×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки TPE вибриращ

Обекти 65 до 96 от общо 119

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pipedream Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink

    За разнообразни секс игри!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    Hot Chocolate Heather осигурява мека и еластична уста, която чака да погълне тялото ви. Този реалистичен ударник е стегнат, гъвкав и изпълнен със сензационни текстури. Доставя се с многоскоростен вибриращ куршум, за да подобри усещането при удар.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Стимулаторът Pulsar има 3 режима на засмукване и 4 режима на пулсираща вибрация, за да изпитате интензивни движения на засмукване. Изработена е от ABS и TPE, а вътрешната втулка може да се сваля за лесно почистване. Работата е лесна с 3 бутона. Има и бутон за освобождаване на въздушното налягане. За удобство Pulsar се зарежда с включения USB-кабел.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Насладете се на вълнуващо разнообразие и безкрайна гъвкавост с най-добър комплект за двойка! И четирите класически фаворита могат да се използват заедно или отделно. Тънката 7” многоскоростна вибрация може да се съчетае с ултра-еластичен текстуриран ръкав и омекотен куршум за собственото Ви чувство за суперщ заек. Опитайте да поставите C-пръстена около тялото или топките му, със или без вибриращ куршум, за вълнуваща секс игра. Възможностите са безкрайни за часове секси партньорска игра!

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Chisa ManQ Threesome Play Tonight 3D Doll

    Тази палава 3D кукла ManQ Threesome Play Tonight е готова да ви зарадва по какъвто и да е начин и по всяко време, когато пожелаете! Изпитайте стегнатостта на супер-горещата задна част или тръпката на реалистичната вагина!

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Real Body Magic Ram

    Изработен по технология на електромагнитни пистолети! Псевдоним Овен, благодарение на тези 12 функции напред и назад. Стъбла и тестиси vibrantes.Touch приятно подобно на истинска кожа. Мощна вендуза позволява всякакви фантазии. С дистанционно управление.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Girl Next Door Vibrating Tracey

    Тази джобна количка има супер мека и реалистична текстура отвътре за вълнуващи усещания. Изработен е от дълготраен, истински TPE, Tracey има разтеглива вагина и отворен край от другата страна, за да побере всички дължини на пениса или за вмъкване на едноскоростния вибриращ куршум, който е включен. Ако обичате вибрациите по време на вашите мастурбационни сесии, Трейси е тук, за да ви угоди.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Засмуква и вибрира за интензивно соло удоволствие!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Един различен вид ловен трофей за стената!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O The LingO Purple

    LingO превръща езика ви в човешки вибратор с най-добрия вибриращ езиков пръстен от Screaming O. Добавете изтръпване към оралния секс с тази безопасна и удобна мини вибрация с мощен двигател, който стимулира с лекота.

    24,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nature Skin Realistic Vibe M

    Реалистичен любовник!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Стиснете времето си за игра с мощния ударник, който не само засмуква и вибрира – но също така ви позволява да стискате, когато пожелаете с ергономични ръкохватки за стискане!

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Този Rabbit е идеалният вибратор за достигане до всяко чувствително място. Можете да направите горния завой в 8 различни модела. Можете също да включите заека, карайки върха му да вибрира. Това има 36 настройки. Можете също да контролирате посоката на въртене.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Насладете се на вълнуващо разнообразие и безкрайна гъвкавост с най-добрия комплект за двойка! И четирите класически фаворита могат да се използват заедно или поотделно. Тънката 7” многоскоростна вибрация може да се съчетае с ултра-еластичен текстуриран ръкав и мощен куршум за вашия собствен супер стимулиращ заек. Опитайте да поставите C-пръстена около тялото или топките му, със или без вибриращия куршум, за вълнуваща секс игра. Възможностите са безкрайни за часове секси партньорска игра!

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wyne 04 Masturbator Vibration & Sucking Function

    Лесен за хващане мастурбатор с отрицателно налягане от WYNE, който съчетава своята функция за засмукване и вибрации. 10-те режима на вибрация и 3 режима на засмукване осигуряват приятно разнообразие и могат лесно да се контролират с помощта на бутоните на играчката.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Задоволете всяко желание с неуморни тласъци, бързи въртения и вълнуващи вибрации, когато пожелаете – всичко това само в една вибрация: Първият тласкащ механизъм на Eve!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Мастурбаторът AIRTURN3 е удобен за хващане и разполага с изцяло силиконова външност. AIRTURN 3 включва 3 модела на засмукване и 6 модела на вибрации (всеки с 3 интензитета). Много е лесно да превключвате между различните функции с 4-посочния джойстик отгоре. Свалящият се мек силиконов ръкав за пенис включва шипове и ръбове, които осигуряват оптимална стимулация за вашия пенис. Винаги използвайте малко лубрикант върху пениса за допълнителен комфорт. Почистете играчката след употреба с хладка вода и препарат за почистване на играчки.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Поглезете се с простите удоволствия на една класика! Гъвкавият извит вал на Mr. Right е проектиран да ви докосва точно както трябва. Регулирайте многоскоростния диск за желаното от вас ниво на удоволствие и оставете вибрациите да ви отведат до най-добрата кулминация. Той е компактен и водоустойчив, така че му се наслаждавайте под душа или спа. Върнете се към основите, опитайте Classix!

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    Мастурбаторът CRUIZR CM06 е дискретен пенис стимулатор с 10 различни настройки на вибрация. Завъртете капачката от горната част и открийте мекия гъвкав ръкав с вагинален отвор. Има интериор с шипове и оребрения и се усеща като реалистичен. Ръкавът може да се сваля, така че можете да го почистите лесно. Натиснете бутона за гласов активатор и се насладете на зноен женски глас, който ясно ви уведомява, че тя се наслаждава толкова, колкото и вие! Има и удобен отделен жак за слушалки.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Hannes Neo

    Доминирайте над тялото и ума си с Hannes Neo. Част от серията Connexion - изследвайте света на 2D интерактивно съдържание и поддържайте близки връзки по целия свят. Изживейте уникалните пулсиращи усещания, които ви тласкат към увърдрайв.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Goodhead Vibrating Helping Head Pro Frost

    Новият GoodHead Vibrating Helping Head Pro на Doc Johnson е 3-инчов мини stroker и bullet vibe, специално проектиран за ръчна употреба, за да засили усещанията и удоволствието по време на фелацията. Мека отвън и със стимулиращи масажиращи перли отвътре, тази еластична гладилка с уникална форма е направена от нашия прозрачен, ултрареалистичен ULTRASKYN, а вибраторът пасва точно, за да осигури по-интензивно усещане. Превърнете GoodHead в страхотна глава тази вечер!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Едновременно засмукване и вибриране!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Leten SM330 Automatic Masturbator with Vibrating, Sucking and Moaning Function

    Най-новото устройство за мастурбация на Leten за мъже, SM 330, е оборудвано с функция за вибриране, смучене и стенене: всичко това с цел да ви осигури интензивен оргазъм! Превключвайте между 10 различни предавки, вариращи от слаба - средна - силна сила и 7 честотни преобразувания. В допълнение, SM 330 е оборудван с 30 различни звука, които могат да се превключват произволно и подобряват изживяването от използването на мастурбатор.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wyne 02 Masturbator Vibration, Sucking & Moaning Function

    Мастурбатор 02 от WYNE с 4 мотора, 10 режима на вибрация и 3 режима на засмукване за интензивна стимулация на пениса. Леките и секси стенания (3 звука) през включените слушалки ще възбудят още повече човека, използващ мастурбатора. Всички функции могат да се управляват отделно или комбинирани с бутоните на лесната за използване секс играчка.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Hot Chocolate Luscious Tiana Chocolate

    ПЛЯСКАЙТЕ задника ми! Плячката ми е размазваща, че може да я сбъркате с истинската! Загрейте ме в гореща вода, за да стимулирате реалистично усещане, плъзнете вибратора с куршум в една от моите 2 реалистични дупки за вашето допълнително многоскоростно и вибриращо удоволствие.

    319 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nature Skin Dancing Dick

    Утроете количеството удоволствие!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Този Rabbit е идеалният вибратор за достигане до всяко чувствително място. Можете да направите горна завой в 8 различни модела. Можете също да включите заека, карайки най-високо му да вибрира. Това има 36 настройки. Можете също да контролирате посоката на въртене.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CRUIZR CS07 Luxury Vibrating Penis pump

    CRUIZR CS07 е луксозна помпа за пенис с 5 вибриращи настройки и функция за засмукване. Помпата за пениса стимулира притока на кръв към пениса и гарантира, че вашият пенис значително увеличава обема си. В същото време ще се насладите на прекрасна интензивна стимулация. Тази помпа има прозрачна тръба, така че да имате добра видимост на желания резултат. Използвайте лубрикант на водна основа за комфортно усещане. Помпата за пениса се доставя с USB кабел. Заредете напълно помпата, преди да я използвате за първи път.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Този Rabbit е идеалният вибратор за достигане до всяко чувствително място. Можете да направите горна завой в 8 различни модела. Можете също да включите заека, карайки най-високо му да вибрира. Това има 36 настройки. Можете също да контролирате посоката на въртене.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Vibes Dual Vibrating Cock Teaser

    Подарете си истинска закачка за петел с този двоен закачка за петел! Еластичният, TPE ръкав има изпъкнала вътрешност, която реагира на мощните вибрации на куршума, за да дразни и дразни тялото ви! Двойните вибриращи куршуми се плъзгат в успоредни джобове от двете страни на ръкава.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O The Big O

    Вибриращият пръстен Big O разполага с двуфункционален мотор и еластична и твърда лента за ерекция, която го държи по-твърд по-дълго. Натиснете бутона веднъж за постоянна и силна вибрация и натиснете още веднъж, за да дразните, моля и гъделичкате с мощна многофункционална пулсация.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Подобрете споделеното си удоволствие с тази закачлива играчка за двойки, която доставя тласък на усещане за него – и за нея! Той ще остане по-твърд, по-дълго – благодарение на супер-разтегливия пръстен на пениса, плътно прилепнал в основата на тялото му. В същото време, целенасоченото бръмчене от клиторна вибрация ще я изпрати през ръба с всеки тласък!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 119

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули