×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори непромокаемо лилаво

Обекти 129 до 160 от общо 178

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Webb Purple

    Този масажор с елегантен дизайн ще задоволи най-съкровените ви желания и ще превърне всичките ви заешки фантазии в реалност. Този заек има двойни двигатели, така че можете да контролирате къде предпочитате най-голямо удоволствие и да извършвате различни движения едновременно.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Fuchsia

    Най-добрите двойки играят с пръчка.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Вечните и незабавно разпознаваеми емблематични линии и впечатляваща сила на Rock Chick Diva обхващат ненадминато изпълнение, за да ви отведат до друго ниво на оргазма.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Вибраторът Panacea от колекцията Royal Fantasies на Dream Toys е лилав вибратор със стилен акцент в розово злато в основата и прозрачен пръстен за осветяване с червени и сини LED светлини. Панацеята е здрава и стабилна, с 2 мощни мотора, които предлагат 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Pulse Union Violet

    Почувствайте удоволствие дълбоко в себе си с изкусителното всмукване на Pulse Unions. Проектиран да осигури целенасочена стимулация там, където имате най-голяма нужда, Pulse Union разполага с 5 различни режима на засмукване, идеални за загряване или достигане на истинско блаженство

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    Вибраторът Gili G-Spot означава гарантирано удоволствие. Този вибратор е незаменим във вашето нощно шкафче, благодарение на реалистичния дизайн и 10-те настройки на вибрация. Вибраторът Gili е копринено мек и водоустойчив. Следователно вибраторът може да се използва под душа или във ваната. В долната част на вибратора има цветни LED светлини, които променят цвета си всеки път, когато промените настройките на вибрацията.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Хванете по-голямата картина на оргазъм с миниатюрен женски масажор NEA™ 3. Известен със своя различен флорален дизайн, този малък звяр сега се предлага с още по-широка гама от настройки за удоволствие, вариации по интензитет и модели на вибрация. Той е идеален за соло или двойна игра и е идеална отправна точка за вашето сексуално експериментално пътуване.

    469 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Запознайте се с Duet, многоповърхностен вибратор с куршуми с малки, заоблени, градуирани точки за удоволствие от едната страна и копринено гладка повърхност от другата, за да осигурите множество усещания по цялото тяло.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Thick & Thrust

    Този мощен двоен вибратор има чувството, че има собствен ум! Той тласка и разширява в две изкусителни действия, които допринасят за едно изключително чувствено изживяване, което позволява на вашите фантазии да се развихрят.

    239 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Този мини вибратор от марката Dinky се нарича Jody F.. Той разполага със стимулиращи ръбове, които са подходящи за всякакъв вид удовлетворяваща работа във всички видове ерогенни зони.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    CalExotics Venus Butterfly Silicone Remote Wireless Micro Butterfly е тук, за да ви изпрати да летите в свят на удоволствие с трептене без ръце. Тази световно известна секс играчка за жени е сензационно компактен вибриращ масажор с пърхащи крила, напълно регулируем колан и обхват на дистанционното управление до 16,5 фута за разтърсващо изживяване без ръце. Разперете крилата си и прегърнете 10-те умопомрачителни функции на този невероятен вибратор за клитора.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Чувствени оргазми с натискането на един бутон, този вибратор за G-точката и клитора може да се адаптира, за да пасне на формата на тялото ви - с опцията за игра, контролирана от партньора, с помощта на безплатното приложение Je Joue (на apple и andriod!)

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Гъвкавият заешки вибратор Ablaze от Vibe Couture има функция за енергично изтласкване в G-точката и вълнуваща вибрация в клиторния стимулатор. Има и функция за затопляне до макс. 55°C за реалистично и приятно усещане. 3-те мотора имат 3 скорости и 7 режима на вибрация. Всичко се управлява лесно с бутона на играчката – заедно или поотделно.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    Смеем да не стигнете грандиозно с LOKI Wave™ 2, новото поколение на нашия легендарен масажор за простата. Преработено, за да предложи повече гъвкавост и с два мощни двигателя, това устройство е съвместната мечта за предишни, които искат да изпитат по-дълготрайни и по-интензивни оргазми. Използвайте го самостоятелно или с партньор, за да изключите нови тайни на оргазъм, като използвате повече настройки за удоволствие за безпроблемна игра с простата като пръст.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    Вибраторът Wellness G Ball ви носи вибрация плюс изкусително търкалящо движение! Технологията му за криволинейно движение създава движение напред-назад, което масажира G-точката. С 5 мощни скорости на вибрация и 5 модела на вибрация ще намерите цялата мощност, от която се нуждаете. Изработена от безопасен за тялото платинено втвърден силикон, Wellness G Ball е водоустойчива, лесна за почистване и с възможност за магнитно USB зареждане.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Nilo Purple

    Точково въртящият се акумулаторен силиконов g-spotrabbit (Nilo) съдържа 10-функционален 360-градусов въртящ се и вибриращ накрайник за g-точка и 10-функционален специален клиторален вибратор, Nilo ще задоволи най-съкровеното ви желание. 3-те ново поколение f-1 мотора ще ви дадат над 1000 възможни уникални настройки, с които да играете.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Кой не обича добър оргазъм? Някой от вас не се радва на най-приятните интимни отношения? Нека този, който не се кефи, да вдигне ръка и да се чувства единствен на света, докато любовникът му го слага на 1000 на час.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Good Vibes Only Fane Rabbit Vibrator Purple

    Вибраторът Fane със заек означава гарантирано удоволствие. Благодарение на ергономичния си дизайн не само стимулира вагината, но и G-точката и клитора. Вибраторът Fane е копринено мек и водоустойчив. Следователно вибраторът може да се използва под душа и във ваната. В долната част на вибратора има цветни LED светлини, които променят цвета си всеки път, когато промените настройката за вибрация. Налични са 10 настройки за вибрация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Kata Purple

    С три 10-функционални мотора F1 от ново поколение и усъвършенствани технологии (И трите мотора могат да се управляват независимо от основното устройство или дистанционно управление): Един иновативен 10-функционален NG F1 Pulse-Wave мотор за вашата G-точка, един 10- функция NG F1 вибриращ мотор за клиторна стимулация и един 10-функционален NG F1 мотор за анална стимулация, със сигурност ще ви донесе до максимални височини на удоволствието във всичките ви ерогенни зони.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dame Products Dip Basic Vibrator Periwinkle

    Прост, елегантен и достъпен, Dip е гъвкаво вътрешно и външно излъчване, предназначено за изследване на вашето удоволствие POV.

    91,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Spot Vibrator with 2 Tips Purple

    Точкова стимулация!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Той доставя удоволствие на вагината, G-точката и клитора едновременно!

    216,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Treasure Bastian Rabbit Up & Down, Rotator & Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    TREASURE BASTIAN RABBIT UPDOWN, Достигането на пълната пълнота на удоволствието е възможно, въпреки че зависи от нашата цел и време. Въпреки че в TREASURE имаме разнообразни играчки за почти всяка част от тялото, която искате да стимулирате, с BASTIAN RABBIT ви позволява да не се налага да избирате само една, за да можете да се съсредоточите както вътре, така и навън едновременно!

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    Getaway Plus 2 разполага с огъващ се вал, който се адаптира удобно към всяка позиция за игра. Неговият извит и сплескан връх точно насочва перфектно вашата G-точка, увеличавайки максимално удоволствието ви по време на стимулация на G-точката, проникване и изследване на интимните ви зони. Предлага се с много гладка повърхност, изработена от изключително мек силикон. Getaway Plus 2 включва характерния сензорен плъзгач на Nomi Tang за контролиране на мощните му вибрации. Той е акумулаторен, работи изключително тихо и е водоустойчив до 1 метър.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Насладете се на мекото докосване на неговите извивки, двата му силни мотора и се осмелете да стимулирате двете си най-големи зони на удоволствие едновременно. Неговото извито и гъвкаво тяло е проектирано така, че лесно да достига до G-точката, докато другият му край е отговорен за засмукване на клитора. Комбинирайте нейните режими на вибрация и засмукване, както желаете, и тази играчка ще ви накара да достигнете до екстаз по удобен и експлозивен начин, като бъдете най-добрият приятел, който можете да имате до себе си в най-интимните си моменти.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Purple

    Джуно, богинята на G-точката! Juno е най-мекият и елегантен вибратор на G-точката в света, който осигурява мощни дълбоки, ръмжащи вибрации директно към вашите вътрешни точки за удоволствие. Уникалните нискочестотни, тътнещи вибрации на Je Joue са в състояние да пътуват по-далеч през тялото, достигайки до повече вътрешни нервни окончания и стимулирайки целия вътрешен клитор. Джуно наистина е Оргазмен рай!

    349 лв.

    216,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Този дуо вибратор от марката Dinky се нарича Jimmy K. Има 2 мотора, за да превключи удоволствието й на по-висока предавка.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Stoss Stange Purple

    Страстно тласка отново и отново и вибрира!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile G-spot Rabbit Vibrator 3 Motors Purple

    Rabbit Vibe от Sweet Smile с копринено гладкото си силиконово покритие ще впечатли не само с красивия си вид и усещане, но и с възможностите си. Има 15 режима на вибрация, скрити в извития ствол и вътре в зайчето на клитора, за да насладите едновременно вагината, G-точката и клитора в най-голяма степен.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Rabbit Entice Purple

    Гъвкавият заешки вибратор Entice от Vibe Couture има пулсиращ, нагоре-надолу вълнообразен масаж в ствола на G-точката и вълнуваща вибрация в клиторния стимулатор. 3-те мотора имат 3 скорости за масаж с пулсиращи вълни и 7 режима на вибрация. Всичко се управлява лесно с бутона на играчката – заедно или поотделно.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Purple

    Гъвкавият заешки вибратор Quiver от Vibe Couture има пулсираща и избутваща масажна топка в ствола на G-точката и вълнуваща вибрация в клиторния стимулатор. 3-те мотора имат 3 скорости на пулсиращата масажна топка и 7 режима на вибрация. Всичко се управлява лесно с бутона на играчката – заедно или поотделно.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 178

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули