×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки черно вибриращ

Обекти 129 до 160 от общо 1172

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Fetish Fantasy Inflatable Luv Log Black

    За допълнително горещо пътуване!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ibiza Remote Control Anal Plug Vibrator Black Size S

    Почивката в Ибиса може да приеме различни форми, но най-добре е да я направите като вълнуващо пътешествие с този вибриращ анален тап! Има приятна класическа форма със заострен връх и гъвкава шия, което го прави много удобен за носене. Освен това, основата му е украсена с очарователен кристал, а вибрациите му се избират чрез дистанционно управление, което можете да запазите или да поверите на своя колега!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Anal Lover

    Вълнообразен вибратор със заоблен, леко извит връх. Вибрацията се регулира непрекъснато.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black XL

    Качеството и ергономичността са отличителните белези на strap-on-me®. Изработена от мек на допир силикон и снабдена с 3 ултрамощни и независимо контролирани мотора, тази вибрираща лента е изключително лесна за носене благодарение на огъващата се шия, оборудвана със памет за позиция, за да пасне идеално на всяка интимна анатомия. Предлагайки двоен клитор и стимулация на G-точката, той се предлага в различни размери, за да задоволи всички желания.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Насладете се на повишено анално удоволствие от две пулсиращи точки за електронна стимулация, осигуряващи изтръпващо удоволствие вътрешно и външно. 5 нива на електростимулация могат да се използват със или без 5 мощни вибриращи функции. Цялостната ергономична форма осигурява специфично възбуждане на простатата и приятна стимулация директно в перинеалната област. Може да се носи самостоятелно или по време на секс игра.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цяло тяло в света. Докато концентрираната сила на 10 различни модела на масаж успокоява възпалените мускули и облекчава стреса, по-стабилната дръжка и дори по-дълготрайното зареждане означават, че можете да се наслаждавате часове след часове на удоволствие.

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Diamo Vibrating Cock Ring

    Първата външна мъжка играчка за носене от Lovense

    469 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lyla 2 Black

    Най-добрият вибратор Bullet с дистанционно управление в света.

    329 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Насладете се на всяка крушка, докато те се плъзгат плавно и чувствено в ануса ви, доставяйки постепенно нарастващо удоволствие! По-добра от обикновената ви тапа за дупе, тази революционна секс играчка всъщност ще масажира отвора на дупката ви с въртящи се мъниста по протежение на стеблото й, осигурявайки усещане, подобно на работа с джанта!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bgee Classic Black

    Бъдете намерения. Този 17,8 cm извит вибратор ще ви отведе там. B Swish прави намирането на G-точката лесно с този 17,8 cm масажор.

    74,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium е идеалната комбинация от нови технологии и висококачествен дизайн. Технологията Pleasure Air насърчава вашия клитор без контакт – от супермеко до супермощно в 12 различни нива на интензивност. С новата функция на автопилота изживявате своя оргазъм неочаквано и по изненадващо нов начин. Ритъмът се променя при всяка употреба. Smart Silence усеща вашето желание. Womanizer Premium започва само когато почти докосне повърхността на кожата ви. Това не само го прави по-тих за използване, но и прави вашето удоволствие още по-интензивно. Благодарение на уникалната си обработка, Womanizer Premium е напълно водоустойчив.

    579 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Hush 2 Butt Plug L 57mm

    Hush 2 е второто поколение на нашия мощен анален щепсел, контролиран с bluetooth. Новият елегантен и гладък дизайн го прави по-удобен за кратки или дълги сесии, където и да сте.

    439 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Пригответе се за рокендрол с масажора за простата P-Rock™. Този иновативен нов масажор за простата за мъже е перфектната секс играчка за използване, независимо дали сте сами или с другарка. Неговият уникален, извит дизайн е идеален за едновременна стимулация на простатата и тестисите, така че се пригответе да взривите ума си напълно!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango Vibrator

    Още по-вълнуващ от своя съименник, Charlie Tango е супер-гладък класически вибратор, готов да ви отведе до нови висоти на удоволствието.

    82,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Amazing Bondage Sex Toy Kit Black

    Комплектът Amazing Bondage Sex Kit разкрива скритите желания на вашите клиенти и им дава шанса да изследват игриво света на BDSM.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Огледало огледало на стената, защо изобщо не мога да се отпусна? Вашият нов масажор от Satisfyer осигурява лекарството: най-накрая спътник, който не се оплаква, че ви прави щедър масаж! Благодарение на впечатляващия си размер XXL и скритата сила зад съблазнителната си силиконова глава, Wand-er Woman решава проблеми, облекчава напрежението и надрасква всеки оргазмен сърбеж.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Black

    Перфектно оформен и под ъгъл за луксозен и мощен масаж на простатата, водоустойчивият, акумулаторен LOKI™ разполага с 6 променливи настройки за кулминация, която достига умопомрачителна интензивност.

    439 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Добре дошли в новата и подобрена технология за договаряне. Изцяло ново изживяване в същия форм фактор.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bfilled Classic Unleashed Black

    Отворете нови врати с безжичния щепсел за дистанционно масажиране Bfilled Classic Unleashed. Внимателно проектиран със заострен връх, който е идеален за начинаещи и ненатрапчива основа.

    107,90 лв.

    61,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance A Sucking Good Time Black

    Наслаждавайте се на сукане при поискване с тази вибрираща лостче, която осигурява незабавно засмукване, докато натискате – и бързо освобождаване, когато не го натискате. Отделен бутон предлага опция за автоматично засмукване, докато вътрешната камера бръмчи със силата на два вибриращи куршума, омекотени зад изящно текстуриран канал.

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Изследвайте нови сексуални хоризонти с TIANI Duo. Споделете усещането за дълбоки вътрешни и външни вибрации за пълно удовлетворение на двойките. Награденият гладък, изваян силиконов дизайн се управлява безжично от дистанционно, което ви позволява да управлявате удоволствието според вашите желания.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II – масажорът за пенис. Чувствителен, иновативен, мощен. COBRA LIBRE II е секс играчката, създадена за главата на пениса!

    329 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Мислите ли, че няма заместител на пъргавите пръсти? грешно! Този уникален простатен стимулатор е вдъхновен от най-сръчните пръсти и може да ги имитира с лекота. Насладете се на докосването на мекия силикон и 10 режима на вибрация, които няма да ви оставят студени.

    141,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вълната от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Иновативната технология на въздушната възглавница е проектирана да надува и издува, докато обгръща тялото ви със стимулиращо стискане и освобождаване на удоволствието. Множество въздушни възглавници с много функции, комбинирани с мощно херметично засмукване за издояване на всеки сантиметър от члена ви, ще ви дадат най-доброто мастурбационно изживяване в живота ви!

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Strap U Evoke Rechargeable Vibrating Silicone Strapless Strap On Black

    Осигурете удовлетворението както на вас, така и на любимия ви с елегантен страпон без презрамки, който вибрира! Този акумулаторен инструмент за удоволствие разполага с двойни мотори с независимо управление, така че всеки да може да избира от 3-те скорости и 5-те функции на мощно вътрешно тътенене.

    319 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Елегантен, вибриращ куршум, съчетаващ мощни вибрации и гладък връх за прецизна прецизност за стимулиране на вашите интимни точки за интензивно удоволствие.

    41,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fetish Fantasy Limited Edition Vibrating Silicone Nipple Lassos

    Насладете се на невероятна стимулация без ръце с вибриращите силиконови ласота за зърна.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Комплект от 2 вибриращи играчки в една опаковка. Акумулаторният вибратор е и дистанционно управление за интимното вибриращо яйце. Полагането може да се използва като ръчен джобен вибратор или като стимулатор, носен в бикините ви. Акумулаторните вибриращи кегел топки могат да се управляват дистанционно и помагат за трениране на тазовото дъно, за да развиете по-силни интимни мускули и да подобрите сексуалното си удоволствие.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Vibra Butt Plug Black

    Идеална за начинаещи, тази супер мека, силиконова тапа за дупе е вашето въведение в аналната игра. Тези заострени крушки се плъзгат лесно във вас за невероятна стимулация на простатата, докато едно щракване на основата стартира 10 нива на вибрация. Никога досега не сте изпитвали истинска възбуда на цялото тяло като тази.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    Hush 2 е второто поколение на нашия мощен анален щепсел, контролиран с bluetooth. Новият елегантен и гладък дизайн го прави по-удобен за кратки или дълги сесии, където и да сте.

    439 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Taboom Vibrating Nipple Suckers Black

    Зърната са най-чувствителната част от гърдите. Поради множеството нервни окончания в зърната, това без съмнение е важна ерогенна зона. Насладете се на по-пълни и изправени зърна с вибриращи смукатели за зърна TABOOM. Тези смукалки са предназначени да увеличат притока на кръв към зърното - повишаване на чувствителността. Включете многоскоростния куршум за още повече удоволствие! Бутонът предлага 10 модела на пулсации и вибрации, които могат лесно да се регулират чрез управление с едно докосване.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 1172

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули