×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори силиций водоустойчиво

Обекти 129 до 160 от общо 300

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • ToyJoy Funky Rabbit Pink

    Funky Rabbit е забавен, мощен вибратор в ярки цветове. Дизайнът включва клиторален стимулатор в стил заек. Вибраторът е безопасен за тялото, устойчив е на пръски и е изработен от 100% чист силикон. Насладете се на 4 различни режима на вибрация и 3 различни нива на скорост. Отдайте се на удоволствието и вземете Funky!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    2 силиконовите Satisfyer A-Mazing осигуряват изключително дълбока стимулация на А-точката. Отличаващ се с удоволствие от набраздената текстура, този вибратор осигурява интензивно удоволствие с 2 мотора, прав енергичен вал и тесен гъвкав връх.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Mini Gold

    Мек на допир. Устойчив на пръски. Проектиран с приглушени нива на звука. Проектиран за силна и продължителна стимулация. Лесно управление с един пръст. Многопосочно използване.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Tempt & Tease™ Kiss е двустранен масажор, който знае точно какво копнеете. Почувствайте повишаването на топлината с двустранния масажор с два отличителни края, два мощни двигателя и 7 независимо контролирани вибрационни функции. С гъвкава форма и два мощни вибрационни мотора във всеки край вие ще достигнете нови климатични висоти за нула време.

    269 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Partner Box 3

    Насладете се на чувствено разнообразие в правенето на любов - със Satisfyer Partner Box! Той включва вибратора на двойката Double Joy, вибратора за бикини Sexy Secret и пръстена за петел Royal One, всички от които са съвместими с приложението Satisfyer Connect.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Date Night Set

    Date Night ви предлага мощни, смесени оргазми за двама със заешки вибратор Nova 2 и вибриращ пръстен за пенис Pivot. Този ексклузивен подаръчен комплект е за извличане на максимума от любовната игра и извличане на удоволствие през цялата нощ. Идеалното сдвояване за изследване на вашите нужди и желания.

    729 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Малкият вибратор за дамска чанта!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Partner Box 2

    Партньорската кутия Satisfyer добавя допълнително забавление към правенето на любов: и двамата партньори могат да се насладят на чувствени вибрации с вибратора на двойката Double Joy и пръстена за петел Royal One. И двете устройства за сексуално здраве могат да се управляват с приложението Satisfyer Connect.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Силиконовият Satisfyer A-Mazing 2 осигурява изключително дълбока стимулация на А-точката. Отличаващ се със стимулираща набраздена текстура, този вибратор осигурява интензивно удоволствие с 2 мотора, прав ергономичен вал и тесен гъвкав връх.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pretty Love Felix Purple

    Този гладък силиконов вибратор със заек има 30 скорости на вибрация, за да ви осигури интензивно ниво на удоволствие, когато пожелаете. Тази красива атмосфера ще погъделичка клитора ви с интензивните си мощни заешки уши. Извитият ствол на вибратора е проектиран да масажира вашата G-точка с уникалната си въртяща се функция вътре в ствола. Играчката е изработена от висококачествен, мек на допир силикон, който осигурява секси, копринено усещане, за да ви остави напълно доволни през цялата нощ.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    Вибраторът Real Vibration M е истинска машина за оргазъм. Изработен от мек, безопасен силикон. Развихрете истинските си фантазии с тази полуреалистична играчка. Насладете се на неговите 7 настройки на вибрация и флиртувайте с неговите 4 режима на интензивност, за да постигнете тези върхове на удоволствието.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Louver Silicone Vibe Pink

    Louver, вибратор с 10 вибрационни функции, идеален, когато искате да се насладите на меки вибрации или мощен поток от удоволствие.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister е перфектната комбинация от вибрация и нова ротационна система, Ultra Wave Motion System. Нова технология за триизмерно въртене, която ще ви накара да се гърчите от удоволствие, чудесна за G-точка и стимулация на клитора. Много мощна играчка.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic My G Pink

    My-G е играчка с двойна стимулация. С помощта на нови технологии, My-G има уникални и нови движения, идеални за стимулация на G-точката. Има уникални пулсации, които ни позволяват да познаем напълно нов вид мастурбация. Също така, My-G притежава иновация, с която е възможно да се разработи нов вид напълно вълнуващо засмукване.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Le Wand Petite е по-малката версия на нашия емблематичен акумулаторен масажор с пръчици. Le Wand Petite е по-малък като размер, но с голяма мощност.

    419 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Sonnet Vibe – контурен вибратор, създаден да създаде спиращо дъха изживяване. Отличаващ се с иновативни функции и осигуряващ изискано представяне, Sonnet осигурява мощни вибрации на G-точката, докато чувствено прилага засмукваща стимулация към клитора. Водоустойчив. Акумулаторна. Изработен от платинен клас силикон.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana е стимулатор с пръчици, изработен от мек твърд силикон и ABS с PU покритие. Той е безопасен за тялото, без латекс и без фталати. С 3 скорости на вибрация и 7 ритъма Nana предлага любимата настройка на вибрация на всеки.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Luxe vibe Lillie е тънък, гъвкав и дискретно тих. Изработена от гладък, платинен силикон, тази елегантна, мощна вибрация повишава удоволствието за спиращо дъха чувствено изживяване. Акумулаторна. Водоустойчив.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bThrilled Wand Vibrator Green-Blue

    B Swish ви предлага Bthrilled Classic, мощен, предизвикващ удоволствие масажор с пръчици, готов за водоустойчиво забавление. Насладете се на копринено гладката, безопасна за тялото силиконова масажна глава и намерете удоволствие с 5 ръмжащи масажни функции.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Не е вашият обикновен щепсел за удоволствие, Lumen предлага ново изживяване за онези, които искат да превърнат спалнята си в своя сцена. Изработен от приятен за тялото силикон с технология за комфорт Velvet Wave; омекотен набразден силикон, който доставя едновременно комфорт и удоволствие за едно блажено, но толкова приятно изживяване.

    469 лв.

    174,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Изпитайте силни и интензивни оргазми с вибратора CELESTIAL LOVE. Този игрив вибратор разполага с два мотора, като моторът в ствола стимулира вагиналната стена, а другият доставя блажено удоволствие на клитора. Пригответе се за умопомрачителен оргазъм и ако стане твърде интензивен, можете да контролирате двата мотора поотделно.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic My G Teal

    My-G е играчка с двойна стимулация. С помощта на нови технологии, My-G има уникални и нови движения, идеални за стимулация на G-точката. Има уникални пулсации, които не позволяват да познаем напълно нов вид мастурбация. Също така, My-G притежава иновация, с която е възможно да се разработи нов вид напълно вълнуващо засмукване.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Този черен силиконов вибратор Wand е компактна версия на класическата форма, която всички обичат. Неговият силен 10-функционален мотор е тих за дискретна употреба, а висококачественият му хигиеничен силикон е напълно безопасен за тялото. USB акумулатор с включения кабел.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Naughty Hat Christmas Vibrator with Clitoral Stimulator

    Със сигурност ще бъдете в списъка на палавите на Дядо Коледа с тази вибрираща шапка! Палавата шапка на Rimba ви предлага 3 различни скорости и 7 модела на вибрация. Отстранете бялата капачка на дъното на вибратора, за да разкриете клиторален стимулатор. Клиторният стимулатор има 5 различни режима на търкалящи се перли, които симулират стимулация на близане. Naughty Hat може лесно да се управлява от бутоните над бялата шапка. Натиснете един от двата бутона за 3 секунди, за да включите и изключите, натиснете кратко, за да преминете към следващия режим.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Vush Rose 2 Pink

    Изживейте прилив с Vush! Създайте настроение със свещи и Rose 2 и покажете на себе си любовта, която заслужавате. Той е проектиран с деликатни „венчелистчета“ за допълнително сетивно изживяване и има 5 нива и 5 шарки, подходящи за всеки тип тяло. Този инструмент е малък и гъвкав, но осигурява приятен тътен с прецизни точки, които ще ви задоволят. Можете да го използвате като загрявка или за осигуряване на допълнителни усещания на различни части на тялото. Позволете на Rose 2 да започне вибрациите в спалнята!

    349 лв.

    129,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Mae B Elegant Vibrator Pink

    Правото и издължено тяло на Elegant Soft Touch vibe от Mae B е толкова гладко и меко на допир, докато твърдата му форма е идеална за прилагане на натиска, който желаете.

    116,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pixey Aquawand White Edition

    И накрая, тук е "Pixey Aquawand". Разработено от марката Pixey. Характеристиките на този вибратор са перфектни, като тихият и мощен мотор, гъвкавата силиконова глава и, разбира се, водоотблъскващият ефект, също и уникалната характеристика на магнитната акумулаторна система (така че без щепселни кабели). Aquawand е почти изцяло изработен от силикон, не само главата (диаметър 55 мм), но и дръжката е изработена от силикон, което прави чувственото усещане още по-интензивно.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Rotating Beads Vibrating Remote Dildo Skin

    Този стимулиращ вибратор с вибрации и мъниста от колекцията Get Real Naked от TOYJOY има много реалистичен външен вид и осигурява следващо ниво на стимулация със своите въртящи се и вибриращи перли. Благодарение на неговата всмукателна основа, можете да поставите вибратора върху равна повърхност и да се наслаждавате напълно без ръце. Предпочитате да играете заедно? Това също е възможно! Този вибратор е съвместим с презрамка.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Classic Stim Vibrator Skin

    Класическият вибратор Stim от колекцията Get Real от TOYJOY е качествен вибратор с невероятни умения и тръпка, за да осигури неограничено интимно удоволствие. Дизайнът има секси, леко извита дръжка, която без усилие ще ви изпълни с похотливо желание. Този доставчик на удоволствие има реалистичен силует с реалистични детайли като пулсиращи вени и подчертан връх.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Не е необходимо да сте кралска особа, за да се насладите на тази елегантна линия. Скрито под неговата копринено гладка външност от медицински силикон се крие несравнимо родословие. Заобленото горнище на BRILLIANT е идеално за стимулиране на малките ерогенни зони. Магнитният напълно акумулаторен собствен мотор от ново поколение F-1 осигурява умопомрачителни вибрации равномерно по цялата повърхност на играчката. Не се задоволявайте с общото, изберете да бъдете кралски.

    124,90 лв.

    44,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба

Обекти 129 до 160 от общо 300

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули