×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор за жени

Обекти 129 до 160 от общо 483

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Оргазма за начинаещи!

    124,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pantyrebel Boyshort Vibrator Black

    Тази вибрираща къса панталонка за момче от PantyRebel е изработена от мека и еластична материя, която се чувства удобно и осигурява добро прилягане. Късото има отделение, в което пасва прецизно вибраторът. Този вибратор има 12 различни настройки на вибрациите, които могат лесно да се управляват с безжичното дистанционно управление.

    191,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Изследвайте и се насладете на всичките си любими усещания с Drift. Извита на всички правилни места, ъгловата форма на Drift е проектирана да достига до всички правилни места - отвътре и отвън. Контурираната глава разполага с повдигната точка на стимулация за още повече усещане срещу всяка от вашите ерогенни зони. Започвайки с дълбок тътен и достигайки до интензивни вибрации, Drift дори се затопля до телесна температура с едно натискане на бутон за наистина богато сензорно изживяване.

    469 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Screaming O Bullets е най-добрата супермощна мини атмосфера за навсякъде, "O" навсякъде, включваща тих като шепот мотор и компактен размер за разнообразно удоволствие. Включете забавлението само с едно докосване за най-висококачествения куршум на пазара.

    32,90 лв.

    15,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Чувствено стимулиране с гъделичкащата и дразнеща интимна помпа с акумулаторна помпа с пълно покритие. С пълно покритие за интимна лъжичка, дразнещи гъделичкания и 12 синхронизирани вибрации и 3 функции за засмукване, този похотлив масажор ще ви изпрати спираловидно в страната на чудесата от възможности за удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator White

    Мини вибратор Ladyfinger

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Увеличете вълнението, засилете забавлението и насладете се на всяко усещане с висока разделителна способност с нашия красив проект Doxy Bullet, създаден за изключителна дискретност и сензационна стимулация.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic, както вече разкрива името, е класиката от Womanizer – „малката черна рокля“, така да се каже, сред нашите играчки. Той е оборудван с нашата уникална технология, която създава безконтактен засмукващ ефект вместо познатите преди това вибрации. 8-те нива на интензивност позволяват много разнообразни удоволствия – първото ниво гарантира леко начало, а максималното ниво, върха на удоволствието. Благодарение на уникалната си обработка, Womanizer Classic е напълно водоустойчив и следователно идеален за следващото ви потапяне във ваната.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Най-накрая пристигна: Новата вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира усещането за прилив на пулсираща вода.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    My Secret Vibrating Panty Set поставя силата на удоволствието на върха на пръстите ви с мощен вибриращ куршум, който се вписва дискретно в дантелени бикини със странична връзка, за да ги държи на място.

    149,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Удоволствие с функция за облизване.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Този вибратор може да осигури спот-он стимулация на място за удоволствие и масаж на цялото тяло и/или масаж на интимните зони. Могат да се използват и двата края на вибратора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Melt Blue

    Единственият стимулатор Pleasure Air™, предназначен за двойки, с пулсиращи вълни и нежно засмукване, които не се използват като нищо друго.

    509 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Orca

    Orca е разширение към гама от вибратори с двоен въздушен импулс от Satisfyer. Игривият дизайн и двойната функция (с емблематичен въздушен импулс) го правят идеален за покупка от начинаещи. Дизайнът на Orca е сравним със стила на популярния Penguin, но също и с вибрации. Има опростена форма за лесно управление, 2 независимо контролирани мотора с 11 интензитета на вълната на натиск и 12 настройки на вибрация за стимулация на клитора.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Без усещане за глухи ръце: Известно е, че много вибратори с куршуми водят до изтръпване на ръцете ви и дори не могат да ги държат удобно. Вярваме в поддържането на гениталната вътрешна структура, така че мощният мотор да е на главата вместо в средата, намалявайки вибрациите в края.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Практичният магнит позволява на Sexy Secret да се постави дискретно в бикините ви и стимулира клитора с ергономичната си форма и интензивни вибрации. Щадящият кожата силикон и опцията за управление чрез приложението Connect допълват това устройство за сексуално уелнес.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Смучене, близане, вибриране! 216 оргазъм, който никога не сте опитвали.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rianne S Heart Vibe French Rose

    Това очарователно сърце е най-добрият подарък за двойки. Вибраторът с 10 скорости е акумулаторен, има мощен мотор и е изработен от медицински силикон.

    132,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Вашият клитор ще бъде залят от удоволствието както досега: Satisfyer Pro 2 Generation 3 е тук! С помощта на нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира чувствата прилив на пулсираща вода.

    199,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Mini Lavender

    Мек на допир. Устойчив на пръски. Проектиран с приглушени нива на звука. Проектиран за силна и продължителна стимулация. Лесно управление с един пръст. Многопосочно използване.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Mini Silver

    Мек на допир. Устойчив на пръски. Проектиран с приглушени нива на звука. Проектиран за силна и продължителна стимулация. Лесно управление с един пръст. Многопосочно използване.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Елегантната форма на роза не само изглежда красиво, но и премахва неудобството от секс играчките и е двойно удоволствие за сетивата. Доброто ви настроение започва, когато го видите. Комбинацията от романтични рози с любов е раят на секс изживяването, който не искате да пропуснете. Този еротичен вибратор е изработен от мек силикон, безопасен и нетоксичен, удобен на допир, моля, използвайте го с увереност.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Алуминий включете захранването, увеличете топлината. Изпитайте смесица от интензивни вибрации и нежна топлина с този универсален куршум. Омбре покритието на дъгата на алуминия и новият патентован двигател 60SX AMP, който управлява 12 скорости на вибрация, го правят идеален за потребител, ориентиран към тенденциите, който жадува за мощност.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Открийте нашия LILY 3, легендарен малък вибратор, разработен специално за 20-годишнината на LELO. Идеален за използване самостоятелно или с партньора ви. Предлага се ексклузивно с 50% отстъпка през 2023 г.: устройството има десет мощни настройки за удоволствие, които предлагат незабравимо, но дискретно оргазъм. Уникалната кадифена повърхност е гладка и мека, но е напълно водоустойчива за едно безпрепятствено сексуално пътуване на открития.

    369 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Включете настроението си и се насладете на музиката. Нашият нов Club Vibe 3.OH е дискретен вибратор за чорапогащници, който може да се носи, предназначен да угоди - където и да е настроението.

    419 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Starlet 3 Pink

    Новият Womanizer STARLET 3 – това е оригиналната технология Womanizer Pleasure Air, съчетана с пет нови ярки продуктови цвята и две повече нива на интензитет, докато все още е водоустойчив и може да се зарежда през USB – на разумна цена.

    207,90 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona Pink

    SONA целият клитор - дори частите, които не виждате - с нежни звукови вълни вместо конвенционалните вибрации. Този безшумен масажор предлага изцяло нов оргазъм, продължителна кулминация след чувствено натрупване на звук. Неговият гладък, водоустойчив дизайн е направен от едно парче първокласен силикон, което прави SONA невероятно лесна за почистване и мека на допир. И тъй като не контактува директно с клитора, може да се използва за генериране на множество оргазми отново и отново без никакъв дискомфорт.

    499 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Нашият все по-популярен blueMotion NEX|1 (2-ро поколение) сега е по-малък, по-елегантен, по-мощен двигател и е направен от безопасен за тялото силикон.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Дами, пригответе се за излитане: със стилно покритие и шест нива на стимулация, Liberty гарантира удоволствие на всяко място на планетата.

    369 лв.

    215,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Pink

    One Speed X-basic Mini Bullet

    16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Преносимото удоволствие от Intense е тук с Lippsy, мини вибратор във формата на луксозно червило.

    57,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Clitella е перорален клиторен стимулатор, който подобрява и възбужда клитора с различни скорости, модели и прикрепвания. Усещането за орален секс вече е постижимо.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 483

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули