×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори на G-точката силиций

Обекти 65 до 96 от общо 197

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Чрез иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Висококачествен вибратор, специално създаден за стимулация на G-точката и клитора. Мощен и ултра тих вибратор със седем диви режима.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lora DiCarlo Onda Robotic Massager for G-Spot Orgasms

    Onda използва микророботика, за да имитира усещанията от пръсти, които галят G-точката, с добавен тласък на усещане за бучене, когато пожелаете. Безопасен за тялото, водоустойчив и акумулаторен, Onda е с уникална форма, за да следва извивките на тялото, за да ви помогне да изследвате и да определите своето удоволствие.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Освен иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Достигнете голямото О, без да се налага да си мръднете пръста! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On разполага с 10 експлозивни режима на вибрация, които могат да се управляват чрез включеното безжично дистанционно. Играйте соло или с партньор, у дома или навън!

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 вибрационни функции, 3 скорости на поглаждане, 2 мощни мотора – всичко това допринася за едно божествено щастливо rabbit® преживяване. Проектиран с формован връх, който гали вашата G-точка с кадифено докосване, това зайче е нетърпеливо да достави оргазмен екстаз.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Този супер мек силиконов вибратор заек със 7 функции е удивително оборудван, за да ви доставя интензивно удоволствие нощ след нощ. Формата на тази елегантна и стилна лилава играчка е гладка и извита с дебела глава, за да достигне вътрешната ви G-точка и по-малък извит заешки клитор, осигуряващ стискащ юмрук оргазъм.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Gigi 2 Blue

    Най-продаваният вибратор за G-точка в света. GIGI™ 2 е подобрената версия на изключително популярния вибратор на G-точката на LELO, може да бъде най-положително оцененият Pleasure Object, създаден някога.

    329 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    И накрая, играчка, която дава на вашата G-точка ритмичния масаж, за който жадува, без ръце. С цялото тласкащо, пулсиращо действие, което направи нашата линия STRONIC огромен хит в по-елегантен, по-тънък дизайн, STRONIC G ви позволява да увеличите оргазма си, без да си мръднете пръста.

    419 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser пакетира мощни многоскоростни вибрации в интимно извит пакет с дистанционно управление. Само с едно натискане на бутон на дискретното дистанционно управление вие или вашият любовник можете да се насладите на върховното удоволствие от дразненето, когато или където и да ви отведе желанието. Лесният за използване стимулатор има 12 функции на вибрация с различни интензитети и модели, от които да избирате.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cleopatra Secret Pleasures G-Spot Vibrator Black

    Точкова стимулация на G-точката!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Gcandy може да се похвали с 2 мощни мотора, единият от които е в багажника, за стимулиране на G-точката, а единият е разположен в пръста, за стимулиране на клитора. Времето за работа на Gcandy е не по-малко от 4 часа при зареждане.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    По-широкият връх търси вътрешни сладки точки, докато 3 настройки на вибрация в ушите обгръщат клитора за смесено блаженство.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Най-новият ни двоен вибратор IDA™ Wave, свързан с приложение, с патентованата технология WaveMotion™ на LELO, се очертава като икона на удоволствието, което никога не разочарова, идеално за сексуално събуждане според вашите условия.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue G-Kii Purple

    Приятен, прост, полезен – тонизирайте и укрепете вашия компютърен мускул с Ami за по-силни оргазми и много повече.

    249 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Bogey Pink

    Донесете още повече удоволствие от играта си с Purple Silicone 10 Function G-Spot Vibrator. С извит, изпъкнал връх, който е специално проектиран да уцели вашата G-точка. Разгледайте невероятните 10 настройки на вибрация, като използвате простия бутон в основата. Намерете най-добрия си режим или смесете и комбинирайте за различни усещания, докато сте доведени до мощна кулминация.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Remote Duo Pleaser от Vibes of Love е двоен угодник с форма на пениса, за да се наслаждавате във влагалището и прикрепен стимулатор за клитора с правилните извивки, за да докоснете клитора и да прехвърлите вибрациите. 9-те различни модела на вибрации се разпространяват в цялата играчка и могат лесно да се управляват с безжичното дистанционно управление. Remote Duo Pleaser може да се презарежда с включения магнитен USB-кабел и може безопасно да се използва във вана или душ, тъй като е водоустойчив.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    Вибраторът Tate G-spot е класически вибратор. Предлага здрав захват, така че вибраторът е лесен за задържане по време на употреба. Благодарение на ергономичния си дизайн, той без усилие достига правилните места. Вибраторът Tate е копринено гладък и лесен за работа. Има 10 настройки на вибрация и е водоустойчив, така че можете да го използвате под душа и ваната.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Goodies Sweety G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Играчките с марка Goodies са изработени от най-висококачествен силикон Premium и ABS. Формата му е проектирана за по-добро повишаване на G-точката. Има 10 вибрационни функции и мощен, но безшумен мотор.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Тя наричаше своята G-точка като нейната богиня-точка. Когато за първи път се опита да го намери, не беше сигурна точно къде се намира във вагината си. Но когато пъхна своя G-Spot Stimulate-Her вътре в себе си, извитата форма автоматично се притисна към неуловимата й G-точка и тя нямаше никакви съмнения относно местоположението му след това. Сега тя беше готова да открие първия си оргазъм от G-точката. Тя натисна бутона за функцията за затопляне, за да накара нейния Stimulate-Her да загрее до удобните 104 градуса. Топлината се чувстваше добре.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    The Rose е стилен вибратор за G точка от елегантната колекция Bloom. Красивият дизайн както на вибратора, така и на опаковката прави The Rose незаменима играчка за всяка жена.

    174,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Обичате ли истинските момчета? Тогава нашият Real Deal Neal трябва да ви хареса много. Мощен мотор и вълнуващ дизайн са настроени да ви зарадват както с e-stim, така и с вибрации. Можете да се насладите на лягане и замърсяване с Neal – той ще ви достави удоволствие с 8 вибрационни и 5 e-stim програми – или дори може да стане вашият нов любим тренировъчен партньор. Ако се удари в стена, можете много бързо да го накарате да се движи отново с всеки магнитен кабел за зареждане.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Удвоете удоволствието си с този закачлив дизайн, който съчетава гъвкава стимулация на клитора със здрав ствол. Луксозната функция за отопление имитира топлината на реалистични докосвания и трябва да овладее напрежението ви и да напълни чашата ви с удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Приложението G-Spot Flex 4 Connect ви дава изживяването на особено талантлив любовник. Благодарение на вътрешната жица, вибраторът на G-точката се превръща във вибратор на заек само с едно движение. Управлявайте го чрез приложението Satisfyer Connect за персонализирана еротика.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Горещата точка! Като винаги лоялен и желан спътник, космополитният вибратор е до вас както у дома, така и в мегаполисите и хотелските стаи на този свят с изгарящ ентусиазъм и функция за приложение. Неговият огънат, стимулиращо обемен връх гали G-точката с много усещане и освен интензивни вибрации, осигурява усещане за затопляне в сърцето - хм, съжалявам, имаме предвид бикините, разбира се.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 глези G-точката и клитора както искате. Гъвкавият вал позволява вибраторът на G-точката да се превърне във вибратор със заек. Два мощни мотора ви отвеждат до вашата гореща кулминация.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Внимателно изваяната форма на Sway и тътнещите вибрации във всеки край са проектирани да достигнат до всички ваши най-приятни точки, както отвътре, така и отвън. Плавната извивка и повдигнатата точка на стимулация в единия край са идеални за G-точка и изследване на клитора, докато по-големият, по-изпъкнал край е перфектен за игра на P-точката и удоволствие на цялото тяло. Допълнителният бонус от луксозни усещания за затопляне осигурява релаксиращо и комфортно изживяване за всички потребители.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Играчките с марка Goodies са изработени от най-висококачествен силикон Premium и ABS. Формата му е проектирана за по-добро повишаване на G-точката. Има 10 вибрационни функции и мощен, но безшумен мотор.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    2 силиконовите Satisfyer A-Mazing осигуряват изключително дълбока стимулация на А-точката. Отличаващ се с удоволствие от набраздената текстура, този вибратор осигурява интензивно удоволствие с 2 мотора, прав енергичен вал и тесен гъвкав връх.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Отдайте се на своята магическа страна и хвърлете заклинание за безкрайно удоволствие с Pretty Little Wands Charmer. Издигнете се към нови висоти на удоволствието с уникалния тънък масажор, пълен с 10 скорости на вибрация, многопосочно гъвкаво тяло и снизходителен двустранен дизайн.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile G-spot Panty Vibe Pink

    Универсалният приятел за вашите бикини!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 197

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули