×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Автоматични мастурбатори вибриращ

Обекти 65 до 96 от общо 111

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Twerks, Shakes И Gyrates Like Crazy! Доенето е добро за твърдия член! Надяваме се, че сте готови, защото ви предстои да се насладите на най-интензивното и реалистично доене в света с Milk Me Silly! Този гигантски мастурбатор за дупе с мехурчета е готов да издое члена ви до сухо с два мега мощни въртящи се двигателя, които вибрират и масажират едновременно. Можете да избирате от 5 различни ротационни функции и 5 различни вибрационни функции за безкрайна комбинация от забавление при доенето.

    2 669 лв.

    1 669 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Изпитайте интензивно удоволствие точно там, където го искате! Мощна вибрация и невероятно засмукване обгръщат главичката на пениса ви в чисто удовлетворение!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Пенис/помпа за потентност и мастурбатор в едно! В зависимост от това как топката на помпата е прикрепена към тръбата (дължина 49 см) на цилиндъра, въздухът може или да бъде изсмукан от помпата на пениса (за да се създаде ефективен вакуум за тренировка на пениса/потентността), или може да потече вътре за невероятен ефект на засмукване на духане. За допълнителна стимулация можете също да включите многоскоростната вибрация на главичката, която преминава от нежна към мощна.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Това е третото поколение автоматичен прибиращ се, телескопичен мъжки мастурбатор на Leten и ви предлага най-добрата механична ръчна работа досега.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Изпитайте върховно удоволствие с Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, напълно самостоятелен акумулаторен мастурбатор, предлагащ както вибрации, така и възможности за тласкане. С 10 интензивни функции на вибрация, пулсация и ескалация, както и 10 независими функции за поглаждане, това устройство доставя широка гама от усещания за персонализирано удоволствие.

    409 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Keon Single Pack

    Бъдете един от първите, които навлизате в интерактивния свят с най-мощния автоматизиран мастурбатор за мъже.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Четири, три, две, едно... обратното броене приключи и Ракетата излита със скоростта на светлината, за да ви отведе право във вселените на удоволствието!

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Този невероятно автентичен мастурбатор със сигурност ще запали всичките ви сетива с еротично изживяване. Оборудван с 3 настройки на засмукване и 12 режима на вибрация за стимулиране на най-чувствителните части на пениса с различна интензивност и ритъм. Ще ви зарадва с плътно текстуриран ръкав с ултра меки гънки за удоволствие. И когато отново сте готови, функцията за интелигентна памет запомня любимата ви настройка. Лесен за почистване с подвижна втулка, дайте шанс на този мощен мастурбатор да преживеете вашите солови моменти.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Fap-O-Matic повишава мастурбацията с мощно интермитентно засмукване за най-доброто изживяване на удара. Това е перфектна буря от усещания за засилени соло секс сесии, които могат да бъдат персонализирани според вашите лични настроения! Пригответе се за експлозивно тласкане без ръце около пениса ви с ултра меко автоматично поглаждане! Вашето върховно мастурбационно изживяване е готово, когато сте!

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Споделете вашето интерактивно изживяване с най-злото момиче, jessica drake™. Суперзвездата на This Wicked Pictures е носителка на множество награди за възрастни актриса, сценарист, режисьор и сексуален педагог. Тя ще ви научи на няколко неща как да се справяте в спалнята.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    За мъжете мастурбатори текстурата е всичко, което има значение. Това е, което движи Девън. Изработен е от много безопасен силикагел и ABS материал, който е удобен и екологичен. 6 честотни режима на вибрация могат да бъдат избрани според търсенето. Можете да изберете различни начини на отопление според сезона. Водоустойчив клас IPX6 е лесен за използване и почистване. С живот на батерията от повече от 60 минути, наслаждавайте му се дълго време.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Кой не се наслаждава на оралния секс? Ами ако ви кажем, че има друго по-високо ниво? Hurricane от Jamyjob идва направо от бъдещето, за да ви покаже как се правят нещата там. Този стимулатор е не само симулатор на орален секс, но дори го подобрява!

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Насладете се на най-доброто изживяване при орален секс с дълбоко гърло с този уникален мастурбатор, оформен точно като реалистично гърло! Облицована с ултра-реалистична Fanta Flesh и здрав екстериор, тази количка е готова да се отвори широко и да ви хареса!

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Лесен за хващане мастурбатор 01 от WYNE с вълнуващо пунктиран, мек ръкав във вагинална форма. Плюс функция за затопляне до 42°C, 5 различни режима на вибрация в 3 скорости и функция за интензивно засмукване в 3 режима. Всички функции могат да се управляват заедно или поотделно с натискане на бутон.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Inscup3 Intelligent Thrusting & Contraction Masturbator

    INSCUP-3, автоматичен мастурбатор, който издига вашето удоволствие до нови висоти. Със своята интелигентна вградена тяга и функция за кръгово свиване на 360°, този мастурбатор осигурява приключение като никой друг.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Аса Акира е всичко, което можете да си представите... и още! Тя е звезда на над 500XXX филма, публикуван автор, поет, носител на множество награди и е обявена за жена изпълнител на годината от XBIZ и AVN.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Мъжки мастурбатор със 7 вибрационни модела и 5 мощни режима на засмукване. Той разполага с отвор във формата на вагина с текстуриран канал с футуристичен дизайн.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Стимулаторът Pulsar има 3 режима на засмукване и 4 режима на пулсираща вибрация, за да изпитате интензивни движения на засмукване. Изработена е от ABS и TPE, а вътрешната втулка може да се сваля за лесно почистване. Работата е лесна с 3 бутона. Има и бутон за освобождаване на въздушното налягане. За удобство Pulsar се зарежда с включения USB-кабел.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Принципът на Thrust Blow се основава на автоматично и редовно движение напред-назад за автентично изживяване, близко до реалността. Този нов мастурбатор от Dorcel се отличава с мощната си вендуза, която позволява здраво захващане върху всяка гладка повърхност.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    ​PDX ELITE Talk-Back Super Stroker предлага пълно сетивно удоволствие с отзивчива еротична комуникация. В допълнение към страстните стонове, 20 съблазнителни директни реакции и 10 секси реакции, предизвикани от движение, ще възбудят ума ви и ще осигурят уникално, повишено ниво на интензивно удоволствие за всяка сесия на мастурбация.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic VIBROTATION Black

    Стъпете отвъд върховното удоволствие с FLIP ZERO EVR!

    1 599 лв.

    999 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Обгърнете се в удоволствие от следващо ниво с мощния смукателен и вибриращ мастурбатор Bionic™. Този напълно самостоятелен мастурбатор е направен да обгръща сетивата с напълно персонализирано изживяване при галене.

    639 лв.

    399 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Пригответе се за най-невероятния, най-интензивния, най-модерния въртящ се мастурбатор, който някога сте си представяли!

    339 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovebotz The Milker Slider 18X Stroking Masturbator Black

    Дайте си ръка, като не се налага да използвате своята! С този уред Lovebotz Auto Milker можете да се насладите на 3 скорости и 6 модела на поглаждане!

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Засмуква и вибрира за интензивно соло удоволствие!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovebotz Milker TPE Masturbator with Ball Strap Clear

    Задоволете желанията си с този мастурбатор Milker TPE! Дебелият носач е мек и разтеглив, така че може да пасне плътно върху всяка дръжка. Задържан на място с ремъка за топка, можете да му се наслаждавате и без ръце!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wyne 03 Masturbator Vibration, Warming & Suction for Blowjob Feeling

    Мощен мастурбатор 03 от WYNE, който осигурява интензивна, напълно автоматична стимулация на пениса със 7 режима на вибрация и 3 режима на засмукване. Функцията за затопляне до 40°C и леките и секси стенания (3 звука) през включените слушалки ще възбудят още повече човека, използващ мастурбатора. Всички функции могат да се управляват лесно и отделно с бутоните на лесната за използване секс играчка.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Romi Rain Experience

    Роми Рейн е красавица от италиански произход, родена на източното крайбрежие. Тя е носителка на множество награди за възрастни, участвала в над 300 продукции. Пристрастен към силата и винаги готов за действие, Romi Rain ще ви предложи мокро и диво интерактивно изживяване.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Стиснете времето си за игра с мощния ударник, който не само засмуква и вибрира – но също така ви позволява да стискате, когато пожелаете с ергономични ръкохватки за стискане!

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wyne 04 Masturbator Vibration & Sucking Function

    Лесен за хващане мастурбатор с отрицателно налягане от WYNE, който съчетава своята функция за засмукване и вибрации. 10-те режима на вибрация и 3 режима на засмукване осигуряват приятно разнообразие и могат лесно да се контролират с помощта на бутоните на играчката.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Hannes Neo

    Доминирайте над тялото и ума си с Hannes Neo. Част от серията Connexion - изследвайте света на 2D интерактивно съдържание и поддържайте близки връзки по целия свят. Изживейте уникалните пулсиращи усещания, които ви тласкат към увърдрайв.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Onyx+ & Pearl 2+ Couple Set Turquoise

    Защо трябва да играете сами, ако партньорът ви може да играе с вас?

    1 069 лв.

    669 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 111

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули