×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори на G-точката вибриращ

Обекти 65 до 96 от общо 333

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Lovense Osci 2

    Osci 2 е ново поколение играчка с осцилираща g-точка с по-мощен мотор, подобрена форма на главата, по-удобен ъгъл на играчката, драстично подобрен живот на батерията (до 5 часа!), подобрена свързаност и нов метод на зареждане!

    459 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    Е-стимулация и вибрация – в една класна играчка!

    191,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Изследвайте и се насладете на всичките си любими усещания с Drift. Извита на всички правилни места, ъгловата форма на Drift е проектирана да достига до всички правилни места - отвътре и отвън. Контурираната глава разполага с повдигната точка на стимулация за още повече усещане срещу всяка от вашите ерогенни зони. Започвайки с дълбок тътен и достигайки до интензивни вибрации, Drift дори се затопля до телесна температура с едно натискане на бутон за наистина богато сензорно изживяване.

    469 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Dream Toys Elite Renee Black

    Стимулаторът Renée от колекция Elite на Dream Toys е черен стимулатор със стилни златни акценти, заоблена глава и гъвкава връзка между двата края. Renée има 2 мощни мотора, по един във всеки край, които предлагат 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Тя най-накрая намери играчка, която провери всичките й кутии: вибрация, тласкане, въртене, стимулация на клитора и затопляне. Тя нямаше търпение да изпробва Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her! Искаше да знае какво е чувството да усети всичко в списъка си с кофи наведнъж.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Bgood Deluxe Curve е оформен в естествена извивка на главата, осигурявайки пълно покритие по време на игра с дебел си и меко заоблен връх.

    107,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Елегантната форма на роза не само изглежда красиво, но и премахва неудобството от секс играчките и е двойно удоволствие за сетивата. Доброто ви настроение започва, когато го видите. Комбинацията от романтични рози с любов е раят на секс изживяването, който не искате да пропуснете. Този еротичен вибратор е изработен от мек силикон, безопасен и нетоксичен, удобен на допир, моля, използвайте го с увереност.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Нашето приложение Air Pump Booty 5 Connect ви глези с вибрации и надуваем вал. Комбинирайте двете чувствени функции, както желаете. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Ternence Purple

    Този супер мек силикон с 12 функции на вибрация и 4 функции на въртене е невероятно оборудван, за да ви доставя интензивно удоволствие нощ след нощ. Играчката е гладка и извита с елегантна глава, за да достигне до вътрешната ви G-точка и по-малък извит стимулатор на заешки клитор, за да осигури стискащ юмрук оргазъм.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Front Row purple

    Позволете на класическата елегантност да ви съблазни!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Engily Ross Donnyel Panty Vibrator with G-Spot Ball & Remote Control Purple

    Този стимулатор за бикини има 2 много различни функции. Една от тях е вибрация, 5 режима на вибрация, които преминават през тялото на Donnyel, нейната 2-ра функция се намира на върха на Donnyel.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Juliette

    Вибраторът Juliëtte G-spot от колекцията Elite на Dream Toys е черен вибратор със стилни златисти акценти и гъвкав, извит връх, който е перфектен за стимулация на G-точката.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Rose Scarlet G Pink

    Изцяло новият Scarlet G е тук, за да достави перфектно мощно удоволствие от G-точката! Разгледайте елегантната актуализирана форма със секси сребрист детайл и се насладете на гладкото сатенено покритие и супер мощния мотор. Под ъгъл за перфектна стимулация на G-точката. Тялото е проектирано да изглежда елегантно и елегантно, но главата му е проектирана да доставя повече сила на G-точката ви за разтърсващи оргазми.

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Urban Flamengo Pulsating G-Spot Vibrator Pink

    Повишете удоволствието с FLAMENGO – L-образно чудо, предназначено за пулсации на G-точката и стимулация на клитора. Тъй като може да се носи и като чорапогащник, тази универсална играчка разпалва страстта по всяко време. Изживейте симфония от усещания, създадени да задоволят всяко ваше желание. Освободете интимното блаженство с FLAMENGO и открийте безгранично удоволствие.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Вибраторът Natasha от колекцията Prestige на Dream Toys е черен вибратор със стилно копче във формата на скъпоценен камък и доста голяма, гъвкава глава. Тясната част в средата е леко гъвкава. Мощният мотор предлага 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    INYA Ripple е нова порода вибрации със съблазнително изпъкнал дизайн, изработен, за да осигури вълна след вълна от удоволствие от извиването на пръстите на краката. Изработен от копринено гладък силикон, Ripple се задвижва от един двигател и разполага с 3 скорости и 5 функции за едно вълнуващо климатично изживяване. Акумулаторна.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Добавете малко музика към вътрешната си :G бележка (Ok G-SPOT) с Freestyle :G, безжичен музикален вибратор. Когато се свържете с iPod/iPhone (или всеки mp3 плейър), вибрацията ще пулсира към музиката, като ви дава уникално двойно сензорно изживяване с максимална свобода на движение.

    399 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, нов вид стимулатор на G точка, който също ще стимулира вашия клитор и перинеум!

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, трето поколение, впечатляващо умна играчка, голямо удоволствие както за жени, така и за мъже.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Най-мощният, но най-сладък вибратор за G-точката на всички времена.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Rave 2 Fuchsia

    We-Vibe Rave 2 е проектиран за чисто удоволствие, насочен към G-точката и вагиналния отвор със задоволителни вибрации за интензивен кулминационен момент. Неговата усукана форма за удоволствие, гладък силикон и регулируема кройка осигуряват незабравимо изживяване.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Atlas Pink

    Тази елегантна, безпроблемна атмосфера е невероятно лесна за използване. Просто натиснете бутона в основата, за да включите вашата играчка и отново, за да преминете през настройките на вибрацията, има 10 за избор, така че знаем, че ще се забавлявате! Силиконовото тяло има ясно изразена глава, която е специално извита, за да се насочи към вашата G-точка. За да бъде още по-лесно, леко гъвкавото гърло ви позволява да намерите идеалния ъгъл.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth G-Spot Vibrator with 10 Vibration Modes Pink

    Изпитайте умопомрачителни оргазми с нашия вълшебен вибратор за G-точка, включващ мощен двигател, който е проектиран да стимулира най-чувствителната ви точка, както никога досега. Плюс това, неговият уникален издълбан край го прави лесен за хващане и контрол.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Изключително гъвкав за разнообразна стимулация!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    За краткото време, откакто съществува колекцията Pillow Talk, тя се превърна в международен бестселър! Тази продуктова линия изразява красота, забавление и сила, като Sassy е върхът на тези идеали. Мекото, гъвкаво тяло ви помага да откриете всяко свое желание, докато големият връх е извит за оптимално удоволствие от G-точката.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Чрез иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Висококачествен вибратор, специално създаден за стимулация на G-точката и клитора. Мощен и ултра тих вибратор със седем диви режима.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lora DiCarlo Onda Robotic Massager for G-Spot Orgasms

    Onda използва микророботика, за да имитира усещанията от пръсти, които галят G-точката, с добавен тласък на усещане за бучене, когато пожелаете. Безопасен за тялото, водоустойчив и акумулаторен, Onda е с уникална форма, за да следва извивките на тялото, за да ви помогне да изследвате и да определите своето удоволствие.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved G-Gasm Delight Pink

    Плавните извивки и големият връх осигуряват превъзходни оргазми в G точката.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Освен иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 вибрационни функции, 3 скорости на поглаждане, 2 мощни мотора – всичко това допринася за едно божествено щастливо rabbit® преживяване. Проектиран с формован връх, който гали вашата G-точка с кадифено докосване, това зайче е нетърпеливо да достави оргазмен екстаз.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Достигнете голямото О, без да се налага да си мръднете пръста! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On разполага с 10 експлозивни режима на вибрация, които могат да се управляват чрез включеното безжично дистанционно. Играйте соло или с партньор, у дома или навън!

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 333

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули