×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Зайче вибратор многофункционално

Обекти 33 до 64 от общо 101

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, нов вид стимулатор на G точка, който също ще стимулира вашия клитор и перинеум!

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Открийте двойното проникване както никога досега с Orgasmic Double Do, уникалният двоен вибратор и вибратор в 1. Този двоен вибратор има две различни глави с двигатели, които осигуряват мощни вибрации. Едната глава предлага 9 режима на тласкане нагоре и надолу, докато другата глава осигурява 9 режима на вибрация, идеални за анална, вагинална и клиторна стимулация. Вибраторът има огъващо се тяло, което запомня позицията и формата. В допълнение, двойният вибратор и вибратор в 1 може да се използва за неограничено забавление, тъй като е напълно зареждащ се през USB.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Angus е вибратор, достоен да бъде в семейството на TardeNoche, има двойна система, тоест има 2 мощни мотора, с които да се наслаждавате максимално.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещанията и три пъти повече удоволствие!

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    С 3 мотора, силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 3 разваля всичките ви горещи точки: използвайте като вибратор за легнало положение, вибратор с вълна на натиск или вибратор на G-точката за пълно разнообразие, когато се наслаждавате на времето сами.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 2 ви предлага максимална гъвкавост с 3 мотора и 2 отделно контролирани функции и глези както клитора, така и G-точката с вибрации и вълни на натиск.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за творчеството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Furious Rabbit 2.0 е най-новата версия на оригиналния Furious Rabbit: тази версия 2.0 има мощен двоен двигател и полуреалистичен дизайн. Този тласкащ вибратор е 3-в-1: бутаща глава, въртящи се перли и вибриращи уши. В допълнение, натискащият вибратор стимулира G-точката, докато вибриращите уши стимулират клитора.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещания и три пъти повече удоволствие!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    О, Казанова! Чувствената френска целувка™ Casanova е неустоим трептящ тийзър с мощен вибриращ куршум, превърнал в наистина страстно време за игра. Това мощно вибриране ще ви покаже истински екстаз с всяко трепване на езика, двойни вибрационни двигатели и 12 функции на вибрация.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 2 ви предлага максимална гъвкавост с 3 мотора и 2 отделно контролирани функции и гледка като клитора, така и G-точката с вибрации и вълни на натиск.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Интензивно забавление с тласкане и въртене!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Gcandy може да се похвали с 2 мощни мотора, единият от които е в багажника, за стимулиране на G-точката, а единият е разположен в пръста, за стимулиране на клитора. Времето за работа на Gcandy е не по-малко от 4 часа при зареждане.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    По-широкият връх търси вътрешни сладки точки, докато 3 настройки на вибрация в ушите обгръщат клитора за смесено блаженство.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister е перфектната комбинация от вибрация и нова ротационна система, Ultra Wave Motion System. Нова технология за триизмерно въртене, която ще ви накара да се гърчите от удоволствие, чудесна за G-точка и стимулация на клитора. Много мощна играчка.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Carina Black

    Отдайте се на удоволствието от секс играчка като никой друг с този акумулаторен вибратор със заек. Този вибратор стимулира клитора и G-точката едновременно с мощна функция за вибриране и загряване на температурата, която осигурява реалистични сексуални усещания.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Задоволете всяко желание с неуморни тласъци, бързи въртения и вълнуващи вибрации, когато пожелаете – всичко това само в една вибрация: Първият тласкащ механизъм на Eve!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Размерът има ли значение? Зависи какво искаш. Ако искате да сте по-влажни, по-въодушевени и да изпитате по-дълбоки усещания от всякога, тогава искате дълго, силно настроение, което ще удари вашата а-точка, зоната близо до шийката на матката, за което е показано, че се усилва възбуда.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Тройният вибратор Thrusting Pearl от Sweet Smile е изискан вибратор за натискане с клиторален стимулатор в дизайн на заек и анален вибратор в дизайн на нежни мъниста. Трите мотора осигуряват интензивна стимулация.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Dual Explorer има 9 режима на вибрация и 9 настройки за тласкане нагоре и надолу за стимулиране на всички ерогенни зони. Стимулаторът е много гъвкав и може да осигури стимулация на вагината, клитора, ануса, перинеума и зърната.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Flex Black

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава едно, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Sonnet Vibe – контурен вибратор, създаден да създаде спиращо дъха изживяване. Отличаващ се с иновативни функции и осигуряващ изискано представяне, Sonnet осигурява мощни вибрации на G-точката, докато чувствено прилага засмукваща стимулация към клитора. Водоустойчив. Акумулаторна. Изработен от платинен клас силикон.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за робството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Елегантният ствол е покрит с реалистична контурна глава, създаваща автентични усещания (с добавени вибрации).

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Tani Pink

    Това е един от най-иновативните и мощни вибратори на пазара днес, благодарение на трите си 10-функционални мотора от ново поколение F1 и своите усъвършенствани технологии (и трите мотора могат да се управляват независимо).

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    The Infinity Double Dildo от TOYJOY Designer Edition - Синхронизирани движения за безкрайни оргазми. Този елегантен вибратор с двоен край предлага двойно повече интимно забавление и интензивно удовлетворение! Infinity разполага и с уникални синхронизирани движения, което ви позволява да използвате двата края едновременно за всеобхватно изживяване. Този универсален, гъвкав вибратор има елегантен и огъващ се силует с изпъкнал връх в двата края. Във всеки край има двигател, което означава двойно повече мощни вибрации.

    199,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Размерът има ли значение? Зависи какво искаш. Ако искате да сте по-влажни, по-въодушевени и да изпитате по-дълбоки усещания от всякога, тогава искате дълго, силно настроение, което ще удари вашата а-точка, зоната близо до шийката на матката, за която е доказано, че се усилва възбуда.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Няколко реда незалепващи мъниста за удоволствие. Този артикул разполага с най-съвременен чип памет, който ще възобнови работата си при последната използвана функция. Възстановете удоволствието, точно там, където сте спрели.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Внесете малко магия в спалнята си с Enchanted Exciter. Пренесете се в страната на чудесата на удоволствието с 4 функции за въртене на вала, 4 функции за тласкане и 12 функции за снизходителна вибрация. Гъвкавият ствол и трептящото зайче се огъват и се движат заедно с тялото ви, за да осигурят интензивна G-точка и стимулация на клитора.

    249 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Flexi Fabbit на Dorcel е най-новата ултра-гъвкава играчка, която стимулира клитора и G-точката едновременно. Неговите мощни вибрации и текстурирана повърхност ще осигурят на потребителя моменти на интензивно удоволствие.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Cato Purple

    Акумулаторният силиконов G-spot заек с пулсова вълна (Cato) съдържа 10-функционален накрайник за пулсова вълна и вибриращ g-точка, плюс 10-функционален специален вибратор за клитора, Cato ще задоволи най-съкровеното ви желание. 3-те нови поколения f-1 мотора ще ви дадат над 1000 възможни уникални настройки, с които да играете.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 101

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули