×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Зайче вибратор стимулиращ силиций

Обекти 65 до 96 от общо 353

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys The Hammer Pink

    Силно текстуриран вибратор, с ясно изразена глава, гъделичкащ клитор във формата на заек и контролирани от бутона нива на интензивност на мощността.

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Този мощен стимулатор на G-точката има 2 мотора, безжично дистанционно управление с 10 метра обхват и стимулатор за клитора. Изработен е от безопасен за тялото силикон. И стимулаторът, и дистанционното са презареждащи се. Мощният мотор предлага 9 различни модела на вибрации.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 вибрационни модели - С 3 натискащи движения на ствола и 7 вибрационни модели на заешките уши, натискащият вибратор PALOQUETH предоставя 3x7 опции за вас. Чувствайте се свободни да превключвате режимите според вашата любовна скорост.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Snail Vibe Pink

    SNAIL VIBE е създаден от професионалисти и се основава на научни изследвания и разработки.

    419 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Тайната, която няма да искате да пазите… Вибраторът за носене Top Secret+ разполага с плоска, ергономична основа, позволяваща максимален комфорт, както и ръбест ствол за стимулация на клитора.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Tracy Purple

    Този супер мек силиконов вибратор заек със 7 функции е удивително оборудван, за да ви достави интензивно удоволствие след нощта. Формата на тази елегантна и стилна лилава играчка е гладка и извита с дебела глава, за да не се достигне вътрешната ви G-точка и по-малък извит от заешки клитор, поддържащ с натискащ юмрук оргазъм.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Minds of Love Timo Purple

    Мощен вибратор с гъделичкане на клитора и дистанционно управление. Върхът и гъделът на клитора са идеални за стимулиране на G-точката и клитора. 2 мощни мотора с 10 функции (вибриращи и пулсиращи режими) осигуряват изключителна стимулация. Включена е сатенена торбичка за съхранение. Материал: силикон, мек, еластичн, без мирис, лесен за почистване, водоустойчив, лесна работа с помощта на бутон за включване/изключване или удобно с помощта на дистанционно управление, зарежда се с помощта на USB кабел (адаптерът не е включен).

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Влезте в света на еротичните играчи с гамата Go Power, най-пристрастяващите играчи на пазара.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Soraya 2 Black

    Ако сте от типа хора, които смятат, че два оргазма са по-добри от един, ви очаква удоволствие. Soraya™ 2 е най-луксозният заешки вибратор в света, който предлага оптимизирана двойна стимулация за оргазъм както на клитора, така и на G-точката, на съвсем ново ниво. Със своя луксозен дизайн и неповторима форма, Soraya™ 2 е перфектната комбинация от мощност и прецизност.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Вибратор заек със стимулатор на клитора и анална тапа. Гъвкавият и леко огънат ствол с гладка горна част е чудесен за стимулация на G-точката. Стимулаторът за клитора има 2 меки гъделички за заешки ушички, а аналното разширение има форма на мъниста.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Тя най-накрая намери играчка, която провери всичките й кутии: вибрация, тласкане, въртене, стимулация на клитора и затопляне. Тя нямаше търпение да изпробва Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her! Искаше да знае какво е чувството да усети всичко в списъка си с кофи наведнъж.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Flex White

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава едно, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sunray Pink

    Насладете се на едновременна стимулация на G-точката и клитора с вибрациите и функциите на въздушния импулс на Satisfyer Sunray. Силиконовият заек, управляван от приложението, има гъвкава става, която лесно се адаптира към вашата анатомия.

    199,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    2 мощни мотора, безшевно силиконово покритие и едновременна стимулация на G-точката и клитора правят Mono Flex връхната точка на всяка колекция. Освен това има усъвършенствана форма и контрол на приложението.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Представяме ви вибратора Satisfyer Heated Affair и ви гарантираме, че ще ви подлуди! Изпитайте неконтролируеми оргазми с този мощен вибратор, който осигурява едновременна стимулация както във вагината, така и по-специално в точката G и външно в клитора. Има 12 различни вибрационни функции, както и специална функция за нагряване, която се повишава до 40 градуса по Целзий, за по-реалистично потребителско изживяване.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    В Action знаем, че вашите фантазии не винаги са еднакви и за да можете да се насладите на всеки момент, създадохме No. Fifteen, играчка с три мотора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    MiSS Bi – DER Vibrator съчетава феноменална стимулация на клитора с възбуждащи вибрации директно върху вашата G-точка. Двата отделно регулируеми мотора гарантирано ще ви отведат до вашата кулминация!

    299 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за творчеството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Purple

    Двойна помощна вибрация, напълно масажира цялата вагинална област, за да се насладите, осигурявайки интензивни усещания. Ергономични форми. Мощен стимулатор на клитора.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Елегантният вибратор на G-точката разполага с два двигателя F1 с турбокомпресор, които осигуряват сериозна мощност. Едната е разположена на върха, а другата е като удължение, за да стимулира извиването на пръстите на клитора. Тези мотори F1 от ново поколение вибрират със зашеметяващите 7200 об/мин и 14 000 об/мин.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Ternence Purple

    Този супер мек силикон с 12 функции на вибрация и 4 функции на въртене е невероятно оборудван, за да ви доставя интензивно удоволствие нощ след нощ. Играчката е гладка и извита с елегантна глава, за да достигне до вътрешната ви G-точка и по-малък извит стимулатор на заешки клитор, за да осигури стискащ юмрук оргазъм.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вулвата от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Никога не сме доволни от статуквото, поради което винаги разширяваме границите, за да предложим нещо наистина извън този свят. Запознайте се с ENIGMA, луксозен масажор с двойно действие, който комбинира най-доброто от двата свята – дълбока стимулация на клитора и G-точката. ENIGMA е създадена за звуков, неземен оргазъм.

    729 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Отдайте се на страстна игра с Foreplay Frenzy™ Bunny Kisser и вдъхнете живот на палавите фантазии. Перфектно оразмереният двоен стимулатор е пълен с 10 мощни функции на вибрация, 4 скорости на интимно засмукване и независимо управлявани двойни мотори.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Удоволствие с функция за облизване.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel е универсален вибратор, който не искате да пропуснете! Той е мощен, талантлив и елегантен. Той е с ергономичен дизайн за лесно държане. Разполага с 2 супер силни мотора, които могат да се използват самостоятелно или в компания. Идеален е за стимулиране на клитора, G-точката и зърната. За изкусителна любовна игра или спиращ дъха полов акт, за соло секс или игра с партньор, Angel ще задоволи всяка ваша нужда.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Приложението Air Pump Bunny 5 Connect е невероятно гъвкаво: оставете се да се поглезите с вибрации от два мощни мотора и чувствено изпълнени с надуваемия връх на вала. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, нов вид стимулатор на G точка, който също ще стимулира вашия клитор и перинеум!

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Вибраторът Queen Thrusting Rabbit е висок клас, многофункционален вибратор Tarzan с 2 мощни мотора. Кръглата глава се натиска, докато сладките заешки уши осигуряват перфектна стимулация за вашия клитор.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Cerberus Purple

    Pretty Love Brighty е силиконов двоен вибратор с 2 вибриращи мотора и 30 вида вибрации. Може да стимулира едновременно g-точката и клитора, а меката му повърхност от висококачествен силикон ще достигне до всяка жена. Вълнувайте се!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Изживейте двойно по-голямо фантастично забавление! Тази акумулаторна силиконова играчка с два края ви позволява да се наслаждавате на силни вибрации на пръчката от едната страна и на тръпката от въртящата се вибрираща нагрята дръжка от другата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Dual Crush

    Dual Crush съчетава стимулираща вълнова технология с извит, вибриращ вал, изработен от еластичен силикон. Както клиторът, така и G-точката могат да бъдат стимулирани с интензивни вибрации чрез интуитивния контролен панел.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 353

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули