×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки

Обекти 129 до 160 от общо 900

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Alive Magic Egg 3.0 Black

    Ергономично, компактно и шепнещо тихо любовно яйце с безжично дистанционно управление.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Изследвайте нови сексуални хоризонти с TIANI Duo. Споделете усещането за дълбоки вътрешни и външни вибрации за пълно удовлетворение на двойките. Награденият гладък, изваян силиконов дизайн се управлява безжично от дистанционно, което ви позволява да управлявате удоволствието според вашите желания.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Вече нямате нужда от Tinder, за да правите приятелски секс сам или с партньор. Водоустойчив, мощен, с мека текстура, която ви предлага да се поглезите, за да увеличите удоволствието от търкането и оборудван с два двигателя вместо един за безпрецедентна двойна стимулация, Bruno от Intense е вибраторът за двойки с дистанционно управление, който ще ви сближи . От сафари през саваната

    229 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Мини вибратор с двоен край с опционална подвижна обвивка на дилдо, идеална за игра на двойки!

    299 лв.

    215,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug Black

    Запознайте се с първия първокласен щепсел, който включва въртящи се перли за усещане за рамкиране и вибрация на върха за оргазма. Този компактен, безопасен за тялото, безшевен, силиконов щепсел е мощно зареден, за да стимулира всички правилни точки.

    459 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Inmi Thru Thumper Thrusting Silicone Vibrator with Remote Purple

    Отдайте се на проникващо удоволствие с този тласък и вибриращ вмъкващ се вал! Изработена от първокласен силикон, тази копринено гладка дръжка има 7 различни режима на натискане, които ви проникват по-дълбоко, докато сте поставени! Към дръжката е прикрепен къс кабел, водещ до кръгла силиконова топка, където можете да включвате и изключвате играчката или да я зареждате.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Най-интуитивният вибратор за двойки от We-Vibe® досега — с регулируема форма, чувствителни на допирни контроли и вибрации без ръце, които издигат секса на съвсем ново ниво.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Удвоете удоволствието и удвоете забавлението с невероятния двоен пенетратор с дистанционно управление! Спрете да се карате за дистанционното и се насладете на тръпката от двойното проникване, без да въвеждате трети партньор в микса!

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Volt Electro Flare Black

    Наелектризирайте сетивата с вълнуващия Volt™ Electro-Flare. Масажорът със сонда за електростимулация с дистанционно управление е снабден с 5 независими функции за нива на e-stim и 7 функции за вибрация за наелектризиращо удоволствие. Елегантният заострен щепсел е направен да се огъва с вашите движения, докато дебелото тяло доставя удоволствие от усъвършенстван размер.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Strap U Slim Rider Ribbed Vibrating Silicone Strapless Strap On Black

    Тънко тяло, фини текстури и 9 невероятни режима на вибрация отличават този красив страпон без презрамки! Този акумулаторен инструмент за удоволствие разполага с двойни мотори, за да ви осигури 3 скорости и 6 модела на мощно вътрешно пулсиране.

    269 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Ако искате лудо, несравнимо изживяване, търсенето приключи! Представяме ви най-новото допълнение към семейството на Naked Addiction! Този донг се движи за разлика от всеки друг въртящ се, вибриращ или тласък донг във въдицата. Как така? Защото кога за последен път видяхте донг, който може да прави и трите едновременно!? С височина от 7,5 инча с дължина на вмъкване от 6,2 инча, този донг носи много характерни черти на линията Naked Addition.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Подобреният дизайн на m-чашата на F1S V2 ви позволява да изследвате оптимално удовлетворение, с гъвкав ръкав, по-широк диапазон от звукови интензитети и четири пулсиращи програми. Този sextech с отворен интерфейс е оборудван с 10 най-съвременни сензора за обратна връзка за ефективността в реално време чрез приложението LELO - което ви позволява да създадете най-приятния набор от програми за вашия върховен оргазъм. Изтеглете SDK за iOS или Android, за да създадете своето киберсекси приложение, синхронизирайте се с интерактивния свят и оставете въображението си да ви развихри.

    859 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Този елегантен анален вибратор с пръстен за член от колекцията Hueman е задължителен за всеки мъж. Както валът на вибратора, така и перинеалният стимулатор са кръгли по форма и имат стимулиращи издатини. Фаличният пръстен осигурява по-твърда и продължителна ерекция и интензивни оргазми. Мекият силиконов материал на вибратора е много удобен. Играчката има 10 различни режима на вибрация, включително 4 скорости и 6 модела. Лесно се настройват с безжично дистанционно управление. Винаги почиствайте вибратора старателно след употреба с препарат за почистване на играчки и хладка вода.

    166,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Нашият Curvy 1 + доставя удоволствие на клитора с баланс на въздушно-импулсна стимулация и интензивни вибрации. В допълнение, това ергономично заоблено тяло има перфектни контури за третиране на най-интимните ви части.

    166,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • HiSmith WDA015-M Wildolo Glow in the Dark Fantasy Dildo Vibrator with App 24cm Green

    Мечтаете за чудовищно сексуално удоволствие? Осигурете си вечно удовлетворение с премиум Hismith Vibrating Monster Dildo, което също така позволява управление чрез приложение за смартфон. Това е удобен светещ в тъмното дизайнерски елемент, който ще се вслуша в желанията ви и ще ги изпълни, нека научим повече за него!

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Насладете се на мощна вибрация, отвътре и отвън с този текстуриран масажор за простата и разтеглив пръстен за член с перинеален стимулатор! Двойните мотори изпращат тръпнеща тръпка в ануса ви и опетняват, докато пенисът ви остава твърд като скала. Независимо дали оценявате удобството по време на самостоятелна игра или мощността по време на игра на двойки, безжичното дистанционно управление е вълнуваща функция за използване у дома или извън града... с обхват от 30 фута!

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Този вибриращ, тласък и въртящ се вибратор от колекцията Get Real Naked от TOYJOY има реалистичните характеристики на истински пенис, но всъщност може да предложи повече от истинското нещо.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Palpitation Vibrating Egg Pink

    Яйцето е ергономично и неговият внимателен дизайн стимулира G-точката едновременно с функцията си за ултравагинална вибрация.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    Nexus Ace току-що стана ПО-ГОЛЯМ! Nexus създаде гамата запушалка Ace, за да ви даде всичко, което някога бихте искали от запушалка.

    289 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Hot Octopuss Pulse Solo Interactive е вашата врата към изцяло нов свят на мъжка мастурбация. Оригиналният Pulse Solo Essential беше наречен първият в света Guybrator, а сега е интерактивен! Многократно награждаваната мъжка секс играчка на Hot Octopuss може да ви накара да свършите без ръце, без необходимост от галене. Неговият универсален дизайн означава, че е идеалната играчка за всеки с пенис.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus Ace Small е най-добрият вибриращ дупе за начинаещи или за тези, които искат да загреят преди анален секс.

    229 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Bloom Coral

    Забавлявайте се, изследвайки нов начин за изпълнение на вашите упражнения на Кегел. Просто поставете Bloom във вагината си и стиснете, за да укрепите мускулите на PC. Включете вибрацията, за да добавите удоволствие.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Dual Thrusting G-Spot and Clitoris Vibrator with Remote Purple

    Търсите нещо, което ще предложи пълно внимание на вас и вашите чувствителни зони? Този прекрасен вибратор от Paloqueth е тук, за да ви достави абсолютно удовлетворение и спиращо дъха удоволствие. Може да вибрира и с 9 режима на вибрация в гениално оформената основа ще дразни клитора ви, но това не е всичко, тъй като може да вибрира и в 3 режима, а G-точката ще се погрижи за напрежението. Готови сте за вълнуващи усещания!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Fuchsia

    Копнете за малко... повече? Изпитайте ревяща анална стимулация с изцяло нов вибратор, Rotator Plug 2+. Оборудван с два мотора, Rotator Plug 2+ има един мотор, предназначен за силни вибрации, и един мотор, предназначен за сложните въртящи се перли в долната половина.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Gemini App-Controlled Vibrating Nipple Clamps

    щипки за зърна. Носете Gemini както искате. Носете ги дискретно и тръгвайте за нови приключения. От любовна игра, ролева игра до лек БДСМ, можете да включите нашите щипки за зърна във вашата рутина с приложението Lovense Remote! Насладете се на перфектната комбинация от скоби и вибрации.

    469 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Първият треньор по секс-фитнес. Екипът на Gballs 2 е група от международни предприемачи, изследователи, дизайнери, инженери и здравни специалисти.

    289 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Разпалете сексуалния си живот с шумни вибрации, на които и двамата ще се насладите. Запознайте се с перфектната си половинка. Match е вибратор за двойки, който се носи по време на секс, осигурявайки интензивна стимулация и шумни вибрации както на G-точката, така и на клитора.

    469 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Открийте своята най-фетишистична и палава страна с колекцията Fetish by Intoyou.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Happiness Sunny Side Up and Down Pink

    Готови ли сте за яйчено удоволствие? Sunny Side Up & Down ще зарадва вашите ерогенни зони със своята мощна вибрация и елегантни извивки. Това висококачествено любовно яйце разполага с 8 режима на стимулация и пулсация, с лесно управление с едно натискане на бутон. Тази красота е изработена от безопасен за тялото, мек на допир силикон и се предлага с дистанционно управление за забавление със свободни ръце. Поглезете се с удоволствието като яйце от този първокласен дизайн!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    Отличаващ се с патентована технология Sliding Ring, този изключителен Thunder Plug е специално създаден за динамична анална стимулация! Вътрешният изпъкнал пръстен се плъзга нагоре и надолу по средата на силиконовия ствол, за да разтрие вътрешностите ви и да угоди на дълбините, ануса и всичко между тях.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Ditto+ е типичната анална тапа, малък, но мощен вибратор с гладка, заострена глава и гъвкава основа за лесна употреба и целенасочено удоволствие. Покрит с мек силикон, водоустойчив и презареждаем, Ditto+ прави всичко, от което се нуждаете – и добавя още едно ниво на удоволствие за всеки тип тяло.

    349 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Подарете на своята мъжественост чувствено надграждане с нашия Mighty One. Приятно гъвкав, нашият пръстен се адаптира към всички размери и обгръща пениса ви, създавайки ефект на застой на кръвта за продължително удоволствие и чувствена издръжливост.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 900

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули