×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор

Обекти 65 до 96 от общо 739

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Комплект от 2 вибриращи играчки в една опаковка. Акумулаторният вибратор е и дистанционно управление за интимното вибриращо яйце. Полагането може да се използва като ръчен джобен вибратор или като стимулатор, носен в бикините ви. Акумулаторните вибриращи кегел топки могат да се управляват дистанционно и помагат за трениране на тазовото дъно, за да развиете по-силни интимни мускули и да подобрите сексуалното си удоволствие.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Mia 2 Purple

    В невинната външност на MIA 2 се крие ключът към отключването на вашите тайни желания. Миниатюрен, но мощен, този зареждащ се през USB вибратор е идеалното допълнение към чантата ви за удоволствие в движение. Тихите вибрации, водоустойчивата външна част (до дълбочина до 1 метър) и 6-вибрационни модели гарантират, че никога няма да се уморите от интензивните усещания на MIA2 ― където и да ви отведат.

    339 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Прекрасни вълни на натиск изпитват клитора с 11 интензитета без контакт. Love Breeze също ще ви вдъхнови със своята мека силиконова глава, акумулаторна батерия и ергономично, водоустойчиво покритие.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Двойно забавление, двойно удоволствие – изцяло новият Satisfyer DUAL PLEASURE е клиторален стимулатор с Bluetooth и вътрешен вибратор на G-точката. Създаден, за да се съчетае с всепризнатото приложение Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE току-що изведе вашето чувствено пътуване на ново ниво!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Liberty 2 Vibrant Rose

    Liberty 2 е най-добрият спътник за пътуване, предлагащ оригиналната технология Pleasure Air на Womanizer в компактен размер, който дава на потребителите шанс да се насладят, където и да отидат. Тази дискретна играчка е пълна с мощност с 8 вълнуващи и подобрени нива на интензивност. Liberty 2 се предлага с хигиеничен калъф и сигурна ключалка за пътуване, което прави удобна и безопасна опция за тези, които са в движение.

    269 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Най-накрая пристигна: Нова вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира чувствения прилив на пулсираща вода.

    309 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Изпитайте силни и интензивни оргазми с вибратора ETERNAL LOVE. Този игрив вибратор разполага с три умопомрачителни функции, вибрациите в ствола масажират вагиналната стена, пулсиращата функция стимулира g-точката, а микровибрациите в стимулатора доставят блажено удоволствие на клитора. Пригответе се за умопомрачителен оргазъм и ако той стане твърде силен, можете да използвате всички функции поотделно.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bcute Classic Purple

    С права и заострена форма, Bcute Classic е страхотен за определяне на клитора, зърната, главата на пениса и всяка друга ерогенна зона, която желаете.

    66,90 лв.

    38,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Може да се използва за стимулация на клитора, вагината, ануса и зърната, но защо да спирате дотук, когато можете да го използвате навсякъде!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Vibrating Lipstick

    Вибриращо червило – шикозен и дискретен супермощен, многофункционален мини вибратор, маскиран като червило с мек фокусиращ усещането „гъвкав връх“.

    41,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Със своя компактен дизайн с вид на риба и изтръпващата комбинация от вълни на натиск и вибрации, силиконовият Satisfyer Sugar Rush е идеалният спътник в движение. Двата му мотора са особено мощни.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Liberty Lilac

    Дами, пригответе се за излитане: със стилно покритие и шест нива на стимулация, Liberty гарантира удоволствие на всяко място на планетата.

    329 лв.

    215,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Нашият Curvy 1 + доставя удоволствие на клитора с баланс на въздушно-импулсна стимулация и интензивни вибрации. В допълнение, това ергономично заоблено тяло има перфектни контури за третиране на най-интимните ви части.

    166,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Tracy's Dog TF 2 in 1 Clitoral Vibrator Turqoise

    Нека ви разкажа за TF 2 in 1 Clitoral Vibrator, който е перфектна комбинация за вас и/или вашия партньор. Със своите 7 режима на близане и сукане, той ще ви отведе да изпитате интензивно удоволствие. Освен това уникалният му дизайн и меката, щадяща кожата силиконова конструкция го правят много удобен и лесен за използване.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Best Friend Vibrator for Dual G-spot & Clitoral Stimulation Pink

    Искате ли да изживеете незабравими моменти на интимно удовлетворение, когато пожелаете? Представяме ви единствения по рода си вибратор от Paloqueth, който ще ви взриви със своите двойни вибрации и луксозен дизайн, който е ненадминат. Нека ви отведе в свят на неограничено удоволствие!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Hyphy е двустранен високочестотен вибратор за моментални оргазми.

    469 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Pocket Rocket White

    Момичета, облечете се със стил и хванете леглата, защото ще се насладите на тази зашеметяваща секс играчка.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Black

    Ако не харесвате големи момчета и се наслаждавате на по-малките удоволствия в живота, тогава Petit Diamond е настроението за вас! Малък, но мощен, този лесен за използване вибратор изважда всичко за ненадминати оргазми. С красиви искрящи камъни.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Двойно забавление, двойно удоволствие – изцяло новият Satisfyer DUAL PLEASURE е клиторален стимулатор с Bluetooth и вътрешен вибратор на G-точката. Създаден да се съчетае с всепризнатото приложение Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE току-що изведе вашето чувствено пътуване на ново ниво!

    166,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Svakom Pulse Galaxie Lilac

    Открийте удоволствието извън този свят с Pulse Galaxie. За разлика от други клиторални стимулатори, той избутва и издърпва въздух, за да създаде засмукващ ефект, докато докинг станцията за зареждане прожектира звездна светлина. Изследвайте 5 режима и 5 интензитета на засмукване плюс 3 режима на показване на звездна светлина. Използвайте Pulse Galaxie с приложението SVAKOM за персонализирана игра на дълги разстояния.

    249 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max Purple

    Her Ultimate Pleasure Max von Fantasy For Her съчетава интимна вендуза с вибриращ език за облизване. Дългата, тясна, кадифено мека дръжка може да се използва и като вибратор. Той е страхотен за външна стимулация като по време на невероятен орален секс и за дълбоко удоволствие. Изключително дългата тръба на помпата осигурява повече пространство по време на соло или двойка!

    369 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Soft Touch Pocket Vibe Black

    Тази мощна Pock Rocket прави това, което пише на кутията! Предлага се с 4 различни глави за различни стимулации, които могат лесно да се превключват! Една скорост е това, от което понякога просто се нуждаете! Този малък стимулатор е изработен от ABS с PU покритие.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lickgasm Mini 10X Silicone Licking and Sucking Stimulator

    Отдайте се на помпане, близане и вибрации както никога досега! Тази мини играчка за засмукване се предлага с 2 чаши с различни размери, които пасват или на клитора, или на зърното. Прозрачната чаша има гладък силиконов пръстен, който поддържа уплътнението и натиска, докато засмуква автоматично. Играчката има и език за близане и вибрира с 10 режима на близане и вибрация, от които да избирате! Напълно презареждаем, идва с USB кабел за презареждане между употреби. Изработен от първокласен силикон без фталат.

    299 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    Gaia Eco Bullet е първият в света биоразградим и рециклируем вибратор! Тази изпълнена с удоволствие миниатюрна атмосфера е изработена от Biofeel, биопластмаса на основата на нишесте. Насладете се на тихи, мощни вибрации с една скорост, контролирани с лесно натискане на бутон.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Оставете диджея да завърти пътуването. Club Vibe 2.OH на OhMiBod ще ви отведе до дестинацията...

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Orange

    Всеки знае, че стимулацията на клитора е ключът към кулминацията за нас. Но всички изпитваме удоволствието по различен начин. Някои се радват на интензивна стимулация, други предпочитат нежна. Така че намирането на играчката, която работи за вас, може да бъде предизвикателство. Ето защо създадохме Trinitii.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Класическият и стилен Satisfyer Pro 2 дебютира с нашата собствена Air-Pulse технология, предназначена да възбуди клитора ви в чисто блаженство. Отличаващ се с тих мотор и мека силиконова глава, Pro 2 настройва настроението, за да постигнете постигане на желанието си.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Жените обичат цветята и всяка жена ще хареса тази роза най-много от всички цветя! Това не е обикновена роза, това е роза, пълна с удоволствие, вълнение и удовлетворение. Венчелистчетата му обграждат тайна дупка, в която вкарвате клитора си и го оставяте да се разтвори със страст от засмукване. Нека клиторът ви цъфти от блаженство!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Нека приветстваме Shoty, вибриращия куршум, с който нощите ви никога повече няма да бъдат същите.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Dual Kiss ще ви впечатли с комбинация от прекрасни вълни на натиск и вибриращ вмъкващ се вал. Удобен за кожата, мек силикон и водоустойчиво покритие допълват дизайна.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PalmPower Pocket Pink

    PalmPower Pocket е най-новото допълнение към колекцията Palmpower от мощни вибратори! Pocket е миниатюрната версия на класическата пръчка, със сравнима мощност в играчка с размер на пинта.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    С права и заострена форма, Bcute Classic е страхотен за определяне на клитора, зърната, главата на пениса и всяка друга ерогенна зона, която желаете.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 739

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули