×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор непромокаемо

Обекти 97 до 128 от общо 273

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Благодарение на практичния магнит, Little Secret може да се закрепи удобно в бикините ви, като дискретно стимулира клитора с мощни вибрации. Силиконовата играчка може да се управлява както чрез приложение, така и с включеното дистанционно управление.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Тази вибрираща прашка от колекцията PantyRebel е изработена от мека и еластична материя, която се чувства удобно и осигурява добро прилепване. Прашката има отделение, в което пасва прецизно вибраторът. Този вибратор има 12 различни настройки на вибрациите, които могат лесно да се управляват с безжичното дистанционно управление.

    191,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mia Rose Clitoris Energy Wave Stimulation Exclusive

    Ефектен дискретен дизайн за мощна помпа за засмукване на клитора. Представяме ви Mía Rose, нова концепция за сукалче, което ще ви накара да почувствате бързо оргазъм.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Black

    Този усъвършенстван масажор SONA 2 доставя мощни, но сдържани звукови вълни, за да стимулира целия клитор - дори частите, които не виждате - за усещане, различно от всяко друго. Всяка вълна от нежно резониращо удоволствие надгражда последната, кулминирайки с изискан и дълбоко удовлетворяващ оргазъм.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    Насладете се на сензационното удоволствие от клиторната стимулация с клиторния стимулатор Infinite Love. Стимулирайте клитора с неговата умопомрачителна функция, която имитира орален секс. Пригответе се за умопомрачителен оргазъм.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Елегантен, изключително мощен и изработен до абсолютно съвършенство CHAIAMO е изящно проектиран, за да ви отведе до най-добрата кулминация. Отпуснете се във възвишено сетивно удоволствие, тъй като като CHAIAMO изпраща силни и дълбоки чувствени вибрации в цялото ви тяло, като същевременно насочва вашите зони на удоволствие с интензивни усещания. Пригответе се да изживеете своя най-незабравим оргазъм.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, трето поколение, впечатляващо умна играчка, голямо удоволствие както за жени, така и за мъже.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Круиз контролът поема волана, когато вече не можете да се задържите!

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Научете повече за най-съкровените си фантазии със SILA™ Cruise, идеалният избор за начинаещи секс играчки на ръба на чувственото изследване. Достигнете кулминацията на мечтите си с нежни вълни, които ще почувствате отекващите от глава до пети. SILA™ Cruise предлага нов начин да изпитате любовната игра и любовта към себе си, дразнейки вие да постигнете кулминацията си приятно, докато слушате тялото си за по-интензивен оргазъм.

    629 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Crush

    Dual Crush съчетава стимулираща вълнова технология с извит, вибриращ вал, изработен от еластичен силикон. Както клиторът, така и G-точката могат да бъдат стимулирани с интензивни вибрации чрез интуитивния контролен панел.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Насладете се на вълнуващо разнообразие и безкрайна гъвкавост с най-добър комплект за двойка! И четирите класически фаворита могат да се използват заедно или отделно. Тънката 7” многоскоростна вибрация може да се съчетае с ултра-еластичен текстуриран ръкав и омекотен куршум за собственото Ви чувство за суперщ заек. Опитайте да поставите C-пръстена около тялото или топките му, със или без вибриращ куршум, за вълнуваща секс игра. Възможностите са безкрайни за часове секси партньорска игра!

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Обичайте вулвата си, обичайте себе си! Гмурнете се в блаженство с изцяло новия двоен вибратор Air Pulse, Vulva Lover 2.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Потопете се в някаква наслада, нужда от дълбоко насочена стимулация на клитора или от дразнене само на върха? Dipping Delight има засилен и много мек, извит връх, за да осигури усещания, както никога досега! Идеален за начинаещи поради простата функционалност и закачлив дизайн.

    99,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise целият клитор - дори частите, които не виждате - с нежни звукови вълни вместо конвенционални вибрации. Този безшумен масажор предлага изцяло нов оргазъм, продължителна кулминация след чувствено натрупване на звук. Неговият гладък, водоустойчив дизайн е направен от едно парче първокласен силикон, което прави SONA Cruise невероятно лесен за почистване и мек на допир. И тъй като не контактува директно с клитора, може да се използва за генериране на множество оргазми отново и отново без никакъв дискомфорт.

    579 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Mythical Black

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, което прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Открийте силата на малкия син куршум! Напълно акумулаторна, тази копринено гладка мини-вибрация се вписва в повечето мъжки играчки, които използват куршуми, и може да се ползва самостоятелно, за да подобри всяко сексуално изживяване. Неговият тариран връх ви дава прецизна прецизност, където искате най-много, и можете също да го носите във ваната или под душа, тъй като е напълно водоустойчив и потопяем! Насладете се на безкрайна игра с суперирорния куршум, който се почиства лесно.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Real Simple

    Елегантен и дискретен, този мощен куршум цели вашето удоволствие със своя заострен връх и здрав 10-скоростен мотор. Красиво гладко и стилно, лъскавото черно хромирано покритие се плъзга и плъзга там, където го искате най-много - във всичките ви любими ерогенни зони. Лесен за хващане в движение, той е елегантно тънък и миниатюрен - и лесен за използване с управление с един бутон и USB кабел за зареждане. Наслаждавайте се на вашия куршум във ваната или под душа, тъй като е напълно потопяем във вода и лесен за почистване.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Закръгленият език на този лежащ вибратор ви съблазнява с изключителна точност, но щедрото му тяло също покрива широка област, стимулирайки целия ви клитор. Гарантирано ще достигнете опияняващите висоти на кулминацията!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition White Marble

    Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition ви предлага момент на магия със стил. Подобно на вас, тази играчка е истински оригинален: перфектната комбинация от елегантност, простота и удоволствие.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Новият Womanizer STARLET 3 – това е оригиналната технология Womanizer Pleasure Air, съчетана с пет нови ярки продуктови цвята и две повече нива на интензитет, докато все още е водоустойчив и може да се зарежда през USB – на разумна цена.

    207,90 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    По-мощна, по-красива и по-дискретна, LILY 2 е идеална за самостоятелна игра или за сгушване между партньори по време на правене на любов, деликатно пропита с характерен аромат, за да задоволи всички ви мрежи.

    329 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 удовлетворява вас и вашите горещи точки със заоблен връх с широка повърхност и особено мощни вибрации. Този вибратор може да се похвали и с интуитивен контрол и приятен за тялото силикон.

    66,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Gaia Eco Bullet Green

    Gaia Eco Bullet е първият в света биоразградим и рециклируем вибратор! Тази изпълнена с удоволствие миниатюрна атмосфера е изработена от Biofeel, биопластмаса на основата на нишесте. Насладете се на тихи, мощни вибрации с една скорост, контролирани с лесно натискане на бутона.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 2 ви предлага максимална гъвкавост с 3 мотора и 2 отделно контролирани функции и глези както клитора, така и G-точката с вибрации и вълни на натиск.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    С 3 мотора, силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 3 разваля всичките ви горещи точки: използвайте като вибратор за легнало положение, вибратор с вълна на натиск или вибратор на G-точката за пълно разнообразие, когато се наслаждавате на времето сами.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Touch of Velvet Rose Blush

    Почувствайте очарованието, което доставя плавните вибрации на Touch Of Velvet, докато неговите прецизни точки нежно дразнят и запалват вашите сладки точки, позволявайки ви да почувствате като оргазъма да се разцъква и блести отново и отново.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Елегантен, изключително мощен и изработен до абсолютно съвършенство CHAIAMO е изящно проектиран, за да ви отведе до най-добрата кулминация. Отпуснете се във възвишено сетивно удоволствие, тъй като като CHAIAMO изпраща силни и дълбоки чувствени вибрации в цялото ви тяло, като същевременно насочва вашите зони на удоволствие с интензивни усещания. Пригответе се да изживеете своя най-незабравим оргазъм.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Бъдете професионалист в движение. Изцяло новият, многостранен вибратор с двоен въздушен импулс, Pro To Go 3, е тук и е готов да ви зарадва! Насладете се на компактната форма, идеална за пътуване и в движение.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Pocket Wand е компактен вибратор с пръчка с джобен размер, идеален за удоволствие навсякъде и по всяко време. Осигурява удивително мощни и дълбоки тътнещи вибрации и различни импулсни и вълнови модели, задоволителни тези, които се наслаждават на удоволствието при търсене. Оборудван е с две многофункционални приставки, за да изследвате и да се забавлявате повече.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Dual Kiss ще ви впечатли с комбинация от прекрасни вълни на натиск и вибриращ вмъкващ се вал. Удобен за кожата, мек силикон и водоустойчиво покритие на дизайна.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Тези вибриращи слипове от PantyRebel са изработени от мека и еластична материя, която се чувства удобно и осигурява добро прилепване. Слиповете имат отделение, в което пасва прецизно вибраторът. Този вибратор има 12 различни настройки на вибрациите, които могат лесно да се управляват с безжично дистанционно управление.

    191,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Почувствайте очарованието, което доставят плавните вибрации на Touch Of Velvet, докато неговите прецизни точки нежно дразнят и запалват вашите сладки точки, позволявайки ви да почувствате как оргазъмът ви разцъфтява и блести отново и отново.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 273

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули