×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор вибриращо

Обекти 129 до 160 от общо 411

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Елегантен, изключително мощен и изработен до абсолютно съвършенство CHAIAMO е изящно проектиран, за да ви отведе до най-добрата кулминация. Отпуснете се във възвишено сетивно удоволствие, тъй като като CHAIAMO изпраща силни и дълбоки чувствени вибрации в цялото ви тяло, като същевременно насочва вашите зони на удоволствие с интензивни усещания. Пригответе се да изживеете своя най-незабравим оргазъм.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Mythical Black

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, което прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Silver

    Представяме ви Vesper: първото в света луксозно презареждащо се колие с вибратор.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Открийте силата на малкия син куршум! Напълно акумулаторна, тази копринено гладка мини-вибрация се вписва в повечето мъжки играчки, които използват куршуми, и може да се ползва самостоятелно, за да подобри всяко сексуално изживяване. Неговият тариран връх ви дава прецизна прецизност, където искате най-много, и можете също да го носите във ваната или под душа, тъй като е напълно водоустойчив и потопяем! Насладете се на безкрайна игра с суперирорния куршум, който се почиства лесно.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Обичайте вулвата си, обичайте себе си! Гмурнете се в блаженство с изцяло новия двоен вибратор Air Pulse, Vulva Lover 2.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orion Bullet Red

    Премиум продукт на ненадмината цена!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Чрез иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise целият клитор - дори частите, които не виждате - с нежни звукови вълни вместо конвенционални вибрации. Този безшумен масажор предлага изцяло нов оргазъм, продължителна кулминация след чувствено натрупване на звук. Неговият гладък, водоустойчив дизайн е направен от едно парче първокласен силикон, което прави SONA Cruise невероятно лесен за почистване и мек на допир. И тъй като не контактува директно с клитора, може да се използва за генериране на множество оргазми отново и отново без никакъв дискомфорт.

    579 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Viblips Lipstick Stimulator Purple

    Наслаждавайте се както, където и когато искате с Viblips, новата и забавна играчка от Fun Vibes.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    По-мощна, по-красива и по-дискретна, LILY 2 е идеална за самостоятелна игра или за сгушване между партньори по време на правене на любов, деликатно пропита с характерен аромат, за да задоволи всички ви мрежи.

    329 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Real Simple

    Елегантен и дискретен, този мощен куршум цели вашето удоволствие със своя заострен връх и здрав 10-скоростен мотор. Красиво гладко и стилно, лъскавото черно хромирано покритие се плъзга и плъзга там, където го искате най-много - във всичките ви любими ерогенни зони. Лесен за хващане в движение, той е елегантно тънък и миниатюрен - и лесен за използване с управление с един бутон и USB кабел за зареждане. Наслаждавайте се на вашия куршум във ваната или под душа, тъй като е напълно потопяем във вода и лесен за почистване.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Secret Panty 2 е оборудван с дискретен, но мощен вибриращ куршум. Поемете контрола над вибратора или позволете на някой друг да поеме контрола. Вибраторът за бикини се предлага с отворена, цветна връв. Превърнете непринудената вечер в ресторанта, киното или у дома във вълнуваща вечер.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Насладете се на секси вечер или играйте на публично място с My Secret Charged Remote Control Panty Vibe, водоустойчив 10-ФУНКЦИОНАЛЕН акумулаторен куршум Vooom®, който се вписва дискретно в дантелени гащи с вързанка отстрани. Управляван от дистанционно управление, умело маскирано като пръстен, My Secret Charged Panty разполага с таен джоб, който поддържа дълбоки, ръмжащи вибрации точно там, където искате, и пасва на талия до 60 инча за удобно усещане.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 2 ви предлага максимална гъвкавост с 3 мотора и 2 отделно контролирани функции и глези както клитора, така и G-точката с вибрации и вълни на натиск.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Бледорозов мини вибратор с две вдлъбнати вдлъбнатини на ствола. Има 7 различни режима на вибрация и може да се зарежда с включения USB кабел. Лесно боравене и елегантен дизайн.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 удовлетворява вас и вашите горещи точки със заоблен връх с широка повърхност и особено мощни вибрации. Този вибратор може да се похвали и с интуитивен контрол и приятен за тялото силикон.

    66,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Закръгленият език на този лежащ вибратор ви съблазнява с изключителна точност, но щедрото му тяло също покрива широка област, стимулирайки целия ви клитор. Гарантирано ще достигнете опияняващите висоти на кулминацията!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Освен иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Да създадем настроение. Първо, вълнуващо засмукване за увеличаване на притока на кръв и чувствителността. След това, след като откриете усещането за засмукване, което издълбавате, е време да си поиграете с 6-те различни модела на засмукване. И накрая, но със сигурност не на последно място, към чувствения език, който се движи и вибрира по 6 незабравими начина. Сега това е едно приятно изживяване, създадено само за вас!

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Елегантен, изключително мощен и изработен до абсолютно съвършенство CHAIAMO е изящно проектиран, за да ви отведе до най-добрата кулминация. Отпуснете се във възвишено сетивно удоволствие, тъй като като CHAIAMO изпраща силни и дълбоки чувствени вибрации в цялото ви тяло, като същевременно насочва вашите зони на удоволствие с интензивни усещания. Пригответе се да изживеете своя най-незабравим оргазъм.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Dual Kiss ще ви впечатли с комбинация от прекрасни вълни на натиск и вибриращ вмъкващ се вал. Удобен за кожата, мек силикон и водоустойчиво покритие на дизайна.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Irresistible Mythical Pink

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога ! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    С 3 мотора, силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 3 разваля всичките ви горещи точки: използвайте като вибратор за легнало положение, вибратор с вълна на натиск или вибратор на G-точката за пълно разнообразие, когато се наслаждавате на времето сами.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Pocket Wand е компактен вибратор с пръчка с джобен размер, идеален за удоволствие навсякъде и по всяко време. Осигурява удивително мощни и дълбоки тътнещи вибрации и различни импулсни и вълнови модели, задоволителни тези, които се наслаждават на удоволствието при търсене. Оборудван е с две многофункционални приставки, за да изследвате и да се забавлявате повече.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream OMG! Bullets #Cute Vibrating Bullet Pink

    OMG Bullet е забавен, флиртуващ и създаден за възможно най-доброто ви удоволствие! Малък по размер, но с голяма мощност, този ултра-гладък силиконов куршум има удобен единичен контрол за управление на 20 режима на вибрация, които удовлетворяват и доставят удоволствие. Включете куршума, захранван от USB, и поставете заострения връх навсякъде, където искате да се насладите на страхотно удоволствие!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Gaia Eco Bullet Green

    Gaia Eco Bullet е първият в света биоразградим и рециклируем вибратор! Тази изпълнена с удоволствие миниатюрна атмосфера е изработена от Biofeel, биопластмаса на основата на нишесте. Насладете се на тихи, мощни вибрации с една скорост, контролирани с лесно натискане на бутона.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Valencia е мощен мини вибратор с пръчка с 10 различни режима на вибрация. Въпреки че двигателят е много тих, вибраторът излъчва силни вибрации, концентрирани от горната част на вибратора. Valencia може да се използва за намаляване на мускулната скованост, осигуряване на приятен масаж или за стимулиране на ерогенните зони. Вибраторът е водоустойчив, изработен от хипоалергичен силикон и лесен за почистване.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Време е да преразгледаме значението на „желанието на сърцето“, защото нашето желание на сърцето ще го изпълни всеки път. Можете да разчитате на това благодарение на неговия дизайн, който е оформен така, че да отговаря на вашите естествени контури, но също така и на мощния и много тих мотор, който ще ви зарадва с 8 вибрационни програми. И сякаш това не е достатъчно, можете също да включите електростимулация и да се поглезите с меко изтръпване или интензивно мощно пулсиране – което работи за вас.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Love Red

    В допълнение към прекрасните вълни на натиск, Dual Love със своя вибриращ прав вал предлага още една стимулираща опция. Устройството ще ви впечатли и с управлението си чрез приложение и меко силиконово покритие.

    166,90 лв.

    95,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Бъдете професионалист в движение. Изцяло новият, многостранен вибратор с двоен въздушен импулс, Pro To Go 3, е тук и е готов да ви зарадва! Насладете се на компактната форма, идеална за пътуване и в движение.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба

Обекти 129 до 160 от общо 411

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули