×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори на G-точката вибриращ

Обекти 161 до 192 от общо 335

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • OhMyG G-Spot Vibrator White

    OhMyG е безшумен масажор за G-точка секс играчка за тяло с вагина. Какво е масажор за G-точка, ще попитате? Това е секс играчка, предназначена за вътрешна употреба и създадена за масажиране на G-точката - област, която изцяло е част от вашата клиторна мрежа, разположена вътре във вагината.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Juno Flex G-Spot Vibrator Black

    Джуно, богинята на G-точката! Juno е най-мекият и елегантен вибратор на G-точката в света, който осигурява мощни дълбоки вибрации, ръмжащи вибрации директно към вашите вътрешни точки за удоволствие. Уникалните нискочестотни, тътнещи вибрации на Jeue са в състояние да пътуват по-далеч през тялото, достайки до повече вътрешни нервни окончания и пълния вътрешен клитор. Джуно наистина е Оргазмен рай!

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer A-Mazing 1 Berry

    С 2 мощни мотора, извита ергономична форма и тесен, гъвкав връх, Satisfyer A-Mazing 1 доставя удоволствие на A-точката и осигурява изключително дълбока стимулация. Силиконовото покритие е особено еластично.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blacq Digital G-Spot Vibrator Black

    Стъпете в бъдещето с BLACQ, където вибраторите са подобрени от иновативен цифров екран! BLACQ разбира, че всеки е уникален. Ето защо нашите вибратори предлагат широка гама от настройки, за да можете да създадете идеалната стимулация. Регулирайте скоростта, търсете различни вибрационни модели и намерете идеалния си ритъм.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Afternoon Delight Ombre

    Защо да чакаме до средата на нощта? Почувствайте блясъка на дълбокото удовлетворение с Afternoon Delight. Този вибратор за G-точка с копринено усещане разполага с дълъг, прав ствол, който завършва с обвита глава и е под ъгъл, за да масажира вашата G-точка със 7 скорости и ритъма. Оставете неговото хромирано омбре покритие да ви очарова. Свобода за игра!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Lilac G

    Мощна, но миниатюрна, тази извита форма е проектирана да достигне вашата G-точка с лекота! Неговата изпъкнала кръгла глава е достатъчно дебела, за да приложи точното количество натиск, докато се заключвате в перфектното си темпо с права вибрация или шарка, която ви подлудява! Нежно заостреният връх се чувства страхотно отвътре и отвън, тъй като тази гъвкава атмосфера ви дава възможности за удоволствие, които ще искате да изследвате – дори под вода, тъй като е напълно потопяем. Ергономичен, акумулаторен, лесен за почистване, лесно управление с един бутон.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Engily Ross Dianne Liquid Silicone G-Spot Bendable Vibe Lila

    Dianne е класически вибратор по форма, удължен, със сигурност извит (идеален за стимулиране на G юмрука) и със заоблен връх за допълнително безопасно, удобно и приятно вкарване.

    99,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Отдайте се на своята магическа страна и хвърлете заклинание за безкрайно удоволствие с Pretty Little Wands Bubbly. Издигнете се към нови висоти на удоволствието с уникалния тънък масажор, пълен с 10 скорости на вибрация, многопосочно гъвкаво тяло и снизходителен двустранен дизайн.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    С автоматична, ритмична функция за изпомпване за удовлетворяване на вагинално и анално удоволствие!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    Вибраторът Lici G-Spot означава гарантирано удоволствие. Този вибратор е незаменим във вашето нощно шкафче благодарение на реалистичния и извит дизайн и 10-те настройки на вибрацията. Вибраторът Lici е копринено мек и водоустойчив. Този вибратор може да се използва под душа или във ваната. В долната част на вибратора има цветни LED светлини, които променят цвета си всеки път, когато промените настройките на вибрацията.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Red

    Бъдете креативни и се насладете на широкия огъващ се G-Spot Flex 3 за едновременно удоволствие на множество горещи точки. Благодарение на гъвкавия си ствол, той може да се трансформира от вибратор на G-точката във вибратор на заек, дразнейки клитора и G-точката с дълбоки вибрации.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Вибраторът Thumping G-spot от Sweet Smile е гъвкав вибратор с иновативна функция за почукване в чудесно извития и заоблен връх на G-точката. Върхът също има мека, стимулираща текстура.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Amy 2 Violet

    Извийте се от наслада, докато главата на Ейми с овална форма се трие перфектно във всички петна, които ви карат да се пръснете. Създадена да доставя изискано удоволствие, Ейми предлага стимулация като никой друг.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Iroha Mai Tsuru

    Осигуряване на напълно нов тип вибрация с технологията Haptic WAVE. Изпитайте безпрецедентното удоволствие от дълбокия резонанс в цялото си тяло. Контролирайте интензитета и изберете от 10 разнообразни и примамливи звукови ритмични модели. Изживяване на дълбоки, резониращи вибрации с iroha mai.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Pink

    Много гъвкав вибратор с мека повърхност от силикон и ABS. 7 мощни нива на вибрация, водоустойчиви. прибл. 17 см дължина, Ø прибл. 3,7 см. Изисква 2 АА батерии (без включване).

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Murray Vibrator and Stimulator Black

    Пригответе се за еротично приключение, което никога няма да забравите.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Най-новият ни двоен вибратор IDA™ Wave, свързан с приложението, с патентованата технология WaveMotion™ на LELO, се очертава като икона на удоволствието, което никога не е разочаровано, идеално за сексуално събуждане според вашите условия.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Bliss Mini Tulip Pink

    Насладете се на изключително удоволствие с Bliss™ Liquid Silicone Mini Tulip, нашият перфектно извит стимулатор, предназначен да насочи G-точката ви с примамливите си вълни. Изследвайте 10 инкрементални скорости на вибрация, което ви позволява да персонализирате изживяването си и да намерите перфектното ниво на интензивност.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Повече подробности за този продукт очаквайте скороAIMI е един от най-иновативните и мощни вибратори на пазара днес. Благодарение на своите три иновативни 10-функционални мотора от ново поколение F1 и своите усъвършенствани технологии (всичките три мотора могат да се управляват независимо) той е наистина топ на сметката.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    Дъгата разполага със силен мотор, мека крушка със здравия ръб на клитора и леснодостъпна извита опора, която ви помага да изследвате и откриете идеалното място.

    269 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intimina Celesse Personal Massager

    Celesse е персонален масажор с гладък сплескан връх, специално проектиран за фокусирана вътрешна стимулация. Интуитивно управлявани със заключващ се интерфейс с 3 бутона, мощните вибрации са тихи като шепот за пълна дискретност. Всеки масажор е водоустойчив за пълна хигиена и удоволствие във ваната или под душа.

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Goodies Sugar G-Spot Silicone Vibe Fushsia

    Играчките с марка Goodies са изработени от най-висококачествен силикон Premium и ABS. Формата му е проектирана за по-добро повишаване на G-точката. Има 10 вибрационни функции и мощен, но безшумен мотор.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer G-Force Beige

    Нека силата бъде с вас и вашата G-точка: Satisfyer G-Force е мощният експерт, когато се постави въпрос за стимулация на G-точката. Силните вибрации и сплескан връх с възхитителни канали ще ви доставят вагинално удоволствие, както никога досега. 10 вибрационни ритъма обединяват сили с 5 различни интензитета, за да създадат 50 възможни комбинации, давайки ви разнообразно и незабравимо изживяване.

    166,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Inmi Power Shake Come Hither Silicone Stimulator Black

    Насладете се на двойна стимулация и интензивна мощност от този силиконов стимулатор Power Shake Come Higher! Копринено гладкият силикон не съдържа фталат и е безопасен за тялото за безпроблемно забавление. Използвайте само с лубрикант на водна основа, за да гарантирате дълъг срок на годност.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Black

    Много гъвкав вибратор с мека повърхност от силикон и ABS. 7 мощни нива на вибрация, водоустойчив. прибл. 17 см дължина, Ø прибл. 3,7 см. Изисква 2 AA батерии (не са включени).

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rosy Gold New G-spot Vibrator

    Този вибратор на G-точката от Rosy Gold се използва за целенасочена стимулация. Вибраторът има извита глава, която улеснява лесното докосване на най-чувствителните ви места. Освен това е водоустойчив и може да се зарежда с USB зарядно. Този G-Spot вибратор може да се включи чрез натискане и кратко задържане на бутона отдолу надолу. Натиснете за кратко бутона надолу, за да преминете към следващата настройка на вибрация.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Стимулирайте G-точката си с вибратора Nila! Този вибратор е специално проектиран за оптимална стимулация на G-точката. Има извита горна част със твърда кръгла глава, която лесно намира най-чувствителното ви място всеки път. Вибраторът разполага с 10 настройки на вибрация (3 скорости и 7 модела) и лесно се зарежда с включения USB кабел за зареждане. Почиствайте играчката след всяка употреба с хладка вода и препарат за играчки.

    132,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Feel Me е вибратор, който стимулира G-точката и е оборудван с 16 режима на вибрация. Вибраторът е мек и гъвкав, проектиран да стимулира оптимално G-точката и има тънък дизайн за нежно поставяне.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Много гъвкав вибратор с мека повърхност от силикон и ABS. 7 мощни нива на вибрация, водоустойчиви. прибл. 17 см дължина, Ø прибл. 3,7 см. Изисква 2 АА батерии (без включване).

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Amy 2 G-Spot & Clitoral Vibrator Light Purple

    Извийте се от наслада, докато главата на Ейми с овална форма се трие перфектно във всички петна, които ви карат да се пръснете. Създадена да доставя изискано удоволствие, Ейми предлага стимулация като никой друг.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    Black Butterfly G е мощен вибратор с извита форма, гъвкав и перфектно подходящ за стимулация на G-точката. Изработен е от безопасен за тялото силикон, презареждащ се и има лесен за използване бутон за управление между крилете на пеперудата. Моторът предлага 3 нива на постоянни вибрации и 9 различни ритъма.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Plum

    Arc разполага със силен мотор, мека крушка със стимулиращ клитора ръб и леснодостъпна извита дръжка, която ви помага да изследвате и откриете идеалното място.

    319 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 161 до 192 от общо 335

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули