×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Master Series

Обекти 1 до 32 от общо 185

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Extreme Sex Bench

    Разиграйте мрачни фантазии или се подгответе за сцени с интензивно въздействие, когато завържете любовника си в пейката за екстремен секс на Obedience! Тази издръжлива секс мебел е изработена от здрава стомана, с удобна подплата за тялото, краката, ръцете и главата на вашия партньор, така че да можете да играете енергично с часове.

    2 499 лв.

    1 579 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Trilogy Orgasm Balls

    Топките за оргазъм Trilogy са идеално утежнени за укрепване на мускулите на Кегел и лесно се отстраняват чрез найлоновото освобождаващо въже.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Ass Vault Locking Ass Expander

    Вземете сериозно аналната игра с Ass Vault Locking Ass Expander! Изработена от издръжлива, непореста неръждаема стомана, тази тапа е съвместима с всички видове смазочни материали и ще издържи години напред!

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Този комплект за преплитащи се ограничители Master Series е достатъчно гъвкав, за да ги завърже по всички начини, които можете да си представите. Комплектът съдържа осем контактни точки, които могат да бъдат сигурни, че пасват на всеки размер матрак. Четирите подвижни маншета на глезена и китката са изработени от неопрен, за да осигурят удобството им и въпреки това да бъдат ограничени по ваш вкус. Всеки маншет се регулира, за да пасне на повечето и е направен с велкро, за да се осигури бързо освобождаване.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Imprisoned Metal Stockade with Dildo

    Накажете и угодете на вашата играчка в този подъл отличителен обрат на ограда! Дръжте любовника си за врата, двете китки и глезените им, докато те са проникнати от жилест черен петел! Всички части на тази забележителна измишльотина са регулируеми, така че можете да удължите основната лента, да персонализирате височината на вибратора и яката и да промените местоположението на китките и глезените на вашите любовници. Конструкцията не може да бъде по-лесна с обикновени завинтващи се свързващи тръби. Всички луксозни, тежки маншети са завършени със заключваща скоба, за да се гарантира, че не могат да избягат, и D-образен пръстен за свързването им с оградата или дори за използване в други сцени на робство! Обогатете вашите BDSM фантазии, докато оживяват с уникален инструмент за заключено проникване.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Queening / Kinging Chair

    Време е да приемете фейсситинга по-сериозно с изящна част от BDSM мебели, която прави оралния секс по-удобен и следователно по-дълготраен! Столовете Queening или кралските столове за джентълмените ви позволяват да заемете полагащата се позиция на трона на лицето на вашите играчки. Тази конкретна седалка разполага с регулируем хамак за глава, който ги позиционира перфектно, така че устата и носът им да са плътно натъпкани в ходовата част.

    1 869 лв.

    1 169 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Dick-Spand Inflatable Silicone Dildo Black

    Dick Spand се отличава с реалистичен външен вид на пениса, със своята дефинирана глава и ръбест ствол за пищна текстура и възхитително стискане. Насладете се на задоволителното вмъкване на нормалния му изпуснат вал и задоволявайте нуждата си от пълнене с лесно адаптивната функция за надуване - идеална за тези, които обичат пълнежа на големите играчки, но не и неудобното вкарване. Изпомпвайте крушката, докато достигнете предпочитаното от вас запълване и се насладете на разтягането!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Extreme Bondage Table

    Издигнете еротичната сдържаност на следващото ниво с тази маса за екстремно робство! С удобен отвор на лицето и напълно открит отвор на чатала, тази гладка и подплатена маса е създадена, за да създаде възможности за удоволствие и игра. Маншетите за китките и глезените, които са включени, са идеални придружаващи елементи на масата и се прикрепят лесно към всеки от 20-те D-пръстена, така че да можете да ограничите партньора си, докато му доставяте удоволствие, до ръба на екстаза!

    3 329 лв.

    2 079 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Jizz White Lubricant 1l

    Харесвате ли текстурата и вида на свършването? Играйте с нашия Jizz Body Glide и се наслаждавайте да използвате в чувствена игра! Кремообразната бяла текстура е направена от смес на водна основа и не е ароматизирана, така че можете да се насладите на външен вид и да се усещате без никакви дълготрайни миризми!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Jolt Electro Puppy Trainer Shock Collar

    Това коварно устройство за трениране осигурява много шок за вашето кученце. Предлага ефективно обучение чрез електростимулация, вибрация, аудио тонове и визуални сигнали.

    369 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Face Fuck Strap On Mouth Gag Black

    Запознайте се отблизо с Face Fuk от Master Series. Тази еластична, изцяло латексова презрамка е проектирана да пасва на устата или брадичката. Вие или вашата играчка можете да я използвате като запушалка или да я носите на брадичката, което оставя езика свободен да се движи, докато вибраторът прониква.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Black

    Изработен от първокласен, непорест и без фталати силикон, този вибриращ мънистен звук е безопасен за тялото и лесен за дезинфекция!

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Dirty Words Anal Plug Set

    Комплектът Dirty Words Anal Plug включва 3 различни размера първокласни силиконови аксесоари за дупка, за да тренирате тази дупка! Преминете от начинаещ в задната врата до напреднал анален ентусиаст. Всеки щепсел включва палаво име за задника ви - или задника ви за играчки за показване: роб, курва и уличница!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Mouth-Full Dildo Face Mask Black

    Обучете партньора си да държи донг в устата си и тайно му запушвайте устата публично! Използвайте тази лека, дишаща памучна маска за лице на обществени места и скрийте факта, че в устата им има вибратор!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Ass-Pand Large Inflatable Silicone Anal Plug Black

    Разширете задника си с Ass-Pand! Тази надуваема силиконова анална тапа ви позволява да напомпате задника си до нови нива на разширяване на задната врата! Силиконовата външна част е кадифено гладка, за да осигури първокласно усещане за вашето дупе, докато меката помпа е лесна за ръката, докато помпате до предпочитаната от вас пълнота.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Jizz White Lubricant 488ml

    Харесвате ли текстурата и вида на свършването? Играйте с нашия Jizz Body Glide и се наслаждавайте да го използвате в чувствена игра! Кремообразната бяла текстура е направена от смес на водна основа и не е ароматизирана, така че можете да се насладите на външния вид и усещането без никакви дълготрайни миризми!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Pussy Face Oral Sex Mouth Gag

    Тази клепа с отворена уста ще превърне лицето на партньора ви във вулва, в която можете да пъхнете тялото си! Затегнете ремъците около главата им и ги закрепете със заключващата катарама. Преминете през мекия, реалистичен вагинален отвор в жадната за удоволствие уста на вашите роби! Твърдият вътрешен пръстен на чепата ще държи устните и зъбите им отворени. Насладете се на унижението на партньора си, докато ви обслужват с тази уникална гавра!

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Crush Electro Ball Press CBT Board

    Това екстремно CBT устройство за смачкване на топки с 10 режима е електрифицирано вътрешно за интензивни усещания и ритмична стимулация. Лесният за използване контролер ви позволява да преминавате през всичките 6 настройки на интензитета, а регулируемите винтове ви позволяват да контролирате налягането. Издръжливите дъски ви позволяват да прилагате интензивно стискане, без да ви разочароват.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Expansion Trainer Anal Dilator Set

    Преминете от начинаещ задната вратичка до напреднал анален ентусиаст с този комплект от 5 кухи анални дилататора с градуиран размер. Всеки заострен щепсел е оформен така, че да се поставя удобно, със заострен край и разширена основа, които ще ви помогнат да запазите всичко на място за продължително носене.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Small

    Потопете се в блаженство на зърната с тези прозрачни вендузи за зърна! Тези бутала увеличават чувствителността и размера на зърната, за да можете да оцените по-добре вашите прекрасни зърна. Опростеният дизайн и първокласните материали създават надеждна играчка за зърна, на която можете да разчитате, когато настроението ви удари. Този комплект бутала с по-малък размер е идеален за тези с нипели от по-малката страна с диаметър на отвора от 1,2 инча и дълбочина на поставяне 1 инч.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Detained Soft Body Chastity Cage

    Дръжте члена на вашия подводник под ваш контрол, дори когато сте навън!

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Този комплект от две ултрамагнетизирани кълба може да е малък по размер, но тези интензивни топки оказват сериозен натиск.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Cock Shock Remote CBT Electric Cock Ring

    Дръжте члена на партньора си под контрол с пръстена за петел Cock Shock CBT.

    369 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Peephole Clear Hollow Anal Plug

    Идеалният размер за начинаещи в ануса или за тези, които предпочитат по-малко проникване. Шпионката ви позволява да откриете изцяло нова част от партньора си, докато надниквате в дълбините на задника му! Тази анална тапа е прозрачна и куха за максимална видимост.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Golden Kitty Collar with Cat Bell Black-Gold

    Подарете на ценното си коте техния собствен нашийник! Акцентът на звънеца, папийонката и черната естетика позволяват на вашия подводник да покаже вътрешната си покорна котка със зноен стил! Изработено от издръжлива, но мека PU кожа за комфорт, особено полезно за продължителни сесии за игра на коте.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Under Cover Ball Gag Face Mask

    Дръжте партньора си тайно със запушена уста, докато сте на публично място! Използвайте тази лека, дишаща памучна маска за лице на обществени места и скрийте факта, че в устата им има гумена запушалка!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Black Baller Anal Beads

    Black Baller предоставя пет сфери с впечатляващ размер за интензивни пукащи усещания. Дръжката с пръстен за лесно издърпване осигурява лесен контрол и сигурно задържане, а гладкият, гъвкав TPE материал прави тази играчка безопасна и лесна за почистване.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Bull Nose Nipple Clamps

    Прикрепени към една верижка, след като тези скоби в стил бик са прикрепени към зърната на вашата играчка, можете да контролирате точно колко удоволствие или болка заслужават.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Titanica Extreme Steel Orgasm Balls

    Представяме ви топки за оргазъм Titanica. Те са с големи размери, изключително тежки и ви карат да ги изпробвате. Тези масивни топки за оргазъм са идеални за игра с интензивни усещания и за тези, които се наслаждават на приятно, пълно усещане. Направено от стомана

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Dark Heart Choker

    Перфектен за носене в града или за палава вечер, този модерен чокер излъчва безпогрешни BDSM вибрации. Металното сърце в центъра го прави романтичен подарък за покорен партньор и също така не съдържа никел за тези с чувствителна кожа.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Тествайте границите си с уникална носилка за топка и две тежести от 8 унции! Започнете с управляемо издърпване, като плъзнете U частта на носилката върху скротума си над топките. Насладете се на издърпването на тежката неръждаема стомана, тъй като гравитацията взима жертви! Две съединителни вериги висят с удобни куки за добавяне на всяка от претеглените топки... или може би дори повече! Колко можете да понесете? Играйте сами или с вашия господар или господарка! Издръжливият материал е непорест, което го прави лесен за дезинфекция след всяка употреба.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    За най-интензивна игра с трошене на топки вземете този акрилен кран и трошачка на топки.

    191,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 1 до 32 от общо 185

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули