×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Халати

Обекти 33 до 40 от общо 40

  1. 1
  2. 2
  • Obsessive Stellya Babydoll Black

    Дълга черна блуза с дължина над коляното. Леко прозрачната материя е идеална за горещите летни дни. Сатенените вложки на маншетите, на яката и по тялото ще добавят елегантност към целия ансамбъл. Секси цепки на ханша ще подчертаят краката и ще издължат фигурата. Модната овърсайз кройка ще бъде чудесно допълнение към ежедневните тоалети. Ефирната кройка позволява свободни движения.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Sensuelia Robe Green

    Нещо перфектно за чувствен външен вид по време на закуска? Заповядайте! Прекрасна дантела, нежна материя, изкушаваща връзка на врата – представяме ви нашия пеньоар Sensuelia, в който ще бъдете кралицата на страстта! Ако го сложите сутрин, всичко, което вашият мъж ще иска, е да ви държи в ръцете си. Ще отплавате до една прекрасна страна на удоволствията – пълна с радост и чувствени преживявания. С Obsessive винаги ще сбъдвате мечтите си да носите елегантно, красиво бельо в наистина очарователен цвят. Сложете този пеньоар, за да покажете на мъжа си, че сте планирали ден, пълен с удоволствие за двама ви. Става ли горещо? Ох, колкото по-близо е вечерта, толкова по-развълнуван си...

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Lucita Peignoir Black

    С тази роба думата „забавление“ придобива ново значение! Чувствени и секси – така ще изглеждате в новия си пеньоар. Носете го на закуска и няма да ви се сваля! През деня можете да го завържете с дантеления колан, за да подчертаете фигурата си, а вечер да го оставите свободно, за да покажете на мъжа си, че ви чака сесия за удоволствие.

    174,90 лв.

    64,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Obsessive Diyosa Peignoir Black

    Скоро ще изпитате тръпка от удоволствие! Ще се почувствате супер секси в новия си пеньоар. За горещ флирт сутрин ли сте? В нов, закачлив стил. Дантела с феноменална шарка, перфектна кройка и фриволна подвързия – опитайте нашия чувствен пеньоар Diyosa. Невероятно възхитителен и изключително удобен. Носете секси комплект бельо под пеньоара и вижте колко божествено изглеждате в такава невероятна комбинация по време на закуска!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Prima Neve Peignoir White

    Още ли не сте се убедили да си купите секси пеньоар? Този от колекцията на Prima Neve ще удари на място! Ще почервенееш като видиш този пеньоар. Всичко това благодарение на комбинацията от нежен сатен и прекрасна дантела. Ще направите наелектризиращо впечатление на любимия човек! Елегантният дизайн ще бъде идеален както за закуска, така и за романтична вечер за двама. Готови ли сте за наслада с любимия и новата си прекрасна роба?

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Luvae Peignoir

    Обгърнете тялото си с нежна дантела и мекота на приятни на допир материали с пеньоар Luvae. Прилепнете го към тялото си със сатенена лента на талията и покажете красивите си форми! Елегантност и шик в спалнята? Защо не! С класа скочете във фантастичния черен цвят и сбъднете най-съкровените си дантелени мечти, заспивайки в ръцете му...

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive 825-PEI-6 Peignoir & Thong Navy Blue

    Вие, елегантно синьо, секси дантела и сатенена панделка – тази комбинация ще бъде прекрасна гледка за вашия любим! Облечете красивия пеньоар и го оставете да развърже колана отпред. Това е само началото, така че… прекарайте много време заедно! Идеален е за теб.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • TET Lingerie Peignoir Greta White

    Пеньоарът Tet Lingerie Greya включва 3/4 ръкави и прекрасни дантелени гарнитури към прозрачния мрежест дизайн. Изключително ниско изрязана предна част и допълнена с колан за връзка.

    174,90 лв.

    82,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба

Обекти 33 до 40 от общо 40

  1. 1
  2. 2
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули