×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 65 до 96 от общо 568

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Намерете любимите си играчки в INTOYOU, каквото и да търсите. Rush Nova е най-новият член на Intoyou. Вибратор с клиторна смукалка.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Enora Purple

    Двустранната пръчка и вибратор с импулсна вълна ENORA разполага с 10-функционална вибрираща глава на пръчка и 10-функционална вибрираща ръкохватка с пулсова вълна, което го прави перфектен инструмент за удоволствие във всички направления. Двата мотора ще ви дадат над 100 възможни уникални настройки, с които да играете.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Ако сте от типа хора, които смятате, че два оргазма са по-добри от един, вие очаквате удоволствие. Soraya™ 2 е най-луксозният заешки вибратор в света, който предлага оптимизирана двойна стимулация за оргазъм както на клитора, така и на G-точката, на съвсем ново ниво. Със своя луксозен дизайн и неповторима форма, Soraya™ 2 е перфектната комбинация от мощност и прецизност.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Blow Job Vibe Purple

    Какво по-добро от свирка? Духалка с вибрации!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Мощният, пълен контакт Venus Butterfly Rocking Penis е мини стимулатор, който осигурява максимално покритие за вашите ерогенни зони.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Тя най-накрая намери играчка, която провери всичките й кутии - вибрация, тласкане, въртене, стимулация на клитора и затопляне. Тя нямаше търпение да пробва нейния силиконов заек! Искаше да знае какво е чувството да усети всичко в списъка си с кофи наведнъж.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Petite Wand Purple

    Компактна мощност за масажи и стимулация!

    124,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Suction Vibrator with Remote Control Purple

    Този невероятен носим вибратор 3 в 1 раздвижва и най-смелите ви мечти! След като поставите този вибратор и го включите, можете да получите като три неща, които се случват едновременно: стимулация на клитора, стимулация на G-точка и масаж на перинеума. Вибраторът с формата на вибратор знае точно как да изцеди вашите горещи точки за експлозивно удоволствие. И нека ви кажа, цялото ви тяло просто се чувства СЯКАШ ще се стопи.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Inmi Thru Thumper Thrusting Silicone Vibrator with Remote Purple

    Отдайте се на проникващо удоволствие с този тласък и вибриращ вмъкващ се вал! Изработена от първокласен силикон, тази копринено гладка дръжка има 7 различни режима на натискане, които ви проникват по-дълбоко, докато сте поставени! Към дръжката е прикрепен къс кабел, водещ до кръгла силиконова топка, където можете да включвате и изключвате играчката или да я зареждате.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Никога не сме доволни от статута, поради което винаги разширяваме границите, за да предложим нещо наистина извън този свят. Запознайте се с ENIGMA, луксозен масажор с двойно действие, който комбинира най-доброто от двата празника – дълбока стимулация на клитора и G-точката. ENIGMA е създадена за звук, неземен оргазъм.

    729 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 е подобрената версия на популярния G-Spot вибратор на LELO, сега със 100% увеличена сила на вибрация заедно с напълно водоустойчива гъвкавост.

    399 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Purple

    Намирането на време за самостоятелна игра е жизненоважно за поддържане на страхотно сексуално здраве, а освен това е просто забавно! Имайте това, вие ще искате да сте сигурни, че имате правилния комплект за работа, което е мястото, където Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator идва. С 10 различни вградени режима на вибрация, вие ще откриете, че вибраторът е лесен за използване, елегантен на външен вид и предлага много изненади за потребителите.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    За вълнуваща нежна и любяща грижа!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida 3 Function Vibrator with Bendable Arm Purple

    Гъвкавият 3-функционален вибратор от JAVIDA интензивно глези вагината с вибрации и изтласкваща функция, докато клиторът се стимулира и от туптящи импулси. Двойно удоволствие за двойни кулминации!

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Водоустойчива машина за оргазъм!

    174,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Queeny Love Giant Lover 33cm Purple

    ...точно както подсказва името! Това е задължителен аксесоар за легло, ако искате да е по-голямо и по-добро.

    124,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вълната от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Вибраторът Dutchess е прекрасна играчка с мощен мотор и пулсиращо движение.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Tiger G5 Purple

    ИСТИНСКИ АНИМАЛИСТИЧЕН. Неговата територия е градската джунгла. TIGER е перфектният спътник, с който да се разхождате из тесните улички и дворове, осветени от неонови рекламни светлини.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Plug-In Multi Function Wand Massager White-Purple

    Този масажор Plug-in Bodywand е мощен и прецизен, а супер гладката глава се усеща луксозно на кожата ви. Той разполага с изключително дълъг кабел, който ви дава допълнителен потенциал за игра.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Мини вибратор Realistic Vibe от серията Elegant в стимулираща форма на пениса с изразени гланцове и вени. 15-те режима на вибрация осигуряват разнообразно удоволствие по време на вагинално и анално забавление. Режимите могат лесно да се регулират с натискане на бутон. Този мини вибратор може да се използва и във ваната или под душа, защото е водоустойчив! Може да се презарежда с USB кабела в комплекта.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    За жени, които няма да се задоволят с нищо по-малко от всепризнатия орален секс, ORA 3 ви позволява да се спрете в момента на истинско блаженство. Технологията PreMotion използва по-твърдо и прецизно въртеливо движение на издатината за 25% по-бързо реално усещане за орална стимулация. Удоволствието се върти и вибрира като език, но по-добре. Най-интуитивният орален секс симулатор в света предлага усещане за орален секс, който ще ви накара да се върнете отново и отново.

    569 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action Vinca Triple Function Vibrator with Clit Hitting Ball & Thrusting Purple

    Vinca се присъединява към семейството на Action като играчка с три функции, оборудвана с най-модерната технология на пазара. Оргазъм за по-малко от минута, удоволствието е гарантирано.

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Retro Ultra Slimline от TOYJOY Classics е елегантен вибратор, създаден за игриво удоволствие. Този вълнуващ дизайн е изработен от хигиеничен ABS и има плавен, класически силует. Има лесен за работа контрол с въртяща се капачка и разполага с многоскоростни вибрации. Retro Ultra Slimline използва 2 AA батерии и е напълно безопасен за тялото.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    The Couple's Vibrator 2 от Couples Choice съчетава пръстен за пенис/тестис с много гъвкав вибратор и клиторален стимулатор. Пръстените се плъзгат върху пениса и тестисите, така че плоският вибратор с текстура на стимулация се прилепва към върха на пениса. Това увеличава обиколката на пениса и двамата се наслаждават на натоварените вибрации по време на секс. В допълнение, пръстенът на пениса поддържа ерекцията му за дълго време благодарение на ефекта на застой на кръвта, пръстенът на тестисите осигурява здраво и сигурно задържане, а вълнообразният стимулатор на клитора допълнително глези нейната гореща точка.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Purple

    Със своята компактна овална форма, копринено докосване и трептящи вибрации, Bnaughty Classic е проектиран да задоволи всеки ваш каприз.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Елегантност, сила и иновация достига под формата на колекцията Petite Couture. Serenity е зашеметяващо мощен вибратор на G-точката, създаден за вашето върховно удоволствие...

    126,90 лв.

    73,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Mose Thrusting Rabbit Vibrator Purple

    Представяме ви MOSE, първият двойно по-силен масажор в стил заек от легендарната серия ZALO. Продължавайки завладяващата древноегипетска тема на колекцията, MOSE черпи вдъхновение от Тутмос, бога на мъдростта. Предавайки мощното и успешно поддържане на фараона от 18-та династия в Египет, MOSE разполага с иновативни функции, включително авангардната технология PowerThrust на ZALO, комбинирана с двигатели в ствола и разпространяваща се от ствола за стимулиране на клитора.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Sexy Things Slimline Vibe Purple

    Нашият нов Slimline Vibe е 7-инчов, многоскоростен вибратор с класическа форма и модерно перлено покритие. Основата с въртящ се диск ви дава контрол върху предпочитаната дестинация за скорост, докато водоустойчивото уплътнение ви дава избор на местоположение.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou App Series Sendel Up&Down Beads Ring & Pulsation App Vibrator Purple

    Серията приложения Intoyou® представлява авангардна и съвременна линия, която изключително съчетава дизайн и технология. Потопете се в уникално изживяване, като откриете нашата гама от напреднали технологични играчки.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition е подобрената версия на надстройката с Red Dot масажор за двойки, предназначен за жени, които да носите, когато правите любов.

    399 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Tracy Purple

    Този супер мек силиконов вибратор заек със 7 функции е удивително оборудван, за да ви достави интензивно удоволствие след нощта. Формата на тази елегантна и стилна лилава играчка е гладка и извита с дебела глава, за да не се достигне вътрешната ви G-точка и по-малък извит от заешки клитор, поддържащ с натискащ юмрук оргазъм.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 568

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули