×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор лъскаво вибриращ лилаво

Обекти 33 до 64 от общо 137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Почувствайте очарованието, което доставят плавните вибрации на Touch Of Velvet, докато неговите прецизни точки нежно дразнят и запалват вашите сладки точки, позволявайки ви да почувствате как оргазъмът ви разцъфтява и блести отново и отново.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    По-мощна, по-красива и по-дискретна, LILY 2 е идеална за самостоятелна игра или за сгушване между партньори по време на правене на любов, деликатно пропита с характерен аромат, за да задоволи всички ви мрежи.

    329 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Мощен вибратор за използване от двойки или самостимулация в нов иновативен, лесен за употреба дизайн със супер гъвкави стимулиращи рамена за стимулиране на най-чувствителните части на тялото ви. 3 мощни, безшумни мотора, които можете да използвате както заедно (M1, M2 и M3), така и поотделно (M1 и M2) или (M3).

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Без усещане за глухи ръце: Известно е, че много вибратори с куршуми водят до изтръпване на ръцете ви и дори не могат да ги държат удобно. Вярваме в поддържането на гениалната вътрешна структура, така че мощният мотор да е на главата вместо в средата, намалявайки вибрациите в края.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O The LingO Purple

    LingO превръща езика ви в човешки вибратор с най-добрия вибриращ езиков пръстен от Screaming O. Добавете изтръпване към оралния секс с тази безопасна и удобна мини вибрация с мощен двигател, който стимулира с лекота.

    24,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    10 различни режима на вибрация, пригодени за вас, за да изследвате безкрайното удоволствие. Пътуване, за да откриете най-съкровеното си желание...

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Нейният силиконов забавен език беше удобно прибран в чантата й… досега! Тя извади опростения калъф и се усмихна на новата си любима лична играчка. Тя натисна бутона за отопление, за да започне режима на затопляне, което винаги й помагаше да се отпусне. След това тя натисна бутона за захранване - прозвучаха възбуждащи вибрации и люлеещият се език започна да се движи дразнещо напред-назад.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Круиз контролът поема волана, когато вече не можете да се задържите!

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Когато вашият "пръст"-пръст се нуждае от малко помощ и подкрепа, този елегантен вибратор за пръсти е там, за да ви помогне! Или, по-добре в този случай, огъната стимулираща подложка за часове на удоволствие! Изработена от гладък 100% силикон и с десетстепенен вибриращ куршум, тази играчка ще достигне до зашеметяващите 11 000 оборота в минута, за да сте сигурни, че удовлетворението е гарантирано! Изключително ниското ниво на шум, по-малко от 60dB и ергономичният дизайн, правят тази играчка много дискретна и празник за очите!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Faust Purple

    Този вибратор и орален секс стимулатор предоставя на потребителя 12 режима на вибрация, както и 12 настройки за облизване за стимулиране на клитора.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Drimy Easy Quick Stimulator Silicone Purple

    Ако това, от което се нуждаете, е промяна в сексуалния ви живот, не търсете повече, тук ви представяме Drimy.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Rechargeable Slim

    Тази тънка атмосфера с класическа форма доставя архетипното изживяване с играчки, което принадлежи на всяко нощно шкафче! Със седем мощни скорости и функции от леки до диви, този сладък малък фентъзи уред е не само водоустойчив, но и напълно потопяем, което го прави най-добрият спътник за вана и душ за забавна водна игра сам или с партньор! Почистването става бързо с почистващ препарат за играчки и изплакване с топла вода.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action No. TwentyFive Licking Tongue Ergonomic Clitoris Massager Purple

    No. TwentyFive, новият член на голямото семейство, което е Action.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Джобната пръчка е изградена около много мощен вибрационен мотор, излъчващ максимална мощност и не отстъпва на много големи масажори с пръчици. Продуктът има 3 интензитета на вибрация и 4 режима на вибрация, което помага за лесно достигане на кулминацията с предпочитаните от вас настройки.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Abbott Purple

    Вибратори с два пръста с разтегливи примки за вълнуващо допълнение към любовната игра. Поставете по една на всяка цифра и се насладете на усещането за извиване на пръстите на краката на себе си или на партньор - смятаме, че би било престъпление да не го направите, предложение за двойки и начинаещи със секс играчки.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vulva Lover 1 Violet

    Обичайте вулвата си, обичайте себе си! Гмурнете се в блаженство с изцяло новия двоен вибратор Air Pulse, Vulva Lover 1.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Насладете се на вълнуващо разнообразие и безкрайна гъвкавост с най-добрия комплект за двойка! И четирите класически фаворита могат да се използват заедно или поотделно. Тънката 7” многоскоростна вибрация може да се съчетае с ултра-еластичен текстуриран ръкав и мощен куршум за вашия собствен супер стимулиращ заек. Опитайте да поставите C-пръстена около тялото или топките му, със или без вибриращия куршум, за вълнуваща секс игра. Възможностите са безкрайни за часове секси партньорска игра!

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 знае как да ви достави пълно удоволствие с дълбоки вибрации. Благодарение на капитонирания дизайн и обемната форма, този мини вибратор осигурява добро захващане и ви позволява да се насладите на различни удоволствия.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Delphini Finger Vibrator Purple

    Delphini е компактен и дискретен вибратор за пръсти, който лесно се плъзга върху пръста, позволявайки ви без усилие да изследвате и стимулирате ерогенните зони като зърната, клитора, перинеума или други части на тялото. Delphini има извит и гъвкав дизайн. Оборудван с мощен мотор, Delphini предлага 10 различни режима на вибрация, от които да избирате.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Purple

    Този стимулатор има 4 лесно сменяеми глави, идеални за последните моменти, на които не знаете как предпочитате да се насладите.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Cici Purple

    Cici има 5 различни режима и 5 интензитета във всеки режим, така че имате 5 x 5 = 25 селекции. Повече начини за изследване. Въпреки малкия размер на Cici, моторът вътре в силиконовото му тяло все още отговаря на най-големите ви желания. 5 различни интензитета, от слаб до силен, кой ви удовлетворява най-много?

    229 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Senzi Vibrator Deep Pink

    Вибраторът Senzi е красиво проектиран точен вибратор, който можете да използвате за точна стимулация на всички ваши най-чувствителни точки. Осигурен е с 12 настройки на вибрациите, които се задават лесно с бутона на дръжката.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ROMP Reverb Lilac

    ROMP Reverb е заешки вибратор с технология Pleasure Air. Това включва вътрешен вибратор на G-точката и външна глава за стимулиране на засмукване на клитора, които се комбинират, за да дадат два вида стимулация, както отвътре, така и отвън, за мощни, смесени оргазми. Той предлага 10 нива на засмукване, 3 скорости на вибрации, 7 модела на вибрации и заключване при пътуване. Той е презареждаем и водоустойчив.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Ударете се с този изключително голям вибратор! Съблазнете сетивата си с копринено гладкия материал, докато играете с 3 мощни скорости на вибрация, както външна, така и вътрешна. Изключителният мотор ще ви взриви ума. Дразнете се към нещо голямо и красиво, наслаждавайки се на всеки тласък в сърцевината ви, докато се приближавате все по-близо и по-близо до ръба... до ПУСКА! Игра с партньор? Покажете им как ви харесва, след което ги оставете да поемат контрол - или разберете къде харесват малко вибрации!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Cuties Mini Purple

    Лилав мини вибратор с изпъкнала вдлъбнатина в края на дръжката. Има 7 режима на вибрация и може да се презарежда с включения USB кабел. Лесно боравене и елегантен дизайн.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Kool Vibes Rechargeable Mini Bullet Grape

    Пригответе се да вибрирате с Kool Vibes. Развяващ се с жив дизайн в цвят на грозде, този мини куршум добавя супер игрив поп към всяка колекция. Той променя играта за ваше удоволствие, с компактна и удобна за пътуване форма, която е подходяща за забавление у дома или в движение.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Сестра на нашия Bcute Classic, този Bcute Classic Curve идва с обрат. Неговият извит връх е идеално наклонен, за да посочи всички ваши любими места. И благодарение на този уникален дизайн, вие ще изпитате наелектризиращо удоволствие, като намерите най-доброто място. 5 мощни функции правят това дискретно водоустойчиво устройство вашата най-добре пазена тайна. Наслаждавайте се на удовлетворяващия и непорест силикон на този сладур навсякъде и по всяко време.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Dotys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Dotys е вибриращ куршум, който има силиконова втулка, с която ще се насладите на нощите си двойно. Формата му е проектирана да стимулира вашите ерогенни зони, както желаете, но особено G-точката.

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Bess пасва удобно в ръката ви и предлага най-точната стимулация, благодарение на иновативната DirectPower технология. Той се концентрира върху чувствителните точки, с двигателни обороти до 10 000 пъти в минута, за да осигури перфектен оргазъм.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Любовникът на изтънчените хора!

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PowerBullet Eezy Pleezy 14cm Classic Vibrator Purple

    Eezy Pleezy разполага с класическата, известна форма на вибратор с куршуми, която всички познаваме и обичаме. Тайната обаче е вътре. Вътре в тази известна форма се крие усъвършенстван PowerBullet® мотор, съдържащ вибрации, които преминават от леки до диви!

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    Целувка от ИНЯ. Красиво изработен в привличащ вниманието дизайн на пъпка на роза, Kiss стимулира клитора с бързи вибрации на езика за интензивен кулминационен момент. Изработен от мек силикон, той е презареждаем и удобен за пътуване.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули