×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор допълнително безшумно

Обекти 97 до 128 от общо 157

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Irresistible Invincible Black

    Invincible има супер мощен 10-скоростен F1 мотор от ново поколение, който се адаптира към всяка женска форма и е перфектно оформен, за да създаде най-интензивния оргазъм, изпитван някога! Invincible има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, което прави Invincible лесен за почистване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Увеличете вълнението, засилете забавлението и насладете се на всяко усещане с висока разделителна способност с нашия красив проект Doxy Bullet, създаден за изключителна дискретност и сензационна стимулация.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Clitoral Tickler Pink

    Ударете клитора си с изключителна прецизност! Тази играчка с ергономичен дизайн ще взриви сетивата ви както нищо, което сте опитвали досега! Стимулирайки там, където наистина има значение, заострената заоблена глава ще попадне на правилното място отново и отново. Този гъделичкащ клитор тихо се върти до зашеметяващите 15000 RPM при по-малко от 60 dB.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Moxie от We-Vibe™ е проектиран да се носи под дрехите ви, със свободни ръце, тихи като шепот вибрации.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Гъвкави, мощни компактни вибрации, ергономично изработени за максимална производителност. Изработена от копринено гладък силикон, всяка безопасна за тялото вибрация е презареждаема и водоустойчива.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ако обичате да поддържате нещата прости, Satisfyer Ultra Power Bullet 6 е точно подходящият мини вибратор за вас: Неговият функционален дизайн и лесна работа гарантират, че удоволствието се постига бързо и ефикасно.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 знае как да ви достави пълно удоволствие с дълбоки вибрации. Благодарение на капитонирания дизайн и обемната форма, този мини вибратор осигурява добро захващане и ви позволява да се насладите на различни удоволствия.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Satisfyer Twirling Joy, изработен от силикон, подпомага всички ерогенни зони, като клитора, срамните устни или дори зърната, с циркулиращите си вибрации. Вибрациите могат да се управляват чрез контролен панел или приложението Satisfyer Connect.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pretty Love Ford Turquoise

    Този носител на iF Design Award 2018 разполага с 12 режима на засмукване. Така че можете да искате идеалните усещания за себе си. Освен това разбира тънкости на клитора. Меката уста поглъща вашата скъпоценна перла и доставя удоволствие, докато изпиете толкова, колкото можете да понесете. Изработен е от медицински силикон. Не го пропускайте.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Mini Gold

    Мек на допир. Устойчив на пръски. Проектиран с приглушени нива на звука. Проектиран за силна и продължителна стимулация. Лесно управление с един пръст. Многопосочно използване.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Гледайте как вибраторът за червило Naughty Bits™ Bad Bitch™ хвърля новия ви любим нюанс! Ослепителният златист дизайн на червилото, 10 мощни вибрационни функции и тихият като шепот волфрамов мотор са създадени да вълнуват, където и да ви отведат приключенията.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Cici Purple

    Cici има 5 различни режима и 5 интензитета във всеки режим, така че имате 5 x 5 = 25 селекции. Повече начини за изследване. Въпреки малкия размер на Cici, моторът вътре в силиконовото му тяло все още отговаря на най-големите ви желания. 5 различни интензитета, от слаб до силен, кой ви удовлетворява най-много?

    229 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Mini Wanderful е оборудван с мощен мотор, който доставя силни вибрации, като същевременно е тих и дискретен. Гъвкавият врат се завърта, за да се адаптира възможно най-точно към вашата анатомия. С 8 скорости и 20 режима на вибрация за множество комбинации, този мини стимулатор за клитора ще достави максимално удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Идеалният вибратор за пръсти за начинаещи, Satisfyer Bold Lover впечатлява преди всичко със своята интуитивна работа, мощни вибрации и гъвкавост.

    124,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Светът на MEA се върти около вас и това във времето възниква от най-чувствените ви мечти. Почувствайте топлия галещ вятър и изследвайте пейзажа от хълмовете и морето от нежно ухаещи цветя. След това – гмурнете се в бистро, безкрайно дълбоко езеро, цялата вода се вълни кадифено по брега.

    499 лв.

    389 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Изпитайте силни и интензивни оргазми с вибратора CELESTIAL LOVE. Този игрив вибратор разполага с два мотора, като моторът в ствола стимулира вагиналната стена, а другият доставя блажено удоволствие на клитора. Пригответе се за умопомрачителен оргазъм и ако стане твърде интензивен, можете да контролирате двата мотора поотделно.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vush Rose 2 Pink

    Изживейте прилив с Vush! Създайте настроение със свещи и Rose 2 и покажете на себе си любовта, която заслужавате. Той е проектиран с деликатни „венчелистчета“ за допълнително сетивно изживяване и има 5 нива и 5 шарки, подходящи за всеки тип тяло. Този инструмент е малък и гъвкав, но осигурява приятен тътен с прецизни точки, които ще ви задоволят. Можете да го използвате като загрявка или за осигуряване на допълнителни усещания на различни части на тялото. Позволете на Rose 2 да започне вибрациите в спалнята!

    349 лв.

    129,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Bijoux Indiscrets Better Than Your Ex Suction Clitoral Vibrator Purple

    Добре дошли в бъдещето. Нежна симулация на засмукване за по-дълги и по-силни оргазми. Никога не сте изпитвали такова удоволствие!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Purple

    Този усъвършенстван масажор SONA 2 доставя мощни, но съдържа звукови вълни, за да увеличи целия клитор - дори частите, които не виждате - за усещане, различно от всяко друго. Всяка вълна от нежно резониращо удоволствие над гражданите последно, кулминирайки с изискан и дълбоко удовлетворяващ оргазъм.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Kissable Black

    Въпреки че Kissable е тих шепот, ние не можем да гарантираме, че ще бъдете. Kissable има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. При пълно зареждане ще издържи 60 минути. Kissable е 100% водоустойчив - това означава, че можете да се върнете към използването на вашата душ слушалка за това, за което е създадена. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, което прави Kissable лесен за почистване.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Bess пасва удобно в ръката ви и предлага най-точната стимулация, благодарение на иновативната DirectPower технология. Той се концентрира върху чувствителните точки, с двигателни обороти до 10 000 пъти в минута, за да осигури перфектен оргазъм.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Открийте преносимата Buzzy Butterfly с дистанционно управление и изживейте заедно вълнуващо приключение. Вибратор Dezeno, който носите в слиповете си и се прикрепя лесно благодарение на силния свалящ се магнит. Активирайте Buzzy Butterfly с бутона отдолу. След това дайте дистанционното управление на партньора си и го оставете да реши как и кога да се насладите на 9 различни настройки и модели на вибрация. Можете бързо да презаредите стимулатора с включения USB кабел. Дистанционното управление работи с 1 батерия CR2032.

    124,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba е вибратор тип "куршум", който се предлага в дискретен, удобен за пътуване размер, но осигурява мощни дълбоко проникващи вибрации точно там, където искате. Неговият заострен връх предлага както точни, така и широки вибрации, докато функцията за нагряване подобрява усещането.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Внимавайте, Naughty Lipstick Vibrator е палав и хубав. Елегантният дизайн на черното червило, 10 мощни вибрационни функции и тихият като шепот волфрамов мотор са създадени да вълнуват, където и да ви отведат приключенията. Ъгловият връх е направен да доставя точна стимулация или пулсация с пълен контакт на любимите ви точки за удоволствие. Изчервяващите се начинаещи и еротични експерти ще обожават мощните вибрации, издавани от тихия като шепот мотор.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY MEA Velvet Green

    Светът на MEA се върти около вас и в същото време възниква от най-чувствените ви мечти. Почувствайте топлия галещ вятър и изследвайте пейзаж от хълмове и морета от нежно ухаещи цветя. След това – гмурнете се в бистро, безкрайно дълбоко езеро, чиято вода се вълни кадифено по брега.

    499 лв.

    389 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Най-плавният вибратор – идеален за освобождаване на напрежението в тялото, масажи на тялото от глава до пети и дразнене и удоволствие на вашите ерогенни зони.​

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Martinella Stimulating Lipstick 10 Vibrating Functions

    Какво по-женствено от хубаво червено червило? Е, стимулатор с тази форма, елегантен, забавен, приятен, чувствен…

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zumio i Spirotip Vibrator

    Отключете нови усещания със Zumio i, като използвате елипсовидно въртене – а не вибрации, за да доставяте прецизна стимулация точно там, където искате. Върхът с форма на лъжица на Zumio i разпространява стимулираща енергия в по-голяма площ, създавайки по-дифузна гама от усещания, докато неговият елипсовиден модел, 8 скорости и чувствителност на натиск ви дават пълен контрол върху вашето удоволствие.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    Satisfyer Twirling Fun със своите прекъсващи, мощни, циркулиращи вибрации може да се използва за стимулиране на клитора, срамните устни или други ерогенни зони. Спортният дизайн се допълва от интуитивната работа.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Търсите начин да разнообразите вечерта си на среща? Не търсете повече от този революционен артикул с дистанционно управление, включващ технологията Lock-N-Play™. Дискретно проектиран да се сгуши тихо там, където има значение, и разполагащ с дистанционно управление с голям обсег, вечерта за среща стана много по-пикантна.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Royal Gem Elegance Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Не е необходимо да сте кралска особа, за да се насладите на тази елегантна линия. Скрито под неговата копринено гладка външност от медицински силикон се крие несравнимо родословие. Вибриращите уши ELEGANCE и масажиращата възглавничка го правят супер универсален. Магнитният напълно акумулаторен собствен мотор от ново поколение F-1 осигурява умопомрачителни вибрации равномерно по цялата повърхност на играчката. Не се задоволявайте с общото, изберете да бъдете кралски.

    124,90 лв.

    44,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Threesome 3 Mint

    С 3 гъвкави ръце за удоволствие и 3 мотора, иновативният Satisfyer Threesome 3 осигурява широкообхватна стимулация на вашите срамни устни и клитор. Мекият силикон е особено нежен за кожата.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 157

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули