×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки вибриращ пластмаса

Обекти 33 до 64 от общо 416

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rebel F-Spot Massager with Knocking Function

    Специално стимулира F-точката!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Glow in the Dark Wand

    Вълнуващата пръчица Glow in the dark Wand от You2Toys има флуоресцентна текстура Soft Touch, която свети в тъмното за дълго време. Може да се използва дори под вода. Водоустойчивият силиконов масажор просто трябва да бъде изложен на малко светлина, например лампа.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Glow in the Dark G-Spot

    Вълнуващата G-точка Glow in the dark от You2Toys има флуоресцентна текстура Soft Touch, която свети в тъмното за дълго време. Може да се използва дори под вода. Водоустойчивият силиконов вибратор просто трябва да бъде изложен на малко светлина, например лампа.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Wild Rabbit Clitoral Stimulator with Remote Control Pink

    Благодарение на тънкия дизайн на Wild Rabbit, той може да се носи дискретно в бикини. Дистанционното управление е лесно за използване и идеално за игра от разстояние. Стимулира клитора с 12 режима на вибрация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Yiva Massager Black

    Насладете се на интимни моменти със себе си или с партньора си с този компактен масажор с пръчици! Вибраторът е идеален за начинаещи и е идеалната играчка за външна стимулация. Има 10 различни настройки на вибрация, които ще стимулират всички ваши чувствителни точки. Вибраторът има гъвкава глава и е снабден с мощен мотор. Това прави играчката подходяща както за масаж на тялото, така и за стимулация на интимните зони. Масажорът с пръчици е акумулаторен и се почиства лесно с препарат за играчки.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Reverb Nipple Suckers + Bullet Vibrator

    Тези смукатели за зърна са покрити с мощни вибриращи куршуми, за прилив на удоволствие, съчетан с вълнуваща вибрация! Приятният вакуум изтегля кръвта към повърхността на плътта им, засилва възбудата и повишава чувствителността. Вибрациите на куршума осигуряват допълнителна стимулация с натискането на един бутон. Просто залепете тези секси смукалки към зърната и се пригответе за забавление, бързо възбуждане без ръце!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile G-spot Rabbit Vibrator 3 Motors Purple

    Rabbit Vibe от Sweet Smile с копринено гладкото си силиконово покритие ще впечатли не само с красивия си вид и усещане, но и с възможностите си. Има 15 режима на вибрация, скрити в извития ствол и вътре в зайчето на клитора, за да насладите едновременно вагината, G-точката и клитора в най-голяма степен.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Butterfly Kiss осигурява мощна стимулация на вагината и клитора със своя танцуващ пеперуден стимулатор за клитора. Стълбът осигурява интензивен масаж на G-точката. Вибраторът е оборудван с два мощни мотора и има 30 вълнуващи режима на вибрация.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NU Sensuelle Geminii XLR8 Vibe Turquoise

    Подобно на зодиакалния знак, Geminii XLR8 има двойна личност. От една страна, Близнаците са нежни и интелигентни, а извитата му глава и внимателно изваяните ръбове го правят типичен за G-точката и стимулацията на клитора.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Vega Rotating & Vibrating Egg Purple

    Изглежда ли, че еротичният ви живот губи искрата си напоследък? Поканете вибриращото и въртящо се яйце Вега от Pretty Love в спалнята. Има удобна въртяща се глава и няма да забрави да ви дразни с вибрации. Той ще бъде прекрасен спътник в моменти на самовлюбване и любовна игра, като ви предлага 12 режима на вибрация и въртене, кабелно дистанционно управление и копринено мека силиконова повърхност. Поддайте се на силата на тази удобна играчка!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile RC Shaking & Vibrating Love Egg Duo Red

    RC Shaking & Vibrating Love Egg Duo от Sweet Smile изненадва с 2 мощни куршума, свързани чрез 31 см дълга гъвкава силиконова лента. Единият куршум се тресе и пулсира, другият вибрира. Предлага едновременна вагинална/анална или външна/вътрешна стимулация, когато играете соло, както и двойна стимулация, когато играете като двойка.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Treasure Bastian Rabbit Up & Down, Rotator & Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    TREASURE BASTIAN RABBIT UPDOWN, Достигането на пълната пълнота на удоволствието е възможно, въпреки че зависи от нашата цел и време. Въпреки че в TREASURE имаме разнообразни играчки за почти всяка част от тялото, която искате да стимулирате, с BASTIAN RABBIT ви позволява да не се налага да избирате само една, за да можете да се съсредоточите както вътре, така и навън едновременно!

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Goodies Cotton G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Играчките с марка Goodies са изработени от най-висококачествен силикон Premium и ABS. Формата му е проектирана за по-добро повишаване на G-точката. Има 10 вибрационни функции и мощен, но безшумен мотор.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Mushroom Silicone Wand Vibrator Teal

    Технологията REAL TOUCH създава усещане за меко докосване. OTOUCH Clitoris Massager Mushroom ви носи страст, креативност и опит.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cleopatra Secret Pleasures Clitoral Vibrator Black

    За клитора и други горещи точки!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Spot Vibrator with 2 Tips Purple

    Точкова стимулация!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orion Lay-on Vibe Red

    Премиум продукт на ненадмината цена!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Пръстен за пенис/тестиси, предназначен да ви помогне да постигнете по-дълготрайна и по-силна ерекция. 10 мощни вибрационни функции осигуряват изключителна стимулация на клитора или тестисите, лесно управление с един пръст чрез бутона за включване/изключване. Включена е сатенена торбичка за съхранение.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    Вибраторът с кимащ връх с огъваща се стимулация на клитора от Javida интензивно стимулира вагината с дълбоки вибрации и по-специално G-зоната с мощния си кимащ връх на главичката. В същото време клиторът се радва и на вибростимулатора, който гъвкаво се адаптира идеално към зоната на желание във всяка посока.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Remote Controlled Strapless Strap-On 3 Motors Red

    Тройна сила на вибратор - сам или с партньор!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMama Silicone Vibrating Ring 3cm

    О, мамо! Знаем, че има няколко неща по-добри от добрия оргазъм и значението на поддържането на добро сексуално здраве заради многобройните му удобства: подпомага притока на кръвта, повдига настроението, помага за съня, поддържа здравето на мозъка, естествен аналгетик е, намалява стреса, в допълнение към осигуряването на благополучие и подобряване на емоционалното здраве.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Pocket Power Vibrator

    За разнообразни секс игри – също и под вода!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Color Pop Big O2 Blue

    Двойният вибриращ пръстен за ерекция ColorPoP Big O 2 включва два мощни двигателя за усещане с двойно действие. Двойките се наслаждават на 3 скорости плюс опции за импулс отгоре и силна и стабилна стимулация отдолу за максимално удовлетворение в пълен Technicolor. Супер мощен със супер ярки цветове, ColorPOP Big O 2 е най-добрият в живите вибрации!

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    Смеем да не стигнете грандиозно с LOKI Wave™ 2, новото поколение на нашия легендарен масажор за простата. Преработено, за да предложи повече гъвкавост и с два мощни двигателя, това устройство е съвместната мечта за предишни, които искат да изпитат по-дълготрайни и по-интензивни оргазми. Използвайте го самостоятелно или с партньор, за да изключите нови тайни на оргазъм, като използвате повече настройки за удоволствие за безпроблемна игра с простата като пръст.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Toys Remote Vibrating Bullet Black

    Този вибриращ куршум е оборудван с 10 настройки на вибрация, вариращи от мека до твърда. Подходящ за него и нея, водоустойчив и без мирис. Включва батерии.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Хванете по-голямата картина на оргазъм с миниатюрен женски масажор NEA™ 3. Известен със своя отличителен флорален дизайн, този малък звяр сега се предлага с още по-широка гама от настройки за удоволствие, вариращи по интензитет и модели на вибрация. Той е идеален за соло или двойка игра и е идеална отправна точка за вашето сексуално експериментално пътуване.

    469 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Това ще загрее задната страна! Този простатен вибратор с дистанционно управление и 2 функции от Rebel се отличава с многото си функции и доставяща удоволствие форма.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Black

    Масажирайте и използвайте с топлина, охлаждаща функция и вибрация!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Thick & Thrust

    Този мощен двоен вибратор има чувството, че има собствен ум! Той тласка и разширява в две изкусителни действия, които допринасят за едно изключително чувствено изживяване, което позволява на вашите фантазии да се развихрят.

    239 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Itsy Bitsy е мини вибратор с пръчици, който е проектиран да осигурява мощна стимулация. Компактният му размер го прави удобна и дискретна опция за тези, които търсят преносимо решение за своите интимни нужди.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Хванете по-голямата картина на оргазъм с миниатюрен женски масажор NEA™ 3. Известен със своя различен флорален дизайн, този малък звяр сега се предлага с още по-широка гама от настройки за удоволствие, вариации по интензитет и модели на вибрация. Той е идеален за соло или двойна игра и е идеална отправна точка за вашето сексуално експериментално пътуване.

    469 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Itsy Bitsy е мини вибратор с пръчици, който е проектиран да осигурява мощна стимулация. Компактният му размер го прави удобна и дискретна опция за тези, които търсят преносимо решение за своите интимни нужди. Itsy Bitsy е универсален в своя дизайн и може да служи за двойната цел да се използва както като масажор, така и като стимулатор. Със своите силни и удовлетворяващи вибрации, той предлага мултисензорно изживяване, на което можете да се насладите сами или с партньор.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 416

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули