×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор червено вибриращ

Обекти 33 до 64 от общо 80

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Задайте часа, плъзнете Magic Nyx в бикините си и ще се събудите в оргазъм. С новата версия на нашето ПРИЛОЖЕНИЕ можете да управлявате отдалечено интерактивно през мрежата, независимо кога и къде се намирате. А също и други интерактивни функции като управление на игри и музика.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Двойно удоволствие, о ла ла! Чувственият сменяем комплект French Kiss™ Suck & Play знае точно от какво се нуждаете с 2 сменяеми приставки с 12 функции на вибрация или 12 функции на засмукване.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Най-плавният вибратор – идеален за освобождаване на напрежението в тялото, масажи на тялото от глава до пети и дразнене и удоволствие на вашите ерогенни зони.​

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Spot On 1 Berry

    Satisfyer Spot On 1 познава всички най-добри точки: Елегантният положен вибратор засилва стимулацията на клитора благодарение на специалния си връх – идеална играчка както за начинаещи, така и за опитни потребители на секс играчки.

    107,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dipping Delight Berry

    Потопете се в някаква наслада, нужда от дълбоко насочена стимулация на клитора или от дразнене само на върха? Dipping Delight има засилен и много мек, извит връх, за да осигури усещания, както никога досега! Идеален за начинаещи поради простата функционалност и закачлив дизайн.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orion Panty Vibe Red

    Вибратор за лежане и чорапи в едно!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    iVibe Select iQuiver е иновативен миниатюрен вибратор с 6 взаимозаменяеми глави, всяка от които осигурява уникално усещане. Вибраторът предлага 10 вибриращи модела, които позволяват общо 60 индивидуални усещания. Малкият размер на iQuiver и различните форми на главата го правят многофункционален, способен да стимулира много ерогенни зони.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    От представянето на колекцията Romance от Dream Toys се радваме на широк интерес към гамата играчки от нашите клиенти и техните клиенти, потребителите. Колекцията Romance се характеризира с бордо червен цвят със златни акценти, които придават на играчките елегантен външен вид.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Clitoral Sucking & Vibrating Pleasure Wave Stimulator Red

    Класически и стилни смукатели на съсиреци за жени играчка за смучене, вибратор с натиск и вълна с G-точка Стимулация на клитора, секс играчка за жени, оборудвана с нашата НОВА технология, нежно или интензивно смучене на клитора без директен контакт. Един любящ секс играчки за възрастни игри вълнуващи пулсации.

    116,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    Mini Marvels Marvelous Arouser поставя разтърсващо коленете удоволствие на една ръка разстояние! Напълно самостоятелният вибратор за пръсти със сигурност ще развълнува с точна стимулация и вибрации с пълно покритие. Вибрацията на пръстите с голям до изключително голям размер задоволи всяка ваша фантазия с 10 функции на вибрация и дразнеща текстура.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Naughty Bits Muah Mini Vibrator Red

    Говорете за нахален дизайн! Мини вибраторът Naughty Bits® MUAH™ е забавен червен масажор за устни, който всъщност е ръчен миниатюрен вибрационен дизайн, обвит в безопасен за тялото силикон. Със сигурност ще бъде темата за разговори с тридесетминутно време на работа на висока настройка и 2 пълни часа на ниска, можете да целунете старото си настроение!

    124,90 лв.

    44,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Sweet Smile RC Slim Panty Vibrator Red

    Плосък, анатомично оформен RC вибратор за бикини от Sweet Smile, който доставя удоволствие на вулвата, клитора, ануса и перинеума едновременно. Може да се носи дискретно в бикините. Може да се използва дори във вода, защото е водоустойчив.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Charmed 10X Vibrating Silicone Heart Necklace Red

    Украсете се със сърце, което ви обича обратно. Тази вибрираща, силиконова огърлица със сърце има твърд, гладък силикон, който е блестящо червен с контрастираща половина от розово злато, която можете да използвате, за да я държите като дръжка.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orion Lay-on Vibe Red

    Премиум продукт на ненадмината цена!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Delight Berry

    Независимо дали става въпрос за зърната, клитора или други области - тесният връх на Twirling Delight винаги удря вашите горещи точки с циркулиращите си вибрации. Освен това е идеален спътник при пътуване благодарение на хигиеничната капачка.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Sparkling Tip Vibrator Verona Red

    Alexandra е вибратор с върхове с 10 вълнуващи честоти: 3 скорости и 7 различни модела. Тази искряща атмосфера се предлага с три силиконови втулки за върха, за да персонализирате изживяването на точна стимулация и удоволствие.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Sanya Raspberry

    За жената, която желае върховната финес, SANYA предлага мекота, комфорт и гъвкавост. Неговият луксозен и ергономичен дизайн, съчетан с неговата мощност, ще задоволи всички ваши желания. Финесът на неговите вибрации ще ви даде гама от вълнуващи усещания, които ще ви отведат до върха на вагиналното или клиторното удоволствие. Гарантирана тръпка със стил!

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Ünihörn CherryRose Suction and Licking Tongues Clitoris Massager Red

    Двойно удоволствие с CherryRose, новото розе от Ünihörn.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Запознайте се с Vita, уникален куршум с пръчка, чийто заоблен връх е перфектен за доставяне на по-точно удоволствие. Използвайте Vita, за да стимулирате външни точки за удоволствие като клитора и зърната. Със своя връх на пръчка и гъвкава шия Vita може и ще се „огъва“ около всички тела и техните най-ерогенни и интимни части. Със своя безпроблемен дизайн, Vita се чувства страхотно при докосване навсякъде. Позволете на нашите прочути бумтящи двигатели да проникнат в тялото ви по-дълбоко, давайки ви по-богато, по-дълбоко усещане.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Obi Raspberry

    OBI е идеалният масажор за жената, която търси интензивен клиторален оргазъм. Неговият обмислен дизайн, покриващ едновременно клитора, срамните устни и перинеума, ще ви даде широка гама от усещания. Мощните му вибрации ще ви отворят вратите на рая… Щастието ви очаква.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Ravishing Rose Pulse Stim Red

    Възбудете клитора с импулсния стимулатор Ravishing Rose, който имитира оралната стимулация. Този върховен доставчик на удоволствие разполага с 10 различни режима на вибрация, точно където искате! Насладете се на великолепни оргазми, каквито не сте имали досега с Ravishing Rose от TOYJOY.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Red Revolution Georgia Red

    Този двоен стимулатор има функция за засмукване от едната страна с 2 сменяеми вендузи, за да пасне на срамните устни, клитора, зърната и други ерогенни зони. Другата страна може да се използва като масажор или вибратор за G-точка със стимулиращи ръбове и има 7 ритъма на вибрация. Стимулаторът е с 2 мотора и се зарежда с включения магнитен USB-кабел. IPX7 водоустойчив. Изработен от силикон, ABS и поликарбонатна пластмаса.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro To Go 1 Red

    Satisfyer Pro To Go 1 стимулира клитора с въздушни импулсни вълни и вибрации. Благодарение на компактния, обемен дизайн, вибраторът с въздушна импулсна вълна, изработен от щадящ тялото силикон, е идеален за движение.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Aiko Raspberry

    AIKO е създаден за жената, която търси нови усещания за клитора. Двата му мощни мотора, обвити в ултракопринен и гъвкав силикон, ще изненадат клитора ви, като го галят с мекота. Неговите десет (10) режима на вибрация ще ви накарат да изпитате множество емоции, докато удоволствието ще продължи ...

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Kisses Rosegasm Twosome Suction Vibe Red

    Тази аспирационна вибрация с два края разполага с красив връх на розова пъпка, който осигурява мощна стимулация на клитора, както и гладък, извит ствол, който може да се използва за насочване към G-точката. С 10 модела на оргазмени вибрации и 5 режима на засмукване, този стимулатор ще накара вашата градина да разцъфти.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bloomgasm Regal Rose Licking Rose Vibrator

    Този вибратор Regal Rose предлага както орално симулиране на удоволствие, така и стимулиране на G-точката! Разделянето на силиконовите розови листенца е пищен език за облизване, който има 3 скорости и 6 шарки, на които да се наслаждавате! Оставете го да дразни вашата малка перла, докато използвате лубриканти на водна основа, за да я поддържате мокра!

    174,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Onax Double Pulse Stimulator with Strong Vibrating Tip Red

    Ако имате нужда от допълнително удоволствие във вашите взаимоотношения или в игрите си сами, Onax е играчката, от която се нуждаете.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bloomgasm Wild Violet 10X Licking Stimulator Red

    Нека вашето удоволствие разцъфти с тази дива теменужка! Тази дискретна и красива играчка може да се побере в дланта ви, което я прави удобна за пътуване и идеална за играчка за удоволствие в движение! Насладете се на 3 скорости и 7 модела на дразнещо облизване на клитора, което ви извежда до ръба! Играйте с ерогенните си зони и го използвайте и върху чувствителни зони като зърната!

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Cloud Dancer Unique Red

    Satisfyer Cloud Dancer е съчетаната мечта: Уникалният прозрачен облачен дизайн на вибратора Air Pulse добавя щипка романтика към вашата любовна игра. В същото време вътрешните му ценности не оставят нищо желано. Готови ли сте да се носите в облак девет?

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bloomgasm Pleasure Rose 10X Silicone Wand with Rose Attachment

    Много по-добра от букет е една роза, която прави дните и нощите ви още по-добри! Тази мощна пръчица осигурява 3 скорости и 7 модела на жужаща вибрация.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Romance Lizzy

    Продуктите на Romance са с подчертан рубиненочервен цвят и луксозно излъчване. С висококачествена производителност, както можете да очаквате от луксозните Dream Toys.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Wild Rose Red

    Две уникални усещания се свързват с гъвкав шнур в тази необикновена играчка, която доставя вкусно удоволствие по два изящни начина! Текстуриран, вибриращ, избутващ куршум в единия край се увеличава до 10 скорости за изненадващо спонтанно усещане, докато кадифената гладка роза в другия край обгражда 10-скоростен вибриращ, трептящ език, който се прицелва с интензивност.

    269 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 80

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули