×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за начинаещи

Обекти 129 до 160 от общо 164

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Happy Rabbit Couples Pleasure Kit 7 piece

    Изкушете любовника си обратно в леглото с този комплект секс играчки за жужащо зайче. Препълнен с лакомства, които да развълнуват и двама ви, този комплект от седем части е предназначен да подобри соло играта и играта на двойка. Играйте с всяка играчка самостоятелно или ги използвайте в тандем, за да започнете истински фойерверки.

    369 лв.

    134,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Модерна и компактна, Rita от INYA е дискретна, презареждаема и удобна за пътуване. Отличаващ се със стимулиращ текстуриран дизайн, изработен от платинен клас силикон, Rita има 10 вълнуващи настройки. Водоустойчив и подходящ за всички лубриканти.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Луксозен, малък, вибриращ и мощен вибратор, който се побира във всяка дамска чанта!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovelife by OhMiBod Rev Finger Massager Turquoise

    Не оставяйте удоволствието си бездействащо; ускорете усещането и вкарайте любовния си живот на висока предавка! Перфектен за любовна игра или за основното събитие, този лесен за хващане масажор за пръсти доставя мъркаща вибрация на всички правилни места.

    216,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator Pink

    OhMyC е безшумна секс играчка за масаж на клитора за собственици на вулва. Тази външна секс играчка се побира в дланта ви и разполага с въртяща се перла, която прецизно и директно масажира вашия клитор.

    659 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Перфектен подарък, първа играчка или настроение за пътуване, JAM е златният стандарт за силиконови вибратори с джобен размер.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile RC Slim Panty Vibrator Red

    Плосък, анатомично оформен RC вибратор за бикини от Sweet Smile, който доставя удоволствие на вулвата, клитора, ануса и перинеума едновременно. Може да се носи дискретно в бикините. Може да се използва дори във вода, защото е водоустойчив.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Newman Purple

    Вечерите ви самотни ли са? Спрете и вземете Newman, невероятен вибратор, който гъделичка както вътрешната, така и външната част на вагината! Ще ви достави наистина интензивно удоволствие благодарение на 30 вибрационни функции. Той има гениална форма за удобно достигане до G-точката, но в същото време извежда чувствителния клитор на показ. Така че направете нещо за себе си и поканете вълнуващия приятел Нюман в спалнята си!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush The Collection Etherial Periwinkle

    Колекцията вибратор Etherial Periwinkle

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Вибраторът Bound Love Couples е създаден за използване с партньор за възвишено сексуално приключение, но може също така да създаде най-доброто изживяване при възбуждащи соло секс сесии. Ергономичният дизайн осигурява максимален комфорт и остава неподвижен при всяко движение. Освен вагиналното и клиторното удоволствие, открийте други ерогенни зони самостоятелно или заедно. Love Bound идва с дистанционно управление, което ви позволява да играете с множество вибрационни модели по време на употреба.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator White

    OhMyC е безшумна секс играчка за масаж на клитора за собственици на улицата. Тази секс външна играчка се избира в дланта ви и разполага с въртяща се перла, която прецизно и директно масажира вашия клитор.

    659 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Не е необходимо да сте кралска особа, за да се насладите на тази елегантна линия. Елегантното метално покритие прави този вибратор перлата в короната на всяка колекция. Извитият връх на JEWEL е идеален за вътрешни или външни удоволствия.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Изпращане на добро настроение на всички жени. Настройте интензитета по ваш вкус със свободно регулируеми нива на вибрация.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Body Wand Purple

    Отдайте се на абсолютно удоволствие с тази акумулаторна вибрираща масажна пръчка. Тази масажна пръчица има мека текстура, която ще се усеща божествено върху кожата. Предлагайки 7 функции на вибрационни ритми, на които можете да се насладите, този мощен вибратор е идеален за прецизна еротична стимулация и цялостен релаксиращ дълбок мускулен масаж.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Butterfly Kiss осигурява мощна стимулация на вагината и клитора със своя танцуващ пеперуден стимулатор за клитора. Стълбът осигурява интензивен масаж на G-точката. Вибраторът е оборудван с два мощни мотора и има 30 вълнуващи режима на вибрация.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Hobgoblin Finger Vibrator Black

    Този неутрален спрямо пола вибратор за пръсти обновява класическото движение „ела тук“, предлагайки 12 режима на вътрешна вибрация, които G-точката или P-точката на вашия любовник ще харесат, и елегантен малък 3-режимен лизач, който глези клитора или перинеума им по начина, по който заслужава ...

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Yiva Massager Black

    Насладете се на интимни моменти със себе си или с партньора си с този компактен масажор с пръчици! Вибраторът е идеален за начинаещи и е идеалната играчка за външна стимулация. Има 10 различни настройки на вибрация, които ще стимулират всички ваши чувствителни точки. Вибраторът има гъвкава глава и е снабден с мощен мотор. Това прави играчката подходяща както за масаж на тялото, така и за стимулация на интимните зони. Масажорът с пръчици е акумулаторен и се почиства лесно с препарат за играчки.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love Not War Amore Orange

    Тази малка вибрация е с джобен размер, но е изненадващо мощна. Независимо дали сте в настроение за дискретна самостоятелна игра или за интимни отношения с партньора си, този класически куршум с елегантен дизайн е тук, за да ви достави цялото удоволствие плюс повече. Предлагайки дълбоки мощни вибрации, с множество скорости и модели, Amore може да се дразни по зърната ви, да се притиска здраво върху клитора ви или да се използва за игрива плитка вътрешна стимулация. Куршумът е класически, а Amore е класическо удоволствие.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Loveline Rabbit Vibrator Juicy Pink

    Изследвайте дивата си страна със силиконовия акумулаторен вибратор Loveline с двоен мотор и G-точка със заек. Този вибратор с уникална форма е създаден за максимално удовлетворение!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PowerBullet Rechargeable Vibrating Bullet 10 Functions Pink

    Този безжичен водоустойчив, вибриращ куршум с 10 мощни функции е достатъчно дискретен, за да го носите навсякъде. Неговият мощен мотор осигурява невероятни, дълбоки и ръмжащи вибрации, достатъчно силни за всеки търсач на енергия. Акумулаторна за безкрайно забавление, когато пожелаете!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Yiva Massager Pink

    Насладете се на интимни моменти със себе си или с партньора си с този компактен масажор с пръчици! Вибраторът е идеален за начинаещи и е идеалната играчка за външна стимулация. Има 10 различни настройки на вибрациите, които ще посрещнат всички ваши чувствителни точки. Вибраторът има гъвкава глава и е снабден с мощен мотор. Това прави играчката подходяща както за масаж на тялото, така и за стимулация на интимните зони. Масажорът с пръчици е акумулаторен и се почиства лесно с препарат за играчки.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Класическият и стилен Satisfyer Pro 2 дебютира с нашата собствена Air-Pulse технология, предназначена да възбуди клитора ви в чисто блаженство. Отличаващ се с тих мотор и мека силиконова глава, Pro 2 настройва настроението, за да постигнете постигане на желанието си.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Акумулаторен масажор с пръчици с 5 мощни скорости 10 вибрационни модел за масаж на дълбоки тъкани на врата, гръб, ръчен лек акумулаторен масажор за тяло PALOQUETH с подвижн, огъващ се на 360° силикон

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    Неналичен

  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    Насладете се на максимална гъвкавост чрез Satisfyer Elastic Game, изработена от силикон: Благодарение на 2 мотора и вътрешна, гъвкава жица, универсалният вибратор може да се използва като вибратор за легнало положение, пръстен за пениса или партньорски вибратор.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Tempt & Tease™ Sass е двустранен масажор, който знае точно какво копнеете. Почувствайте повишаването на топлината с двустранния масажор с два отличителни края, два мощни двигателя и 7 независимо контролирани вибрационни функции. С гъвкава форма и два мощни вибрационни мотора във всеки край ще достигнете нови кулминационни висоти за нула време.

    269 лв.

    99,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    Насладете се на максимална гъвкавост със Satisfyer Elastic Game, изработена от силикон: Благодарение на 2 мотора и вътрешна, гъвкава жица, универсалният вибратор може да се използва като вибратор за легнало положение, пръстен за пенис или партньорски вибратор.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Gold

    One Speed X-basic Mini Bullet

    16,90 лв.

    9,89 лв.

    Неналичен

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Finger Vibrator

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    49,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Dream Toys Mr. Dixx Naughty Knight 7.9 Inch Vibrating Dildo Skin

    Тази антибактериална PVC играчка от реалния живот има невероятни качества. Г-н Dixx, най-добрият изпълнител по природа е не само гъвкав, но разполага и със силни многоскоростни вибрации, които могат лесно да се регулират с кабелното дистанционно управление. Заедно със здравата вендуза, която също е съвместима с колан, той е ненадминато най-добрият. Това е всичко, което можете да пожелаете.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    Неналичен

  • Dream Toys Red Revolution Eros

    Вибраторът Eros двойка е супер универсален. Двойките могат да използват тази играчка по толкова много начини и да интегрират настроението на двойката в много различни позиции. Те могат да го използват заедно по време на любовно правене или соло за мастурбация и може да стимулира всички чувствителни части на тялото. Eros се предлага с лесно за използване дистанционно управление и ръководство за потребителя.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    Неналичен

  • ROMP Switch Pulsator Purple

    Оргазма за начинаещи!

    66,90 лв.

    65,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mitch

    Запознайте се с Metal Mitch, тънкия многофункционален метален вибратор, който може да се използва за клиторна, анална и вагинална стимулация, както и за зърна, перинеум и скротум. С дължина от 11,5 cm маневрирането на класическия прав вибратор е лесно, а заобленият връх е чудесен за точкова стимулация.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    Неналичен

Обекти 129 до 160 от общо 164

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули