×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор особено за жените

Обекти 97 до 128 от общо 301

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream Fantasy for Her Vibrating Roto Suck-Her Purple

    Вибриращата рото сукаща прегърна цепнатината между краката й с меката си Елитна силиконова вендуза. Тя завъртя чашата, докато не опря плътно в кожата на най-чувствителната й област. Когато тя нежно натисна бутона „S“, всмукване я дръпна и предизвика вълни от удоволствие в най-интимните й устни. Тя натисна бутона „R“, за да освободи засмукването, и откри, че натиска „R“ отново и отново, докато то издои клитора й и предизвика набъбване на влага между краката й.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Purple

    Този усъвършенстван масажор SONA 2 доставя мощни, но съдържа звукови вълни, за да увеличи целия клитор - дори частите, които не виждате - за усещане, различно от всяко друго. Всяка вълна от нежно резониращо удоволствие над гражданите последно, кулминирайки с изискан и дълбоко удовлетворяващ оргазъм.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    The Divine Panty Pleaser от TOYJOY Designer Edition е секси комплект, идеален за палава любовна игра! Комплектът включва дантелени бикини, вибриращ стимулатор за бикини във формата на сърце и дистанционно управление. Облечете изисканите дантелени бикини и предайте дистанционното на партньора си и се отдайте на мощни и доставящи удоволствие вибрации.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Kissable Black

    Въпреки че Kissable е тих шепот, ние не можем да гарантираме, че ще бъдете. Kissable има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. При пълно зареждане ще издържи 60 минути. Kissable е 100% водоустойчив - това означава, че можете да се върнете към използването на вашата душ слушалка за това, за което е създадена. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, което прави Kissable лесен за почистване.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Mint

    Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition ви предлага момент на магия със стил. Подобно на вас, тази играчка е истински оригинал: перфектната комбинация от елегантност, простота и удоволствие.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Двойно удоволствие, о ла ла! Чувственият сменяем комплект French Kiss™ Suck & Play знае точно от какво се нуждаете с 2 сменяеми приставки с 12 функции на вибрация или 12 функции на засмукване.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    Целувка от ИНЯ. Красиво изработен в привличащ вниманието дизайн на пъпка на роза, Kiss стимулира клитора с бързи вибрации на езика за интензивен кулминационен момент. Изработен от мек силикон, той е презареждаем и удобен за пътуване.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba е вибратор тип "куршум", който се предлага в дискретен, удобен за пътуване размер, но осигурява мощни дълбоко проникващи вибрации точно там, където искате. Неговият заострен връх предлага както точни, така и широки вибрации, докато функцията за нагряване подобрява усещането.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Оставете сладките нежни върхове на пръстите на SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrator да преминат през кожата ви, той вибрира, циркулира, стимулира най-чувствителните ви части. Носи със себе си вълни от стимулация, за да ви достави удоволствие.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Светът на MEA се върти около вас и това във времето възниква от най-чувствените ви мечти. Почувствайте топлия галещ вятър и изследвайте пейзажа от хълмовете и морето от нежно ухаещи цветя. След това – гмурнете се в бистро, безкрайно дълбоко езеро, цялата вода се вълни кадифено по брега.

    499 лв.

    389 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Открийте преносимата Buzzy Butterfly с дистанционно управление и изживейте заедно вълнуващо приключение. Вибратор Dezeno, който носите в слиповете си и се прикрепя лесно благодарение на силния свалящ се магнит. Активирайте Buzzy Butterfly с бутона отдолу. След това дайте дистанционното управление на партньора си и го оставете да реши как и кога да се насладите на 9 различни настройки и модели на вибрация. Можете бързо да презаредите стимулатора с включения USB кабел. Дистанционното управление работи с 1 батерия CR2032.

    124,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Aqua

    Научете повече за най-съкровените си фантазии със SILA™ Cruise, идеалният избор за начинаещи секс играчки на ръба на чувственото изследване. Достигнете кулминацията на мечтите си с нежни вълни, които ще почувствате отекващите от глава до пети. SILA™ Cruise предлага нов начин да изпитате любовната игра и любовта към себе си, дразнейки вие да постигнете кулминацията си приятно, докато слушате тялото си за по-интензивен оргазъм.

    629 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Ние знаем, че класиката винаги триумфира и затова включихме Magny във вашата любима марка еротични играчки, класически вибриращ куршум, но с много модерна нотка.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Pretty In Pink

    Този компактен, напълно акумулаторен куршум има мощен удар. Опростеност в най-добрия си вид с управление с един бутон, красиво запечатано в копринено гладкото му покритие, тази мини вибрация осигурява 7 различни вибрации с разтърсващи скорости. Неговата нежна извивка и ергономична дръжка предлагат елегантен стил и органична интеграция във всички ваши най-дълбоки фантазии.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Starlet 3 Gray

    Новият Womanizer STARLET 3 – това е оригиналната технология Womanizer Pleasure Air, съчетана с пет нови ярки продуктови цвята и две повече нива на интензитет, докато все още е водоустойчив и може да се зарежда през USB – на разумна цена.

    207,90 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Малкият син вибратор за горещо удоволствие!

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Открийте нашия LILY 3, легендарен малък вибратор, разработен специално за 20-годишнината на LELO. Идеален за използване самостоятелно или с партньора ви. Предлага се ексклузивно с 50% отстъпка през 2023 г.: устройството има десет мощни настройки за удоволствие, които предлагат незабравимо, но дискретно оргазъм. Уникалната кадифена повърхност е гладка и мека, но е напълно водоустойчива за едно безпрепятствено сексуално пътуване на открития.

    369 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ritual Shushu New Generation Clitoral Black

    Пускането на пазара на Ritual Shushu е изцяло нова иновация за жените. Ефектна технология, която съчетава вакуум и енергични пулсации, които заздравяват клитора, без да го докосват, и неочаквано достига до оргазъм. Компактният и стилен стимулатор за клитора е много лесен за използване.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Lady in Red

    Запознайте се с новия си куршум! Изработен от луксозен силикон с гъвкав ствол, този малък, но мощен куршум със 17 функции се огъва според вашите желания! Неговата класическа форма на дръжката се издува леко към върха, а лесното за използване управление с един бутон е удобно поставено в долната част на изпъкналата дръжка, която има фини ребра в основата за допълнителен захват.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition ви предлага момент на магия със стил. Подобно на вас, тази играчка е истински оригинален: перфектната комбинация от елегантност, простота и удоволствие.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Big Teaze Toys I Rub My Duckie 2.0 Classic Yellow

    Запознайте се с това весело и дружелюбно вибриращо пате за масаж, което си играе с вас, където пожелаете. Мощните вибрации дават усещане за релаксация и благополучие, дори под душа или във ваната, защото тази масажна патица е напълно водоустойчива.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Гледайте как вибраторът за червило Naughty Bits™ Bad Bitch™ хвърля новия ви любим нюанс! Ослепителният златист дизайн на червилото, 10 мощни вибрационни функции и тихият като шепот волфрамов мотор са създадени да вълнуват, където и да ви отведат приключенията.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Сестра на нашия Bcute Classic, този Bcute Classic Curve идва с обрат. Неговият извит връх е идеално наклонен, за да посочи всички ваши любими места. И благодарение на този уникален дизайн, вие ще изпитате наелектризиращо удоволствие, като намерите най-доброто място. 5 мощни функции правят това дискретно водоустойчиво устройство вашата най-добре пазена тайна. Наслаждавайте се на удовлетворяващия и непорест силикон на този сладур навсякъде и по всяко време.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Tantalize French Kiss™ Charmer е готова за пътуване трептяща закачка с език, създадена за чувствена стимулация. Компактният масажор се побира точно между пръстите ви, за да ви достави мощно трептящо удоволствие с 12 чувствени функции на трептящи вибрации през цялата обвивка и подобен на език връх.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it приятелка, със Slay® #CharmMe. Този изцяло силиконов дизайн е гъвкава играчка за възрастни с мини вибрационен масажор с вибрация на цялото тяло. USB акумулаторното устройство осигурява 10 функции на интензивна вибрация, пулсация и ескалация, опаковани в ултра-меко, ултра-компактно устройство с размери от дискретни 3,75 инча. Това е движението на океана, а не размера на кораба, и това устройство резонира тази честота, за да е много, много вярно!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Малкият вибратор за дамска чанта!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Най-плавният вибратор – идеален за освобождаване на напрежението в тялото, масажи на тялото от главата до пети и дразнене и удоволствие на вашите ерогенни зони.​

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Aqua

    Вдъхновен от най-известния масажор за клитора в света, SILA ви позволява да изследвате нови начини за достигане на кулминация. Включващ широк диапазон от интензитети на звуковите вълни за цялостна стимулация на клитора и уста, която нежно обхваща центъра на вашето удоволствие за прогресивно удовлетворение.

    589 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Желанието среща дизайна с нашата елегантна и набраздена Bdesired Deluxe Pearl. С 6 функции, този водоустойчив масажор предлага повече, отколкото се вижда на пръв поглед. Насладете се на кадифените, набраздени контури и използвайте идеално закръгления кръгъл връх, за да погалите сладките си места, където пожелаете.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Cici Purple

    Cici има 5 различни режима и 5 интензитета във всеки режим, така че имате 5 x 5 = 25 селекции. Повече начини за изследване. Въпреки малкия размер на Cici, моторът вътре в силиконовото му тяло все още отговаря на най-големите ви желания. 5 различни интензитета, от слаб до силен, кой ви удовлетворява най-много?

    229 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Starlet 3 Turquoise

    Новият Womanizer STARLET 3 – това е оригиналната технология Womanizer Pleasure Air, съчетана с пет нови ярки продуктови цвята и две повече нива на интензитет, докато все още е водоустойчив и може да се зарежда през USB – на разумна цена.

    207,90 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 301

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули