×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор розово непромокаемо

Обекти 33 до 51 от общо 51

  1. 1
  2. 2
  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Оставете сладките нежни върхове на пръстите на SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrator да преминат през кожата ви, той вибрира, циркулира, стимулира най-чувствителните ви части. Носи със себе си вълни от стимулация, за да ви достави удоволствие.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Независимо дали пътувате често или това е вашето първо пътуване до Острова на удоволствията, ще намерите Bcute Classic Pearl просто неустоим. Неговата форма на вълни и миниатюрен размер осигуряват умопомрачителна стимулация заедно с 5 вибрационни функции за съвършено дразнене и удоволствие. Насладете се на всичко, което Bcute може да предложи, като се насочите към всичките си сладки точки. Коприненият, хигиеничен силикон и гладката ABS пластмаса се плъзгат без усилие по тялото - в спалнята или във ваната с пяна.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Разпалете желанието си с Bdesired Deluxe. 6 функции създават съвършена стимулация за многостепенно удоволствие. С гладък дизайн с фини вълнички, този водоустойчив масажор доставя опияняващо вълнение. Насладете се на лесно почистване след игра от нашия непорест силикон и гланцирана ABS пластмаса, докато продължавате да разклащате нещата с натискането на един бутон.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    Satisfyer Twirling Fun със своите прекъсващи, мощни, циркулиращи вибрации може да се използва за стимулиране на клитора, срамните устни или други ерогенни зони. Спортният дизайн се допълва от интуитивната работа.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Senzi Vibrator Pink

    Вибраторът Senzi е красиво проектиран точен вибратор, който можете да използвате за точна стимулация на всички ваши най-чувствителни точки. Осигурен е с 12 настройки на вибрациите, които се задават лесно с бутона на дръжката.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bmine Basic Curve Bullet Vibrator Azalea

    Малките неща са важни и Bmine Classic Curve не е изключение. Това дискретно малко 3-инчово устройство с дефиниран връх ще спечели похвали за достигане до тези невероятно чувствителни места. Насладете се на прецизността и мощността, които този 5-функционален масажор осигурява. ABS пластмаса с непоресто PU покритие прави почистването лесно и тъй като е водоустойчива, можете да се отдадете насаме или... на следващото си приключение.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Infinite Love Stimulator Fuchsia

    Насладете се на сензационното удоволствие от клиторната стимулация с клиторния стимулатор Infinite Love. Стимулирайте клитора с неговата умопомрачителна функция, която имитира орален секс. Пригответе се за умопомрачителен оргазъм.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro To Go 3 Rose

    Бъдете професионалист в движение. Изцяло новият, многостранен вибратор с двоен въздушен импулс, Pro To Go 3, е тук и е готов да ви зарадва! Насладете се на компактната форма, идеална за пътуване и в движение.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Satisfyer Twirling Joy, изработен от силикон, подпомага всички ерогенни зони, като клитора, срамните устни или дори зърната, с циркулиращите си вибрации. Вибрацията може да се управлява чрез контролен панел или приложението Satisfyer Connect.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Eve's Ravishing Clit Flicking Rose Pink

    Позволете на удоволствието ви да разцъфти с тази размахваща езика роза и нейните меки гъвкави венчелистчета, които галят и галят в 9 скорости от меко до диво. Обърнете го, за да се насладите на 9-степенна вибрираща дръжка, която се огъва, за да се движи с тялото ви. Цялата роза с два края – стеблото и всичко останало – може да отидете с вас във ваната или под душа, тъй като е напълно потопяема във вода. Акумулаторна, без фталат и латекс, лесна за почистване.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Обичате вида и усещането на дълъг и тънък вибратор? JAZZIE добавя малко извивки към тази класическа форма, като същевременно ви напомня, че елегантният силует е класика с причина.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Coup!es Choice Stimulator with 3 Attachments

    Този стимулатор с 3 приставки от Couples Choice е задължителен за любовната игра! Трите различни приставки са покрити с мек на допир материал, който се плъзга леко. 10-те различни режима на вибрация могат лесно да се контролират с бутона на стимулатора.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Dot Clitoral Stimulator Pink

    LELO DOT е иновативен вибратор за клитора, който предлага множество оргазми, изпраща нови усещания отвън през клитора и други ерогенни зони. Използвайки технологията Infinite Loop, той се движи в постоянно елипсовидно движение, докато мекият и огъващият се връхът ви се стимулира с абсолютна прецизност. Той разполага с осем модела за удоволствие с различна интензивност, опаковани в неговата нетрадиционна форма. LELO DOT е перфектен за необвързани и двойки, нетърпеливи да изпитат различен тип оргазъм.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Запознайте се с Vita, уникален куршум с пръчка, чийто заоблен връх е перфектен за доставяне на по-точно удоволствие. Използвайте Vita, за да стимулирате външни точки за удоволствие като клитора и зърната. Със своя връх на пръчка и гъвкава шия Vita може и ще се „огъва“ около всички тела и техните най-ерогенни и интимни части. Със своя безпроблемен дизайн, Vita се чувства страхотно при докосване навсякъде. Позволете на нашите прочути бумтящи двигатели да проникнат в тялото ви по-дълбоко, давайки ви по-богато, по-дълбоко усещане.

    269 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • NU Sensuelle Tulip Multi-Play Vibe Fuchsia

    Tulip е многофункционален вибратор, който култивира жаждата ви за сексуално удоволствие. Реалистичната, подобна на цвете фигура на Vibe е проектирана да улесни точната стимулация. Докато Tulip се използва най-често за възбуждане на клитора, потребителите могат да маневрират с трите маслено меки силиконови венчелистчета на вибрацията, за да увенчаят всяка ерогенна зона по свой избор.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Thumping Touch Vibrator Pink

    С функция за пулсиращо чукане!

    132,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Ако масажор с пръчици е твърде голям и интензивен за вас, тогава този мини масажор е перфектният избор. Компактният размер го прави идеалната играчка, която да вземете със себе си, където пожелаете. Мултифункционалният масажор е с чудесна мека глава и мощни вибрации, зарежда се с USB кабел.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    Неналичен

  • Pretty Love Ford Pink

    Този носител на iF Design Award 2018 разполага с 12 режима на засмукване. Така че можете да намерите идеалните усещания за себе си. Освен това разбира тънкостите на клитора. Меката уста поглъща вашата скъпоценна перла и доставя удоволствие, докато изпиете толкова, колкото можете да понесете. Изработен е от медицински силикон. Не го пропускайте.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    Неналичен

  • You2Toys Shaker Vibe Pink

    Малък, лесен за хващане вибратор с изключително силни вибрации. Има 10 режима на вибрация с натискане на бутон, които осигуряват разнообразно удоволствие по време на вагинално и анално забавление. Освен това може да стимулира точките за удоволствие директно благодарение на сплеснатия си връх – например зърната, клитора, перинеума и др.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    Неналичен

Обекти 33 до 51 от общо 51

  1. 1
  2. 2
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули