×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Ризи за жени

Обекти 33 до 64 от общо 134

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Obsessive 877-CHE-1 Chemise & Thong Black

    Ако обичате черния цвят и секси стила – тази риза е идеална за вас! Има уникален, изкусителен дизайн. А това лъскаво украшение? Това е като черешка на вкусна торта! Вие и вашият любим ще имате апетит за една приятна нощ!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Obsessive 821-CHE-1 Chemise & Thong Black

    Мека мрежа и нежна дантела са страхотна комбинация. Защо? Те изглеждат страхотно заедно и носят невероятно приятни усещания! Искате ли да проверите сами? Облечете тази риза, усетете приятната тръпка върху кожата си и... оставете любимия си да се присъедини!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Obsessive Millagro Chemise & Thong Black

    Искате ли вечер, пълна с удоволствие и любов? Фантазии под покритието на полупрозрачна мрежа ще доминират в спалнята ви днес. И погледът ви ще бъде леко пикантен. Дантелени декорации, подчертани гърди, елегантни прашки и секси изрезки. Невъзможно е да не се влюбиш в тази риза! Сега погледнете материята, която кокетно пада върху дериерата. О… и този разрез! Ще се възхитите на чувствения си вид в Millagro. Предполагаме, че сме ви изкушили достатъчно. Сега е време да хвърлите магията си върху него – готови ли сте?

    124,90 лв.

    44,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Obsessive Sharlotte Chemise & Thong Black

    Представете си, че носите нещо, което ви кара да се чувствате наистина секси и привлекателни, така че той да не може да откъсне очи от вас… Това е ефектът, който ще ви даде ризата Sharlotte. Това е класическа елегантност, съчетана с много оригинален ефектен модел. Дантелата ще подчертае гърдите ви, ще разкрие нежно тялото под бюста и гърба. Ще се почувствате привлекателни и хипнотизиращи в него! Без съмнение ви очаква една незабравима вечер.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Frivolla Chemise & Thong Black

    Изглежда, че нещо специално е на една ръка разстояние. Изключително секси дизайн, очарователна дантела и интригуващи ленти, които правят цялата визия вълнуваща – без съмнение ще харесате тази риза! Просто го вземете и се оставете да се почувствате невероятно с него върху тялото си. И нека той да ви се възхищава още повече!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Obsessive Sedusia Chemise & Thong Black

    Елегантна предна част и… невероятно зашеметяваща задна част! Тази риза е повече от секси бельо. Това е експлозия на вашия сексапил! Пригответе се да го използвате палаво заедно с любимия си. Облечи Седусия и го съблазни тази вечер!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Beauty Night Maya Chemise

    Изключително изкусителна риза от прозрачна, нежна материя. Включени бикини. Ще получите този комплект в елегантна опаковка със снимка на продукта. Размер: S/L

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Heartia Babydoll Black

    Нещо възхитително, което ще стимулира вашия (и неговия) апетит за приятни моменти за двама? Babydoll с дантелени презрамки и сърчица! Ще видите, че ви стои перфектно. Разбира се! Heartia е супер секси, съблазнителна и очарователна. Въпреки това, не позволявайте да ви заблуди. Това съблазнително бельо има и малка, пикантна нотка. Дали е изкусителната прашка? О... Погледнете малко по-високо и открийте горещия темперамент на този стил!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Delishya Babydoll Black

    Черна красавица, пълна с чар и сексапил? Звучи като нещо, за което сте мечтали от дълго време. Нещо, което уникално подчертава дългата ти шия, нещо с елегантни вложки и нещо изпълнено с женствен шик. Запознайте се с Делиша! Благодарение на тази бебешка кукла всяка мразовита вечер ще придобие горещ характер. Изкусителните презрамки и полупрозрачен материал ще обгърнат нежно тялото ви. Ще се почувствате много секси и чувствени и в същото време ще изненадате приятно мъжа си! Готов? Желаем Ви обсебващи мечти...

    149,90 лв.

    54,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Obsessive Basitta Chemise & Thong Black

    Чувствахте ли се горещи впечатления? Тази риза ще ви даде доста от тях! Подготвили сме ви един прекрасен модел, с който ще изглеждате божествено. Пред вас най-изкусителната Basitta, която задължително трябва да се присъедини към вашата колекция – обещаваме феноменално изразен гръб и завладяващо подчертани гърди. Идеалното предложение за пикантен завършек на един напрегнат ден. Тази вечер раздавате карти, ще му сервирате ли сладък десерт или пикантно предястие?

    191,90 лв.

    69,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Leg Avenue Long Sleeves T-Shirts 8278 White

    Риза Industrial Net с дълги ръкави от спандекс.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Beauty Night Adelaide Chemise Black

    Елегантна и секси риза изработена от сатен и дантела. Горната част на тедито е красиво разкрита от дантела... Размер: S/M и L/XL

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anais Sherice Tulle

    Елегантната, нежна риза Anais Sherice е идеална за специални моменти за двама. Любопитни ли сте как ще изглежда на вас? Ще се влюбите в ризата Sherice!

    174,90 лв.

    64,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Anais Piantis Chemise

    Не е ли това чудесна възможност да фантазирате? Тениската PIANTIS е създадена за това. Любопитни ли сте как ще изглежда на вас? Ще се влюбите в нея! В него ще се почувствате като палави игри.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Diyosa Chemise Black

    Тази кройка ще е идеална за вас! Изкусителни презрамки и страхотен акцент върху Вашите извивки. Какво повече бихте искали? Тук ще намерите много повече! Закачливата дантела придава чар и уникалност на Diyosa. Носенето на тази риза е специално удоволствие - както за вас, така и за него! Уверявам ви, че нямате нужда от специален повод, за да си подарите такова чудо. Скочи в новото си горещо бельо и плени с палава визия!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Beauty Night Julieta Chemise Purple

    Елегантна и изключително секси риза изработена от стилен, лъскав лилав сатен и черна дантела, която е декорирана в горната част. Тази оригинално разкроена тениска чудесно показва женствените прелести. Регулируеми презрамки. Включени сатенени прашки. Цялото нещо изглежда добре

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Joylace Babydoll

    Прекрасна дантела, нежна мрежа, изкусително открито дъно – представяме ви нашата бебешка кукла Joylace – кралицата на страстта! Това ще направи вечерта ви истински рай, и двамата ще забравите какво е реалност! Отнесете се в прекрасна земя, пълна със сексапил и интензивни, чувствени преживявания. Готов? Винаги прав?

    132,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Anais Vanessa Chemise Red

    Съблазнителната риза Vanessa е идеална за една страстна вечер за двама. Полупрозрачен тюл и нежна дантела ще разкрият вашите прелести.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Leg Avenue Long Sleeves T-Shirts 8278 Neon Pink

    Риза Industrial Net с дълги ръкави от спандекс.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Beauty Night Julieta Chemise Gold

    Елегантна и изключително секси риза, изработена от стилен, блестящ златист сатен и черна дантела, която е декорирана в горната част. Тази оригинално разкроена тениска чудесно показва женствените прелести. Регулируеми презрамки. Включени сатенени прашки... Размер: S/M и L/XL

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Canndis Chemise & Thong Black

    Какво ще кажете за обсебващо чувствено бельо в секси, женствен цвят, който стимулира сетивата? Веднага щом вземете пакета от Obsessive, ще изпитате истинска тръпка! Гърди, подчертани от полупрозрачна материя, декорирана с красива дантела, лъскав орнамент на корема и невероятно удобна кройка...

    124,90 лв.

    44,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Passion Lovelia Chemise White

    Не харесвате комплекти, а и бодито не е по вкуса ви? Изберете очарователна нощница от тюл. Безплатна нощница с оригинален дизайн и романтични декорации ще стимулира сетивата на вашия мъж и ще бъде идеална за романтична вечеря у дома или прожекция на филм с чаша вино. Бельото, наистина в черно и бале, които са класика сред дамското бельо - ще ви бъде полезно в много случаи!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Beauty Night Julieta Chemise Turquoise

    Елегантна и изключително секси риза, изработена от елегантен, лъскав сатен и дантела, които декорират горната част. Тази оригинално разкроена риза чудесно показва женските прелести. Раката изглежда много съблазнителна. Перфектен за спалня и още... Размер: S/M и L/XL

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Marrbel Babydoll Black

    Светлата черна бебешка кукла от колекцията Marrbel е есенцията на женствеността! Привлича погледите и събужда въображението. Нежната материя идеално ще обгърне тялото ви, а ефирната кройка ще накара ризата да пада приятно на бедрата ви. Полупрозрачната дантела покрива тялото, като в същото време нежно го разкрива. Babydoll Marrbel е комбинация от чувствена кройка и прозрачен материал.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Passion ECO Collection Drosera Chemise Black

    Фината тениска на Droser е изящна комбинация от изкусителна дантела, деликатно обгръщащ тялото тюл и декоративни райета, чиято допълнителна задача е да подчертаят бюста.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Heartina Chemise & Thong Black

    Готови ли сте за голяма доза удоволствие? Искате ли да се почувствате абсолютно невероятно? Запознайте се с риза Heartina в секси черен цвят и я вземете! Цветна дантела и разкошни украшения ще ви накарат да изглеждате наистина зашеметяващо. Чудили ли сте се как можете да изненадате любимия си, когато се прибере след работа? Сега го знаете! Остатъкът от деня ще бъде много приятен за вас и него...

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Leatheria Chemise & Thong Black

    Искате ли краят на деня да е стимулиращ? Рилката Leatheria ще стопли атмосферата във вашата спалня! Само вижте тази ултра-секси комбинация – класически стил в черен цвят и пикантни презрамки на гърба. Сега си представете колко невероятно ще изглежда на вас! Тази риза с „мокър вид“ ще подчертае всичките ви красиви извивки: бюст, ханш и дериери. Готови ли сте да го запалите? Тази нощ ще бъде незабравима...

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Beauty Night Marilyn Chemise

    Ексклузивна, секси бебешка кукла, изработена от еластична, лъскава материя, красива дантела и полупрозрачна нежна мрежа. Сложно изработените чашки в долната част имат вложки, подчертаващи бюста, докато средната част,... Размер: S/M и L/XL

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Passion Lovelia Chemise Black

    Не харесвате комплекти, а и бодито не е по вкуса ви? Изберете очарователна нощница от тюл. Свободна нощница с оригинален дизайн и романтични декорации ще стимулира сетивата на вашия мъж и ще бъде идеална за романтична вечеря у дома или прожекция на филм с чаша вино. Бельото, налично в черно и бале, които са класика сред дамското бельо - ще ви бъде полезно в много случаи!

    124,90 лв.

    44,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Leg Avenue Long Sleeves T-Shirts 8278 Black

    Риза Industrial Net с дълги ръкави от спандекс.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anais Vienna Chemise & Thong Black

    Секси, прозрачна, черна риза. Включени прашки.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Beauty Night Evangelina Chemise

    Изключително елегантна и същевременно чувствена риза. Рубинени флорални бродерии красиво се показват върху деликатен еластичен тюл. Ясно маркирани чашки с банели, повдигат красиво бюста. Дълбоко деколте отзад... Размер: S/M и L/XL

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 134

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули