×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор вибриращ

Обекти 97 до 128 от общо 648

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Woomy Smally Mini Wand Turquoise

    Повече подробности за този продукт очаквайте скороSmally от Wooomy е малък преносим персонален масажор, идеален за масажиране на гърба, шията, раменете, краката или външните ерогенни зони (клиторни гърди, анус).

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Вашето красиво, мъничко излъчване: матово черен корпус, контролен бутон с бронзови детайли и перфектен нюанс на оргазъм. Носете своя таен вибратор в чанта или джоб и никой друг няма да бъде по-мъдър...

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    По-мощна, по-красива и по-дискретна, LILY 2 е идеална за самостоятелна игра или за сгушване между партньори по време на правене на любов, деликатно пропита с характерен аромат, за да задоволи всички ви мрежи.

    329 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Разпалете желанието си с Bdesired Deluxe. 6 функции създават съвършена стимулация за многостепенно удоволствие. С гладък дизайн с фини вълнички, този водоустойчив масажор доставя опияняващо вълнение. Насладете се на лесно почистване след игра от нашия непорест силикон и гланцирана ABS пластмаса, докато продължавате да разклащате нещата с натискането на един бутон.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gender X Sunflower Yellow

    Два мощни мотора в едно стилно двустранно настроение! Поглезете се с тази здрава машина с „дву лица“ с текстурирана кръгла глава на пръчка от единия край – и дълга, тънка овална глава от другата.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Нерешителен ли си? Curvy Trinity 1 функционира като въздушен импулсен стимулатор, лежащ вибратор и вибратор на G-точката, всичко в едно! Използвайте всяко отделяне на функции и удобно.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Clitella е перорален клиторен стимулатор, който стимулира и възбужда клитора с различни скорости, модели и прикрепвания. Усещането за орален секс вече е постижимо.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Изработен от елегантен силикон с 10 мощни режима на вибрация, този уникален вибратор е важен за истински оргазъм.

    82,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Увеличете вълнението, засилете забавлението и усетете всяко усещане с висока разделителна способност с нашия красиво проектиран Doxy Bullet, създаден за изключителна дискретност и сензационна стимулация.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orion Finger Vibrator Black

    Малкият, елегантен вибратор за пръсти от Orion е лека играчка, изработена от кадифено мек силикон, който се носи на пръста с разтегливия си пръстен. Перфектно извити и с меки издатини на сплескания връх за целенасочена стимулация на точката на удоволствие по време на соло или любовна игра. Вибраторът може да се извади от ръкава и може да се използва и самостоятелно.

    16,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Martinella Clitoris Stimulator Suction, Vibration and Thrusting Pink

    Martinella, женски стимулатор, с който да се почувствате като кралица, без да зависи от някого, за да се насладите на вашата сексуалност и най-дълбоките си усещания.

    191,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    Gaia Eco Bullet е първият в света биоразградим и рециклируем вибратор! Тази изпълнена с удоволствие миниатюрна атмосфера е изработена от Biofeel, биопластмаса на основата на нишесте. Насладете се на тихи, мощни вибрации с една скорост, контролирани с лесно натискане на бутона.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Чувствено стимулиране с гъделичкащата и дразнеща интимна помпа с акумулаторна помпа с пълно покритие. С пълно покритие за интимна лъжичка, дразнещи гъделичкания и 12 синхронизирани вибрации и 3 функции за засмукване, този похотлив масажор ще ви изпрати спираловидно в страната на чудесата от възможности за удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Оргазма за начинаещи!

    124,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator White

    Мини вибратор Ladyfinger

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser е перфектен за многостранна стимулация на всички ерогенни зони като клитора и зърната: Вибраторът за пръсти е много лесен и интуитивен за използване благодарение на гъвкавия отвор.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Кой не иска собствената си секси тайна? Тя се изчерви, докато носеше HER Finger Vibe на пръстите си за вибриращ масаж на зърната й, преди да го пъхне в дантелените си бикини. Коприненият, гладък силикон леко се затопли до телесната й температура. Тя закрепи гъвкавите презрамки около външната страна на бикините си и нагласи удара на мотора удобно към клитора си.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    Тъй като вашият бивш никога не можеше да намери клитора ви и може да не можете да разчитате на следващата си среща... Давай!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Pocket Wand е компактен вибратор с пръчка с джобен размер, идеален за удоволствие навсякъде и по всяко време. Осигурява удивително мощни и дълбоки тътнещи вибрации и различни импулсни и вълнови модели, удовлетворяващи тези, които се наслаждават на удоволствието при поискване. Оборудван е с две многофункционални приставки, за да изследвате и да се забавлявате повече.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    My Secret Vibrating Panty Set поставя силата на удоволствието на върха на пръстите ви с мощен вибриращ куршум, който се вписва дискретно в дантелени бикини със странична връзка, за да ги държи на място.

    149,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Отдайте се на кадифена извивка, пулсираща между бедрата ви с нашата Bdesired Deluxe Curve. Чувствен от основата до широкия свод, няма да пропуснете нито сантиметър възможност. Нашите непорести силиконови и лъскави ABS пластмаси са лесни за почистване и невероятно чувствени при контакт. Нека възбудата ви отведе навсякъде с този водоустойчив масажор с 6 функции.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Screaming O Bullets е най-добрата супермощна мини атмосфера за навсякъде, "O" навсякъде, включваща тих като шепот мотор и компактен размер за разнообразно удоволствие. Включете забавлението само с едно докосване за най-висококачествения куршум на пазара.

    32,90 лв.

    15,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Осигурете удоволствието си с Rose Lipstick Vibe! Силни вибрации в сладка, дискретна опаковка. Тази атмосфера изглежда като истинско червило в чантата ви или чантата с гримове. Завъртете основата, точно като истинско червило, за да повдигнете сатенения гладък връх и да включите вибрациите. Перфектният инструмент за разкрасяване, който да ви стопли и да ви остави да се изпълните с цвят!

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Изследвайте и се насладете на всичките си любими усещания с Drift. Извита на всички правилни места, ъгловата форма на Drift е проектирана да достига до всички правилни места - отвътре и отвън. Контурираната глава разполага с повдигната точка на стимулация за още повече усещане срещу всяка от вашите ерогенни зони. Започвайки с дълбок тътен и достигайки до интензивни вибрации, Drift дори се затопля до телесна температура с едно натискане на бутон за наистина богато сензорно изживяване.

    469 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Най-накрая пристигна: Новата вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира усещането за прилив на пулсираща вода.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Без усещане за глухи ръце: Известно е, че много вибратори с куршуми водят до изтръпване на ръцете ви и дори не могат да ги държат удобно. Вярваме в поддържането на гениталната вътрешна структура, така че мощният мотор да е на главата вместо в средата, намалявайки вибрациите в края.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Mini Silver

    Мек на допир. Устойчив на пръски. Проектиран с приглушени нива на звука. Проектиран за силна и продължителна стимулация. Лесно управление с един пръст. Многопосочно използване.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Удоволствие с функция за облизване.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Този вибратор може да осигури спот-он стимулация на място за удоволствие и масаж на цялото тяло и/или масаж на интимните зони. Могат да се използват и двата края на вибратора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona Pink

    SONA целият клитор - дори частите, които не виждате - с нежни звукови вълни вместо конвенционалните вибрации. Този безшумен масажор предлага изцяло нов оргазъм, продължителна кулминация след чувствено натрупване на звук. Неговият гладък, водоустойчив дизайн е направен от едно парче първокласен силикон, което прави SONA невероятно лесна за почистване и мека на допир. И тъй като не контактува директно с клитора, може да се използва за генериране на множество оргазми отново и отново без никакъв дискомфорт.

    499 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Включете настроението си и се насладете на музиката. Нашият нов Club Vibe 3.OH е дискретен вибратор за чорапогащници, който може да се носи, предназначен да угоди - където и да е настроението.

    419 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Елегантната форма на роза не само изглежда красиво, но и премахва неудобството от секс играчките и е двойно удоволствие за сетивата. Доброто ви настроение започва, когато го видите. Комбинацията от романтични рози с любов е раят на секс изживяването, който не искате да пропуснете. Този еротичен вибратор е изработен от мек силикон, безопасен и нетоксичен, удобен на допир, моля, използвайте го с увереност.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 648

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули