×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки лилаво вибриращ

Обекти 129 до 160 от общо 723

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Поемете пълен контрол над вашето усещане за удоволствие с иновативния LUXE Touch-Sensitive вибратор. Технологично усъвършенстваната вибрация се отличава с двойни сензори по дължината на вала, които усилват мощността, когато се активират. С 10 мощни функции за вибрация, пулсация и ескалация, от които да избирате, това изключително проектирано устройство за удоволствие ще ви накара да искате още, още и о, да... дори повече!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Удоволствие с функция за облизване.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Mythical Purple

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога ! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Clitella е перорален клиторен стимулатор, който подобрява и възбужда клитора с различни скорости, модели и прикрепвания. Усещането за орален секс вече е постижимо.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Блясък и блясък, докато изпитвате вътрешната наслада от мощен вибриращ мотор с 6 нива на вибрация и 15 модела на вибрация, вариращи от меки пулсации до дълбоки и мощни. Компактен, безопасен за тялото, безшевен, силикони с USB акумулаторна батерия работи до 1,5 часа последователно.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Открийте нашия LILY 3, легендарен малък вибратор, разработен специално за 20-годишнината на LELO. Идеален за използване самостоятелно или с партньора ви. Предлага се ексклузивно с 50% отстъпка през 2023 г.: устройството има десет мощни настройки за удоволствие, които предлагат незабравимо, но дискретно оргазъм. Уникалната кадифена повърхност е гладка и мека, но е напълно водоустойчива за едно безпрепятствено сексуално пътуване на открития.

    369 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tracy's Dog Beta Rabbit Vibrator 3in1 Purple

    Изпитайте интензивно удоволствие с Beta Rabbit, мощният нов заешки вибратор от Tracy's Dog. С 10 режима на люлеене, променливи модели на вибрации и функция за сукане, тази играчка е проектирана да осигури множество форми на стимулация за умопомрачителен оргазъм. Изработен от безопасни за тялото, меки материали, Beta Rabbit е водоустойчив и идеален за използване навсякъде, където пожелаете.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Вибраторът Queen Thrusting Rabbit е висок клас, многофункционален вибратор Tarzan с 2 мощни мотора. Кръглата глава се натиска, докато сладките заешки уши осигуряват перфектна стимулация за вашия клитор.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alive Magic Egg 3.0 Purple

    Ергономично, компактно и шепнещо тихо любовно яйце с безжично дистанционно управление.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Woomy Gili-Gili Vibrator with Heat Purple

    Обичате ли да изследвате вълнуващата игривост? Колекцията Woomy се състои от очарователни играчки, изработени от висококачествени материали, които се отличават едновременно със забавен и елегантен външен вид и най-добрите характеристики. Колекцията Woomy включва този очарователен вибратор за едновременно стимулиране на G-точката и клитора. Насладете се на докосването на мекия силикон, а също и на приятната топлина, тъй като вибраторът може да загрее до 40°C!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Cerberus Purple

    Pretty Love Brighty е силиконов двоен вибратор с 2 вибриращи мотора и 30 вида вибрации. Може да стимулира едновременно g-точката и клитора, а меката му повърхност от висококачествен силикон ще достигне до всяка жена. Вълнувайте се!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Front Row purple

    Позволете на класическата елегантност да ви съблазни!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Презареждаща се пръчка Vibe от серия Elegant с кадифено мека текстура. 15 различни режима на вибрация с натискането на един бутон, които осигуряват чисто масажно удоволствие, идеално за всеки потребител – има както нежни вибрации, така и интензивни пулсации. Масажната пръчка е много лека и пасва идеално на ръката, което означава.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Изживейте двойно по-голямо фантастично забавление! Тази акумулаторна силиконова играчка с два края ви позволява да се наслаждавате на силни вибрации на пръчката от едната страна и на тръпката от въртящата се вибрираща нагрята дръжка от другата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • You2Toys Los Analos Double Delight Silicone Strap-On Purple

    Ами тройка? Ако това звучи добре, тогава този лилав вибратор с каишка е идеален за вас! Доставете удоволствие на партньора си както отзад, така и отпред – едновременно! Вибро куршумът в стимулатора на клитора (подвижен) и във вибратора осигуряват допълнително забавление!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Yale Purple

    С приятна форма и еластична, гладка силиконова външност, тази нова анална тапа е идеална за начинаещи в аналната игра или за ветерани, които имат опит в аналната игра. Ергономичният дизайн я прави лесна за боравене и играчката може да се постави безпроблемно в ануса. Той е водоустойчив, следователно лесен за почистване. 12-те мощни вибрационни настройки на това бебе са предназначени за едно вълнуващо пътуване до върховното анално удоволствие.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Mini Lavender

    Мек на допир. Устойчив на пръски. Проектиран с приглушени нива на звука. Проектиран за силна и продължителна стимулация. Лесно управление с един пръст. Многопосочно използване.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Лилав вибратор Infinite Thrusting Sex Machine. Този голям вибратор позволява на въображението ви да се развихри с истински фантазии, докато натиска леко или силно в зависимост от вашето желание. Доближете се максимално до усещането за истинско проникване с луксозно мек силиконов ствол, който се плъзга навътре и навън с избраната от вас скорост, с интензивни вибрации, които ще ви изпратят докрай. Размер 11,75 инча на 1,5 инча, обхват на тласкане 3,5 инча.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibepad Purple

    Носете се по вълните на удоволствието! Иновативна вибрираща подложка с 2 мотора и 2 анатомично оформени стимулиращи вълни, които са перфектно адаптирани към вагината и ануса. И двете вълни предлагат 7 мощни режима на вибрация, които могат да се контролират отделно. Включеното дистанционно управление гарантира удобно боравене.

    499 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Този вибратор не е просто красива декорация за вашето нощно шкафче!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bouncy Bliss Flow Sit-On Vibrator Purple

    Вибраторът Bouncy Bliss със свободни ръце предлага обширно и радостно изживяване. Копринено мекият ергономичен дизайн покрива изцяло U-образната форма на женския клитор и осигурява всеобхватна стимулация. Неговите 3 мощни и взаимодействащи мотора доставят не само традиционни вибрации, но и движещи се модели, които масажират чувствителни зони като вулвата, дъното и вътрешната част на бедрата.

    319 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SuperLove Rabbit Snail & Flapping Vibrator Purple

    Тази секс играчка за възрастни вибратор със заешки дилдо се отличава с иновативен дизайн във формата на охлюв отстрани, гладка повърхност за гъвкава работа и безпроблемна употреба и мека силиконова връзка, която я прави по-гъвкава и може да се навива. Този акумулаторен вибриращ стимулатор може да постигне стимулация на клитора от различни ъгли в зависимост от дълбочината на поставяне. Направете вашето изследователско пътуване пълно със забавление и ви донесе разнообразно и удовлетворяващо изживяване.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Engily Ross Donnyel Panty Vibrator with G-Spot Ball & Remote Control Purple

    Този стимулатор за бикини има 2 много различни функции. Една от тях е вибрация, 5 режима на вибрация, които преминават през тялото на Donnyel, нейната 2-ра функция се намира на върха на Donnyel.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Чисто удоволствие! Натискащ перлен вибратор от Sweet Smile с гъвкав вибратор за клитора и въртящи се перли в ствола за оргазмено удоволствие, което достига дори до G-точката.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    The Legend е масажор с чиста стимулираща сила. Мекият на допир шикозен дизайн има гладка дръжка и леко гъвкава, дефинирана глава за усещане за всеобхватно удоволствие.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Търсите играчка, която е универсална и лесна за използване? Този акумулаторен вибратор за яйца е страхотно допълнение към вашата самостоятелна игра, но е идеалният размер за ръкохватка и за игра на двойки. Изработено от лилав силикон с гъвкава корда, яйцето е идеално за външна стимулация, но е подходящо и за вътрешно носене. Защо не опитате да носите това стимулиращо яйце по време на любовната игра с партньора си или дори да го поставите за палаво пътуване до магазините?

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Чрез иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Petite Tickler Purple

    Тройна 10-скоростна стимулация в мощен малък пакет! Една дебела текстурирана дръжка с възхитително плътна обиколка е изправена пред двойни тънки дръжка, които се разпръскват като въдица, за да ви обгърнат в чисто удоволствие от всички посоки.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Cannes Vibrating Balls Purple

    Акумулаторни кегел топки с дистанционно управление на батерии. Вие носите този вибратор вътре във влагалището с издърпващия кабел навън. Можете да започнете да тренирате, като носите играчката по няколко минути всеки ден и увеличавайте продължителността на тренировката, докато укрепвате интимните мускули. Много приятно за подобряване на любовния ви живот и много полезно по време и след бременност. Дискретно, безопасно и голямо забавление на вечер.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    По-мощна, по-красива и по-дискретна, LILY 2 е идеална за самостоятелна игра или за сгушване между партньори по време на правене на любов, деликатно пропита с характерен аромат, за да задоволи всички ви мрежи.

    329 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy My Orgasm Eggsplode Remote Egg Purple

    Готови ли сте за невероятно удоволствие? Make My Orgasm Egg-plode ще развълнува вашите ерогенни зони с мощната си вибрация и въртящ се връх. Това висококачествено любовно яйце разполага със 7 режима на стимулация и пулсация, с лесно управление с едно натискане на бутон. Тази красота е изработена от безопасен за тялото, мек на допир силикон и се предлага с дистанционно управление за забавление със свободни ръце. Поглезете се с изключителното удовлетворение от този първокласен дизайн!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream OMG! Bullets #Happy Vibrating Bullet Purple

    OMG Bullet е забавен, флиртуващ и създаден за възможно най-доброто ви удоволствие! Малък по размер, но с голяма мощност, този ултра-гладък силиконов куршум има удобен единичен контрол за управление на 20 режима на вибрация, които удовлетворяват и доставят удоволствие. Включете куршума, захранвана от USB, и поставете заострения навсякъде навсякъде, където искате да се насладите на страхотно удоволствие!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 723

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули