×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор особено за жените презареждаща

Обекти 65 до 96 от общо 261

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    Gigi е гладък вибратор за чорапи с безжично дистанционно управление и лъскав магнит в цвят розово злато за закрепване на вибратора в бельото. Изработен е от твърд силикон и ABS, безопасен за тялото, без латекс, без фталати.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Малкият масажор за дамска чанта!

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Dot Clitoral Stimulator Aqua

    LELO DOT е иновативен вибратор за клитора, който предлага множество оргазми, изпраща нови усещания отвън през клитора и други ерогенни зони. Използвайки технологията Infinite Loop, той се движи в постоянно елипсовидно движение, докато мекият и огъващият се връхликат с абсолютна прецизност. Той разполага с осем модела за удоволствие с различна интензивност, опаковани в неговата нетрадиционна форма. LELO DOT е перфектен за необвързани и двойки, нетърпеливи да изпитат различен тип оргазъм.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Pulse Union Violet

    Почувствайте удоволствие дълбоко в себе си с изкусителното всмукване на Pulse Unions. Проектиран да осигури целенасочена стимулация там, където имате най-голяма нужда, Pulse Union разполага с 5 различни режима на засмукване, идеални за загряване или достигане на истинско блаженство

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Vivid Red

    Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition ви предлага момент на магия със стил. Подобно на вас, тази играчка е истински оригинален: перфектната комбинация от елегантност, простота и удоволствие.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Joy Collection Purple

    Този комплект, съдържащ мощен вибриращ куршум с четири различни приставки, е направен от силиконов материал и е идеален за стимулиране на вашия клитор. Приставките могат да се отделят от куршума, което ви предлага допълнителни опции. Освен да използвате продукта като цяло, можете или да използвате приставките като ръкави за пръсти, или просто да използвате вибриращия куршум.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Moxie+ е за дискретно и чувствено удоволствие без ръце, като нежно дразни любимото ви място, където и да отидете. Играйте заедно с приложението We-Vibe или ново дистанционно.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Търсите начин да разнообразите вечерта си на среща? Не търсете повече от този революционен артикул с дистанционно управление, включващ технологията Lock-N-Play™. Дискретно проектиран да се сгуши тихо там, където има значение, и разполагащ с дистанционно управление с голям обсег, вечерта за среща стана много по-пикантна.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zumio i Spirotip Vibrator

    Отключете нови усещания със Zumio i, като използвате елипсовидно въртене – а не вибрации, за да доставяте прецизна стимулация точно там, където искате. Върхът с форма на лъжица на Zumio i разпространява стимулираща енергия в по-голяма площ, създавайки по-дифузна гама от усещания, докато неговият елипсовиден модел, 8 скорости и чувствителност на натиск ви дават пълен контрол върху вашето удоволствие.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Вибраторът Panacea от колекцията Royal Fantasies на Dream Toys е лилав вибратор със стилен акцент в розово злато в основата и прозрачен пръстен за осветяване с червени и сини LED светлини. Панацеята е здрава и стабилна, с 2 мощни мотора, които предлагат 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Threesome 3 Mint

    С 3 гъвкави ръце за удоволствие и 3 мотора, иновативният Satisfyer Threesome 3 осигурява широкообхватна стимулация на вашите срамни устни и клитор. Мекият силикон е особено нежен за кожата.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    iVibe Select iQuiver е иновативен миниатюрен вибратор с 6 взаимозаменяеми глави, всяка от които осигурява уникално усещане. Вибраторът предлага 10 вибриращи модела, които позволяват общо 60 индивидуални усещания. Малкият размер на iQuiver и различните форми на главата го правят многофункционален, способен да стимулира много ерогенни зони.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Suction Rose Black

    Стимулаторът Fifty Shades of Gray Rose Clitoral Suction е обект на истинска красота, с най-вълнуващи намерения.

    199,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    Satisfyer Twirling Fun със своите прекъсващи, мощни, циркулиращи вибрации може да се използва за стимулиране на клитора, срамните устни или други ерогенни зони. Спортният дизайн се допълва от интуитивната работа.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orion Panty Vibe Red

    Вибратор за лежане и чорапи в едно!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dipping Delight Berry

    Потопете се в някаква наслада, нужда от дълбоко насочена стимулация на клитора или от дразнене само на върха? Dipping Delight има засилен и много мек, извит връх, за да осигури усещания, както никога досега! Идеален за начинаещи поради простата функционалност и закачлив дизайн.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Starlet 3 Indigo

    Новият Womanizer STARLET 3 – това е оригиналната технология Womanizer Pleasure Air, съчетана с пет нови ярки продуктови цвята и две повече нива на интензитета, докато все още е водоустойчив и може да се зарежда през USB – на разумна цена.

    207,90 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Quentin Purple

    Този сладур разполага с 12 функции на засмукване, така че можете да намерите перфектните усещания за себе си. Освен това разбира тънкостите на клитора. Меката стойка поглъща вашата скъпоценна перла и доставя удоволствие, докато не изпиете толкова, колкото можете да понесете. Изработен от много безопасен медицински силикон и е много тих. Не го пропускайте.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Moxie+ е за дискретно и чувствено удоволствие без ръце, като нежно дразни любимото ви място, където и да отидете. Играйте заедно с приложението We-Vibe или ново дистанционно.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Най-плавният вибратор – идеален за освобождаване на напрежението в тялото, масажи на тялото от глава до пети и дразнене и удоволствие на вашите ерогенни зони.​

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY MEA Velvet Green

    Светът на MEA се върти около вас и в същото време възниква от най-чувствените ви мечти. Почувствайте топлия галещ вятър и изследвайте пейзаж от хълмове и морета от нежно ухаещи цветя. След това – гмурнете се в бистро, безкрайно дълбоко езеро, чиято вода се вълни кадифено по брега.

    499 лв.

    389 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    The Divine Panty Pleaser от TOYJOY Designer Edition е секси комплект, идеален за палава любовна игра! Комплектът включва дантелени бикини, вибриращ стимулатор за бикини във формата на сърце и дистанционно управление. Облечете изисканите дантелени бикини и предайте дистанционното на партньора си и се отдайте на мощни и доставящи удоволствие вибрации.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Kissable Black

    Въпреки че Kissable е тих шепот, ние не можем да гарантираме, че ще бъдете. Kissable има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. При пълно зареждане ще издържи 60 минути. Kissable е 100% водоустойчив - това означава, че можете да се върнете към използването на вашата душ слушалка за това, за което е създадена. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, което прави Kissable лесен за почистване.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Mint

    Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition ви предлага момент на магия със стил. Подобно на вас, тази играчка е истински оригинал: перфектната комбинация от елегантност, простота и удоволствие.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Двойно удоволствие, о ла ла! Чувственият сменяем комплект French Kiss™ Suck & Play знае точно от какво се нуждаете с 2 сменяеми приставки с 12 функции на вибрация или 12 функции на засмукване.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    Целувка от ИНЯ. Красиво изработен в привличащ вниманието дизайн на пъпка на роза, Kiss стимулира клитора с бързи вибрации на езика за интензивен кулминационен момент. Изработен от мек силикон, той е презареждаем и удобен за пътуване.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba е вибратор тип "куршум", който се предлага в дискретен, удобен за пътуване размер, но осигурява мощни дълбоко проникващи вибрации точно там, където искате. Неговият заострен връх предлага както точни, така и широки вибрации, докато функцията за нагряване подобрява усещането.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Оставете сладките нежни върхове на пръстите на SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrator да преминат през кожата ви, той вибрира, циркулира, стимулира най-чувствителните ви части. Носи със себе си вълни от стимулация, за да ви достави удоволствие.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Светът на MEA се върти около вас и това във времето възниква от най-чувствените ви мечти. Почувствайте топлия галещ вятър и изследвайте пейзажа от хълмовете и морето от нежно ухаещи цветя. След това – гмурнете се в бистро, безкрайно дълбоко езеро, цялата вода се вълни кадифено по брега.

    499 лв.

    389 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Открийте преносимата Buzzy Butterfly с дистанционно управление и изживейте заедно вълнуващо приключение. Вибратор Dezeno, който носите в слиповете си и се прикрепя лесно благодарение на силния свалящ се магнит. Активирайте Buzzy Butterfly с бутона отдолу. След това дайте дистанционното управление на партньора си и го оставете да реши как и кога да се насладите на 9 различни настройки и модели на вибрация. Можете бързо да презаредите стимулатора с включения USB кабел. Дистанционното управление работи с 1 батерия CR2032.

    124,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Aqua

    Научете повече за най-съкровените си фантазии със SILA™ Cruise, идеалният избор за начинаещи секс играчки на ръба на чувственото изследване. Достигнете кулминацията на мечтите си с нежни вълни, които ще почувствате отекващите от глава до пети. SILA™ Cruise предлага нов начин да изпитате любовната игра и любовта към себе си, дразнейки вие да постигнете кулминацията си приятно, докато слушате тялото си за по-интензивен оргазъм.

    629 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 261

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули