×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Автоматични мастурбатори

Обекти 33 до 64 от общо 108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    CRUIZR CP03 е луксозен и дискретен мастурбатор със засмукващи и вибриращи функции. Можете да се насладите на вкусна стимулация на пениса и можете лесно да избирате от 6 режима на сукане или 7 режима на вибрация. Мастурбаторът има функция за затопляне, за да изпитате още по-реалистично усещане. Благодарение на удобното LED осветление винаги можете да изберете правилната функция. Мекият еластичен силиконов ръкав има вагинален отвор и множество шипове и ръбове от вътрешната страна.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    ИЗПИТВАЙТЕ НАЙ-Усъвършенстваните, Хендс-фри, презареждащи се през USB СТРОКЪРИ, ПРАВЕНИ НЯКОГА! Mega-Bator е единственият мастурбатор със свободни ръце в света, който върши цялата работа вместо вас, докато гледате любимите си мръсотии на мобилното си устройство!

    419 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blowcast Blowbot Automatic Masturbator

    Запознайте се с BLOWCAST; проектиран с иновация и страст, предназначен да вдъхне живот на вашите фантазии! Blowbot предлага уникално изживяване с възхитителни вибрации и функция за лента и отопление. С неговия мощен мотор и мека текстура на ръкава ще откриете усещания, както никога досега.

    349 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Pursuit of Pleasure Black

    За взискателните търсачи на силни усещания, Pursuit of Pleasure е най-съвременният Stroker с ясен прозорец в камерата, така че можете да видите цялото действие. Гъвкав, текстуриран вътрешен канал, изработен от TPE гума, ви държи здраво, докато изследвате 7 вибриращи скорости и ритъма. Пръстените с мъниста се движат нагоре и надолу по тялото, добавяйки още повече стимулация и удоволствие. Свобода за игра!

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Иновативната технология на въздушната възглавница е проектирана да надува и издува, докато обгръща тялото ви със стимулиращо стискане и освобождаване на удоволствието. Множество въздушни възглавници с много функции, комбинирани с мощно херметично засмукване за издояване на всеки сантиметър от члена ви, ще ви дадат най-доброто мастурбационно изживяване в живота ви!

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Подобреният дизайн на m-чашата на F1S V2 ви позволява да търсите оптимално удовлетворение, с гъвкава ръка, по-широк диапазон от звукови интензитети и четири пулсиращи програми. Този sextech с отворен интерфейс е оборудван с 10 най-съвременни сензора за обратна връзка за ефективност в реално време чрез приложението LELO - което ви позволява да създадете най-приятния набор от програми за вашия върховен оргазъм. Изтеглете SDK за iOS или Android, за да създадете своето киберсекси приложение, синхронизирайте се с интерактивния свят и оставете въображението, което сте развили.

    859 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    Иновативната технология за компресия в PDX ELITE VIBRATING MEGA MILKER е проектирана да обгражда автоматично тялото ви със стимулиращ натиск, позволявайки невероятно удоволствие от стискане и освобождаване. Прозрачният прозорец ви позволява да наблюдавате действието, докато всеки инч от члена ви се издоява отново и отново с 6 усилващи скорости.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    CRUIZR CP02 е луксозен и дискретен мастурбатор с движение нагоре и надолу и вибрираща функция. Можете да се насладите на вкусна стимулация на пениса и можете лесно да избирате от 5-те скорости или 10-те режима на вибрация. Мастурбаторът прави спирално въртеливо движение, така че да изпитате още по-реалистично усещане. Мекият еластичен силиконов ръкав има вагинален отвор и множество шипове и ръбове от вътрешната страна.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Добре дошли в новата и подобрена технология за договаряне. Изцяло ново изживяване в същия форм фактор.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II – масажорът за пенис. Чувствителен, иновативен, мощен. COBRA LIBRE II е секс играчката, създадена за главата на пениса!

    329 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Leten SM380 Super Masturbator

    Реалистична алтернатива на мастурбацията е този удивителен, акумулаторен мастурбатор! Поставете вендузата върху избрана от вас повърхност, плъзнете смазания си пенис вътре и се зарадвайте с магическите движения напред-назад, сякаш някой друг ви доставя удоволствие.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Last Drop Sucker Masturbator with Suction & Vibrations

    Изберете удовлетворяващ сексуален живот, изберете дълбоко смучене и интензивни вибрации, изберете този уникален мастурбатор. Той предлага най-доброто от света на вибрациите и засмукването. Очаквайте с нетърпение да бъдете погълнати от вълнуващ вакуум, засмукани и отпуснати. Очаквайте интензивни вибрации и иновативен дизайн!

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Насладете се на най-доброто от двата свята със стегната, възбуждаща путка и най-доброто орално секс изживяване с дълбоко гърло! Уникално извита, за да се усеща точно като реалистично гърло и путка, Double Penetration Vibrating Stroker е облицована с ултра-реалистична Fanta Flesh за възможно най-реалистичното мастурбационно изживяване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Подобреният дизайн на m-чашата на F1S V2 ви позволява да изследвате оптимално удовлетворение, с гъвкав ръкав, по-широк диапазон от звукови интензитети и четири пулсиращи програми. Този sextech с отворен интерфейс е оборудван с 10 най-съвременни сензора за обратна връзка за ефективността в реално време чрез приложението LELO - което ви позволява да създадете най-приятния набор от програми за вашия върховен оргазъм. Изтеглете SDK за iOS или Android, за да създадете своето киберсекси приложение, синхронизирайте се с интерактивния свят и оставете въображението си да ви развихри.

    859 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Изпитайте интензивните усещания и достигнете върха на личното, сексуално удовлетворение с Milker Pro. Позволете си да изследвате да бъдете издоени от всяка мокра капка, която идва от вас, докато усещате текстурирания, еластичен ръкав с неговите вдлъбнатини и издатини, които трият вашия фалос с всяко засмукване и удар.

    1 199 лв.

    749 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Увеличете интимното си удоволствие с лесния за използване Optimum Power Ultimate Power Stroker. Компактният, самостоятелен възбудител може да се похвали със седем интензивни вибрации, пулсации и функции за ескалация, с изключителен екстаз от галене.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Изпитайте върхова мастурбационна производителност и върховно удоволствие! Мекият, гъвкав силикон плътно обгръща ствола ви с вибриращо удоволствие - просто стегнете хватката си и се насладете напълно на масажиращите ребра и стимулиращата издатина на удоволствието. Вибриращият силиконов стимулатор е специално проектиран да стимулира мястото на френулума по долната страна на пениса за умопомрачителна мастурбация.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Hot Octopuss Pulse Solo Interactive е вашата врата към изцяло нов свят на мъжка мастурбация. Оригиналният Pulse Solo Essential беше наречен първият в света Guybrator, а сега е интерактивен! Многократно награждаваната мъжка секс играчка на Hot Octopuss може да ви накара да свършите без ръце, без необходимост от галене. Неговият универсален дизайн означава, че е идеалната играчка за всеки с пенис.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jamyjob Tornado 360 Rotate Tech Stroker

    Торнадото е един от най-впечатляващите елементи на природата, въздушни стълбове се въртят в себе си по яростен начин и помитат всичко, където и да стигнат.

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Открийте своята най-фетишистична и палава страна с колекцията Fetish by Intoyou.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    ИЗПИТВАЙТЕ НАЙ-Усъвършенстваните, Хендс-фри, презареждащи се през USB СТРОКЪРИ, ПРАВЕНИ НЯКОГА! Mega-Bator е единственият мастурбатор със свободни ръце в света, който върши цялата работа вместо вас, докато гледате любимите си мръсотии на мобилното си устройство!

    419 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Пенис/помпа за потентност и мастурбатор в едно! В зависимост от това как топката на помпата е прикрепена към тръбата (дължина 49 см) на цилиндъра, въздухът може или да бъде изсмукан от помпата на пениса (за да се създаде ефективен вакуум за тренировка на пениса/потентността), или може да потече вътре за невероятен ефект на засмукване на духане. За допълнителна стимулация можете също да включите многоскоростната вибрация на главичката, която преминава от нежна към мощна.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II – масажор за пенис. Чувствителен, иновативен, мощен. COBRA LIBRE II е секс играчката, създадена за главата на пениса!

    329 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Alex Neo 2

    Готов да задоволи всичко отначало. Alex Neo 2 взема всичко, което обичате в оригинала, и добавя всичко, за което копнеете. Включващ мощни режими на тласък, интерактивни възможности, контрол на приложения и други – Alex Neo 2 е мастурбатор, който просто трябва да опитате.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wyne 06 Masturbator Dual Motor Vibrating, Sucking & Moaning Function

    Вибриращи свирки със здраво стискане и секси стонове!

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    NINJA2 е нова DIY секс играчка за мъже от OTOUCH! Този луксозен мастурбатор „Направи си сам“ има хубав, дискретен калъф.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    PDX ELITE® MOTO-MILKER™ повдига мастурбацията с мощно интермитентно тласкане за най-доброто изживяване на удара. Това е перфектна буря от усещания за засилени соло секс сесии, които могат да бъдат персонализирани според вашите лични настроения! Пригответе се за експлозивно напъване без ръце около пениса ви с изключително меко автоматично поглаждане! Вашето върховно мастурбационно изживяване е готово, когато сте!

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Алтернатива на мастурбацията е този фантастичен мастурбатор SM360 с USB зареждане! Плъзнете пениса си с малко лубрикант в ствола и се оставете да бъдете поглезени от магическата функция за засмукване в комбинация с вибрация за максимално удоволствие.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Създаден със силата да влияе, CONTROL…¡ предлага технология за подобряване на мастурбацията и повишаване на интимните преживявания. Модерна мастурбация със съвременен дизайн, CONTROL Power-Bator предлага тласкане без ръце, успокояваща топлина и секси говорене и стенене едновременно или независимо. Акумулаторният мотор предлага мощна производителност със 7 интензивни режима на тласък, позволяващи персонализирано удоволствие. Вътрешният ръкав обгръща тялото с гъвкави, провокативни текстури, за да подсили това мощно мастурбационно изживяване.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Върти се, масажира и вибрира за интензивно соло удоволствие!

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    ИЗПИТВАЙТЕ НАЙ-Усъвършенстваните, Хендс-фри, презареждащи се през USB СТРОКЪРИ, ПРАВЕНИ НЯКОГА! Mega-Bator е единственият мастурбатор със свободни ръце в света, който върши цялата работа вместо вас, докато гледате любимите си мръсотии на мобилното си устройство!

    419 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Изпитайте интензивно удоволствие точно там, където го искате! Мощна вибрация и невероятно засмукване обгръщат главичката на пениса ви в чисто удовлетворение!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули