×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Зайче вибратор вибриращо презареждаща

Обекти 97 до 128 от общо 293

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещанията и три пъти повече удоволствие!

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    Неговата изключително силна вибрация едновременно глези G-точката и клитора ви – и всичко това без предпазна мрежа.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Dual Kiss ще ви впечатли с комбинация от прекрасни вълни на натиск и вибриращ вмъкващ се вал. Удобен за кожата, мек силикон и водоустойчиво покритие на дизайна.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Със своята извита дръжка, този мощен, нагряван силиконов вибратор умело стимулира G-точката с успокояващ затоплящ ефект. Този уникален и релаксиращ вибратор позволява на мускулите да се отпуснат, докато притока на кръв достигне пика си в приятна игра.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Тройна стимулация с изключително мощни вибрации!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ANNE´S DESIR DUAL е вибратор за двойки, както за нея, така и за него. Специалната му форма позволява и двамата членове на двойката да бъдат стимулирани със зрелищни вибрации по време на секс. Жената носи вибратора по време на секс, така че да стимулира не само G-точката и клитора, но и пениса на партньора. По-тънкият край на тази доставяща удоволствие сексуална уелнес играчка първо се вкарва във влагалището, а по-големият край се поставя върху клитора.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Нашият заешки вибратор Embrace Me подчертава клитора и G-точката едновременно с вибрации от два мощни мотора. Благодарение на задържания си пръстен, вибраторът събира практическо лекарство за използване с пълно удовлетворение на вашите точки за удоволствие.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 вибрационни функции, 3 скорости на поглаждане, 2 мощни мотора – всичко това допринася за едно божествено щастливо rabbit® преживяване. Проектиран с формован връх, който гали вашата G-точка с кадифено докосване, това зайче е нетърпеливо да достави оргазмен екстаз.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    С 3 мотора, силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 3 разваля всичките ви горещи точки: използвайте като вибратор за легнало положение, вибратор с вълна на натиск или вибратор на G-точката за пълно разнообразие, когато се наслаждавате на времето сами.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    ENIGMA е луксозен звуков масажор с двойно действие, предназначен да дразни целия клитор - неговите видими и невидими части - така и G-точката, за толкова силен оргазъм, че ще си помислите, че сте напуснали тази планета. Отличаващ се с най-добрите звукови вълни от външната страна на клитора и нежни пулсации на вътрешната ръка в тялото ви, ENIGMA™ трепти на всички правилни места за оргазъм, които няма да забравите.

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Love Red

    В допълнение към прекрасните вълни на натиск, Dual Love със своя вибриращ прав вал предлага още една стимулираща опция. Устройството ще ви впечатли и с управлението си чрез приложение и меко силиконово покритие.

    166,90 лв.

    95,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Flex Red

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава еднакво, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Heat Wave Black

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave насърчават едновременно G-точката и клитора. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява системата за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Неговите два мощни мотора ще ви осигурят двойна наслада.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Flex Violet

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава едно, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Furious Rabbit 2.0 е най-новата версия на оригиналния Furious Rabbit: тази версия 2.0 има мощен двоен двигател и полуреалистичен дизайн. Този тласкащ вибратор е 3-в-1: бутаща глава, въртящи се перли и вибриращи уши. В допълнение, натискащият вибратор стимулира G-точката, докато вибриращите уши стимулират клитора.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 2 ви предлага максимална гъвкавост с 3 мотора и 2 отделно контролирани функции и гледка като клитора, така и G-точката с вибрации и вълни на натиск.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 мощни мотора, безшевно силиконово покритие и едновременна стимулация на G-точката и клитора правят Mono Flex връхната точка на всяка колекция. Освен това има усъвършенствана форма и контрол на приложението.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Elmer Purple

    Може би най-луксозният и стилен вибратор на пазара! Този вибратор е едновременно дизайн и функционалност с красиво и съблазнително тяло, което крие мощна производителност. Изработена от висококачествен супер мек, реалистичен материал, твърдата и удовлетворяваща част има дължина, която може да се вмъкне, докато гъвкавият клиторален стимулатор ви кара да извивате оргазми.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Gcandy може да се похвали с 2 мощни мотора, единият от които е в багажника, за стимулиране на G-точката, а единият е разположен в пръста, за стимулиране на клитора. Времето за работа на Gcandy е не по-малко от 4 часа при зареждане.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Ние ви даваме причини защо сме тук и защо стартирахме марка за всеки и за всеки начин на живот.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Hot Lover е оборудван с два мотора, един в клиторния стимулатор и един в вала. Извитият връх на ствола на вибратора идеално масажира G-точката. И двата мотора се управляват поотделно - чрез контролния панел или чрез Bluetooth приложението. В допълнение, Hot Lover осигурява допълнително измерение: този вибратор със заек може да се нагрее до 40 градуса. Отпускането на мускулите на тазовото дъно и засиленото кръвообращение ще осигурят засилено изживяване на удоволствие и проникването ще се чувства по-комфортно.

    116,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    По-широкият връх търси вътрешни сладки точки, докато 3 настройки на вибрация в ушите обгръщат клитора за смесено блаженство.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещания и три пъти повече удоволствие!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Remote Duo Pleaser от Vibes of Love е двоен угодник с форма на пениса, за да се наслаждавате във влагалището и прикрепен стимулатор за клитора с правилните извивки, за да докоснете клитора и да прехвърлите вибрациите. 9-те различни модела на вибрации се разпространяват в цялата играчка и могат лесно да се управляват с безжичното дистанционно управление. Remote Duo Pleaser може да се презарежда с включения магнитен USB-кабел и може безопасно да се използва във вана или душ, тъй като е водоустойчив.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    О, Казанова! Чувствената френска целувка™ Casanova е неустоим трептящ тийзър с мощен вибриращ куршум, превърнал в наистина страстно време за игра. Това мощно вибриране ще ви покаже истински екстаз с всяко трепване на езика, двойни вибрационни двигатели и 12 функции на вибрация.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova съблазнява клитора с чувствени въздушни импулсни вълни, докато благодарение на G-точката с мощни вибрации. Благодарение на еластичната верижна връзка, силиконовият вибратор се адаптира към вашата анатомия, за да ви зарадва с перфектна стимулация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Интензивно забавление с тласкане и въртене!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Можете да използвате тази играчка по време на проникване. Стимулира нейната G-точка и клитора, както и неговият гланс. Сертифициран за водо- и прахоустойчивост IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Priya Vibe with Flipping Movement Tongue Purple

    Priya няма нищо повече и нищо по-малко от 3 двигателя, мощни и създадени за грубо удоволствие.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Приливна вълна от умопомрачително удоволствие.

    839 лв.

    519 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Minds of Love Timo Black

    Мощен вибратор с гъделичкане на клитора и дистанционно управление. Върхът и гъделът на клитора са идеални за стимулиране на G-точката и клитора. 2 мощни мотора с 10 функции (вибриращи и пулсиращи режими) осигуряват изключителна стимулация. Включена е сатенена торбичка за съхранение. Материал: силикон, мек, гъвкав, без мирис, лесен за почистване, водоустойчив, лесна работа с помощта на бутона за включване/изключване или удобно с помощта на дистанционното управление, зарежда се с помощта на USB кабел (адаптерът не е включен).

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 293

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули