×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор розово особено за жените

Обекти 33 до 64 от общо 70

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • The Screaming O Vibrating Lip Balm

    Шикозен и дискретен супермощен мини вибратор, маскиран като балсам за устни с мек заоблен връх. Вибриращият балсам за устни My Secret е най-новата еволюция на The Screaming O.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Отдайте се на кадифена извивка, пулсираща между бедрата ви с нашата Bdesired Deluxe Curve. Чувствен от основата до широкия свод, няма да пропуснете нито сантиметър възможност. Нашите непорести силиконови и лъскави ABS пластмаси са лесни за почистване и невероятно чувствени при контакт. Нека възбудата ви отведе навсякъде с този водоустойчив масажор с 6 функции.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Cerise

    Този усъвършенстван масажор SONA 2 доставя мощни, но съдържа звукови вълни, за да увеличи целия клитор - дори частите, които не виждате - за усещане, различно от всяко друго. Всяка вълна от нежно резониращо удоволствие над гражданите последно, кулминирайки с изискан и дълбоко удовлетворяващ оргазъм.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand

    Вибрираща спирала – шикозен и дискретен супермощен, многофункционален мини вибратор, маскиран като спирала с мек и еластичен увеличаващ усещането „изтръпващ връх“.

    41,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    Вдъхновен от най-известния масажор за клитора в света, SILA ви позволява да изследвате нови начини за постигане на кулминация. Включващ широк диапазон от интензитети на звуковите вълни за цялостна стимулация на клитора и устата, която нежно обхваща центъра на вашето удоволствие за прогресивно удовлетворение.

    589 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Гъвкави, мощни компактни вибрации, ергономично изработени за максимална производителност. Изработена от копринено гладък силикон, всяка безопасна за тялото вибрация е презареждаема и водоустойчива.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Satisfyer Twirling Joy, изработен от силикон, подпомага всички ерогенни зони, като клитора, срамните устни или дори зърната, с циркулиращите си вибрации. Вибрациите могат да се управляват чрез контролен панел или приложението Satisfyer Connect.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    Представяме ви Lovely leopard Lovely Leopard е елегантен, акумулаторен мини вибратор с пръчка. Нейните вибрации са мощни и тихи. Прекрасният леопард е водоустойчив, има 10 функции и е предназначен за стимулация на клитора. Продуктът идва с страхотна козметична чантичка за всички нейни основни неща с красив принт в леопардов стил. Прекрасният леопард е водоустойчив и може да се използва във ваната или под душа.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Малкият вибратор за дамска чанта!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it приятелка, със Slay® #CharmMe. Този изцяло силиконов дизайн е гъвкава играчка за възрастни с мини вибрационен масажор с вибрация на цялото тяло. USB акумулаторното устройство осигурява 10 функции на интензивна вибрация, пулсация и ескалация, опаковани в ултра-меко, ултра-компактно устройство с размери от дискретни 3,75 инча. Това е движението на океана, а не размера на кораба, и това устройство резонира тази честота, за да е много, много вярно!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Pretty In Pink

    Този компактен, напълно акумулаторен куршум има мощен удар. Опростеност в най-добрия си вид с управление с един бутон, красиво запечатано в копринено гладкото му покритие, тази мини вибрация осигурява 7 различни вибрации с разтърсващи скорости. Неговата нежна извивка и ергономична дръжка предлагат елегантен стил и органична интеграция във всички ваши най-дълбоки фантазии.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Оставете сладките нежни върхове на пръстите на SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrator да преминат през кожата ви, той вибрира, циркулира, стимулира най-чувствителните ви части. Носи със себе си вълни от стимулация, за да ви достави удоволствие.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Светът на MEA се върти около вас и това във времето възниква от най-чувствените ви мечти. Почувствайте топлия галещ вятър и изследвайте пейзажа от хълмовете и морето от нежно ухаещи цветя. След това – гмурнете се в бистро, безкрайно дълбоко езеро, цялата вода се вълни кадифено по брега.

    499 лв.

    389 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Независимо дали пътувате често или това е вашето първо пътуване до Острова на удоволствията, ще намерите Bcute Classic Pearl просто неустоим. Неговата форма на вълни и миниатюрен размер осигуряват умопомрачителна стимулация заедно с 5 вибрационни функции за съвършено дразнене и удоволствие. Насладете се на всичко, което Bcute може да предложи, като се насочите към всичките си сладки точки. Коприненият, хигиеничен силикон и гладката ABS пластмаса се плъзгат без усилие по тялото - в спалнята или във ваната с пяна.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    Satisfyer Twirling Fun със своите прекъсващи, мощни, циркулиращи вибрации може да се използва за стимулиране на клитора, срамните устни или други ерогенни зони. Спортният дизайн се допълва от интуитивната работа.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Satisfyer Twirling Joy, изработен от силикон, подпомага всички ерогенни зони, като клитора, срамните устни или дори зърната, с циркулиращите си вибрации. Вибрацията може да се управлява чрез контролен панел или приложението Satisfyer Connect.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Infinite Love Stimulator Fuchsia

    Насладете се на сензационното удоволствие от клиторната стимулация с клиторния стимулатор Infinite Love. Стимулирайте клитора с неговата умопомрачителна функция, която имитира орален секс. Пригответе се за умопомрачителен оргазъм.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    Gigi е гладък вибратор за чорапи с безжично дистанционно управление и лъскав магнит в цвят розово злато за закрепване на вибратора в бельото. Изработен е от твърд силикон и ABS, безопасен за тялото, без латекс, без фталати.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Уникална, забавна, приятна, многофункционална играчка, Mon Ami е смукател и вибратор, всичко в едно.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator Pink

    OhMyC е безшумна секс играчка за масаж на клитора за собственици на вулва. Тази външна секс играчка се побира в дланта ви и разполага с въртяща се перла, която прецизно и директно масажира вашия клитор.

    659 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • LELO Dot Clitoral Stimulator Pink

    LELO DOT е иновативен вибратор за клитора, който предлага множество оргазми, изпраща нови усещания отвън през клитора и други ерогенни зони. Използвайки технологията Infinite Loop, той се движи в постоянно елипсовидно движение, докато мекият и огъващият се връхът ви се стимулира с абсолютна прецизност. Той разполага с осем модела за удоволствие с различна интензивност, опаковани в неговата нетрадиционна форма. LELO DOT е перфектен за необвързани и двойки, нетърпеливи да изпитат различен тип оргазъм.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Pulse Pure Pale Pink

    Най-новата патентована технология на SVAKOM е развълнувана да ви покаже какво може да направи. Изпитайте най-дълбокото удоволствие, което някога сте изпитвали с насочено засмукване, което със сигурност ще предизвика най-дълбоките стенове

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Sanya Light Pink

    За жената, която желае върховната финес, SANYA предлага мекота, комфорт и гъвкавост. Неговият луксозен и ергономичен дизайн, съчетан с неговата сила, ще задоволи всички ваши желания. Финесът на неговите вибрации ще ви даде гама от вълнуващите усещания, които ще ви отведат до върха на вагиналното или клиторното удоволствие. Гарантирана тръпка със стил!

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Wild Rabbit Clitoral Stimulator with Remote Control Pink

    Благодарение на тънкия дизайн на Wild Rabbit, той може да се носи дискретно в бикини. Дистанционното управление е лесно за използване и идеално за игра от разстояние. Стимулира клитора с 12 режима на вибрация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rianne S Femsation Pink

    Почувствайте се като жена с този гъделичкащ масажор на Rianne S. Точната стимулация създава интензивно и специално усещане. Femsation е перфектен за използване самостоятелно или с партньора ви, докато правите любов, тъй като е малък и лесен за държане в дланта на ръката ви. С 5 честоти можете да изберете перфектната вибрация, която работи най-добре за вас. С Femsation можете да добавите изцяло ново измерение към вашето изследване.

    216,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Shunga Aiko Light Pink

    AIKO е създаден за жената, който търси нови усещания за клитора. Двата му мощни мотора, обвити в ултракопринен и мускулен силикон, ще изненадат клитора ви, като го галят с мекота. Неговите десет (10) режима на вибрация ще ви карат да изпитате множество емоции, докато удоволствието ще продължи ...

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Без значение къде ще ви отведат пътуванията, насладете се на малко време за себе си с Kyst™ Lips Mini Massager. Мощният мини течен силиконов куршум е пълен с 10 функции на вибрация, пищен връх на устните и гъвкаво тяло.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Obi Light Pink

    OBI е идеалният масажор за жената, който търси интензивен клиторален оргазъм. Неговият обмислен дизайн, покриващ едновременно клитора, срамните устни и перинеума, ще ви даде широка гама от усещания. Мощните му вибрации ще ви отворят вратите на рая… Щастието ви очаква.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Thumping Touch Vibrator Pink

    С функция за пулсиращо чукане!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Pulse Lite Neo Pink

    Отпуснете се и се насладете на успокояващите вълни на блажено удовлетворение. Pulse Lite Neo предлага подобрено изживяване в света на засмукването, комбинирайки Pulse Technology™ с иновативната интерактивна технология на SVAKOM; очаква свят от възможности.

    149,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Hearts Desire Lay-On Vibrator Rose

    Време е да преосмислим значението на „желанието на сърцето“, защото нашето желание на сърцето със сигурност ще го изпълнява всеки път. Можете да разчитате на това благодарение на неговия дизайн, който е оформен така, че да отговаря на вашите естествени контури, но също така и на мощния и много тих мотор, който ще ви зарадва с 8 програми и 5 нива на интензивност. The Heart's Desire винаги е готов да се присъедини към вас във ваната или под душа: той е напълно водоустойчив. Ако се удари в стена, можете много бързо да го накарате да се движи отново с всеки магнитен кабел за зареждане.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love Distance Reach Portable Imitation Vibrator App Controlled

    Готови ли сте за едно вълнуващо преживяване? Вибраторът Love Distance Reach с наслагване е идеалната играчка за двойки. Този вибратор е изработен от безопасен за тялото силикон. Можете лесно да прикрепите вибратора към регулируемия колан и след като го поставите, ще се насладите на чудесна стимулация на клитора. Изтеглете безплатното приложение и предайте контрола напълно!

    569 лв.

    209,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба

Обекти 33 до 64 от общо 70

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули