×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за простата

Обекти 129 до 160 от общо 198

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Оптимизирайте вашето удоволствие. Простатата, известна още като мъжката g-точка (или p-точка), е пълна с хиляди нервни окончания, за да увеличат вашето удоволствие. Масажорът OptiMALE P-Curve разполага със 7 уникални вибрационни модела, които се излъчват от приятната вътрешна крушка на p-точката до външния стимулатор на перинеума, осигурявайки цялата стимулация, от която се нуждаете, за да изпитате най-мощния оргазъм в живота си.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Двойни двигатели за двойно удоволствие, като ви дават контрол върху безкрайни комбинации от интензивни високи честоти и шумни басови вибрации.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Не е вашият обикновен щепсел за удоволствие, Lumen предлага ново изживяване за онези, които искат да превърнат спалнята си в своя сцена. Изработен от приятен за тялото силикон с технология за комфорт Velvet Wave; омекотен набразден силикон, който доставя едновременно комфорт и удоволствие за едно блажено, но толкова приятно изживяване.

    469 лв.

    174,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • California Exotics Rotator Probe Grey

    Сондата Eclipse е чувствена силиконова сонда, създадена, за да ви улесни във вълнуващото анално удоволствие. Докато ергономичният дизайн и плюшеният силикон ви позволяват да играете с лекота, въртящият се връх и 12 мощни функции на вибрация доставят разтърсващо удоволствие.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rocker Plug Black

    Rock 'n rote с b-Vibe Rocker Plug. Този ергономичен P-spot тап осигурява удоволствието от натиск директно върху простатата. С гладка, разширена основа, този щепсел буквално ви поставя на мястото на водача с насочена, претеглена стимулация във всеки камък на щепсела. С ъгловата глава за вътрешен масаж, Rocker Plug ще ви изпрати в усещания за цялото тяло, които са "напълно рокендрол".

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Duke Deep Sea Blue

    С DUKE получавате две играчки в едно: тапа за простата, която пасва идеално на тялото ви и прегръща перинеума ви, и подвижен вибратор с 5 настройки.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Представяме ви Loyte на Viotec, луксозно мек вибратор, предназначен да подобри вашето удоволствие. Loyte може да се контролира без усилие чрез бутона за захранване в долната част на този вибратор за простата.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Разгледайте простатния масажор Mustang, самостоятелно или заедно с вашия партньор. Простатата е мъжката версия на G-точката и нейното стимулиране има множество сексуални ползи. Прилагането на натиск върху простатата укрепва и удължава ерекцията на пениса и дори може да създаде умопомрачителен оргазъм.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    С автоматична, ритмична функция за изпомпване за удовлетворяване на вагинално и анално удоволствие!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Archenemy Black

    Мечтаете ли за чувствени преживявания зад задната врата? Ясно е, че ще ви трябва удобна играчка, която да ви помогне в това! Това може да е този простатен стимулатор от Pretty Love. Има плавен и гениално извит дизайн и ви дава функцията на пулсиране на върха. Изберете 12 невероятни режима!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Ride Extreme Dual Motor Remote Control Prostate Vibrator Black

    Ride Extreme е само за опитни потребители. Неговият плътен вал ще задоволи и най-трудните за задоволяване. Има два, силни, ръмжащи двигателя: един в ствола и един в основата за двойна стимулация на простатата и перинеума. Предлага се с технология за дистанционно управление до 8 метра.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Bendz Prostate Edition Black

    NexusBendz е двоен масажор за простата и перинеум с персонализиращ се вал. Отличаваща се със силиконови топки с двойна плътност и два мощни мотора, тази луксозна играчка с дистанционно управление предлага безкрайни възможности за удоволствие.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Pleasure Pleaser Deep Ocean

    Натискът и удоволствието се покачват с Pleasure Pleaser. Изработена от гладък като кадифе силикон, дръжката на този потупващ масажор за простата се движи заедно с тялото ви и се нагрява до пара от 109 градуса, докато изследвате 7 вибриращи скорости и ритъма. Вибриращата дръжка стимулира външните ерогенни зони, докато дистанционното ви дава свободата да играете без ръце. Свобода за игра!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Гамата G-Play [+] е наистина гъвкава за различни приложения. Предлага се в три размера поотделно или като комплект "Трио". Всеки размер разполага с 6 различни вибриращи функции, бавен, среден, бърз, бавен пулс, бърз пулс и ескалиращ. G-Play [+] е изработен от висококачествен силикон и има подвижен мотор. Това прави почистването супер лесно или ако искате да използвате ръкава като невибриращ пръст, можете! G-Play [+] също е водоустойчив и презареждаем.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Purple

    NU Sensuelle Homme Ace 15-функционален гъвкав акумулаторен силиконов вибратор за простата с двоен мотор в черно разполага с 2 интензивно мощни мотора и 15 дразнещи на дълбоко пулсиращо и пулсиращо действие вместо жужащи вибрации, които другите имат.

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CONTROL by Sir Richard's Ultimate P-Spot Massager Black

    За прецизна стимулация на P-точката!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Перфектно оформен RC ротационен масажор за простата с вибрация от ANOS, разполага с въртящ се двуглав връх, който специално насочва простатата по време на анален масаж. Два мощни мотора осигуряват интензивно въртене и дълбоки вибрации, които също се усещат силно в широката и извита основа на запушалката, за да стимулират ануса и перинеума едновременно.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • GOPower Ceres Prostatic Massager Vibrating and Tapping Remote Control Black

    Влезте в света на еротичните играчки с гамата Go Power, най-пристрастяващите играчки на пазара.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe 360 Plug Black

    Удвоете усещането за разтуптяно сърцебиене с новия b-Vibe 360 Plug! Поставете удоволствието в дланта си с дистанционно управлявана вибрация и настройки за въртене на 360°, гладко силиконово тяло и едновременно простатна и перианална наслада.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Twist Double Toy Anal & Prostate Massager Black

    Twist за 4 начина за игра! Nexus Revo Twist е взаимозаменяема въртяща се и вибрираща секс играчка, която може да се използва по 4 различни начина. От единия край има 6-степенна вибрираща задница, а от другата е 2-скоростен въртящ се вал. Поставете в двете посоки за едновременна стимулация на ануса и перинеума.

    589 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel RC Prostate Massager 0552488 Black

    Анална вибрация с натискане на един бутон!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-PULSE Taint Tapping Silicone Prostate Stim with Remote

    Насладете се на върховното ниво на стимулация на простатата с този двойно насочен угодник! Изработен от първокласни материали и снабден с достатъчно мощност, за да задоволи и най-взискателните анални ентусиасти. Тази играчка е предназначена за интензивно мъжко удоволствие благодарение на двата си усукани стимулатора - специално стъбло за вибратор на простатата, за да бръмчи вътрешностите ви, и изкусителен зъб за почукване, който ви помага да прескочите ръба!

    349 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Vibrating G-Spot & P-Spot Massager Purple

    Компактният вибриращ масажор за G- и P-точка от Sweet Smile е идеално извит, гъвкав вибратор за целенасочена стимулация на аналната P-точка (простата) или вагиналната G-точка.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Това ще загрее задната страна! Този простатен вибратор с дистанционно управление и 2 функции от Rebel се отличава с многото си функции и доставяща удоволствие форма.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Thrust Anal Thrusting Prostate Probe

    Тази тласкаща сонда със сигурност ще ви удовлетвори със своя силен мотор и 3 скорости. Стволът е оформен идеално за игра на точки G или P, а дръжката прави управлението лесно за използване с партньор или самостоятелно. Той е акумулаторен и водоустойчив/потопяем, което прави Thrust продукт с най-високо качество.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    Смеем да не стигнете грандиозно с LOKI Wave™ 2, новото поколение на нашия легендарен масажор за простата. Преработено, за да предложи повече гъвкавост и с два мощни двигателя, това устройство е съвместната мечта за предишни, които искат да изпитат по-дълготрайни и по-интензивни оргазми. Използвайте го самостоятелно или с партньор, за да изключите нови тайни на оргазъм, като използвате повече настройки за удоволствие за безпроблемна игра с простата като пръст.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Spotty 2 Remote Controlled Revolving P-Spot Massager

    “Spotty RC 2” е масажор за простата с дистанционно управление, който ви осигурява повече свобода и възможности за игра за вашия партньор или за вас самите. Можете да играете самостоятелно или с партньора си в рамките на 5 метра. Spotty RC 2 работи на точното място, предназначен за масаж на P-точката (въртяща се глава) и стимулация на перинеума (вибрация). Този вибратор за мъжка простата с дистанционно управление може да се използва и като вибратор за свободни ръце. Продуктът е много мощен, а ергономичната форма позволява на потребителя да изпита невиждано анално удоволствие.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Piper Purple

    С 12 настройки на вибрация и 12 настройки на пулсация, вибраторът за простата е идеалното допълнение към всички ваши анални нужди. С 12 функции за вибрации и пулсации можете да променяте мощните вибрации, които започват от основата и преминават през вмъквания вал, разположен в главата, за по-фокусирана стимулация. За да огънете наистина краката си, можете да превключвате и двата бутона и да изпитате несравнимо анално удовлетворение.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Ride Remote Control Prostate Dual Motor Vibrator

    Два силни ръмжащи мотора, един в ствола и един в основата за двойна стимулация на простатата и перинеума. Предлага се с технология за дистанционно управление до 8 метра.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    Много гъвкавият анален вибратор RC Two Spot Massager от Rebel има изпъкнал P-точков връх с жлебове и широка анатомична основа за допълнителна стимулация на перинеума. Покрит е със силикон с кадифена мека текстура за лесно поставяне. Силиконът също така означава, че е удобен за носене и може да се носи и за дълъг период от време.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Men 12X Silicone Beaded Prostate Vibrator Black

    Открийте вибратор за простата, който е с органична форма като вас! Този насочен към простатата вибратор е създаден специално с вашите вътрешни извивки за умопомрачително усещане и удоволствие! Изработен от несъдържащ фталат, кадифено гладък силикон, поставянето на тази вкусна задна врата е приятно и уникално. Вместо голяма, заострена крушка, изследвайте масажирането на тази анатомично извита играчка в най-чувствителната ви дупка!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Pointed Vibrating Prostate Massager with Remote Control Metallic Green

    Отключете интензивно удоволствие, както никога досега с острия вибриращ масажор за простата. Със своята визионерска заострена форма, този металнозелен силиконов вибратор е проектиран да стимулира вашата P-точка и да усеща усещания в цялото ви тяло.

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 198

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули