×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор многофункционално

Обекти 65 до 91 от общо 91

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Не е необходимо да сте кралска особа, за да се насладите на тази елегантна линия. Скрито под неговата копринено гладка външност от медицински силикон се крие несравнимо родословие. Заобленото горнище на BRILLIANT е идеално за стимулиране на малките ерогенни зони. Магнитният напълно акумулаторен собствен мотор от ново поколение F-1 осигурява умопомрачителни вибрации равномерно по цялата повърхност на играчката. Не се задоволявайте с общото, изберете да бъдете кралски.

    124,90 лв.

    44,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Горната му част от ефекта като вибратор с вълна на натиск и глези клитора ви с чувствени вълни на натиск в 11 предварително постоянни интензитета. Овалният връх в долния край на тесния ствол е идеален за целенасочена стимулация на цялото тяло - използвайте циркулиращия накрайник за стимулиране, за да подсилите всички ерогенни зони, като мъниста за удоволствие, зърна или анус.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Двата края на лежащия вибратор Warming Mini Massager от Cupa могат да се използват за разнообразни масажни удоволствия на цялото тяло, както и за спот-он стимулация на точките за удоволствие. Едната страна има топчести масажори, другата страна е плосък вибратор с функция за затопляне. Ергономичната форма означава, че лекият вибратор е лесен за хващане, а повърхността му за поставяне се адаптира перфектно към тялото.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Оставете сладките нежни върхове на пръстите на SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrator да преминат през кожата ви, той вибрира, циркулира, стимулира най-чувствителните ви части. Носи със себе си вълни от стимулация, за да ви достави удоволствие.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Този вибратор от Rosy Gold е толкова компактен, че малкото чудо се побира в джоба ви. Отсега нататък винаги имате любимата си играчка под ръка. Бутонът за включване/изключване се намира в долната част на вибратора; задръжте го за няколко секунди, за да стартирате двигателя.

    116,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Тази малка и иновативна играчка със свободни ръце, с красив дизайн ще ви помогне да подготвите тялото си за нови и приятни сексуални изживявания!

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dame Products Zee Bullet Vibrator Lapis

    Zee е удобен за пътуване куршум, създаден за максимална гъвкавост. Зарежда се през USB за ежедневна игра и има три задоволителни скорости в малък пакет.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Независимо дали пътувате често или това е вашето първо пътуване до Острова на удоволствията, ще намерите Bcute Classic Pearl просто неустоим. Неговата форма на вълни и миниатюрен размер осигуряват умопомрачителна стимулация заедно с 5 вибрационни функции за съвършено дразнене и удоволствие. Насладете се на всичко, което Bcute може да предложи, като се насочите към всичките си сладки точки. Коприненият, хигиеничен силикон и гладката ABS пластмаса се плъзгат без усилие по тялото - в спалнята или във ваната с пяна.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Най-плавният вибратор – идеален за освобождаване на напрежението в тялото, масажи на тялото от глава до пети и дразнене и удоволствие на вашите ерогенни зони.​

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    iVibe Select iQuiver е иновативен миниатюрен вибратор с 6 взаимозаменяеми глави, всяка от които осигурява уникално усещане. Вибраторът предлага 10 вибриращи модела, които позволяват общо 60 индивидуални усещания. Малкият размер на iQuiver и различните форми на главата го правят многофункционален, способен да стимулира много ерогенни зони.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Senzi Vibrator Pink

    Вибраторът Senzi е красиво проектиран точен вибратор, който можете да използвате за точна стимулация на всички ваши най-чувствителни точки. Осигурен е с 12 настройки на вибрациите, които се задават лесно с бутона на дръжката.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy SeXentials Magnificent Purple

    Стимулаторът Magnificent е иновативен нов задължителен елемент в колекцията SeXentials by TOYJOY. Този най-съвременен симулатор може да се похвали с до 20 000 вибрации в минута и включва две приставки, позволяващи безкрайни сценарии на интимна игра.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Joy Collection Purple

    Този комплект, съдържащ мощен вибриращ куршум с четири различни приставки, е направен от силиконов материал и е идеален за стимулиране на вашия клитор. Приставките могат да се отделят от куршума, което ви предлага допълнителни опции. Освен да използвате продукта като цяло, можете или да използвате приставките като ръкави за пръсти, или просто да използвате вибриращия куршум.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Бес стана още по-добра! С добавена приставка за анални перли и функция за нагряване, издигнете чувствената грижа за себе си на следващото ниво. Bess 2 се доставя с множество приставки за глава за персонализирано удоволствие, независимо дали търсите точна стимулация или насочване към g-точката, или навсякъде вътрешно.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kawaii Macaroon Massager Blackcurrant Violet

    Kawaii Macaroon е малък, чувствен, оригинален, но най-вече много мощен масажор за ерогенна петна. Тази бисквитка може да се счита за бижу, тъй като предлага голямо разнообразие от скорости и модели, от лека вибрация до интензивен режим, създаден за авантюристите. Има мека и копринена текстура от медицински силикон.

    166,90 лв.

    59,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Бес стана още по-добре! С добавена приставка за анални перли и функция за нагряване, издигнете чувствителната грижа за себе си на следващото ниво. Bess 2 се доставя с множество приставки за глава за персонализирано удоволствие, независимо дали търсите точна стимулация или насочване към г-точката, или навсякъде навсякъде.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Насладете се на сензационното удоволствие от стимулацията на клитора с ръчния импулсен стимулатор Divine Love. Този изискан дизайн има двойни функции. Стимулирайте клитора с умопомрачителната функция, която имитира орален секс или използвайте другата страна с вълнообразна текстура, за да масажирате вулвата с мощни вибрации. И двете функции могат да се управляват отделно, така че се пригответе за умопомрачителен оргазъм.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Coup!es Choice Stimulator with 3 Attachments

    Този стимулатор с 3 приставки от Couples Choice е задължителен за любовната игра! Трите различни приставки са покрити с мек на допир материал, който се плъзга леко. 10-те различни режима на вибрация могат лесно да се контролират с бутона на стимулатора.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Inya Le Pointe Purple

    Позволете на NS Novelties 'Le Pointe' да стигнете до зоната на удоволствието с най-добрия клиторален стимулатор. Мултифункционален силиконов вибратор с концентрирани вибрации на вашия връх и в перфектен размер за ръчна употреба.

    166,90 лв.

    59,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Love Not War Amore Orange

    Тази малка вибрация е с джобен размер, но е изненадващо мощна. Независимо дали сте в настроение за дискретна самостоятелна игра или за интимни отношения с партньора си, този класически куршум с елегантен дизайн е тук, за да ви достави цялото удоволствие плюс повече. Предлагайки дълбоки мощни вибрации, с множество скорости и модели, Amore може да се дразни по зърната ви, да се притиска здраво върху клитора ви или да се използва за игрива плитка вътрешна стимулация. Куршумът е класически, а Amore е класическо удоволствие.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Caress Revolutionary Clitoral Stimulator Pink

    Почувствайте множеството възможности на нежните ласки, предлагани от този вибратор за клитора. Единственият комбиниращ въртене и вибрация. Вашите 5 различни глави ще ви преведат през свят на усещания. Изберете гъвкава или твърда глава в зависимост от ерогенните зони, които искате да стимулирате. Сменят се лесно и интуитивно.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    Неналичен

  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Ако масажор с пръчици е твърде голям и интензивен за вас, тогава този мини масажор е перфектният избор. Компактният размер го прави идеалната играчка, която да вземете със себе си, където пожелаете. Мултифункционалният масажор е с чудесна мека глава и мощни вибрации, зарежда се с USB кабел.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    Неналичен

  • Zero Tolerance Rechargeable Red Bullet

    Увеличете времето за игра на двойки с палавия Diablo, който носи удоволствие, където и да отиде!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    Неналичен

  • Big Teaze Toys Bath Bomb Surprise with Vibrating Body Massager Vanilla

    Ароматизирана солна топка за баня с вибриращ масажор за тяло вътре като изненада.

    57,90 лв.

    28,90 лв.

    Неналичен

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Delicious Tingles

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за творчеството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    Неналичен

  • ToyJoy Icon Couples Massager

    Вибриращ масажор и пръстен за член с вибриращ стимулатор на клитора. Масажорът за двойки Icon от TOYJOY Designer Edition е перфектната комбинация от иновативна функционалност и луксозна естетика. Този най-съвременен масажор за двойки позволява на влюбените да изпитат удоволствие по повече от дузина възбуждащи начини.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    Неналичен

  • Adam & Eve Adam & Eve's Love Bullet

    Дръжте под ръка няколко от тези малки, могъщи бестселъри Adam & Eve Love Bullet вибрации за „газове в движение! Дълги малко над 2 инча, пъхнете ги в чантата, джоба или под матрака за дискретни O's по всяко време – навсякъде! Копринено гладкото палто се усеща греховно върху гола кожа – точно както го харесват нашите клиенти. Силен мотор, управляван от прост бутон за включване/изключване БЕЗПЛАТНИ батерии.

    24,90 лв.

    20,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба

Обекти 65 до 91 от общо 91

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули