×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки силиций вибриращ

Обекти 129 до 160 от общо 1950

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ са първите в света мъниста за удоволствие с дистанционно управление, които се въртят и вибрират едновременно. Доставяне на напълно нови усещания.

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Специално проектиран за тихи и мощни интимни масажи на тялото, този многофункционален и компактен масажор ще се адаптира към всички ваши нужди. Ергономичен и лесен за боравене, неговите различни режими на вибрация са идеални за облекчаване на мускулното напрежение и в същото време предлагат широка гама от интимни и чувствени удоволствия.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Малък вибратор за легнало положение с клиновидна част за разпръскване на срамните устни и ствол във формата на пениса с изпъкнали главички. Стимулира клитора, вагината и G-точката едновременно със своите 10 мощни режима на вибрация. Може да се носи дискретно в бельото. Може да се управлява с натискане на бутон или чрез дистанционно управление. Зарежда се с включения USB кабел.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Гъвкавост, интензивност, сила и изследване са думите, които определят новия DEXTER. Всичко в едно, универсален масажор, който включва 10 мощни режима на вибрация от мека до много силна.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Wand-er White

    Нашата Double Wand-er има за цел да ви помогне да изследвате тялото си с увереност. Снабден с две сменяеми глави: класическа, кръгла приставка за масаж, както и приставка за стимулиране на G-точката. Съвместим с безплатното приложение Satisfyer - Предлага се за iOS и Android Включва 2 сменяеми глави Благодарение на водоустойчивото (IPX7) покритие, тази играчка може да се използва безопасно във вода и е лесна за почистване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Revel Winx Pink

    Преносим и дискретен, Winx от Revel разполага с вибриращ куршум и безжично дистанционно за самостоятелна употреба или с партньор. Куршумът Winx е акумулаторен и е изработен от платинен клас силикон. Bullet е водоустойчив/дистанционното не е. Батерията CR2032 за дистанционното е включена.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Стимулаторът с пръчка Céline от колекцията Elite на Dream Toys е черна пръчка със стилни златни акценти, здрава дръжка, заоблена глава и леко гъвкаво гърло. Céline има 2 мощни мотора, един в главата и един в основата, които предлагат 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Любовта е във въздуха с вибриращия любовен пръстен с дистанционно управление от Amaysin. С 9 режима на вибрация, копринено силиконово докосване и дразнещо здраво захващане, можете да получите бръмчаща стимулация, докато получавате допълнителен тласък на ерекцията.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Rechargeable Massager Pearl White

    Акумулаторният вибрационен масажор Le Wand доставя интензивно и чувствено удоволствие. Тази луксозна пръчка има 10 отличителни, ръмжащи скорости на вибрация и 20 модела на вибрация. Мощно, проницателно удоволствие се предоставя в удобството и гъвкавостта на акумулаторната пръчка.

    619 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Master

    XXL вибраторът с правилните размери и правилната технология.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY NOS Black

    Това е мечтата: вие и вашият партньор в прегръдките един на друг, вашето удоволствие се поддържа взаимно. Получете изключително твърда ерекция, която изминава допълнителната миля или нанесете тръпки за удоволствие през клитора. Тръпката продължава, докато едновременно и двамата не получават онзи вид оргазъм, който ви кара да виждате звезди.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Вибратор тип пеперуда, управляван от смартфон (iPhone и Android).

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Най-накрая пристигна: Новата вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира усещането за прилив на пулсираща вода.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    Резервни капачки за Satisfyer Pro2.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Вибратор за пръсти с текстурирана глава с 9 мощни вибрации за интензивна стимулация

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Никога не сме доволни от статуквото, поради което винаги разширяваме границите, за да предложим нещо наистина извън този свят. Запознайте се с ENIGMA, луксозен масажор с двойно действие, който комбинира най-доброто от двата свята – дълбока стимулация на клитора и G-точката. ENIGMA е създадена за звуков, неземен оргазъм.

    729 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Тя винаги жадуваше за орален секс и й се искаше да може да се наслаждава по-често. Сега тя можеше. Нейното върховно удоволствие би могло да й даде интимния екстаз, който търсеше. Първо тя натисна бутона, за да активира вибрацията и след това проследи тялото си с пулсиращо точно удоволствие. Знаеше, че това ще се почувства толкова добре дълбоко в нея по-късно, но първо искаше да изследва оралните усещания.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Този високотехнологичен инструмент има заострен връх, така че да може да се плъзга удобно и да доставя най-доброто анално удоволствие! По-добра от обикновената ви тапа за дупе, тази революционна секс играчка всъщност ще масажира отвора на дупката ви с въртящи се мъниста по протежение на стеблото й, осигурявайки усещане, подобно на работа с джанта!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Hyman Pink

    Независимо дали вече сте в настроение или търсите нещо, което да ви отведе дотам, Pretty Love Pepe е прекрасна, копринено гладка играчка, която винаги е готова да дразни или да угоди. Има две точки на стимулация, съдържащи се в елегантното тяло, едната седи на върха на нежно очертания ствол, а другата в закачката на малкия клитор, този дизайн гарантира, че и на двете ви ключови ерогенни зони се обръща вниманието, което заслужават, с равни количества на интензивност.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Men Wand

    Кой има нужда от ръце, когато Satisfyer Men Wand върши работата много по-добре? Гъвкавите крила се увиват плътно и страстно около пениса ви, докато супер мощните вибрации ви масажират от оргазъм до оргазъм. Не можете да се наситите на тази интензивност!

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Blue

    Дебел, гъвкав и толкова мощен, този див силикон ще ви накара да крещите от радост! Joy Ride вибрацията на Adam & Eve третира вашите горещи точки с 8 вълнуващи вибрационни функции. А когато пожелаете повече, натиснете бутона за усилване на мощността, за да активирате 10 секунди ИНТЕНЗИВНА турбо вибрация. Акумулаторна за неограничено вълнение.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cloneboy Personal Vibrator

    След успеха на първата серия, екипът на Cloneboy разработи изцяло нова серия Cloneboy, която включва пръстен и допълнителен формовъчен материал за допълнителна репродукция, която ви гарантира висококачествена силиконова 3D-репликация на вашия пенис.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Масажор и перлен вибратор в едно!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Искаш ли всичко? Жадувате ли усещането за страстния тласък на любовника, пулса на пръстите му върху G-точката ви, върховете на пръстите им пърхащи по срамните ви устни?

    459 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Therapy Sutra Pink

    Този напълно водоустойчив вибратор дава тиха, но мощна вибрация и има 7 програми за интензивност. Сензорните бутони го правят лесен за използване.

    129,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Daniel Purple

    Този вибратор доставя невероятно приятна стимулация чрез комбиниране на ултра-интензивни вибрации с умело извит дизайн.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    TheMultifun 2 доставя удоволствие на вашето либидо с много специална форма с 3 мощни двигателя вътре, които могат да бъдат изкусно интегрирани в правенето на любов: докато единият от тях е в обемното, горно основно тяло, всеки от останалите в долния край на двете извити удоволствия ръцете осигуряват вълнуващи вибрации. Това означава: Независимо дали срещу, отгоре, вътре, под или между - розовият универсален модел ви стимулира по начина, по който имате нужда! Двата долни мотора могат да се управляват отделно от горната глава, така че и двете части на вибратора да предлагат 10 разнообразни вибрационни програми. С 2 бутона можете да създадете до 100 комбинации.

    99,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цяло тяло в света. Докато концентрираната сила на 10 различни модела на масаж успокоява възпалените мускули и облекчава стреса, по-стабилната дръжка и дори по-дълготрайното зареждане означават, че можете да се наслаждавате часове след часове на удоволствие.

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Нашата Rrrolling Explosion съчетава мощна вибрация с иновативна стимулираща топка вътре. Иновативната технология, комбинирана с елегантен дизайн, стимулира G-точката чрез прецизна ергономичност, създавайки спиращи дъха оргазми.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Dual Kiss ще ви впечатли с комбинация от прекрасни вълни на натиск и вибриращ вмъкващ се вал. Удобен за кожата, мек силикон и водоустойчиво покритие на дизайна.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Подобреният дизайн на m-чашата на F1S V2 ви позволява да търсите оптимално удовлетворение, с гъвкава ръка, по-широк диапазон от звукови интензитети и четири пулсиращи програми. Този sextech с отворен интерфейс е оборудван с 10 най-съвременни сензора за обратна връзка за ефективност в реално време чрез приложението LELO - което ви позволява да създадете най-приятния набор от програми за вашия върховен оргазъм. Изтеглете SDK за iOS или Android, за да създадете своето киберсекси приложение, синхронизирайте се с интерактивния свят и оставете въображението, което сте развили.

    859 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Hot Lover е оборудван с два мотора, един в клиторния стимулатор и един във вала. Извитият връх на ствола на вибратора идеално масажира G-точката. И двата мотора се управляват отделно - чрез контролен панел или чрез Bluetooth приложение. В допълнение, Hot Lover осигурява допълнително измерване: този вибратор със заек може да се нагрее до 40 градуса. Отпускането на мускулите на тазовото дъно и засиленото кръвообращение ще осигурят засилено изживяване на удоволствието и проникването ще се чувства по-комфортно.

    116,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 1950

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули