×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки червено вибриращ

Обекти 65 до 96 от общо 227

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Sunray Berry

    Насладете се на едновременна стимулация на G-точката и клитора с вибрациите и функциите на въздушния импулс на Satisfyer Sunray. Силиконовият заек, управляван от приложението, има гъвкава става, която лесно се адаптира към вашата анатомия.

    199,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Освен иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Lolli Plug 1 Plug Vibrator Berry

    2 мотора захранват Lolli-Plug 1 с интензивни вибрации. Диамантената текстура на щепсела осигурява допълнителна стимулация. Широката основа и мекият силикон гарантират, че можете да се забавлявате удобно и безопасно.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Seven Creations 5 Packvibe Metallic Coulours

    Опаковка от 5 броя желирани вибратори.

    141,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Satisfyer Elastic Joy има два мотора и гъвкав тел и може да се огъва в различни форми. Elastic Joy винаги прави добро впечатление, независимо дали като вибратор за двойка, пръстен за петел или вибратор за легнало положение.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Chisa Kissen Glitz Vibration + Thrusting Dual Orgasm Vibrator Red

    Търсите качествена секс играчка със спиращи дъха функции? Имаме удоволствието да ви представим вибратора Glitz, който ще ви очарова не само със своите 10 режима на вибрация и 9 режима на въздействие. Насладете се на чувственото докосване на мекия силикон и гениалната форма с контроли в края на гъвкавата "опашка".

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Flex Red

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава еднакво, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Със своята извита дръжка, този мощен, нагряван силиконов вибратор умело стимулира G-точката с успокояващ затоплящ ефект. Този уникален и релаксиращ вибратор позволява на мускулите да се отпуснат, докато притока на кръв достигне пика си в приятна игра.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intense June Up & Down 10 Vibrations Red

    Пригответе се да изпитате умопомрачителни усещания, тъй като този вибратор е оборудван с иновативен вътрешен мотор, който извършва автоматичното движение навътре и навън, имитирайки истинското нещо. Кажете сбогом на ръчното тласкане и оставете INTENSE – JUNI UP DOWN да се погрижи за цялата тежка работа вместо вас.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Dark Red

    Горната му част действа като вибратор с вълна на натиск и глези клитора ви с чувствени вълни на натиск в 11 предварително зададени интензитета. Овалният връх в долния край на тесния ствол е идеален за целенасочена стимулация на цялото тяло - използвайте циркулиращия накрайник за стимулиране, за да стимулирате всички ерогенни зони, като мъниста за удоволствие, зърна или анус.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Mini Love Edition

    Мек на допир. Устойчив на пръски. Проектиран с приглушени нива на звука. Проектиран за силна и продължителна стимулация. Лесно управление с един пръст. Многопосочно използване.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Engily Ross Odry Vibe with Thrusting & Swinging Movement Red

    Odry е вибратор, който има телескопична функция нагоре и надолу, осцилираща функция и клиторален стимулатор, удоволствието, умножено по 3.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    Svakom Ella Neo мобилно контролирано Bluetooth яйце с приложение е иновативно вибриращо яйце с интелигентни функции и ергономичен дизайн. Този мощен любовен вибратор се предлага не само с огромни 10 режима на вибрация и захранвани от приложения способности, но и допълнителна настройка за вибрация, Climax Mode, която ще ви накара да полудеете. Използвайте го ръчно или чрез APP, играйте anole или дайте контрола на партньора си, изследвайте всички нови начини да угодите и да бъдете доволни.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Engily Ross Drako Thrusting & Licking Vibrator Red

    Запознайте се с Drako, вибратор, оборудван с 3 мощни мотора, за да се отдадете на 10 функции на тласък и вибрация, заедно с 10 функции на осцилиращ език.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Следвайте блаженството си, докато спокойни, дълбоки, тътнещи вибрации удрят вашето приятно място с изключителна точност.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Този тип вибратор е най-новата тенденция в социалните медии и знаем защо. Оборудван с 12 функции за вибрация и 12 функции за облизване, Rose Lover ще осигури незабравимо изживяване. На върха на розата има стимулатор за близане, който ще стимулира интензивно клитора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    KING прилага собствената иновативна технология PowerThrust на ZALO за интегриране на високопроизводителни двигателни системи и прецизни електрически задвижващи структури. Той нарушава ограниченията на малките електромагнитни задвижвания и увеличава мощността на двигателя на ново ниво. С честота на тласкане до 40 пъти/секунда, King ви носи най-мощното оргазмено изживяване.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    О, Казанова! Чувствената френска целувка™ Casanova е неустоим трептящ тийзър с мощен вибриращ куршум, превърнал в наистина страстно време за игра. Това мощно вибриране ще ви покаже истински екстаз с всяко трепване на езика, двойни вибрационни двигатели и 12 функции на вибрация.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Anal Play Vibrating Anal Plug Large Black

    Изпитайте интензивно удовлетворение с нашата вибрираща анална тапа Large. С разширена основа за стабилност, той е удобен за носене и повърхност. Насладете се на многоскоростни вибрации и текстурирана дръжка, изработена от 100% силикон за несравнимо удоволствие. С размери 17 см, той е проектиран за истинско задово удоволствие, презареждащ се за безкрайно удоволствие.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Heartbeat Pulsating Stimulator Red

    Изпитайте силни и интензивни оргазми с пулсиращия и вибриращ стимулатор Heartbeat, независимо дали сте самостоятелно или с партньора си. Този игрив стимулатор разполага с две умопомрачителни функции: вибрациите масажират външните срамни устни, докато пулсиращата функция доставя незабележимо и блажено удоволствие на клитора. Пригответе се за умопомрачителен оргазъм, а ако стане твърде силен, можете да използвате функциите отделно.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Soft Touch дарител на радост!

    174,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Hide & Play Lipstick Red

    ДИСКРЕТНО, НЕПРЕТЕНЗИОННО, НО ТОЛКОВА ВЪЛНУВАЩО! Супер дискретният масажор Hide & Play™ изглежда точно като тубичка червило с подвижен капак и всичко! Но не позволявайте на малкия му размер да ви заблуди. Този секси малък таен масажор има 8 различни функции на вибрация, пулсация и ескалация.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action Ember Licking and Vibrating Mouth Shape Massager Red

    Ние от Action знаем, че фантазиите ви не спират да се развиват и за да можете да се насладите на всеки момент, ви запознаваме с Ember, който ближе-хапе-вибрира и е подходящ както за мъже, така и за жени.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Red

    Red Bloom Limited Edition 14-функционална акумулаторна автоматична вибрираща интимна помпа за тяло от 4 части има 7 вибрационни модела и 7 функции за засмукване, позволяващи 49 уникални усещания, които работят само с натискането на бутон и могат да се насладят без ръце, след като образува се оптимално уплътнение. Допълнителни функции, включително бутон за незабавно освобождаване на въздуха, функция за заключване на захранването и USB зареждане, гарантират, че играта ви с помпа е винаги безопасна и безпроблемна.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Дълбоко и дискретно удоволствие без ръце!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Удвоете удоволствието си с този закачлив дизайн, който съчетава гъвкава стимулация на клитора със здрав ствол. Луксозната функция за отопление имитира топлината на реалистични докосвания и трябва да овладее напрежението ви и да напълни чашата ви с удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Горещата точка! Като винаги лоялен и желан спътник, космополитният вибратор е до вас както у дома, така и в мегаполисите и хотелските стаи на този свят с изгарящ ентусиазъм и функция за приложение. Неговият огънат, стимулиращо обемен връх гали G-точката с много усещане и освен интензивни вибрации, осигурява усещане за затопляне в сърцето - хм, съжалявам, имаме предвид бикините, разбира се.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Духовната мъдрост на нематериалната енергия, пазена в тайна от хилядолетните династии, най-накрая е разкрита. Перфектният синтез на вибрационни честоти, свързани с релаксация и удоволствие, върви ръка за ръка с високите технологии в пръчката. Включете силата на енергията в живота си и подравнете центровете си по пътя на насладата.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Chisa Kissen Tide Vibration + Thrusting + Tapping Tip Red

    Търсите качествена секс играчка със спиращи дъха функции? Имаме удоволствието да ви представим вибратора Tide, който ще ви очарова не само с 10 режима на вибрация, 5 режима на удар и 5 режима на потупване. Насладете се на чувственото докосване на мекия силикон и формата за прецизно насочване към всички чувствителни зони.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Стимулатор за двойки с 12 вибрационни ритъма и безжично дистанционно управление. Изработени са от безопасен за тялото силикон и ABS. И двете се зареждат с включения магнитен USB кабел. С малкия край на Pandora, поставен във влагалището, има място за пениса да проникне, а голямата част ще стимулира клитора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Tantalize French Kiss™ Charmer е готова за пътуване трептяща закачка с език, създадена за чувствена стимулация. Компактният масажор се побира точно между пръстите ви, за да ви достави мощно трептящо удоволствие с 12 чувствени функции на трептящи вибрации през цялата обвивка и подобен на език връх.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    SVAKOM Iris Clitoral & G-spot Vibrator for Women Adult Toy е вибратор, създаден специално за клитора и G-точката. Тя има повдигната овална пръстеновидна текстура върху симпатична глава с форма на лъжица и перфектен ъгъл за стимулация на G-точката, което ви позволява да изследвате собственото си удоволствие. Iris е мека, но здрава, главата е изработена от ултра мек материал, със здравия вграден мотор, силната вибрация ще ви отведе на едно прекрасно сексуално пътешествие!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 227

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули