×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Зайче вибратор особено за жените клитор

Обекти 129 до 160 от общо 252

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Този Rabbit е идеалният вибратор за достигане до всяко чувствително място. Можете да направите горна завой в 8 различни модела. Можете също да включите заека, карайки най-високо му да вибрира. Това има 36 настройки. Можете също да контролирате посоката на въртене.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Sonnet Vibe – контурен вибратор, създаден да създаде спиращо дъха изживяване. Отличаващ се с иновативни функции и осигуряващ изискано представяне, Sonnet осигурява мощни вибрации на G-точката, докато чувствено прилага засмукваща стимулация към клитора. Водоустойчив. Акумулаторна. Изработен от платинен клас силикон.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic My G Pink

    My-G е играчка с двойна стимулация. С помощта на нови технологии, My-G има уникални и нови движения, идеални за стимулация на G-точката. Има уникални пулсации, които ни позволяват да познаем напълно нов вид мастурбация. Също така, My-G притежава иновация, с която е възможно да се разработи нов вид напълно вълнуващо засмукване.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Оргазмичният шум продължава! Вирусният OG PRO беше надграден с дистанционно управление и по-силни, по-дълготрайни засмуквания, които може да ви отпратят в отвъдното.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Отвъд класическия заешки вибратор.

    419 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave подпомагат едновременно G-точката и клитора. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява системата за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Този Rabbit е идеалният вибратор за достигане до всяко чувствително място. Можете да направите горна завой в 8 различни модела. Можете също да включите заека, карайки най-високо му да вибрира. Това има 36 настройки. Можете също да контролирате посоката на въртене.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Размерът има ли значение? Зависи какво искаш. Ако искате да сте по-влажни, по-въодушевени и да изпитате по-дълбоки усещания от всякога, тогава искате дълго, силно настроение, което ще удари вашата а-точка, зоната близо до шийката на матката, за която е доказано, че се усилва възбуда.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Елегантният ствол е покрит с реалистична контурна глава, създаваща автентични усещания (с добавени вибрации).

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Webb Black

    Този масажор с елегантен дизайн ще задоволи най-съкровените ви желания и ще завърши всичките ви заешки фантазии в реалност. Този заек има двойни двигатели, така че можете да контролирате къде предпочитате най-голямото удоволствие и да извършвате различни движения едновременно.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister е перфектната комбинация от вибрация и нова ротационна система, Ultra Wave Motion System. Нова технология за триизмерно въртене, която ще ви накара да се гърчите от удоволствие, чудесна за G-точка и стимулация на клитора. Много мощна играчка.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Flex Black

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава едно, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Carina Pink

    Отдайте се на удоволствието от секс играчка като никоя друга с този акумулаторен вибратор със заек. Този вибратор стимулира клитора и G-точката едновременно с мощна функция за вибриране и загряване на температурата, което ви осигурява реалистични сексуални усещания.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Tani Pink

    Това е един от най-иновативните и мощни вибратори на пазара днес, благодарение на трите си 10-функционални мотора от ново поколение F1 и своите усъвършенствани технологии (и трите мотора могат да се управляват независимо).

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Ръцете си дават почивка – създадохме Happy Rabbit атмосфера без ръце, с двойна гореща точка. Създаден да осигури едновременно стимулиране на клитора и G-точката, това сензационно копринено излъчване разполага с два двигателя, за да разтърси света ви и да революционизира играта ви.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Classic Stim Vibrator Skin

    Класическият вибратор Stim от колекцията Get Real от TOYJOY е качествен вибратор с невероятни умения и тръпка, за да осигури неограничено интимно удоволствие. Дизайнът има секси, леко извита дръжка, която без усилие ще ви изпълни с похотливо желание. Този доставчик на удоволствие има реалистичен силует с реалистични детайли като пулсиращи вени и подчертан връх.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Няколко реда незалепващи мъниста за удоволствие. Този артикул разполага с най-съвременен чип памет, който ще възобнови работата си при последната използвана функция. Възстановете удоволствието, точно там, където сте спрели.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Flexi Fabbit на Dorcel е най-новата ултра-гъвкава играчка, която стимулира клитора и G-точката едновременно. Неговите мощни вибрации и текстурирана повърхност ще осигурят на потребителя моменти на интензивно удоволствие.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic My G Teal

    My-G е играчка с двойна стимулация. С помощта на нови технологии, My-G има уникални и нови движения, идеални за стимулация на G-точката. Има уникални пулсации, които не позволяват да познаем напълно нов вид мастурбация. Също така, My-G притежава иновация, с която е възможно да се разработи нов вид напълно вълнуващо засмукване.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Vice ще преоткрие вашите оргазми с тройна стимулация. Този вибратор със заек е проектиран да се насочи към всички ваши горещи точки. Дебел, извит ствол осигурява дълбоки масажи на G-точката, докато гъделичкането с мъниста и заешките уши задоволяват другите ви точки на удоволствие за невероятни смесени оргазми.

    199,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Funky Lover Vibe Pink

    Funky Love Vibe е забавен, мощен вибратор в ярък цвят. Дизайнът включва клиторален стимулатор. Вибраторът е безопасен за тялото, устойчив е на пръски и е изработен от 100% чист силикон. Насладете се на 4 различни режима на вибрация и 3 различни нива на скорост. Отдайте се на удоволствието и вземете Funky!

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Gene Purple

    Този елегантен дизайн ще задоволи най-съкровените ви желания и ще превърне всичките ви заешки фантазии в реалност. Този интензивен силиконов вибратор със заек има двойни мотори, така че можете да контролирате къде предпочитате най-голямо удоволствие и да извършвате различни движения едновременно.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Guava

    Нашето Bwild Classic Bunny не може да бъде опитомено. 5 функции и 2 отделни мотора карат този джобен домашен любимец да работи извънредно, за да достави усещания от следващо ниво. Ще обожавате чувственото докосване и коприненото плъзгане на извитата му дръжка и прецизния гъдел. И тъй като е направено от непорест силикон, това зайче може да си играе под дъжда.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Cato Purple

    Акумулаторният силиконов G-spot заек с пулсова вълна (Cato) съдържа 10-функционален накрайник за пулсова вълна и вибриращ g-точка, плюс 10-функционален специален вибратор за клитора, Cato ще задоволи най-съкровеното ви желание. 3-те нови поколения f-1 мотора ще ви дадат над 1000 възможни уникални настройки, с които да играете.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Niva Purple

    Въртящият се на 360 градуса акумулаторен силиконов точков заек (Niva) съдържа 10-функционален, 360-градусов многопосочен въртящ се накрайник за g-точка, 10-функционален вибриращ g-точка и 10-функционални вибратори за клитора. Niva ще задоволи най-съкровеното ви желание.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    OMG! Rabbit е създаден да ви съблазни на всички правилни места! Издигайки тази класическа форма до нови висоти, гъвкавите извивки осигуряват външно и вътрешно удоволствие с директна вибрация към всички ваши най-чувствителни ерогенни зони. Два мощни мотора удвояват удовлетворението с 10 уникални вибрационни модела, на които да се наслаждавате. Изключително гладкият силиконов дизайн е водоустойчив за забавление под душа, спа центъра или ваната.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco е дуо вибратор, изработен от мек твърд силикон и ABS с леко гъвкаво, извито тяло и гъвкав клиторален стимулатор. Duo vibe е безопасен за тялото, без латекс и без фталати. Разполага с 2 мотора, предлагащи силни и дълбоки вибрации, с 3 скорости и 7 ритъма, така че любимата настройка за стимулация на всеки е достъпна.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    Не. TwentyOne има 3 функции, всички много различни една от друга, но всички проектирани и създадени за удоволствие. Нека започнем с тази, която всички знаем, вибрационната функция, No. TwentyOne има 10 вибрационни функции, с които можете да изпитате мощни вибрации във вагиналната част на No. TwentyOne.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Webb Purple

    Този масажор с елегантен дизайн ще задоволи най-съкровените ви желания и ще превърне всичките ви заешки фантазии в реалност. Този заек има двойни двигатели, така че можете да контролирате къде предпочитате най-голямо удоволствие и да извършвате различни движения едновременно.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Най-новият ни двоен вибратор IDA™ Wave, свързан с приложението, с патентованата технология WaveMotion™ на LELO, се очертава като икона на удоволствието, което никога не е разочаровано, идеално за сексуално събуждане според вашите условия.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action No. Twentyfour Up and Down, Flip-Flap Tongue and Suction Vibe Red

    Пристига No. Twentyfour, нова тройна моторна екшън играчка.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Ives Pink

    Ives ще стимулира вътрешността на вагината и клитора, ще ви предложи 30 вибриращи функции и вие ще се влюбите в копринено мекия силикон още с първото докосване. Избрахте ли вече!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 252

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули