×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор за жени розово

Обекти 65 до 96 от общо 109

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pretty Love Antony Pink

    Проектиран да раздава щедро много любов на G-точката, Pretty Love Antony, със своята безупречно наклонена, драматично оформена глава, е луксозна функционалност, която трябва да имате за всички търсачи на удоволствия. Освен нейния спиращ дъха прецизен връх и лесна за маневриране, дълбоко масажираща текстура, Antony предлага цели десет функции на вибрация.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Независимо дали пътувате често или това е вашето първо пътуване до Острова на удоволствията, ще намерите Bcute Classic Pearl просто неустоим. Неговата форма на вълни и миниатюрен размер осигуряват умопомрачителна стимулация заедно с 5 вибрационни функции за съвършено дразнене и удоволствие. Насладете се на всичко, което Bcute може да предложи, като се насочите към всичките си сладки точки. Коприненият, хигиеничен силикон и гладката ABS пластмаса се плъзгат без усилие по тялото - в спалнята или във ваната с пяна.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    Satisfyer Twirling Fun със своите прекъсващи, мощни, циркулиращи вибрации може да се използва за стимулиране на клитора, срамните устни или други ерогенни зони. Спортният дизайн се допълва от интуитивната работа.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bmine Basic Curve Bullet Vibrator Azalea

    Малките неща са важни и Bmine Classic Curve не е изключение. Това дискретно малко 3-инчово устройство с дефиниран връх ще спечели похвали за достигане до тези невероятно чувствителни места. Насладете се на прецизността и мощността, които този 5-функционален масажор осигурява. ABS пластмаса с непоресто PU покритие прави почистването лесно и тъй като е водоустойчива, можете да се отдадете насаме или... на следващото си приключение.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Royal Gem Elegance Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Не е необходимо да сте кралска особа, за да се насладите на тази елегантна линия. Скрито под неговата копринено гладка външност от медицински силикон се крие несравнимо родословие. Вибриращите уши ELEGANCE и масажиращата възглавничка го правят супер универсален. Магнитният напълно акумулаторен собствен мотор от ново поколение F-1 осигурява умопомрачителни вибрации равномерно по цялата повърхност на играчката. Не се задоволявайте с общото, изберете да бъдете кралски.

    124,90 лв.

    44,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    Gigi е гладък вибратор за чорапи с безжично дистанционно управление и лъскав магнит в цвят розово злато за закрепване на вибратора в бельото. Изработен е от твърд силикон и ABS, безопасен за тялото, без латекс, без фталати.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Satisfyer Twirling Joy, изработен от силикон, подпомага всички ерогенни зони, като клитора, срамните устни или дори зърната, с циркулиращите си вибрации. Вибрацията може да се управлява чрез контролен панел или приложението Satisfyer Connect.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Infinite Love Stimulator Fuchsia

    Насладете се на сензационното удоволствие от клиторната стимулация с клиторния стимулатор Infinite Love. Стимулирайте клитора с неговата умопомрачителна функция, която имитира орален секс. Пригответе се за умопомрачителен оргазъм.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro To Go 3 Rose

    Бъдете професионалист в движение. Изцяло новият, многостранен вибратор с двоен въздушен импулс, Pro To Go 3, е тук и е готов да ви зарадва! Насладете се на компактната форма, идеална за пътуване и в движение.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Itsy Bitsy е мини вибратор с пръчици, който е проектиран да осигурява мощна стимулация. Компактният му размер го прави удобна и дискретна опция за тези, които търсят преносимо решение за своите интимни нужди. Itsy Bitsy е универсален в своя дизайн и може да служи за двойната цел да се използва както като масажор, така и като стимулатор. Със своите силни и удовлетворяващи вибрации, той предлага мултисензорно изживяване, на което можете да се насладите сами или с партньор.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fuck Green Botanic Booster Pink

    Този Botanic Booster от FUCK GREEN е 100% биоразградим и е направен от PLA пластмаса на основата на нишесте.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Уникална, забавна, приятна, многофункционална играчка, Mon Ami е смукател и вибратор, всичко в едно.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Модерна и компактна, Rita от INYA е дискретна, презареждаема и удобна за пътуване. Отличаващ се със стимулиращ текстуриран дизайн, изработен от платинен клас силикон, Rita има 10 вълнуващи настройки. Водоустойчив и подходящ за всички лубриканти.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Coup!es Choice Stimulator with 3 Attachments

    Този стимулатор с 3 приставки от Couples Choice е задължителен за любовната игра! Трите различни приставки са покрити с мек на допир материал, който се плъзга леко. 10-те различни режима на вибрация могат лесно да се контролират с бутона на стимулатора.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator Pink

    OhMyC е безшумна секс играчка за масаж на клитора за собственици на вулва. Тази външна секс играчка се побира в дланта ви и разполага с въртяща се перла, която прецизно и директно масажира вашия клитор.

    659 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • LELO Dot Clitoral Stimulator Pink

    LELO DOT е иновативен вибратор за клитора, който предлага множество оргазми, изпраща нови усещания отвън през клитора и други ерогенни зони. Използвайки технологията Infinite Loop, той се движи в постоянно елипсовидно движение, докато мекият и огъващият се връхът ви се стимулира с абсолютна прецизност. Той разполага с осем модела за удоволствие с различна интензивност, опаковани в неговата нетрадиционна форма. LELO DOT е перфектен за необвързани и двойки, нетърпеливи да изпитат различен тип оргазъм.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Акумулаторната джобна ракета Elite има всички характеристики, които направиха оригиналната джобна ракета на Док Джонсън наградена опора и много други. Това е дискретна минивибрация, изработена от здравословен силикон. Този Pocket Rocket Elite е акумулаторен и се предлага с текстуриран силиконов калъф за допълнителни усещания.

    199,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Обичате вида и усещането на дълъг и тънък вибратор? JAZZIE добавя малко извивки към тази класическа форма, като същевременно ви напомня, че елегантният силует е класика с причина.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Pulse Pure Pale Pink

    Най-новата патентована технология на SVAKOM е развълнувана да ви покаже какво може да направи. Изпитайте най-дълбокото удоволствие, което някога сте изпитвали с насочено засмукване, което със сигурност ще предизвика най-дълбоките стенове

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Stardust Charm Pink

    Изпитайте космическата енергия на Stardust. Комбинирайки цветни кристали, боросиликатно стъкло и мощни вибрации, Stardust е най-добрата елегантност и безкраен екстаз. Предлага се в разнообразни цветове и размери. Платинен силикон, презареждаем и подходящ за всякакви смазки. Пожелайте си звездата и превключете мечтите си в реалност.

    174,90 лв.

    64,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • ToyJoy Happiness Too Hot To Handle Pulse Stim Pink

    Изпитайте интимната наслада и палава радост на Щастието от TOYJOY. Този клиторален стимулатор с меки, но мощни пулсиращи вибрации ще ви накара да се задъхвате, докато достигнете върховния оргазъм.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Sanya Light Pink

    За жената, която желае върховната финес, SANYA предлага мекота, комфорт и гъвкавост. Неговият луксозен и ергономичен дизайн, съчетан с неговата сила, ще задоволи всички ваши желания. Финесът на неговите вибрации ще ви даде гама от вълнуващите усещания, които ще ви отведат до върха на вагиналното или клиторното удоволствие. Гарантирана тръпка със стил!

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Wild Rabbit Clitoral Stimulator with Remote Control Pink

    Благодарение на тънкия дизайн на Wild Rabbit, той може да се носи дискретно в бикини. Дистанционното управление е лесно за използване и идеално за игра от разстояние. Стимулира клитора с 12 режима на вибрация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rianne S Femsation Pink

    Почувствайте се като жена с този гъделичкащ масажор на Rianne S. Точната стимулация създава интензивно и специално усещане. Femsation е перфектен за използване самостоятелно или с партньора ви, докато правите любов, тъй като е малък и лесен за държане в дланта на ръката ви. С 5 честоти можете да изберете перфектната вибрация, която работи най-добре за вас. С Femsation можете да добавите изцяло ново измерение към вашето изследване.

    216,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Запознайте се с Vita, уникален куршум с пръчка, чийто заоблен връх е перфектен за доставяне на по-точно удоволствие. Използвайте Vita, за да стимулирате външни точки за удоволствие като клитора и зърната. Със своя връх на пръчка и гъвкава шия Vita може и ще се „огъва“ около всички тела и техните най-ерогенни и интимни части. Със своя безпроблемен дизайн, Vita се чувства страхотно при докосване навсякъде. Позволете на нашите прочути бумтящи двигатели да проникнат в тялото ви по-дълбоко, давайки ви по-богато, по-дълбоко усещане.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Inya The Bloom Pink

    Удоволствието е в пълен разцвет с тази акумулаторна атмосфера от INYA. Красиво изработен с текстуриран флорален дизайн, Bloom стимулира клитора с гладки, мощни усещания от своя контуриран център. Изработен от мек силикон, той е водоустойчив и удобен за пътуване.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Aiko Light Pink

    AIKO е създаден за жената, който търси нови усещания за клитора. Двата му мощни мотора, обвити в ултракопринен и мускулен силикон, ще изненадат клитора ви, като го галят с мекота. Неговите десет (10) режима на вибрация ще ви карат да изпитате множество емоции, докато удоволствието ще продължи ...

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Без значение къде ще ви отведат пътуванията, насладете се на малко време за себе си с Kyst™ Lips Mini Massager. Мощният мини течен силиконов куршум е пълен с 10 функции на вибрация, пищен връх на устните и гъвкаво тяло.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Obi Light Pink

    OBI е идеалният масажор за жената, който търси интензивен клиторален оргазъм. Неговият обмислен дизайн, покриващ едновременно клитора, срамните устни и перинеума, ще ви даде широка гама от усещания. Мощните му вибрации ще ви отворят вратите на рая… Щастието ви очаква.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Изпитайте космическата енергия на Stardust. Комбинирайки цветни кристали, боросиликатно стъкло и мощни вибрации, Stardust е най-добрата елегантност и безкраен екстаз. Предлага се в разнообразни цветове и размери. Платинен силикон, презареждаем и подходящ за всякакви смазки. Пожелайте си звездата и превключете мечтите си в реалност.

    166,90 лв.

    59,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • NU Sensuelle Tulip Multi-Play Vibe Fuchsia

    Tulip е многофункционален вибратор, който култивира жаждата ви за сексуално удоволствие. Реалистичната, подобна на цвете фигура на Vibe е проектирана да улесни точната стимулация. Докато Tulip се използва най-често за възбуждане на клитора, потребителите могат да маневрират с трите маслено меки силиконови венчелистчета на вибрацията, за да увенчаят всяка ерогенна зона по свой избор.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fuck Green Bio Bullet Pink

    Този Bio Bullet от FUCK GREEN е 100% биоразградим и е направен от PLA пластмаса на основата на нишесте. Този най-продаван дизайн ви кара да се чувствате сякаш се носите в чист въздух.

    57,90 лв.

    19,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба

Обекти 65 до 96 от общо 109

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули