×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

За двойки вибриращ

Обекти 65 до 96 от общо 108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Двойна и тройна стимулация!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Sync O Velvet Green

    Sync O е нов вид C-образен вибратор за търсачи на удоволствие, които изпитвате идеалното прилягане. Външното рамо лежи върху клитора, докато еластичното О-образно вашата рамо пасва удобно във влагалището, като гарантирате, че вибрациите остават точно там, където искате. Уникалната C-образна иновация на We-Vibe дава безпроблемна стимулация без ръце, която предлага сигурни, вкусни вибрации, на които и двамата партньори могат да се наслаждават.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    Масажорът за двойки Icon Superbe от TOYJOY Designer Edition е перфектната комбинация от най-съвременна функционалност и неплашеща, елегантна естетика. Използвайте го за чувствена самостоятелна игра, движете го по ерогенните зони на вашия партньор по време на секси масаж на цялото тяло или го плъзнете около тялото на пениса за умопомрачителна двойна стимулация по време на правене на любов.

    319 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Sync 2 Green Velvet

    Sync е оригиналният вибратор на двойката, който промени играта за споделено удоволствие. Регулираната кройка максимизира удоволствието и комфорта, като насочва към G-точката и клитора. Sync остава удобно на място, дори когато смените позициите по време на секс.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Стимулатор за двойки с 12 вибрационни ритъма и безжично дистанционно управление. Изработени са от безопасен за тялото силикон и ABS. И двете се зареждат с включения магнитен USB кабел. С малкия край на Pandora, поставен във влагалището, има място за пениса да проникне, а голямата част ще стимулира клитора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Brilly Glam Couple Pulsing & Vibrating Couple Vibrator with Remote Black

    BRILLY GLAM винаги се ангажира с най-добрите начини да превърне вашите интимни моменти в най-незабравимите преживявания и по същия начин да се погрижи за вашите нужди, правейки живота ви по-комфортен и с пълна дискретност. Играчките BRILLY GLAM не са изключително за самостоятелно забавление, сега можете да споделяте любимите си изживявания като двойка благодарение на тяхната съвместимост с Watchme.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Любовникът на изтънчените хора!

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani 3 24K Gold Obsidian Black

    Потопете се в екстаз от злато с TIANI 24k. Носен от жените, когато правите любов, награденият дизайн включва декадентски пръстен от 24-каратово злато, което го маркира като най-луксозния масажор за двойки с дистанционно управление в света днес. С 8 режима на стимулация - два контролирани само чрез движение - двойните мотори, единият за вътрешна стимулация, а вторият за външна, добавят комбинация от лукс и удоволствие, което става все по-силно с времето.

    1 079 лв.

    749 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Treasure Merlin Double Couple Vibrator Remote Control

    Позволете на Treasure Merlin да превърне вашите чувствителни точки в истинско удоволствие едновременно.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, нашият луксозен вибратор за двойки, се отличава с вълнуващ мек силикон, съчетан с висококачествен благороден метал. Двойно съчетано с удобно безжично дистанционно и нашето високотехнологично приложение, възможна е игра на дълги разстояния и безкрайни опции!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Plum

    Infinite Joy е проектиран с две гъвкави рамена на 360°, които позволяват безброй удоволствия. Активира удоволствието от всекикъв вид, като осигурява вътрешна и външна стимулация. Неговата гъвкавост позволява на Infinite Joy да се включи във външен стимулатор за клитора или зърната, вибратор за стимулиране на G-точката или може да служи като мастурбатор за мъже. Infinite Joy е оборудван с три мотора: мотор 1 + 2 осигуряват 9 режима на вибрация заедно, мотор 3 осигуряват 9 режима на вибрация отделно. Всяко рамо на вибратора е 9см.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Акумулаторно дистанционно управление Силиконов огъващ се двоен вибратор

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vive Yoko Triple Action Vibrator Dual Prongs with Clitoral Pulse Wave Purple

    Красивият дизайн VIVE049 се задвижва от три мотора F1 с 10 скорости/функция от ново поколение. Има пулсова вълнова моторна функция на клитора и вибриращи двойни зъбци (с 2 независими мотора), които ще ви помогнат да постигнете умопомрачително удоволствие.

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    С корпус от шприцован течен силикон, той е unibody, което означава, че течният силикон се шприцова през калъп в едно цяло, без фуги или отвори, няма да намерите онези досадни следи, които обикновено можем да намерим в този тип играчки. Благодарение на това той е и напълно гъвкав, така че можете да го поставите в по-удобна и приятна позиция.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Масажор за двойки с два мотора, които работят в унисон, за да подсилят усещанията и на двамата партньори по време на секс. Гладката, вмъкваща се опашка се носи от жената и доставя удоволствие и на двамата партньори, докато по-голямата горна част носи задоволителни вибрации на клитора.

    529 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Black

    Масажор за двойки с два мотора, които работят в унисон, за да подсилят усещанията и на двамата партньори по време на секс. Гладката, вмъкваща се опашка се носи от жената и доставя удоволствие и на двамата партньори, докато по-голямата горна част носи задоволителни вибрации на клитора.

    529 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Puissante Coco Pink

    Открийте своя нов вибратор, истински уелнес аксесоар. Този като е много мек и многофункционален, той е чудесен за истинско свързване със себе си.

    429 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    269 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Puissante Coco Blue

    Открийте своя нов вибратор, истински уелнес аксесоар. Тъй като е много мек и многофункционален, той е чудесен за истинско свързване със себе си.

    429 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Coup!es Choice 3 Motors Vibrator Black

    Вибратор с 3 двигателя от Couples Choice с 2 много гъвкави рамена в единия край и здрава набраздена ос в другия за разнообразна любовна игра и удоволствие в и върху тялото. 3-те мотора (по един във всяко рамо и един във вала) осигуряват много мощни вибрации. Вибрациите са в 9 режима и могат да се управляват отделно с бутона на играчката. Елегантният вибратор е покрит с мек силикон и се чувства страхотно върху кожата по време на удоволствие и игра. Може да се презарежда с USB кабела в комплекта.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Aika Pink

    Благодарение на двата си иновативни мотора от ново поколение F1 и усъвършенстваните си технологии (Двата мотора могат да се управляват независимо от основното устройство или дистанционното управление) тази играчка е най-добрата! Тя се отличава с отличителна форма, която се отличава от другите устройства в света тази категория.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Infinite Joy е проектиран с две гъвкави рамена на 360°, които позволяват безброй удоволствия. Активира удоволствието от всякакъв вид, като осигурява вътрешна и външна стимулация. Неговата гъвкавост позволява на Infinite Joy да се превърне във външен стимулатор за клитора или зърната, вибратор за стимулиране на G-точката или може да служи като мастурбатор за мъже. Infinite Joy е оборудван с три мотора: мотор 1 + 2 осигуряват 9 режима на вибрация заедно, мотор 3 осигурява 9 режима на вибрация поотделно. Всяко рамо на вибратора е 9см.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PicoBong Transformer Black

    Защо да се задоволявате с една позиция, когато можете да опитате 2? Защо да се задоволявате с 2 позиции, когато можете да имате 3? Огъни ме, оформи ме, така или иначе имаш нужда от мен! Независимо дали се наслаждавате сам или с вашия щастлив партньор, Transformer е буквално милиони секс играчки в едно.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dame Eva ll Couples Vibrator Papaya

    С гъвкави крила, които се прибират под срамните устни, докато Eva II седи отгоре, можете да имате стимулация на клитора по време на проникващ секс. Eva II е по-малка, по-лека и лесна за използване - освен това е напълно водоустойчива и се предлага с елегантна база за зареждане/калъф за пътуване в допълнение.

    569 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    И двамата можете да се насладите на една вълнуваща играчка с този уникален вибратор за двойки от колекцията Cala Azul! Кръглата страна може да се използва като мастурбатор чрез плъзгане на пръстена около пениса.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Couples Foreplay Enhancer Mint

    Направете своята любовна игра незабравима с Couples Foreplay Enhancer, стимулаторът ще удари всички правилни нерви без ръце. Добавете ръкава и дайте на клитора специално удоволствие с допълнителни микровибрации. Тази играчка е всичко, от което се нуждаете за една гореща XOCOON нощ.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Чувствени оргазми с натискането на един бутон, този вибратор за G-точката и клитора може да се адаптира, за да пасне на формата на тялото ви - с опцията за игра, контролирана от партньора, с помощта на безплатното приложение Je Joue (на apple и andriod!)

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Please Me Multi Vibrator Indigo

    Открийте изцяло нов начин да играете с Please Me. Тази играчка без пол ви предлага 3 различни начина за игра, пръстенът в горната част може да се използва като мастурбатор за него, докато стволът предлага мощна вибрация за нея. След като пръстенът е фиксиран върху пениса, насладете се на лесно двойно проникване. Трите мощни, независимо контролирани мотора осигуряват целенасочени и приятни вибрации и за двамата партньори. Изключително мекият и безопасен за тялото и текстуриран силикон го прави идеалното допълнение към вашите двойки игри, защото удоволствието е върховният лукс!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mr Boss Josef Pulsation & Vibration for Couples with Remote Purple

    MR BOSS пуска новата колекция от вибратори и ротатори, които имат ново поколение двигатели, постигащи увеличаване на мощността с по-голяма издръжливост. Неговото първокласно супер меко силиконово покритие е плюс за най-взискателните оргазми. Всички вибратори и ротатори от новата колекция MR BOSS се зареждат през USB, те са елегантни и тяхното първокласно, супер меко и хипоалергенно силиконово покритие е плюс за най-взискателните оргазми.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vive Yuki Rechargeable Dual Motor G-Spot Vibrator with Massaging Beads Purple

    VIVE059 идва с два независимо контролирани мотора, за да ви осигури най-доброто изживяване. Първият двигател е свързан с чувствен масаж.

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Desire Euphoria Green

    Euphoria е двустранен масажор с технология за въздушни импулси в единия край и мощни вибрации в другия. Огъващият се и позициониращият дизайн осигурява точни усещания и удоволствия. Изработен от първокласен силикон, презарежда се и е подходящ за всякакви смазки. Включен дискретен калъф за зареждане. 3 скорости/ 5 въздушни импулси/ 7 функции.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули