×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор розово вибриращ

Обекти 33 до 64 от общо 146

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, трето поколение, впечатляващо умна играчка, голямо удоволствие както за жени, така и за мъже.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise целият клитор - дори частите, които не виждате - с нежни звукови вълни вместо конвенционални вибрации. Този безшумен масажор предлага изцяло нов оргазъм, продължителна кулминация след чувствено натрупване на звук. Неговият гладък, водоустойчив дизайн е направен от едно парче първокласен силикон, което прави SONA Cruise невероятно лесен за почистване и мек на допир. И тъй като не контактува директно с клитора, може да се използва за генериране на множество оргазми отново и отново без никакъв дискомфорт.

    579 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Круиз контролът поема волана, когато вече не можете да се задържите!

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Насладете се на вълнуващо разнообразие и безкрайна гъвкавост с най-добър комплект за двойка! И четирите класически фаворита могат да се използват заедно или отделно. Тънката 7” многоскоростна вибрация може да се съчетае с ултра-еластичен текстуриран ръкав и омекотен куршум за собственото Ви чувство за суперщ заек. Опитайте да поставите C-пръстена около тялото или топките му, със или без вибриращ куршум, за вълнуваща секс игра. Възможностите са безкрайни за часове секси партньорска игра!

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Secret Panty 2 е оборудван с дискретен, но мощен вибриращ куршум. Поемете контрола над вибратора или позволете на някой друг да поеме контрола. Вибраторът за бикини се предлага с отворена, цветна връв. Превърнете непринудената вечер в ресторанта, киното или у дома във вълнуваща вечер.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Бледорозов мини вибратор с две вдлъбнати вдлъбнатини на ствола. Има 7 различни режима на вибрация и може да се зарежда с включения USB кабел. Лесно боравене и елегантен дизайн.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream OMG! Bullets #Cute Vibrating Bullet Pink

    OMG Bullet е забавен, флиртуващ и създаден за възможно най-доброто ви удоволствие! Малък по размер, но с голяма мощност, този ултра-гладък силиконов куршум има удобен единичен контрол за управление на 20 режима на вибрация, които удовлетворяват и доставят удоволствие. Включете куршума, захранван от USB, и поставете заострения връх навсякъде, където искате да се насладите на страхотно удоволствие!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Valencia е мощен мини вибратор с пръчка с 10 различни режима на вибрация. Въпреки че двигателят е много тих, вибраторът излъчва силни вибрации, концентрирани от горната част на вибратора. Valencia може да се използва за намаляване на мускулната скованост, осигуряване на приятен масаж или за стимулиране на ерогенните зони. Вибраторът е водоустойчив, изработен от хипоалергичен силикон и лесен за почистване.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Pocket Wand е компактен вибратор с пръчка с джобен размер, идеален за удоволствие навсякъде и по всяко време. Осигурява удивително мощни и дълбоки тътнещи вибрации и различни импулсни и вълнови модели, задоволителни тези, които се наслаждават на удоволствието при търсене. Оборудван е с две многофункционални приставки, за да изследвате и да се забавлявате повече.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Mythical Pink

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога ! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Tempt & Tease™ Kiss е двустранен масажор, който знае точно какво копнеете. Почувствайте повишаването на топлината с двустранния масажор с два отличителни края, два мощни двигателя и 7 независимо контролирани вибрационни функции. С гъвкава форма и два мощни вибрационни мотора във всеки край вие ще достигнете нови климатични висоти за нула време.

    269 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • The Screaming O Vibrating Lip Balm

    Шикозен и дискретен супермощен мини вибратор, маскиран като балсам за устни с мек заоблен връх. Вибриращият балсам за устни My Secret е най-новата еволюция на The Screaming O.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Отдайте се на кадифена извивка, пулсираща между бедрата ви с нашата Bdesired Deluxe Curve. Чувствен от основата до широкия свод, няма да пропуснете нито сантиметър възможност. Нашите непорести силиконови и лъскави ABS пластмаси са лесни за почистване и невероятно чувствени при контакт. Нека възбудата ви отведе навсякъде с този водоустойчив масажор с 6 функции.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Малък, удобен стимулатор, идеален да го носите където искате и където искате.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Cerise

    Този усъвършенстван масажор SONA 2 доставя мощни, но съдържа звукови вълни, за да увеличи целия клитор - дори частите, които не виждате - за усещане, различно от всяко друго. Всяка вълна от нежно резониращо удоволствие над гражданите последно, кулминирайки с изискан и дълбоко удовлетворяващ оргазъм.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Clitoral Tickler Pink

    Ударете клитора си с изключителна прецизност! Тази играчка с ергономичен дизайн ще взриви сетивата ви както нищо, което сте опитвали досега! Стимулирайки там, където наистина има значение, заострената заоблена глава ще попадне на правилното място отново и отново. Този гъделичкащ клитор тихо се върти до зашеметяващите 15000 RPM при по-малко от 60 dB.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand

    Вибрираща спирала – шикозен и дискретен супермощен, многофункционален мини вибратор, маскиран като спирала с мек и еластичен увеличаващ усещането „изтръпващ връх“.

    41,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vush Rose 2 Pink

    Изживейте прилив с Vush! Създайте настроение със свещи и Rose 2 и покажете на себе си любовта, която заслужавате. Той е проектиран с деликатни „венчелистчета“ за допълнително сетивно изживяване и има 5 нива и 5 шарки, подходящи за всеки тип тяло. Този инструмент е малък и гъвкав, но осигурява приятен тътен с прецизни точки, които ще ви задоволят. Можете да го използвате като загрявка или за осигуряване на допълнителни усещания на различни части на тялото. Позволете на Rose 2 да започне вибрациите в спалнята!

    349 лв.

    129,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Гъвкави, мощни компактни вибрации, ергономично изработени за максимална производителност. Изработена от копринено гладък силикон, всяка безопасна за тялото вибрация е презареждаема и водоустойчива.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    Представяме ви Lovely leopard Lovely Leopard е елегантен, акумулаторен мини вибратор с пръчка. Нейните вибрации са мощни и тихи. Прекрасният леопард е водоустойчив, има 10 функции и е предназначен за стимулация на клитора. Продуктът идва с страхотна козметична чантичка за всички нейни основни неща с красив принт в леопардов стил. Прекрасният леопард е водоустойчив и може да се използва във ваната или под душа.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Satisfyer Twirling Joy, изработен от силикон, подпомага всички ерогенни зони, като клитора, срамните устни или дори зърната, с циркулиращите си вибрации. Вибрациите могат да се управляват чрез контролен панел или приложението Satisfyer Connect.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Този мини вибратор от Rosy Gold е толкова компактен, че малкото чудо се побира в джоба ви. Отсега нататък винаги имате любимата си играчка под ръка. Вибраторът има десет настройки на вибрациите и може да се управлява с бутона за включване/изключване. Може лесно да се зарежда с включения кабел за зареждане.

    132,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vush Myth Pink

    Запознайте се с Myth, вибратор за G-точка, който е мощен и готов за действие. В една не толкова далечна страна живее легендата за G-точката. Време е да откриете истината и Myth е перфектният партньор в мисията ви да я намерите. С вълшебна уникална текстура, създадена за интензивни усещания и щастлива извивка на тялото, която да удря на място, вашето пътуване едва сега започва. Девойка в беда? Не, скъпа, ти си героят на тази история!

    369 лв.

    139,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Идеалният вибратор за пръсти за начинаещи, Satisfyer Bold Lover впечатлява преди всичко със своята интуитивна работа, мощни вибрации и гъвкавост.

    124,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FemmeFunn Ultra Bullet Pink

    Вибраторът Ultra Bullet е известен със своята мощност, прецизна стимулация и дълбоки вибрации. Открийте нови сладки точки с този дискретен, водоустойчив, малък вибратор с 20 режима на вибрация и меко силиконово покритие.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Малкият вибратор за дамска чанта!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Durex Play Vibe & Tease 2in1 Vibrator & Teaser

    Готови ли сте за изследване на секса от следващо ниво? Осигурете удоволствието си с Vibe & Tease, нашия многоскоростен вибратор. Тази универсална мощност ви позволява да смесвате и да комбинирате - използвайте вибратора самостоятелно или прикрепете накрайника за закачка за още по-вълнуващо сексуално изживяване!​

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it приятелка, със Slay® #CharmMe. Този изцяло силиконов дизайн е гъвкава играчка за възрастни с мини вибрационен масажор с вибрация на цялото тяло. USB акумулаторното устройство осигурява 10 функции на интензивна вибрация, пулсация и ескалация, опаковани в ултра-меко, ултра-компактно устройство с размери от дискретни 3,75 инча. Това е движението на океана, а не размера на кораба, и това устройство резонира тази честота, за да е много, много вярно!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • JimmyJane Form 2 PRO Pink

    Най-добрият продавач в удоволствията се завръща - и по-мощен от всякога. Снабден с нов магнитен USB кабел за зареждане с пет режима на вибрация и пет нива на интензивност, дизайнът с двоен двигател на Form 2 Pro мощно ще масажира, стимулира и дразни клитора ви, достигайки нови нива на еуфорична кулминация.

    299 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Sloane Clitoral Massager Pink

    Този вибратор тип пеперуда може лесно да се носи и има преносимостта, която ви позволява да го носите навсякъде, където имате нужда от мигновено удовлетворение. 10 различни режима на вибрация доставят различен модел, който ще осигури разнообразие от усещания на своя потребител. Моля, обърнете внимание, че куршумът изисква 1x AAA батерия (не е включена). Презрамките около вибратора са регулируеми.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Coup!es Choice Spot Vibrator Pink

    Точкова стимулация!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 146

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули