборудвани с реалистични отвори за безкрайно поглаждане. Лесен за почистване, идеален размер и по-добър от истинския, ще се влюбите в CutiePies!

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hot Octopuss Jett Sleeve with Treble and Bass Technology

    С нашата патентована технология за високи и ниски честоти, JETT е първият Guybrator™, който ви позволява безкраен избор върху силата и честотата на вибрациите - осигурявайки интензивен оргазъм без ръце.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II – масажор за пенис. Чувствителен, иновативен, мощен. COBRA LIBRE II е секс играчката, създадена за главата на пениса!

    329 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jamyjob Tornado 360 Rotate Tech Stroker

    Торнадото е един от най-впечатляващите елементи на природата, въздушни стълбове се въртят в себе си по яростен начин и помитат всичко, където и да стигнат.

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush M for Men Isabella Mocha

    M за мъже Isabella осигурява мека и еластична уста, която е широко отворена за вас. Този реалистичен ударник е издръжлив, гъвкав и изпълнен със сензационни текстури. Доставя се с многоскоростен вибриращ куршум, за да подобри усещането при удар.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Открийте своята най-фетишистична и палава страна с колекцията Fetish by Intoyou.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Phat Ass White Girl

    Който е казал, че белите мацки нямат големи дупета, никога не е срещал такава извита кралица! Ако обичате мадами със светла кожа с големи дебели дупета, това бяло момиче с дебело дупе има достатъчно боклуци в багажника, за да накара члена ви да експлодира! Чукай я първо в сладкото й закръглено дупе, след това го пъхни в хапката й и хвърли орех в тясното й малко пуде! Това красиво дупе с мехурчета е отговорът на фантазиите на PAWG на всеки мъж… малка талия, две големи кръгли бузи на задника, които да пляскате и стискате, и красива розова путка, разперена като орел отдолу!

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    ИЗПИТВАЙТЕ НАЙ-Усъвършенстваните, Хендс-фри, презареждащи се през USB СТРОКЪРИ, ПРАВЕНИ НЯКОГА! Mega-Bator е единственият мастурбатор със свободни ръце в света, който върши цялата работа вместо вас, докато гледате любимите си мръсотии на мобилното си устройство!

    419 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Alex Neo 2

    Готов да задоволи всичко отначало. Alex Neo 2 взема всичко, което обичате в оригинала, и добавя всичко, за което копнеете. Включващ мощни режими на тласък, интерактивни възможности, контрол на приложения и други – Alex Neo 2 е мастурбатор, който просто трябва да опитате.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Tight Squeeze Black-Red

    Нека тази луксозна многофункционална количка задоволи всяка ваша фантазия! Интензивни 10-скоростни вибрации, 7 скорости и модели на смучене и изстискване - и еротично аудио - всички се събират, за да създадат вълнуващо изживяване на пълно удовлетворение. Всяка функция работи отделно, така че можете да персонализирате удоволствието си с едно натискане на бутон върху ергономичния контейнер, който се побира удобно в ръката ви. Напълно презареждаем, ръкавът се маха за почистване, устойчив на пръски.

    299 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Vibro Angel Black

    Стимулатор с въображение и умно проектиран за стимулиране на най-чувствителните места на мъжа. 2 мощни мотора с 10 функции за вибрация и потупване осигуряват вълнуваща стимулация на пениса, тестисите и перинеума

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Вибрации, които да зарадват топките, доставяни от този вибриращ уред за скротум Mr Pleasure, за максимално удоволствие! Вибриращият скротум стимулатор е изработен от мек силикон и има удобни каишки за члена. Просто натиснете бутона на стимулатора или дистанционното и се насладете на вълнуващите усещания от вибрации, стимулиращи топките ви! Промяната на ритъма на вибрациите е лесна с безжичното дистанционно управление. Или го дайте на вашия партньор, който може да ви изненада, като управлява дистанционното от разстояние за вълнуваща игра!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Black

    Вибратор за удължаване на пениса. 7 Вибрация / Безшумен / USB зареждане / Лесно почистване

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    NINJA2 е нова DIY секс играчка за мъже от OTOUCH! Този луксозен мастурбатор „Направи си сам“ има хубав, дискретен калъф.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mistress Bella Jackhammer Vibrating Masturbator

    Вибриращ EGG Включени 10 функции. Реалистично, реалистично влизане се усеща като истинско нещо.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Компактен и много лесен за използване мастурбатор с вълнуващи вибрации и множество меки точки доставя удоволствие директно на главичката и френулума. 3-те гъвкави дилататора с различни размери могат да бъдат поставени или сменени за допълнителна уретрална стимулация, ако и когато е необходимо. 10-те режима на вибрация осигуряват разнообразно удоволствие и могат лесно да се контролират с помощта на бутона на играчката.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Алтернатива на мастурбацията е този фантастичен мастурбатор SM360 с USB зареждане! Плъзнете пениса си с малко лубрикант в ствола и се оставете да бъдете поглезени от магическата функция за засмукване в комбинация с вибрация за максимално удоволствие.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    С по-твърд материал от оригиналния FLIP ZERO EV, вибриращият FLIP ZERO EV BLACK предлага по-силни усещания и по-здраво стискане. Насладете се на най-динамичното тътнещо стимулиране, което е налично с вътрешни детайли, усъвършенствани, за да съответстват на интензивните усещания от по-здравия материал, и тътнещата стимулация на двойните вибрационни ядра!

    749 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wyne 06 Masturbator Dual Motor Vibrating, Sucking & Moaning Function

    Вибриращи свирки със здраво стискане и секси стонове!

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Върти се, масажира и вибрира за интензивно соло удоволствие!

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 304

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули