×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 97 до 128 от общо 2949

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Pro Traveler

    Независимо дали сте пътешественик по света или сте щастливи у дома: практичната шапка има магнитно затваряне, което прави вашия приятел за удоволствие дискретен и хигиеничен спътник. Благодарение на компактния си размер, Satisfyer Pro Traveler може бързо да се постави в чантата ви. Благодарение на своя елегантен дизайн и спираща дъха вътрешна технология, това е продукт за стил на живот, без който никоя колекция играчки не бива да бъде без.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance The Sergeant Green

    Този трудолюбив Sergeant стои на място с два мощни 10-скоростни мотора и гъвкав вал, който може да се вмъква до 3 инча. Изработено от кремообразен гладък силикон, неговото дистанционно управление с обхват 30' ви позволява да играете със свободни ръце, дори под вода, тъй като е напълно потопяемо.

    191,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • GP Super Alkaline Battery AAA 1 pc

    GP Super Alkaline е най-добрият за нарастващото потребление на енергия на ежедневните устройства. Той предлага страхотна стойност за парите чрез дълъг живот. Обширната гама прави тези продукти подходящи за много широка гама от устройства за хора от всички възрасти.

    1,59 лв.

    0,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Thrusting Anal Vibrator Prostate Massagger Black

    За по-добро изживяване, моля, заредете напълно преди употреба за първи път. Вибраторът за простата се задвижва от два двигателя. Двигател контролира действието на тягата, като предлага 3 различни режима. Друг мотор контролира вибрациите, осигурявайки 12 различни стимулиращи модела. Независимо дали искате нежна любовна игра или супер силна стимулация, която да ви изпрати до ръба, тези различни усещания със сигурност ще отговорят на вашите нужди.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveBoxxx Sexy Weekend

    Подправете своя уикенд и изберете комплекта Sexy weekend! Този забавен комплект секс играчки съдържа различни играчки, които са идеални за двойки, които искат да опитат нещо ново и вълнуващо, но все още нямат много опит със секс играчки. Играчките са много достъпни и лесни за използване.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Gravity Thrusting Dildo

    Управляван от приложението, автоматично тласкащ и вибриращ вибратор Запознайте се с Gravity - нашият нов дилдо с дистанционно управление и вибриране.

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Jelly Pink Vibrator

    Предлагащ мощни многоскоростни вибрации, този вибратор Lavender Lover има изпъкнала глава и вени, за да осигури допълнителна стимулация.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Wand Massager Black

    Doxy е най-мощният в света масажор с пръчка, работещ от мрежата. Пуснат на пазара през 2013 г., той привлича все повече ентусиасти, желаещи да експериментират с този тежък, но контролират интимен масажор.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HiSmith WDA030-M Wildolo Designer Series Silicone Dildo Vibrator with App 21.5cm Blue

    Wildolo е марка от висок клас, посветена главно на новости, висококачествени и високотехнологични вибратори.

    239 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Next Sage

    Womanizer Next е ново измерване на удоволствието – съчетаваща революционната 3D Pleasure Air стимулация на клитора с новия Climax Control, добавяща допълнителна дълбочина и изобилие към вашето оргазмено пътуване. Проектиран за интензивни, интуитивни множество оргазми, Next предлага ненадмината мощност и първокласни функции, включително нова гама от персонализирани модели, докато работи тихо.

    539 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Pink

    Вибратор тип пеперуда, управляван от смартфон (iPhone и Android).

    166,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Чудесно за начинаещи и хора с опит. 7 режима на вибрация – използването както на бутане, така и на въртене и вибрация едновременно осигурява най-доброто изживяване.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Stronic G Grape

    И накрая, играчка, която дава на вашата G-точка ритмичен масаж, за който жадува, без ръце. С цялото тласкащо, пулсиращо действие, което прави нашата линия STRONIC огромен хит в по-елегантен, по-тънък дизайн, STRONIC G ви позволява да увеличите оргазма си, без да сте мръднете пръста.

    419 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Anal Plug & Prostate Massager Thrusting & Vibrating with Remote Control Black

    Този анален вибратор е снабден с дистанционно управление и мобилно приложение, за разлика от други анални играчки, нашите секс играчки добавят дизайн за управление на APP, ако имате връзки на дълги разстояния, този вибратор би бил най-добрият ви избор. Нашето ПРИЛОЖЕНИЕ разполага с различни режими за работа, като например музикален режим, интерактивен режим и т.н. Можете също така да персонализирате моделите на вибрация чрез приложението, така че вие и вашият партньор да проявите творчество и след това да запазите любимите си за по-късно.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Therapy Tri Purple

    Нежната извивка нагоре на този силиконов вибратор ще ви помогне да откриете еротичния потенциал на вашите A и G точки, докато изживявате задоволителното 6-инчово проникване на този 7-функционален, троен мотор, водоустойчив вибратор.

    156,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Alvis

    Независимо дали вече сте в настроение или търсите нещо, което да ви отведе дотам, Pretty Love Brighty е прекрасна, копринено гладка играчка, която винаги е готова да дразни или да угоди.

    74,90 лв.

    41,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Real Deal Anal

    Естествено изглеждащ вибратор, изработен от мек, лесен за плъзгане материал. С многоскоростни вибрации. Размер: 19.5 см, Ø 2.5 см. Материал: PVC, ABS, без съдържание на фталати според регламента на ЕС REACH.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Skinny G Black

    Добре дошли в стимулацията на G-точката за кльощави! Не всеки с G-точка иска дебела изпъкнала глава – понякога малко под един инч е достатъчна обиколка, за да достигне тази блажена зона. Вибриращ с точната скорост, която желаете от лека до дива, този нежно извит текстуриран връх стимулира тази легендарна жлеза, която може да доведе до най-интензивните оргазми, които някога сте изпитвали! Вземете своя тънък G под вода, тъй като е напълно потопяем и оставете гъвкавия вал да се движи заедно с тялото ви, издигайки удоволствието ви по-високо от всякога.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Magical Boy Inflatable Vibrator

    Надуваем вибриращ пенис с изпускане на въздух и 7 мощни функции, водоустойчив. Разширете до повече от два пъти размера.

    124,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Blue Crush Blue

    Тази кремообразна гладка силиконова атмосфера е дребна и мощна с леко извита гъвкава част и изпъкнал връх, предназначен да достигне любимите ви ерогенни зони, включително G-точката. Извитата форма пасва удобно в ръката ви за безпроблемна навигация, включително под вода, тъй като е напълно потопяема. Огъваща се и гъвкава, тази играчка се движи с ритъма на тялото ви, така че можете да оставите фантазиите си да превземат, докато изследвате 10 скорости и функции на вибрация, за да намерите най-доброто си удоволствие! Акумулаторна и лесна за почистване.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hugo Black

    Оргазмът на простатата е най-големият, най-интензивен оргазъм, който мъж може да изпита, а HUGO с дистанционно управление е идеално проектиран да предлага изцяло нови пътища за сексуално удовлетворение.

    549 лв.

    389 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gender X True Blue

    Тази изключително гладка силиконова играчка се движи и вибрира с два 10-скоростни мотора, които работят заедно за едно наистина невероятно изживяване. Текстуриран, избутващ дълъг ствол се стеснява до заоблена леко наклонена глава, докато дръжката разполага с вибриращ мини-натискащ връх от единия край и пикантен плавник от другия.

    239 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Fuck Machine with Realistic & Thrusting & Vibrating & Heating Dildo Brown

    Нормалният вибратор с вибратор с вендуза не само е твърде близо до земята или стената, когато се използва, но също така е неудобен за регулиране на ъгъла. Този реалистичен вибратор с вибратор с дръжка и подвижна стойка за смукател решава подобни проблеми перфектно! Можете да изпитате по-вълнуващи пози и употреби, без да удряте студената земя!

    191,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Purple

    Жадувате за невероятна орална секс игра и невероятно стимулиране на G-точката? Вземете най-доброто от двата свята с Her Ultimate Pleasure Pro! Тази най-нова иновация ви дава цялото вълнуващо, награждавано действие на оригиналния Her Ultimate Pleasure, ПЛЮС всички предимства на интензивната стимулация на g-точката, която със сигурност ще ви изпрати до ръба в екстаз от стискане на чаршафа!

    569 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Adjustable Panty Black

    Това вибриращо бельо от Ouch! ще ви накара да се усмихнете повече от всякога. Бельото е меко и еластично и съдържа куршум с една скорост. Насладете се на личната си тайна!

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Frisky Finger Burgundy

    Този вибратор за пръстени от следващо ниво има широка, дебела дръжка с плоска повърхност, която е кръгла по обиколка, но леко насочва към върха за прецизност, където искате.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Fucking Machine with Remote Control Black

    Майната машина за всички поводи!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Super Slick Silver

    Качествен и евтин семпъл сребърен вибратор.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Edge 2 е второ поколение на нашия мощен регулируем простатен масажор с мощна стимулация на P-точката и перинеума.

    429 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Purple

    Искаш ли всичко? Жадувате ли усещането за страстния тласък на любовника, пулса на пръстите му върху G-точката ви, върховете на пръстите им пърхащи по срамните ви устни?

    459 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    С 3 мотора, силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 3 разваля всичките ви горещи точки: използвайте го като вибратор за легнало положение, вибратор с вълна на натиск или вибратор на G-точката за пълно разнообразие, когато се наслаждавате на време сами.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Purple

    По-мощна, по-красива и по-дискретна, LILY 2 е идеална за самостоятелна игра или за сгушване между партньори по време на правене на любов, деликатно пропита с характерен аромат, за да задоволи всичките ви сетива.

    329 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 2949

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули