×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори силиций лилаво непромокаемо

Обекти 65 до 96 от общо 159

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    Вибраторът Gili G-Spot означава гарантирано удоволствие. Този вибратор е незаменим във вашето нощно шкафче, благодарение на реалистичния дизайн и 10-те настройки на вибрация. Вибраторът Gili е копринено мек и водоустойчив. Следователно вибраторът може да се използва под душа или във ваната. В долната част на вибратора има цветни LED светлини, които променят цвета си всеки път, когато промените настройките на вибрацията.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Ако сте от типа хора, които смятате, че два оргазма са по-добри от един, вие очаквате удоволствие. Soraya™ 2 е най-луксозният заешки вибратор в света, който предлага оптимизирана двойна стимулация за оргазъм както на клитора, така и на G-точката, на съвсем ново ниво. Със своя луксозен дизайн и неповторима форма, Soraya™ 2 е перфектната комбинация от мощност и прецизност.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 вибрационни модели - С 3 натискащи движения на ствола и 7 вибрационни модели на заешките уши, натискащият вибратор PALOQUETH предоставя 3x7 опции за вас. Чувствайте се свободни да превключвате режимите според вашата любовна скорост.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    Вибраторът Wellness G Ball ви носи вибрация плюс изкусително търкалящо движение! Технологията му за криволинейно движение създава движение напред-назад, което масажира G-точката. С 5 мощни скорости на вибрация и 5 модела на вибрация ще намерите цялата мощност, от която се нуждаете. Изработена от безопасен за тялото платинено втвърден силикон, Wellness G Ball е водоустойчива, лесна за почистване и с възможност за магнитно USB зареждане.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Кой не обича добър оргазъм? Някой от вас не се радва на най-приятните интимни отношения? Нека този, който не се кефи, да вдигне ръка и да се чувства единствен на света, докато любовникът му го слага на 1000 на час.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    В Action знаем, че вашите фантазии не винаги са еднакви и за да можете да се насладите на всеки момент, създадохме No. Fifteen, играчка с три мотора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    Getaway Plus 2 разполага с огъващ се вал, който се адаптира удобно към всяка позиция за игра. Неговият извит и сплескан връх точно насочва перфектно вашата G-точка, увеличавайки максимално удоволствието ви по време на стимулация на G-точката, проникване и изследване на интимните ви зони. Предлага се с много гладка повърхност, изработена от изключително мек силикон. Getaway Plus 2 включва характерния сензорен плъзгач на Nomi Tang за контролиране на мощните му вибрации. Той е акумулаторен, работи изключително тихо и е водоустойчив до 1 метър.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Purple

    Джуно, богинята на G-точката! Juno е най-мекият и елегантен вибратор на G-точката в света, който осигурява мощни дълбоки, ръмжащи вибрации директно към вашите вътрешни точки за удоволствие. Уникалните нискочестотни, тътнещи вибрации на Je Joue са в състояние да пътуват по-далеч през тялото, достигайки до повече вътрешни нервни окончания и стимулирайки целия вътрешен клитор. Джуно наистина е Оргазмен рай!

    349 лв.

    216,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Изживейте двойно по-голямо фантастично забавление! Тази акумулаторна силиконова играчка с два края ви позволява да се наслаждавате на силни вибрации на пръчката от едната страна и на тръпката от въртящата се вибрираща нагрята дръжка от другата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Treasure Hansel G-Spot Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Hansel е елегантност и комфорт. Неговият извит дизайн му позволява да се адаптира към формите на вашето тяло както отвътре, така и отвън, което прави Treasure Hansel универсална играчка, готова да задоволи всяко желание. Но това не е всичко, той също така е специално проектиран да намира и стимулира G-точката благодарение на изпъкналата си форма и дължина.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Double Flex Violet

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава едно, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pretty Love Elmer Purple

    Може би най-луксозният и стилен вибратор на пазара! Този вибратор е едновременно дизайн и функционалност с красиво и съблазнително тяло, което крие мощна производителност. Изработена от висококачествен супер мек, реалистичен материал, твърдата и удовлетворяваща част има дължина, която може да се вмъкне, докато гъвкавият клиторален стимулатор ви кара да извивате оргазми.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Приливна вълна от умопомрачително удоволствие.

    839 лв.

    519 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Размерът има ли значение? Зависи какво искаш. Ако искате да сте по-влажни, по-въодушевени и да изпитате по-дълбоки усещания от всякога, тогава искате дълго, силно настроение, което ще удари вашата а-точка, зоната близо до шийката на матката, за което е показано, че се усилва възбуда.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Algernon Purple

    Pretty love е нова колекция от луксозни секс играчки. Това е най-новият усъвършенстван и иновативен дизайн, който е изработен от силикон. Красивата любов ще ви донесе ново чувствено изживяване, което не сте изпитвали досега. Защото имаме професионални екипи, които използват революционната концепция, за да открият и създадат нови начини за задоволяване на търсенето на жените.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Тройният вибратор Thrusting Pearl от Sweet Smile е изискан вибратор за натискане с клиторален стимулатор в дизайн на заек и анален вибратор в дизайн на нежни мъниста. Трите мотора осигуряват интензивна стимулация.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Plus

    Стимулиране на двамата партньори едновременно. Опитайте разнообразно, интензивно сексуално изживяване!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • You2Toys Elegant Series Rabbit Vibe Purple

    Лесен за хващане Rabbit Vibe от серия Elegant с клиторен стимулатор за едновременна стимулация на вагината и клитора. 15-те режима на вибрация осигуряват много разнообразно удоволствие по време на двойна стимулация. Режимите могат лесно да се регулират с натискане на бутон.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Cato Purple

    Акумулаторният силиконов G-spot заек с пулсова вълна (Cato) съдържа 10-функционален накрайник за пулсова вълна и вибриращ g-точка, плюс 10-функционален специален вибратор за клитора, Cato ще задоволи най-съкровеното ви желание. 3-те нови поколения f-1 мотора ще ви дадат над 1000 възможни уникални настройки, с които да играете.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Niva Purple

    Въртящият се на 360 градуса акумулаторен силиконов точков заек (Niva) съдържа 10-функционален, 360-градусов многопосочен въртящ се накрайник за g-точка, 10-функционален вибриращ g-точка и 10-функционални вибратори за клитора. Niva ще задоволи най-съкровеното ви желание.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Вечните и незабавно разпознаваеми емблематични линии и впечатляваща сила на Rock Chick Diva обхващат ненадминато изпълнение, за да ви отведат до друго ниво на оргазма.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    Не. TwentyOne има 3 функции, всички много различни една от друга, но всички проектирани и създадени за удоволствие. Нека започнем с тази, която всички знаем, вибрационната функция, No. TwentyOne има 10 вибрационни функции, с които можете да изпитате мощни вибрации във вагиналната част на No. TwentyOne.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Webb Purple

    Този масажор с елегантен дизайн ще задоволи най-съкровените ви желания и ще превърне всичките ви заешки фантазии в реалност. Този заек има двойни двигатели, така че можете да контролирате къде предпочитате най-голямо удоволствие и да извършвате различни движения едновременно.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    За малко забавление в леглото! Този красиво проектиран лилав вибратор със заек осигурява чисто удоволствие. Има кадифено мека повърхност, изработена от силикон, която се усеща изключително реалистично.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Thick & Thrust

    Този мощен двоен вибратор има чувството, че има собствен ум! Той тласка и разширява в две изкусителни действия, които допринасят за едно изключително чувствено изживяване, което позволява на вашите фантазии да се развихрят.

    239 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Гъвкавият заешки вибратор Ablaze от Vibe Couture има функция за енергично изтласкване в G-точката и вълнуваща вибрация в клиторния стимулатор. Има и функция за затопляне до макс. 55°C за реалистично и приятно усещане. 3-те мотора имат 3 скорости и 7 режима на вибрация. Всичко се управлява лесно с бутона на играчката – заедно или поотделно.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    The Couple's Vibrator 2 от Couples Choice съчетава пръстен за пенис/тестис с много гъвкав вибратор и клиторален стимулатор. Пръстените се плъзгат върху пениса и тестисите, така че плоският вибратор с текстура на стимулация се прилепва към върха на пениса. Това увеличава обиколката на пениса и двамата се наслаждават на натоварените вибрации по време на секс. В допълнение, пръстенът на пениса поддържа ерекцията му за дълго време благодарение на ефекта на застой на кръвта, пръстенът на тестисите осигурява здраво и сигурно задържане, а вълнообразният стимулатор на клитора допълнително глези нейната гореща точка.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Nilo Purple

    Точково въртящият се акумулаторен силиконов g-spotrabbit (Nilo) съдържа 10-функционален 360-градусов въртящ се и вибриращ накрайник за g-точка и 10-функционален специален клиторален вибратор, Nilo ще задоволи най-съкровеното ви желание. 3-те ново поколение f-1 мотора ще ви дадат над 1000 възможни уникални настройки, с които да играете.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Kata Purple

    С три 10-функционални мотора F1 от ново поколение и усъвършенствани технологии (И трите мотора могат да се управляват независимо от основното устройство или дистанционно управление): Един иновативен 10-функционален NG F1 Pulse-Wave мотор за вашата G-точка, един 10- функция NG F1 вибриращ мотор за клиторна стимулация и един 10-функционален NG F1 мотор за анална стимулация, със сигурност ще ви донесе до максимални височини на удоволствието във всичките ви ерогенни зони.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Good Vibes Only Fane Rabbit Vibrator Purple

    Вибраторът Fane със заек означава гарантирано удоволствие. Благодарение на ергономичния си дизайн не само стимулира вагината, но и G-точката и клитора. Вибраторът Fane е копринено мек и водоустойчив. Следователно вибраторът може да се използва под душа и във ваната. В долната част на вибратора има цветни LED светлини, които променят цвета си всеки път, когато промените настройката за вибрация. Налични са 10 настройки за вибрация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Treasure Bastian Rabbit Up & Down, Rotator & Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    TREASURE BASTIAN RABBIT UPDOWN, Достигането на пълната пълнота на удоволствието е възможно, въпреки че зависи от нашата цел и време. Въпреки че в TREASURE имаме разнообразни играчки за почти всяка част от тялото, която искате да стимулирате, с BASTIAN RABBIT ви позволява да не се налага да избирате само една, за да можете да се съсредоточите както вътре, така и навън едновременно!

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Той доставя удоволствие на вагината, G-точката и клитора едновременно!

    216,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 159

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули